Trio

Johanna valmistautui iltaa varten ja pyysi minua auttamaan sukkanauhaliivien kiinnittämisestä. Hän oli pukenut ylleen oman kaulapantansa, pitsisen mustan yläosan, mustat stringit, sukkanauhaliivin ja stayup -sukat. Autoin häntä viimeistelemään asun ja jäimme odottamaan vieraan saapumista.  Odottelimme kiimaisena sohvalla jutellen ja miettien mitä kaikkea kohta tuleekaan tapahtumaan ja samalla hieroin kädelläni Johannan pillua stringien läpi. ”Ai vittu mua panettaa... Toivottavasti Minna tulee nopeesti” Johanna sanoi.  Kello läheni kolmea joka oli aiemmin sopimamme aika tapaamiselle. Hetkeä ennen Minna kuitenkin lähetti itsestään kuvan valmistautumassa ja ilmoitti, että hänen saapuminen viivästyy. Huomasin kuinka malttamattomana Johanna oli ja hän kiemurteli kiimaisena edessäni. Jatkoin hänen kiusaamistaan ja puhuimme vielä siitä kuinka ottaisimme Minnan vastaan kun hän saapuu. Olimme sopineet kaikki, että mennään suoraan asiaan, sillä kaikki tarpeellinen oli käyty viesteissä läpi ja kaikki kolme halusimme jo palavasti päästä harrastamaan seksiä yhdessä.

Viimein ovisummeri soi ja siirryimme molemmat ottamaan Minnan vastaan ovelle. Johanna oli seksikkäästi alusvaatteissa pukeutuneena ja minä housut jalassa ilman paitaa. Päästimme Minnan sisään, joka halasi meitä molempia ja toivotimme hänet tervetulleeksi. Minna oli pukeutunut pitkään mustaan takkiin, jonka alla oli hieman lyhyempi musta mekko. Mekon alta paljastui myös stay up -sukat ja hetken kuluttua selvisikin, ettei hänellä ollut mitään sen enempää peittävää päällään. Mekko aukesi helposti sivusta ja lähti Minnan päältä hyvin nopeaa. Mekon alta paljastui hyvin samantapainen musta ja pitsinen asukokonaisuus mikä myös Johannalla oli päällään.

Otin sovitusti ohjat käsiini ja ohjasin naiset suutelemaan keskenään. Itse jäin Minnan taakse, otin hänen olkavarrestaan kiinni ja vein toisen käteni hänen pakaralleen. Aloin puristelemaan hänen molempia pakaroitaan ja käteni siirtyi vaistomaisesti samantien hänen jalkoväliinsä. Aloin hieromaan pillua stringien läpi, mutta taas hyvin nopeaa huomasin raottavani niitä ja nyt hieroin hänen märkää ja paljasta pilluaan. Upotin sormen sisään tuohon kiimaiseen ja ihanan tiukkaan pilluun. Minna voihki seksikkäästi kun sormeni upposi hänen sisäänsä ja Johanna suuteli häntä samalla intohimoisesti. Näky edessäni oli todella kuuma, kiihottava ja seksikäs. En olisi enempää voinut toivoa, kun kaksi seksikästä naista edessäni noin intohimoisena suutelemassa toisiaan.

Ohjasin naiset makuuhuoneeseen, johon olin laittanut tunnelmavalaistuksen korostamaan tunnelmaa. Minna tässä vaiheessa kysyi, että pukisiko hänkin nyt kaulapannan jonka oli ottanut mukaansa. Meinasin itse kaikessa kiimassa jo aivan unohtaa tämän vaikka olimme sopineet, että molemmat naiset olisivat kaulapannoissa. Minna otti laukustaan kaulapantansa ja antoi sen minulle, jotta laittaisin sen paikalleen. Pyysin kuitenkin Johannan pukemaan kaulapannan meidän yhteiselle vieraalle ja katselin vierestä miten hyvältä molemmat näyttivät.

