Erilainen jouluaatto

Päädyin viettämään jouluni tällä kertaa ihan muissa kuin rauhallisissa tai perinteisissä jouluisissa tunnelmissa. Sanonta kuuluu kuitenkin, että joulu on antamisen ja saamisen aikaa, joten niistä perinteitä kunnioitettiin kuitenkin uuden tuttavuuteni kanssa.

J oli pukeutunut pitkään takkiin, jonka alta paljastui musta vartalon muotoja myötäilevä mekko. J riisui takkinsa, asetin sen naulaan ja sen jälkeen tartuin suoraan hänen pakaraansa. Puristelin sitä ja tunnustelin sitä ja J kääntyi suutelemaan minua. Käänsin hänet eteeni taas toisinpäin ja vein käden mekon helman alle. Tunsin samantien kuinka märkänä hän on ja ujutin sormeni hänen pilluunsa. J:n jalassa olevat pitkävartiset saappaat kopistelivat lattiaa, kun ein hänet eteenpäin olohuoneeseen ja painoin sohvalle kontilleen. Minua kiihotti suuresti tuo näky edessäni ja miten J oli selvästi laittautunut tätä tulevaa sessiota varten. Nostin mekon helmaa ylös ja paljastin hänen pakarat eteeni. Puristelin ja läpsin niitä ja hieroin hänen pilluaan stringien läpi ja raottaen niitä, jotta sain painettua sormea myös sisään. Asetin J:n parempaan asentoon sohvalle kontilleen niin, että hänen päänsä oli alhaalla ja perse kunnolla pystyssä. Siirsin stringejä lisää sivuun ja aloin nuolla häntä takaa. Nuolin hänen ihanan märkää ja kiimasta valuvaa pillua ahnaasti maistellen ja ottaen siitä kaikki mehut irti. Samalla käteni puristelivat hänen seksikkäistä pakaroitaan.

Nousin ylös, otin J:n hiuksista otteen ja vedin hänet sohvalta kohti lattiaa, jolloin hän osasikin hyvin tottelevasti mennä polvilleen. Hän myös tiesi hyvin mitä tehdä seuraavaksi ja riisuessani housut hän otti sieltä ponnahtavan kyrpäni samantien käsittelyynsä. J ohjasi kyrpäni kädellään suuhun ja alkoi ottamaan sitä välittömästi juurta myöten kurkkuunsa. Hän otti sitä kakomatta kurkkuunsa, innokkaasti, ahnaasti ja hyvin pitkään. Yllätyin suuresti kuinka hyvin hän kykeni siihen ottamatta välissä happea lainkaan ja hän pystyi pitämään kyrpäni nielussaan yllättävän pitkään. Tuosta kaikesta kyllä huokui hyvin läpi se kuinka hän tykkäsi ottaa suihin ja miellyttää. Otin päästä tiukan otteen ja annoin lisää vauhtia ja pakotin hänet pitämään munan vieläkin pidempään täysin juurta myöten kurkussa. Lisäsin tahtia ja aloin naida häntä suuhun kovemmalla temmolla. Tämäkin luonnistui sen verran hyvin, että varmasti tuota hommaa oli harjoteltu hyvin paljon. Tämän oikeastaan ihan täydellisen syväkurkkusession jälkeen ohjasin J:n jälleen kontilleen sohvalle.

Aloin nuolemaan häntä uudelleen takaa, sormetin hänen pilluaan ja kiusoittelin kunnolla. Pillu valui enemmän ja enemmän. Runkkasin kyrpääni ja toin sen pillun huulille. Hieroin ja liutin sitä pakaroiden välissä, jolloin kyrpäni varsi kastui J:n pillunesteistä. Kiusaten kyselin halusiko hän saada sen sisään. J voihki kiimaisesti edessäni ja sai sen seasta sanottua, että haluaa sen sisään. Jatkoin kiusaamista kuitenkin vielä ja J hoki edessäni kontillaan "Pane mua, laita se mun sisään" Tämä sai minut entistä kovemmaksi ja hetken kuluttua en voinut enää malttaa mieltäni vaan painoin kyrpäni kärjen pillun huulille ja upotin sen sisään. J voihkaisi kovemmin, minä tunsin kyrvässäni ihanan tiukan ja kiimaisen pillun puristuksen sekä sen miten nyt koko kyrpäni kastui noihin pillunesteisiin. Näkymä edessäni oli aivan helvetin kiihottava. J:n upeat pyöreät pakarat heiluvat edessäni ja näin miten kyrpäni upposi tuohon janoiseen pilluun. Otin lantiosta tiukemman otteen ja panin kovempaa. Annoin tasaisin väliajoin pakaroille kunnolla avokämmenestä, jolloin pakaroiden läiskyntä raikui olohuoneessa. Pakarat rupesivat myös punoittamaan ja kaikesta päätelleen J nautti tästä kovasti. Kaikista reaktioista, äänistä ja eleistä pystyi aistimaan sen kuinka hän tykkäsi olla täysin käytettävänä ja otettavana. Kehuin myös moneen otteeseen miten hyvältä hänen ihana, märkä ja sopivan tiukka pillu tuntui, kun se puristi kyrpääni. Otin myös hiuksista otteeni ja nostin J:n selän kaarelle samalla, kun kyrpäni lypsi häntä kovaa takaapäin.

