Herran otteessa

Jäätävä panetus iski minuun heti herätessäni hotellin lakanoista. Edellinen yö oli venähtänyt pitkäksi, mutta se ei tuntunut missään vaan mielessäni oli tasan yksi asia. Olin työreissulla kaupungissa, jossa eräs ex-narttuni asui ja olimme keskustelleet aiemmin, että olisi kiva nähdä pitkästä aikaa kun tulen kaupunkiin. Sen enempää aikailematta laitoin viestiä hänelle, pyysin häntä tulemaan hotellille ja huomasin kuinka häntä taisi hiukan jännittää, sillä hän empi tapaamisen suhteen. "Se ei ehkä olekaan hyvä idea" Iina vastasi. "Pitäisikö meidän nähdä jossain kahvin tai lounaan merkeissä" hän kysyi heti perään. Hetken mietin miksi hän on noin salaperäinen ja jännittynyt, mutta aikamme keskustellessamme hän myönsi, että hänen suhdestatuksensa on hiukan epäselvä. Aiemmin keskustellessamme Iina oli ollut varma, että hänen suhteensa on täysin ohi, mutta tällä hetkellä tilanne näytti mutkikkaammalta.
Viestittelyn lomassa kului aikaa sen verran, että minun tulisi luovuttaa kohta hotellihuone ja mietin, kuinka saisin nyt tuon ex-nartun pään käännettyä, sillä halusin häntä todella paljon. Ilmoitin hänelle, että minulla olisi paljon puhuttavaa hänen kanssaan ja tärkeää asiaa, jota en haluaisi kertoa näin viesteillä. Pakkasin kamani, luovutin hotellihuoneen ja lähdin hakemaan avaimia työpisteelleni, sillä olin jättänyt sinne osan tavaroistani edellisenä päivänä.

Aloin järjestelemään paikkoja ja pakkaamaan loppuja tavaroitani kasaan, kunnes puhelin soi "Moi mä luulen, että oon nyt oikean oven takana". Menin tarkastamaan oliko hän löytänyt oikealle ovelle ja oven avatessani näin Iinan edessäni hiukan ujo, mutta viekas hymy kasvoillaan. Iina seurasi perässäni, kun kävelin kohti työpistettäni ja jatkoin omia hommiani samalla kysellen Iinan kuulumisia. Hän alkoi avautumaan minulle, että oli edelleen parisuhteessa, mutta suhde oli täynnä ongelmia ja hän oli alkanut haaveilemaan seksistä muiden miesten kanssa. Hän kertoi myös, että oli vähän aikaa sitten tavannut erästä ex-miestään salaa, mutta mitään sellaista ei ollut kuitenkaan tapahtunut. 

Istuimme sohvalle ja aloin varovasti kokeilla millä fiiliksellä Iina tällä hetkellä on. Hieroin hänen reittään ja käteni alkoi eksyä hameen alle, mutta en vienyt sitä pidemmälle. Aistin edelleen Iinasta pienoisen jännityksen, mutta hän ei estellyt kosketteluani millään tavalla tai pyytänyt lopettamaan. Jatkoimme keskustelua normaaliin tapaan kunnes päätin kokeilla kepillä jäätä vähän enemmän jolloin Iina laittoi jalkojaan tiukasti yhteen ja vastusteli käteni etenemistä. Myönnän, että minua alkoi panettamaan entistä enemmän, kun Iina laittoi vastaan. Tämä johtui varmasti siitä, että meillä oli ollut aina hyvin vahva D/s asetelma ja tiesin Iinan syttyvän, kun hänet otetaan kyselemättä. "Ei ei, ei me voida, ihan oikeesti ei me voida, tää on niin väärin" Iina sanoi. Kaikki muu hänessä, kuten eleet, ilmeet ja olemus antoi ihan muuta signaalia mitä hän suustaan päästi. Yhteisen historiamme ansioista tunsin hänet erittäin hyvin ja osasin lukea häntä kuin avointa kirjaa. Tiesin tasan tarkkaan, että Iina osaa laittaa kunnolla vastaan ja tehdä hyvin selväksi, jos hän aidosti haluaa laittaa stopin kaikelle. Aistin hänestä, että hän halusi seksiä ihan yhtä paljon kuin minäkin, mutta ei vaan halunnut myöntää sitä ääneen.