Käskin Johannan sängylle puoli-istuvaan asentoon kasvot minuun päin ja Minnan kontilleen sängyn reunalle eteeni. Minna oli perse pystyssä edessäni ja suuteli Johannaa ahnaasti. Läpsin Minnan persettä ja sormetin häntä takaa. Menin polvilleen Minnan taakse, raotin stringejä enemmän sivuun ja aloin nuolla hänen pilluaan ahnaasti. Minnan pillu oli ihanan märkä ja maistui oikein hyvälle.

 Pyysin Johannaa siirtymään hiukan taaksepäin, jotta Minnan pää on samaan aikaan hänen jalkovälin kohdalla, kun läpsin, nuolen ja sormetan häntä takaa. Raotin Johannan stringejä ja painoin Minnan pään hänen pillulleen. Minna alkoi nuolla Johannaa ja Johanna alkoi voihkimaan heti nautinnosta. Huomasin Johannan katseesta kuinka kiimainen hän on eikä Minnankaan kiimasta jäänyt epäselvytttä, sillä sen verran intohimoisesti hän Johannan pillua nuoli. Siirryin Minnan viereen ja aloimme nuolla Johannaa vuorotellen. Nuolemisen välissä suutelimme toisiamme ja maistelimme toistemme huulilta Johannan nesteitä. 

Hetken kuluttua pyysin naisia vaihtamaan paikkoja keskenään. Minna otti sopivan asennon ja painoin vuorostani Johannan pään Minnan jalkoväliin. Johanna pääsi vihdoin maistamaan pillua ensimmäistä kertaa koskaan. Painoin hänen päätään kovemmin ja määrätietoisesti Minnan jalkoväliin, joka voihki kovaa kiimaisesti. Johanna nuoli hyvin intohimoisesti edessä olevaa märkää pillua vaikka ei ollut koskaan aiemmin tehnyt sitä. Huoneessa vallitsi todella kiimainen ja kuuma tunnelma. Raotin Johannan stringejä takaa, läpsin hänen pakaroitaan ja upotin kaikesta edessäni näkemästäni kovettuneen kyrpäni hänen sisäänsä. Johanna voihki äänekkäästi nauttien kun panin häntä ja kyrpäni koveni entisestään, kun hänen ihanan märkä ja tiukka pillu puristi kyrpääni. Myös edessäni näkyvä näky kuinka Minna nautti Johannan antamasta suuhoidosta lisäsi kiimaani. Minnan rinnat näyttivät todella seksikkäältä tuossa yläosassa jonka hän oli päälleen valinnut ja se verhoili noita upeita rintoja aivan täydellisesti.

Vetäydyin ulos ja katselin, kun Johanna jatkoi edelleen Minnan pillun nuolemista himokkaasti. Painoin Johannan päätä taas pilluun ja vedin hänet hiuksista taaksepäin, jotta pystyin suutelemaan häntä. Hetken kuluttua Johanna hyppäsi nopeasti sivuun, levitti Minnan jalkoja ja pystyin lukemaan hänen katseestaan sanat "pane häntä", vaikka hän ei sanonutkaan sitä ääneen. Kiusatakseni kysyin vielä kuitenkin, että haluatko, että panen häntä ja Johanna vastasi "Joo haluan, näytä miten panet Minnaa". Enempää empimättä tulin lähemmäksi, ohjasin kyrpäni Minnan pillun huulille ja upotin itseni kerralla syvälle sisään. Minnan märkä pillu tuntui ihanan liukkaalta ja puristi sopivasti kyrpääni. Aloin panna häntä kovemmin jolloin Minnan rinnat alkoivat heilua panemisen tahtiin. Johanna katseli kiimaisena vieressä, kun panin Minnaa edestä ja hieroi omaa pilluaan. Molemmat naiset voihkivat seksikkäästi ja tämä lisäsi minun kiimaani entisestään. Johanna nautti selvästi tuosta visuaalisesta näystä, kuinka panin meidän seksikästä vierasta kunnolla. Minna veti määrätietoisesti Johannan lähemmäksi itseään ja naiset alkoivat suutelemaan himokkaasti. Levitin Minnan jalkoja enemmän ja painoin itseäni kovemmin ja syvemmälle sisään. Välillä otin paremman asennon, jotta pystyin painautumaan vieläkin kovemmin syvälle pilluun jonka jälkeen vein kädet Minnan kurkulle ja kuristin häntä samalla kun panin. "Kurista kovempaa" Minna sanoi. Ei tarvinnut käskeä ja kovensin kuristusotettani oikein kunnolla kun panin häntä niin kovaa kuin siinä tilanteessa pystyin. Hellitin otetta ja annoin Minnan haukata happea, kunnes otin hänen kurkultaan taas määräitetoisen ja tiukan kuristusotteen.