Vedin itseni ulos ja minun oli pakko päästä vielä maistelemaan tuota pillua kielelläni. Painoin siis pääni tuohon entistä kiimaisempaan ja nussittuun pilluun. Nuolin sitä ahnaasti, annoin samalla sormiani sisään ja upotin kielen niin syvälle sisään kuin ikinä sain. Vein kieleni myös ylemmäs ja aloin nuolla hänen persettään. J voihkaisi taas kovemmin ja huomasin miten hän syttyi siitäkin taas lisää. Nuolin pillua ja persettä pitkin vedoin, kunnes vein kieleni pepulle ja keskityin nuolemaan sitä paremmin. Levitin käsilläni pakaroita ja nuolin pyllyn kunnolla märäksi ja annoin J:n nauttia siitä, kun kieleni kutitteli peppua. Työnnyin uudestaan takaapäin hänen pilluunsa ja hieroin samalla peukalollani hänen persettään. Pikkuhiljaa upotin peukaloon peppuun ja jatkoin panemista. Otin liukkarin esiin ja levitin sitä perseelle jatkaen panemista ja perseen sormetusta. Hetken kuluttua siirryin taas hänen taakseen polvilleen, upottaen toisen sormen pilluun ja toisen perseeseen. Aloin sormettaa kovemmin ja näin lämmittelin J:n persettä paremmin. Otin sormet pois perseestä, upotin nyt pillussa olleen sormen peppuun ja sen jälkeen sekä etusormeni, että keskisormeni yhtä aikaa pyllyyn. Lämmitin ja levittelin peppua varovasti avonaisemmaksi, lisäsin öljyä lisää ja otin sitä myös toiselle kädelleni runkaten samalla munaani.

Nousin ylös, lisäsin pepulle vielä hiukan lisää öljyä, toin kyrpäni lähemmäksi ja upotin sen varovasti sisään. J otti sen kuitenkin oikein mallikkaasti sisään ja pylly jousti kivasti, joten aloin panemaan häntä kunnolla. Otin taas kunnon otteen lantiosta ja aloin panemaan entistä kovemmin tuota kiimaisen nartun persettä. Työnsin J:n vatsalleen, menin lähemmäs ja upotin kyrpäni uudelleen peppuun takaapäin. Otin kädellä alta kuristusotteen hänen kaulaltaan, laskeuduin alemmas ja pidin hänet koko vartaloni painolla hallinnassani ja allani, jotta hän varmasti tuntisi olonsa alistetuksi. Kysyinkin häneltä, oliko hänellä avuton ja alistettu olo allani johon hän vastasi "Kyllä, ihanan irstas olo, kun panet mua perseeseen" J voihki kun sai kyrpää kunnolla perseeseen ja minä nautin siitä myös kaikin tavoin. Työnnyin häneen pitkin ja voimakkain työnnöin uudelleen ja uudellen. J imi kiimaisena sormiani samalla, kun lypsin kyrvällä hänen persettään. Nousin hiukan ylemmäs ja levitin pakaroita jotta näin miten kyrpä upposi sisään. Läpsin punoittavia pakaroita lisää ja jatkoin panemista.

Vedin itseni ulos, läpsin pakaroita hiukan kovemmin ja upotin kaksi sormeani J:n pilluun. Sormetin häntä voimalla ja kovaa, niin että tunsin kuinka pillu tiukentui nautinnosta ja J:n ääntely lisääntyi. Lisäsin tahtia ja lypsin pillua tuntien kuinka se supistuu entisestään, litinä lisääntyy ja hetken kuluttua pillu syöksi nesteitä isossa kaaressa pitkin sohvaa. J huohotti hengästyneenä ja kiimaisena edessäni, mutta ihan hetken tauon jälkeen jatkoin ja lypsin vielä lisää noita nesteitä hänestä pihalle. Painoin kyrpäni hänen juuri squirtanneeseen märkään ja kuumaan pilluun.Kyrpäni nautti ihanan kiimaisesta pillusta paljon ja otinkin kaiken ilon irti siitä.