Vein kättäni vieläkin määrätietoisemman ja päättäväisemmän kohti Iinan jalkoväliä, sillä tiesin hänen omaavan myös eräänlaisen raiskausfantasian ja koin, että nyt oli aika kokeilla saisiko sen toteutettua. Tilanne kiihotti minua todella paljon ja huomasin Iinan eleistä tuttuja piirteitä, kuinka hän puri huultaan, kuinka hänen hengityksensä kiihtyi ja pystyin aistimaan miten jalkoväli kostui vaikka sinne en vielä ollutkaan päässyt koskemaan.

Työnsin Iinan sohvalle ja painoin hänet makuuasentoon siihen. Nostin viattoman ja kiltin näköisen kesämekon helman ylös ja yritin riisua sieltä alta löytyviä alushousuja. Iina pisti edelleen vastaan ja hoki "Ei ei, pliis älä, ei me voida ihan oikeesti". Samaan aikana huomasin kuitenkin hänen kiihottuvan vain lisää, hänen hengityksensä muuttui hyvin himokkaaksi huokailuksi ja hänen äänensä sävy paljasti myös kiiman lisääntyvän. Iina piti käsillään kiinni pikkareistaan ja piti tiukasti jalkojaan yhdessä, mutta ei pyristellyt vastaan sen enempää tai pyytänyt lopettamaan. Hän makasi sohvalla hyvin paikoillaan ja yritti vain kerran nousta ylös siitä, mutta asettui takaisin makuulleen samantien kun painoin häntä hiukan taaksepäin. Nousin hänen päälleen, vein käden hänen kurkulleen ja otin siitä kevyen otteen "Tätähän sä narttu haluat, et sä tänne olisi muuten tullut." sanoin ja katsoin häntä suoraan silmiin. Painauduin alemmas ja suutelin häntä enkä huomannut lainkaan mitään vastustelua vaan hän vastasi suudelmaan intohimoisesti.

Otin entistä määrätietoisemman asenteen ja kovemmat otteet jolloin sain revittyä Iinan alushousut pois jalasta heittäen ne lattialle. Otin Iinan nilkoista kiinn, nostin jalat ylemmäs ja levitin niitä painaen samalla kasvoni kohti hänen paljasta pilluaan. Tässä kohtaa Iina alkoi taas laittamaan vastaan ja koitti painaa jalkojaan kiinni. "Ei, et saa, ei me voida, tää on niin väärin, mitä jos joku tulee tänne?" Iina sanoi kiihottunut ääni väristen. Kiihotukseni vain kasvoi ja painoin päätäni vieläkin kovemmin kohti hänen pilluaan, kunnes kieleni kosketti hänen turpeaa, märkää ja kiimaista pillua. "Ja sä väität, että sä et halua tai sua ei paneta, mutta sun pillu on näin märkä? sanoin johon Iina ei antanut minkäänlaista vastausta. Yirtin kysyä vielä uudelleen, että hetkinen miten sä nyt näin kiimaisena käyt vaikka koitat pyristellä vastaan, mutta edelleenkään hän ei suostunut vastaamaan minulle yhtään mitään. Jatkoin hänen nuolemistaan ja aloin tehdä sitä yhä himokkaammin ja ahnaammin. Iina alkoi huokailemaan kovemmin ja kovemmin, kunnes voihki jo edessäni vanhaan tuttuun tapaan. Huomasin miten hän sulki silmänsä ja otti kaiken ilon irti nautinnosta. Hän ei pyristellyt enää yhtään vastaan vaan voihki todella kiihottavasti ja nautti edessäni. 