Tämän jälkeen siirryin hiukan taaksepäin ja painoin pääni Minnan pilluun. Naiset jatkoivat suutelua ja Johanna puristeli Minnan kiinteitä rintoja innokkaana. Upotin sormeni myös Minnan sisään ja aloin sormettamaan häntä kovemmin. Sormetin lujaa, nuolin klitorista ja sain suurta nautintoa huoneessa raikuvasta huohotuksesta ja voihkinnasta. Voihkinta lisääntyi, kun koukistin sormiani ja aloin sormettamaan vieläkin voimakkaammin. Minna ei pysynyt enää paikoillaan vaan kiemurteli edessäni kunnes pillu roiski nesteitä lakanalle. Otin Johannan päästä kiinni ja painoin sen Minnan juuri squirtanneeseen pilluun ja sotkin Johannan naaman Minnan nesteillä. Otin omankin osuuteni ja nuolin Minnaa vielä hetken.

Johanna meni Minnan päälle 69 asentoon ja naiset alkoivat nuolla toisiaan. Upotin kyrpäni Minnan pilluun ja aloin panna häntä samalla, kun Johanna nuoli klitorista. Dippailin kyrpääni vuoronperään Minnan pillussa ja Johannan suussa. Johanna nautti maistella Minnan pillumehuja kyrvästäni samalla, kun Minna toisella puolen nuoli himokkaasti Johannan pillua. 

Käskin ja ohjasin naiset seuraavaksi polvilleen lattialle. Minna ottikin kyrpäni otteeseensa ja upotti sen syvälle suuhunsa. Minna alkoi imeä munaani todella ahnaasti ja Johanna katseli kiimaisena vierestä. Otin molempia naisia hiuksista kiinni ja vedin Minnan taaemmaksi ja ohjasin Johannan pään kyrvälleni. Johanna otti nyt vuorostaan minulta suihin. Naiset vuorottelivat ja leikkivät kyrvälläni katsellen välillä toisiaan ja välillä minua. Tässäkin kulmassa kaikki näytti aivan täydelliseltä, kaksi kiimaista naista edessäni vuorottelemassa kumpi imee munaani ja samalla hieroen toistensa vartaloita. Välillä naiset intoutuivat suutelemaan keskenään ja he imivät kyrpäni vartta molemminpuolin.

Pyysin naisia menemään sängylle päällekkäin niin, että Minna oli alla ja Johanna meni hänen päälleen. Naiset rupesivat suutelemaan keskenään ja minä jäin katselemaan tuota naisten himokasta kiehnäämistä. Läpsin Johannan persettä ja sormetin välillä Minnan pillua. Sormetin myös Johannaa takaa ja laitoin molemmat naiset voihkimaan nautinnosta. 

Käskin Johannan selälleen ja painoin itseni hänen sisäänsä. Panin häntä hetken edestäpäin syvälle pilluun, kunnes vedin itseni ulos ja upotin pääni hänen jalkoväliinsä. Nuolin häntä nälkäisesti ja otin sormet mukaan. Aloin lypsämään pillua kunnolla sormillani ja ei aikaakaan kun Johanna squirttasi lakanoille todella runsaasti. Huomasin kuinka Minna innostui ja kiihottui tästä, kun hän tuli samantien lähemmäksi ja painoin päänsä Johannan juuri squirtanneeseen pilluun. Painoin hänen päätään pillua vasten vielä kovemmin ja nyt Minnan naama sotkeutui Johannan nesteisiin oikein kunnolla. Minna innostui taas suutelemaan Johanna ja nyt tytöt olivat vierekkäin sängyllä selällään. Johanna ehdottikin, että voisinko sormettaa heitä molempia samaan aikaan. Ei tarvinnut toiste pyytää tai ehdottaa ja upotin molempien sisään kaksi sormeani. Oli todella kiihottavaa olla sängyn reunalla ja sormettaa molemmin käsin kahta kiimaista narttua edessäni. Molemmat naiset voihkivat edessäni ja vaihtoivat kiihkeitä suudelmia keskenään. Johanna squirttasi tämän seurauksena vielä lisää.