Halusin uppoutua kuitenkin vielä tuohon kyrpää janoavaan perseeseen uudelleen, joten otin taas liukkaria lisää, levitin sitä pepulle ja painoin itseni uudelleen sisään. Otin kunnon asennon ja aloin panna J:tä niin kovaa kun siinä asennossa ja tilanteessa suinkin pystyin. Jatkoin kovaa panemista niin kauan, kunnes tunsin olevani lähellä ja kuiskasin J:lle, että kohta hän saa spermat syvälle perseeseen. Jatkoin panemista ja kyrpäni koveni entisestään kunnes laukesin voimalla syvälle hänen perseeseen. Edessäni oli erilaisten nesteiden sotkema likainen narttu, joka nautti raukeana saamastaan kyydistä ja siirryinkin hänen taakseen istumaan ja pumppasin sormillani vielä kertaalleen squirttinesteet ulos pillusta.

Jäimme molemmat raukeina makaamaan ja juttelemaan. Kun J oli jo tekemässä lähtöä, niin hän sanoi olevansa edelleen aivan litimärkä. Sen enempää miettimättä reagoin hänen sanoihinsa niin, että menin hänen taakseen ja upotin sormet hänen pilluunsa. Ei mennyt aikaakaan, kun hän squirttasi vielä pitkin sohvaa ja lattiaa usean roiskeen voimin.

Tämän jälkeen J kävi siistiytymässä ja veti takaisin vaatteita päällensä. Stringejä jalkaan vetäessään hän kuitenkin muutti mielensä ja sanoi, että eihän näin litimärkiä stringejä voi enää jalkaan laittaa. Niinpä hän puki muut vaatteet päällensä, laski mekon helmaa alas, laittoi takin päällensä ja lähti kohti kotia spermat perseessä ilman pikkareita.

Sainkin vielä myöhemmin illalla häneltä viestin:

"Hitto et oli kivaa kulkee himaan aivan märkänä. Tuli kiihottavan käytetty olo."


Juttelimme lisää vielä seuraavana päivänä ja aamulla kun sanoin viettäväni hidasta aamua omassa sänyssäni niin J vastasi minulle näin:

"Onneks ei tarvii liikkuu sängystä koko päivänä. Voin kertoo et tuntuu kyllä siltä et perse on pitkästä aikaa saanut kunnon panon." 

Toinen lause mikä tuon päivän keskusteluista painui hyvin mieleeni ja lämmitti mieltäni oli:

"Mä en ees muista koska oisin squirttaillut yhtä paljon ku eilen."

Tykkään tuosta häpeilemättömästä ja suorasta tyylistä, jolla J puhuu. Se saa minut syttymään jälleen tätä kirjoitusta viimeistellessäni.

Sovimme, että tapaamme uudelleen heti kun saamme taas aikataulumme osumaan hyvin yksiin. J:n toive oli, että alistaisin häntä vielä enemmän ja sitoisin sekä käyttäisin vieläkin kovemmin kyselemättä. Tämä tarina saattaa siis hyvinkin saada vielä toisen osan, kunhan pääsemme tapaamaan uudelleen.

Kommentit

 1. Täytyy myöntää että aika sulavasti kirjoitat kokemuksista. Mielenkiintoista luettavaa ja osaan pystynkin hyvin samaistua. Miehillä selkeästi käy parempi tuuri uuden tuttavuuksien kanssa kuin meillä naisilla ��

  VastaaPoista
 2. Kiitos positiivisesta palautteesta! Uusien tuttavuuksien suhteen tuurilla on jonkinverran varmasti merkitystä, mutta taito lukea toista ihmistä on se tärkein. Löytää ne oikeanlaiset ihmiset, joiden kanssa kemiat ja mieltymykset osuu yksiin. Tämä ei ole aina helppoa ja välillä tuntuu ettei tälläisiä ihmisiä tule kauheasti vastaan, mutta toisaalta joskus tuntuu, että niitä löytyykin vaikka kuinka paljon. Oma halu ja asenne ratkaisee tässä asiassa hyvin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu helppoa se ei missään nimessä ole. Luulen että isoin haasteeni omalla kohdalla on juurikin kemioiden kohtaaminen tai intressit eivät mene ihan yks yhteen. Onneksi löydän myös niitä "timanttejakin" joiden kanssa seksissä löytyy yhteinen tie ja mieltymykset.

   Poista
 3. Keep up the good work!

  VastaaPoista
 4. Iso kiitos mahtavasta blogista, ihanaa kun löysin tämän. Toimii loistavana inspiraationa aloittelevalle subille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että blogi ja tekstit ovat inspiroineet sinua! Toivottavasti pääset toteuttamaan halujasi ja mieltymyksiäsi ;)

   Poista

Lähetä kommentti