Lopetin nuolemisen ja samalla sekunnilla Iina avasi silmänsä, pomppasi ylös sohvalta, otti lattialla olleet alushousut käteensä ja vetäisi ne hyvin nopeasti takaisin jalkaansa. Nousin ylös ja painoin hänet polvilleen, jolloin hänen alushousunsa jäivät polvitaipeisiin ja hän oli nyt edessäni polvillaan viaton virne ja hymy kasvoillaan. Avasin housuni napit, laskin niitä alemmas ja otin kyrpäni esiin. Otin Iinan tukasta tiukan otteen ja vein kyrpäni lähemmäs hänen suutaan, mutta hän koitti pitää sen visusti kiinni. Näin hänen ilmeistään kuinka hän nautti, kun sai laittaa kunnolla vastaan ja olla tuhma ja vastusteleva brat. Tein selväksi kuka määrää, annoin avokämmenestä hänen poskelleen ja kerroin kuinka hänen tulee totella. Hän avasi suunsa, otti kyrpäni suuhunsa ja aloitti erittäin himokkaan suihinoton. Hän otti munan käteensä ja runkkasi vartta samalla kun imi minua. Pidin hiuksista tiukan otteeen ja annoin hänelle tahtia uppoamalla juurta myöten kurkkuun. Jälleen huomasin miten Iina meni kiimansekaiseen transsiin eikä hän muuta enää miettinyt.


Nousin ylös ja talutin Iinan eteenpäin hiuksista kiinni pitäen. Nostin hänet ylös, asettelin seinää vasten, taivutin hänen selkäänsä kaarelle ja hän otti käsillään tukea seinää vasten. Vedin omat housuni kokonaan pois ja tällä välin Iina veti alushousut erittäin nopeasti jalkaansa ja yritti pyristellä pakoon. Hän ei kuitenkaan päässyt pidemmälle, kun nappasin hänestä kovan otteen. "Ei et voi panna mua" hän sanoi. Asettelin hänet uudelleen seinää vasten revin housut nilkkoihin, ja käskin pyllistämään minua kohti. Asetin kyrpäni hänen pillun huulille. "Tää on niin väärin ,ei me voida, ei ainakaan paljaalla". Kaikki nuo sanat kiihotti minua vain entistä enemmän, kun kuulin hänen äänestään ettei hän oikeasti tarkoittanut niitä ja janosi saada paljasta kyrpää sisäänsä Sitähän hän oli halunnut jo ekan kerran tavatessamme. Vastusteluista huolimatta jatkoin kohti päämäärääni, kostutin sormiani ja hieroin Iinan pillua joka litisi kiimasta. Vein kyrpäni uudelleen hänen pillulleen ja painoin sen kyselemättä sisään "Oih mmmmh" Iina huokaili, kun kyrpä upposi ekan kerran sisään. Jälleen hänen äänestään kuuli kuinka kiimassa hän oli ja miten hän nautti tuntea herransa kyrvän sisällään. Iina työnsi persettä vielä taaemmas ja tarjosi itseään oikein kunnolla pantavaksi, ei ollut enää minkäänlaisia merkkejä siitä, että hän laittaisi vastaan tai estelisi vaan päinvastoin janosi kyrpää sisäänsä. 

Otin lantiolta kunnon otteen ja aloin panna häntä kovempaa. Iinan voihkinta lisääntyi ja tilassa kaikui minun kiimainen huohotus, Iinan voihkinta ja hänen märän pillun litinä. Läpsin ja puristelin hänen persettään, otin välillä tukasta tiukan otteen ja käytin tuota kiimaista narttua niin kovaa kuin vaan pystyin. Iinan tiukka ja märkä pillu tuntui aivan helvetin hyvältä. Tätä olin ikävöinyt pitkään enkä suotta, sillä tämä tilanne oli hyvin kiihottava ja nautinnollinen. Iina ei vieläkään suostunut myöntämään minulle miten tästä tilanteesta nautti vaikka sen kaikista äänistä ja eleistä pystyin päättelemään. Kysyin häneltä useaan otteeseen kesken panon, että mitä sä noin voihkit tai miten noin märkänä olet, mutta edelleenkään hän ei vastannut mitään vaan jatkoi voihkimistaan.


Vedin itseni ulos, painoin IInan polvilleen lattialle ja laitoin hänet imemään kyrpääni. Kuuliaisena narttuna hän totteli tällä kertaa heti eikä pistänyt lainkaan vastaan. Hän imi minua ahnaasti ja imi kyrvästäni kaikki omat nesteensä jotka olivat kastelleet sen. "Miltä se oma kiima maistuu? kysyin, johon en saanut vastausta van Iina jatkoi ahnasta imemistään.

Vedin hiuksista, jotta kyrpäni tuli ulos Iinan suusta ja samalla vauhdilla nostin hänet hiuksista voimakkaasti ylös seisomaan. Siirryin sohvalle istumaan ja ennen kuin kerkesin ohjeistaa häntä lisää hän löysikin taas alushousunsa lattialta, veti ne nopeasti jalkaansa ja koitti karata. Nousin ylös ja nappasin kovan otteen hänen käsivarrestaan ja kysyin "Minne narttu on oikein menossa?". Huomasin  viekkaan virneen hänen kasvoillaan. Hän ei vastannut mitään vaan hymyili ja virnisteli sekä selvästi nautti siitä, että otin hänet määrätietoisesti haltuun enkä antanut mahdollisuutta paeta vaikka hän koittikin esittää vaikeasti tavoiteltavaa.

Talutin hänet uudelleen sohvan viereen hiuksista pitäen, istuuduin alas ja käskin hänen pyllistämään minun suuntaani. Iina peruutti taaksepäin, vedin hänen housunsa alas ja aloin nuolemaan häntä takaapäin. Tuntui, että hänen pillunsa vaa tuli entistä märemmäksi ja mitä enemmän hän pääsi temppuilemaan tai laittamaan vastaan niin sitä kiimaisempi hänestä tuli. Otin hänen lantioltaan otteen, vedin häntä alaspäin ja ohjasin istumaan syliini. Iina otti käskemättä kyrpäni käteen ja ohjasi sen pillulleen. Jälleen ilman mitään temppuiluja hän upotti sen sisäänsä ja istui syliini niin, että kyrpäni upposi juurta myöten hänen sisälleen. Hän alkoi kyykkäilemään kyrvälläni ja pani sitä pillullaan himokkaasti. Annoin lantiosta vauhtia ja hän voihki päälläni erittäin kiimaisena. Aivan yllättäen hänen suustaan kuitenkin kuului "Vittu sun kanssa, mä vihaan sua" ja hän koitti pyristellä irti. Pidin hänet kuitenkin tiukasti kiinni ja laitoin ratsastamaan vieläkin kovemmin. "Nyt annat sitä sun pillua mulle kunnolla, näytä miten hyvä ja kiimainen narttu oot" sanoin ja läpsäisin voimalla hänen pakaraa. "Näytä mitä varten sut on tehty ja näytä miten sä nautit tästä, näytä kuinka sä tarviit tätä". 

Iina alkoi panna kyrpääni entistä kovemmin. ja hyppi sylissäni kiimaisesti voihkien. Hänen kiinteät pakarat näyttivät edessäni erittäin kiihottavilta ja silmäni upposivat tuijottamaan niitä. Iina otti  kaiken nautinnon irti kiimastaan, vaikka hän tasaisin väliajoin jotain yrittikin mumita vastaan. Läpsin ja puristelin Iinan persettä samalla, kun ihailin miten upealta hänen kiimainen pillunsa näytti ottaessaan kyrpää kerta toisensa jälkeen juurta myöten sisäänsä.

Nostin Iinan pois sylistäni ja asettelin hänet sohvalle makaamaan. Painoin pääni hänen märkään jalkoväliinsä ja aloin nuolla. Iinan pillu suorastaan valui kiimasta ja hän voihki sen verran antaumuksella, että hänen nautintonsa ei jäänyt epäselväksi. Hetken päästä upotinn itseni edestä sisään ja panin häntä voimalla sohvaa vasten. Nappasin kurkulta tiukan otteen, katsoin häntä suoraan silmiin ja sanoin "Sä olet mun narttu, nyt ja aina" "Tiedä paikkas, tästä sä nautit ja tän takia me ollaan tutustuttu".

Iinan ei vastannut mitään ja koitti pitää naamansa peruslukemilla, mutta en voinut olla huomaamatta sitä virnettä joka hänen huulilleen tuli heti noiden sanojen jälkeen. Hyvin nopeasti hän kuitenkin peitteli sitä, piti suunsa kiinni ja koitti näyttää siltä, että häntä ei kiinnosta lainkaan. Otin kurkulta kovemman otteen ja kysyin "No nautit sä?" "EN, sä oot tyhmä, ei me voida tehdä näin". Pidin otteeni kurkulla, läpsäisin häntä avokämmennellä poskelle ja  aloin panemaan entistä kovempaa. Jälleen Iinan huulille tuli tuo kiimainen virne joka paljasti sen kuinka hän tästä tilanteesta oikeasti nautti. Pidin hänet määrätietoisesti otteessani ja ei kulunut montaa sekuntia, kun Iinan silmät sulkeutuivat, suu aukesi ja nautinnollinen voihkinta alkoi. Laitoin käden hänen leualleen ja puristin sormillani hänen suutaan, hän avasi silmänsä ja kun katsoin häntä suoraan silmiin niin sanoin "Ai et nauti, mut muuten vaan voihkit ja sun pillu on ihan litimärkä?" "En nauti, ei me voida.... En mä saa nauttii tästä.... Oih oih".

Nousin ylös ja otin Iinan hiuksista otteen jonka jälkeen talutin hänet eteenpäin ja laitoin nojaamaan seinää vasten. Iina selvästi halusi leikkiä vieläkin hankalaa vaikka hänen pillunsa valui jo pitkin hänen reisiään ja hän oli voihkinut kiimaisesti niin, että koko tila raikui. Hän nosti jälleen pikkarinsa ylös, mutta otin nopeasti niistä kiinni, revin uudelleen alas ja painoin Iinan kasvot kiinni seinään. "Sun on ihan turha pistää vastaan, sillä mä teen sulle nyt just niin kuin mä haluan ja sen olis luullut tullut tässä jo selväksi". Enempää kyselemättä tai vastausta odottelematta painoin itseni taas sisään tuohon märkään pilluun, jonne se liukui erittäin helposti. Läpsin hänen persettään ja aloin panna kovempaa. Otin hiuksista tiukan otteen ja painoin huuleni kiinni hänen korvalleen ja huohotin suoraan hänen korvaansa. "Et sit tuu ainakaan sisään...." Iina sanoi samalla, kun kovensin tahtia entisestään ja tunsin kuinka sperma syöksyi kyrvästäni syvälle Iinan pilluun. Painoin itseni juurta myöten sisään ja annoin kaiken syöksyä syvälle sisään. Iina oli aivan liikkumatta ja hiljaa edessäni ja odottelin hetken ennen kuin vedin itseni ulos. Vetäessäni kyrpäni ulos osa spermoista valui pitkin Iinan reisiä. Hän veti hyvin nopeasti pikkarit jalkaansa, siirtyi sohvan luo, laittoi shortsit jalkaansa ja oli tekemässä lähtöä. Hän kääntyi takaisin ja kysyi "Ainiin mikä se sun asia oli?" 

Kerroin sitten hänelle, että olin vain halunnut nähdä hänet ja kaiken tapahtumien jälkeen tajusin nyt olleen oikea tilaisuus toteuttaa tämä fantasia mistä olimme puhuneet jo pidempään.  "Siis tämäkö se sun asia oli? Ja sanoit, että se on tärkeää?" "Mä vihaan sua, haista vittu"  Iina sanoi ja  lähti kävelemään ripeästi kohti uloskäyntiä. Tiesin, ettei hän pääsisi  ovesta ulos ilman apuani, joten menin perään, avasin oven ja huikkasin perään "Oli mukava nähdä pitkästä aikaa, ollaan yhteydessä".

Illalla sain viestin Iinalta, joka kuului "En mä sua vihaa, anteeks mun ruma kielenkäyttöni, mä en vaan tienny mitä sanoo, mä todella nautin siitä mitä tänään tapahtu, vaikka mua hävettää myöntää se itselleni. Se oli niin väärin, niin väärin, mutta mä nautin siitä oikeesti".

Kommentit

Lähetä kommentti