Aloin panemaan Johanna takaapäin ja hän onnistui kaivamaan tässä tuoksinnassa vibran esiin jostain. Hän alkoi hieromaan Minnaa vibralla, joka selvästi nautti tästä äänistä ja ilmeistä päätellen. Hän hieroi Minnan pillua vibralla ja välillä intoutui nuolemaan sitä. Hivutin omat kasvojani lähemmäksi ja nuolimme Minnaa vuoronperään samalla kun panin Johannaa takaa toinen käsi hänen kurkullaan. Pyysin Johannaa kääntymään selälleen ja upotin itseni häneen edestäpäin. Vibra siirtyi nyt Minnan käsiin ja hän alkoi hieroa sillä Johannaa. Panin Johannaa kunnolla edestä ja hän voihki kovaa, kun Minna hieroi hänen pilluaan vieläkin himokkaammin. Käskin Johannaa tulemaan mahdollisimman nopeasti, sillä Johanna kiihottuu siitä, kun hänet käskee saamaan orgasmin. Anna tulla, tule jo, hoin Johannalle ja ei mennyt kauaa kun Johanna tuli kovaa voihkien, täristen ja kiemurrellen edessäni. Kyrpäni luiskahti ulos samalla, kun Johanna sai orgasmin. Minnan kasvoilta paistoi todella kiimainen hymy ja hän selvästi kiihottui lisää, kun näki Johannan tulevan meidän edessä.

Pyysin naisia siirtymään ja asettauduin itse selälleni sängylle. Pyysin Minnan istumaan naamalleni ja aloin nuolla häntä altapäin. Johanna tekikin jo työtä käskemättä ja oli kyrpä syvällä suussaan ottamassa minulta suihin. Johanna imi kyrpääni antaumuksella ja runkkasi sitä tiukalla otteella. Minna koitti pitää seinästä tukea, kun nuolin häntä. Hän tärisi kiimasta ja minä nautin tuon mehukkaan pillun nuolemisesta. 

Pyysin Minnaa siirtymään taaksepäin ja istumaan kyrväleni. Hän otti kyrpäni käteensä ja ohjasi sen pilluunsa, kun laskeutui päälleni. Kyrpäni upposi syvälle Minnaan ja hän aloitti kiimaisen ratsastuksen päälläni. Johanna suuteli Minnaa ja siirtyi sitten Minnan taakse nuolemaan hänen tiukkaa ja kiimaista peppua, kun käskin hänet sinne. Vedin Minnan vartaloa enemmän kiinni minuun, puristelin hänen rintojaan ja suutelin häntä. Johannan nuollessa Minnan peppua samalla, kun Minna ratsasti päälläni sai hänet tosi kiimaiseksi ja hän voihki jälleen kovasti. Annoin Minnan pakaroille iskuja avokämmenellä ja käskin Johannaa tekemään samoin. "Kovempaa" Minna sanoin, kun Johanna antoi hänelle ensin hellemmän läpsäisyn. Johanna alkoi läpsimään Minnaa kovemmin ja useammin pakaroille, joka vauhditti selvästi Minnan ratsastuksen tahdin vielä kiivaammaksi. Johanna kehui kuinka hyvältä kaikki näyttää takaapäin. Muutoinkin naiset kehuivat tasaiseen tahtiin toisiaan ja sitä miten hyvältä kaikki tuntuu.

Naiset leikkivät vielä keskenään, suutelivat ja nuolivat toisiaan, kunnes aloin panna Minnaa taas uudelleen edestä. Nyt Johanna selvästi keskittyi nauttimaan enemmän visuaalisesti ja kehotti minua panemaan Minnaa vieläkin kovemmin. "Just noin, just noin, pane sitä kunnolla" Johanna voihki samalla hieron klitoristaan. Painauduin lähemmäksi Minnaa, suutelin häntä ja panin häntä kiimaisesti. Minna voihki edessäni ja Johanna hoki taas kuinka hyvältä näyttää ja sanoi, että pane Minnaa kunnolla. Johanna hieroi Minnan klitorista samalla kun panin Minnaa. Lisäsin tahtia taas lisää ja kysyin Minnalta saanko laueta hänen sisäänsä. Kuulin voihkinnan keskeltä, että Minna sanoi "Joo tuu mun sisään" ja ennen kuin Johanna kerkesi sanoa mitään niin kysyin häneltä, että putsaako hän sitten meidän vieraan spermatun pillun. "Mmmm joo, nuolen sen puhtaaksi, laukee Minnan sisään" Johanna sanoi. Lisäsin tahtia ja otin kaiken ilon irti Minnan pillusta kunnes laukesin voimalla hänen ihanaan pilluunsa. Painoin kyrpäni niin syvälle kuin se meni ja pidin huolen, että kaikki spermat syöksyivät hänen sisäänsä.

Vedin itseni ulos ja Johanna tuli heti siihen katsomaan kuinka osa spermasta valui samantien pillusta ulos. "Oi vittu miten hyvältä näyttää, kun sperma valuu sun pillusta ulos Minna" Johanna sanoi. Johanna painoin päänsä Minnan pilluun ja alkoi nuolemaan valuvia spermoja suuhunsa. Spermaa oli jo valunut myös lakanoille. Heittäydyin selälleni Minnan viereen ja Johanna tuli Minnan toiselle puolelle makaamaan. Vieressäni oli kaksi oikein käytetyn näköistä narttua hengästyneenä ja hikisenä kun itsekin tasailin hengitystä ja totesin huoneessa olevan todella kuuma.

Jäimme sänkyyn juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksiamme hetkeksi. Kaikki olivat oikein tyytyväisenä ja hymyssä suin session jälkeen. Noustessamme sängystä huomasimme, kuinka Minnan sukat olivat revenneet ihan kunnolla ja Johannankin sukat olivat ottaneet osumaa. Minna kävi siistiytymässä ja pukemassa päällensä ja jatkoi matkaansa minun ja Johannan jäädessä fiilistelemään sessiota kaksin.

Myöhemmin laittelimme vielä viestiä Minnan kanssa ja kaikki olimme sitä mieltä, että otetaan ehdottomasti tämä uusiksi ja voidaan viettää vaikka pidempikin sessio yhdessä, jossa voimme ottaa useamman "erän" ja nauttia kiireettömästi toisistamme ajan kanssa. Ehkä tämä tarina saakin siis vielä jatkoa.
Kommentit

 1. Aito vai fantasia vai jotain siltä väliltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aito tarina mahdollisimman tarkasti ja realistisesti tekstiksi muotoiltuna. Blogissa olevat tarinat ovat kaikki aitoja kohtaamisia eikä blogi ainakaan toistaiseksi sisällä keksittyjä novelleja tai fantasiatarinoita.

   Poista
  2. Ok. Kaikki on mahdollista, mutta kyllähän tämä vaikutti ainakin osittain fantasiaosastolta. Vieraan kanssa ilman suojausta (toivottavasti siinä tapauksessa on tehty testit), molemmat naiset sattuu olemaan squirttaavia (mahdollista tietenkin) ja ylipäätään monet pornomaiset toiminnot (edelleenkin silti ihan mahdollista ja hienoa jos on kaikki noin sujuvasti edennyt).

   Poista
  3. Squirttaamisesta on vielä lisättävä, että melkein joka tarinassasi on tainnut olla squirttaava nainen. Koska näin ei todellakaan ole tosielämässä, että jokainen roiskisi ja varsinkaan jokaisella seksikerralla, niin ei kuulosta kovin uskottavalta. Taitaa siis olla fetissisi. (Ja tämä ei ole katkeran squirttaamattoman naisen kommentti, koska välillä minultakin suihkuaa äärimmäisen kiihottuneena, kun oikeaa aluetta sormettaa.)

   Poista
 2. On muuten ihan helvetin kuumottavaa lukee tätä duunissa, stringit aivan märkänä �� Yritäppä siinä olla normaalisti asiakkaiden kanssa...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti