Saapasjalkakissa 2

Blogista löytyy aikaisempi teksti nimeltä "Saapasjalkakissa", joka saa nyt jatkoa, kun viimeistelin jo vuosia arkistojen kätköissä olleen tarinan valmiiksi.

K laittoi minulle pari viikkoa tapaamisemme jälkeen viestiä, että olisiko minulla aikaa nähdä tässä jokin ilta uudelleen. Yllättäen aikataululliset haasteet tulivat kuitenkin jälleen sotkemaan suunnitelmiamme ja vihdoin kun saimme sovittua sopivan ajan niin K ilmoitti tulleensa kipeäksi. Ei auttanut, kuin odottaa, että K paranee ja ruveta suunnittelemaan uutta sopivaa ajankohtaa tapaamiselle. Taas vierähti pidempi tovi, koska aikataulut menivät täysin ristiin, mutta olimme molemmat samalla linjalla ettei tässä kiirettä tarvitse pitää.

Juttelimme samalla edellisestä kerrasta ja kyselin oliko K:lla toiveita tulevaa kertaa varten. Hän antoi palautetta ja sanoi tykänneensä edellisestä kerrasta todella kovin, kun oli päässyt kokeilemaan rajojaan. Päätimme, että jatkamme noiden rajojen kokeilua lisää, K halusi jatkaa syväkurkkuharjoituksia ja halusi tulla vieläkin tiukemmin sidotuksi. K:lla oli hetken aikaa entistä kiireisempi ajanjakso elämässään, joten keskustelummekin hiljeni hetkeksi, kunnes K laittoi minulle taas viestin. Tällä kertaa hän oli kerennyt pohtimaan vieläkin enemmän aikaisempaa kertaa ja sitä mitä hän halusi mahdollisesti tulevalta kerralta. Hän kertoi haaveilevansa olevansa alistuessa vastaan laittava brat, joka kerjää rangaistuksia ja sitä kautta saa entistä kovempia otteita. "Sinun kanssasi oli turvallinen olo sessioida ja sen takia voisi edetä vähän rajumpaan", K sanoi.

Bratlutkailu kiihotti minua suuresti, joten ilmoitin sen sopivan minulle aivan loistavasti. Sanoin myös K:lle olleeni todella tyytyväinen siihen kuinka hän oli panostanut pukeutumiseensa ja kuinka ihanan lutkamainen lookki hänellä viimeksi oli. Hän lupasi pukeutua ensi kerrallakin saappaisiin ja kiiltävään tiukkaan nahkaan.

Minulle tuli sopiva ajankohta itselle nopeammin kuin olisin kuvitellut, joten päätin kokeilla kepillä jäätä ja ilmoitin tästä K:lle. Sain vastauksen, jossa hän kertoi sen illan sopivan, joten päätimme tavata samaisena viikonloppuna.

K saapui sovittuun aikaan luokseni ja soitti ovisummeria. Avasin hänelle oven, toivotin tervetulleeksi ja siirryin sohvalle odottamaan häntä. Hän riisui kenkänsä ja takkinsa eteiseen ja pohti ääneen "Miten haluat nyt tehdä? Laitanko noi nahkahousut vai hameen?" Hame olisi kyllä saappaiden kanssa helpompi..." Ehdotin, että hän voisi laittaa nahkahousut hetkeksi päällensä ja esitellä itsensä niissä minulle. K siirtyi vessaan vaihtamaan vaatteitaan ja hetken kuluttua asteli eteeni ihoa myötäilevissä tiukoissa nahkapöksyissä. Pyysin häntä kääntymään ja hetken vain jäin katselemaan tuota kiihottavaa näkyä edessäni. Nahkahousut myötäilivät todella tiukasti perseen muotoja ja tämä näky sai minut heti kättelyssä aivan tajuttomaan kiimaan. Läpsin ja puristelin hänen pakaroitaan, kunnes painoin hänet lattialle kontalleen. Läpsin pystyssä olevaa persettä kovin ja napakoin ottein. Nahkaiset housut ei antaneet yhtään periksi, joten sain läpsittyä kiimaisen nartun pakaroita niin, että se varmasti tuntui kunnolla ihoa kihelmöiden. Aloin hieromaan myös hänen kiimaista pilluaan housujen läpi ja kun nostin K:n takaisin ylös ujuttaen samalla käteni hänen housujen sisään tunsin sen olevan aivan märkänä. Otin pöydällä olevan kaulapannan toiseen käteeni ja laitoin sen K:n kaulaan.

Otin hänen hiuksistaan kunnon otteen, painoin takaisin kontilleen ja talutin hänet makuuhuoneeseen. Asettelin K:n sängyn reunalle niin, että hänen kasvonsa olivat patjassa kiinni ja perse oli pystyssä iniin, että se osoitti kunnolla kohti kattoa. Aloin läpsimään noita kiinteitä pakaroita uudelleen, hieroin pillua housujen läpi ja K voihki edessäni kiimaisena. Revin rajusti nuo tiukat housut polviin, ja tiukat housut vetivät samalla myös mustat pienet stringit samalla alas. Enempää empimättä upotin suoraan kaksi sormea sisään ja aloin sormettamaan K:ta rajusti. Olin edellisellä kerralla huomanut, että hän nauttii siitä eniten kun hänen sisälleen upottaa jotain, voimalla ja kovaa. K ulisi nautinnosta edessäni, haukkoi happeaan ja selkeästi nautti olla herran omana lutkana täysin käytettävänä. Menin polvilleen sängyn reunalle ja nuolin hänen kiimasta valuvaa pilluaan hetken.

Otin kumin pöydältä, asetin sen paikalleen ja upotin itseni yhdellä kovalla työnnöllä juurta myöten sisään. K työnsi persettä minua kohti, mutta tiukat nahkapöksyt polvitaipeissa meinasivat rajoittaa hänen asentoaan, joten riisuin ne kokonaan pois tieltä. Painoin samalla hänet vatsalleen sängylle, menin itsekin sängylle ja uppouduin hänen sisäänsä takaapäin. Vein alhaaltapäin käteni hänen kurkulleen, otin kovan kuristusotteen ja aloin panemaan häntä kovaa. Kehuin kuinka upea lutka hän oli ja kuinka minua kiihotti, kun hän tuli näin kuuliaisena luokseni täysin minua varten laittautuneena ja valmiina tyydyttämään herransa tarpeet. Panin häntä niin kovaa, kuin ikinä pystyin ja jatkoin sillä tiesin hänen janovan kyrpää sisäänsä mahdollisimman kovaa. "Mun pillu on ihan vitun märkä" K sanoi. K voihki ja äänteli todella kiihottavasti samalla, kun hänen märän ja valuvan pillunsa litinä vain voimistui entisestään.

Nousin ylös seisomaan ja vedin K:n sängyn reunalle niin, että hän oli taas perse pystyssä edessäni. Narttu piti päänsä kohti patjaa jo tottelevasti ja työnsi jälleen persettä minua kohti oikein tarjoten sitä lisää. Upotin kaksi sormeani sisään ja aloin sormettaa häntä kovaa. K voihki edessäni, pillu litisi todella märkänä ja edessäni omaa kiihottumista lisäsi punaisiksi läpsityt kiinteät pakarat. Minun oli pakko upottaa itseni uudelleen sisään, sillä tämä kiihotti minua liikaa, jotta olisin malttanut mieleni jatkaa sormettamista. Otin hänen kapealta lantioltaan tiukan otteen ja panin häntä niin kovaa kuin koskaan vaan pystyin. K piti kovaa ääntä jälleen edessäni ja nautti kyrvästäni täysin rinnoin. "Oi vittu just noin, just noin. Mä oon niin märkänä" K sanoi voihkien.

Käänsin hänet seuraavaksi selälleen, menin lähemmäs nuolin pillua hetken ja aloin sormettaa häntä lujaa. Sormetin häntä todella voimakkaasti, koukistin sormeni ja pumppasin pillua niin rajusti kuin pystyin. K nautti hyvin rajusta sormettamisesta ja voihkinta vain lisääntyi. Pillu puristui sormiani vasten ja tunsin sisällä olevan kovan paineen. Litinä lisääntyi koko ajan voimistuen, kunnes K squirttaisi voimakkaasti pitkin käsivarttani ja sotkien lakanat. Nestettä tuli reilusti, mutta en lopettanut vaan jatkoin edelleen yhtä lujaa. K haukkoi edessäni happeaan, mutta tuli melkein samantien perään toisen kerran. Laitoin hänet välissä maistelemaan omia nesteitään sormistani, mutta upotin sormeni heti sisään uudelleen. K squirttaisi lyhyen ajan sisään vielä kolmannen ja neljännenkin kerran.

Nousin ylös ottaen uuden kumin pöydältä laittaen sen paikalleen ja upotin itseni uudelleen K:n sisään. K oli koko vartaloaan myöten omissa nesteissään ja pillu oli niin märkä kuin se vain voi olla. Puristelin ja imin hänen upeita pyöreitä silikonirintojaan. Hän selvästi tykkäsi esitellä niitä ja nautti, kun ne heiluivat panemisen tahtiin edessäni lisäten visuaalista kiihoketta. Otin kurkulta kaksin käsin kovan kuristusotteen ja aloin panna K:ta kovaa niin, että hän upposi patjaan kerta toisensa jälkeen kun työnnyin hänen sisäänsä uudelleen ja uudelleen. Kasvot punoittivat ja näin hänen katseestaan hyvin suuren kiiman. Annoin avarin kasvoille ja kehuin kuinka hyvä narttu hän oli. Tuhma, likainen ja upea narttu, joka ottaa vastaan kaiken täydellä kiihkolla.

Kaikki ei kuitenkaan mene aina kuten elokuvissa. Tällä kerralla kaulapanta puristi sen verran tiukasti kaulaa, että K:n nenästä rupesi aivan yhtäkkiä vuotaa verta. Ohjasin K:n vessaan ja hän pyyteli anteeksi minulta. Tässä kohtaa kuitenkin sanoin, että näitä sattuu eikä tätä tarvitse pyytää anteeksi. K kävi siistimässä itsensä ja kävinkin sanomassa hänelle vessan ovella, että nyt sun onkin hyvä aika vaihtaa mukana olleet nahkahame ja nahkasaappaat päälle. K tuli takaisin vessasta saappaat lattiaa kopistellen ja ohjasin hänet sängyn reunalle kontilleen.

Läpsin hänen pakaroitaan nahkahameen läpi, kunnes nostin sen ylös paljastaen hänen punoittavat kiinteät pakaransa jälleen esiin. Jalkovälissä pillu oikein kimalteli nesteissään ja todella märkänä. Sormetin K:ta taka ja niin hän taas voihki edessäni. Annoin perseelle kunnolla avokämmentä ja pakarat punoittivat entistä kovemmin. Puin K:n ranteisiin käsikahleet ja sidoin kädet kiinni hänen selän taakse. Asettelin K:n paremmin perse pystyyn eteen ja ihailin näkymää edessäni. Nostin lattialla olevan vyöni käteeni ja aloin antamaan sillä iskuja K:n perseelle. Annoin vuoron perään piiskaa, avokämmentä ja sormetin häntä. K oli täysin vallassani ja käytettäväni ottaen taas vastaan kaiken mitä ikinä hänelle tein.


Vedin K:n hiuksista lattialle ja upotin munani hänen suuhunsa. K imi minua ahnaasti ja kakoi voimakkaasti, mutta tsemppasi itsensä ottamaan kyrpää mahdollisimman syvälle kurkkuun. Hetken kuluttua kyrpä olikin juurta myöten kurkussa ja K otti välillä happea vain ottaakseen sen uudelleen syvälle suuhunsa. Otin hiuksista tiukan otteen ja panin häntä rajusti suuhun. Vaihdoin tahtia ja annoin välillä K:n ottaa omaan tahtiin kyrpää kurkkuunsa, mutta välillä painoin itseni juurta myöten kurkkuun ja pidin itseni siellä niin kauan, että hän rimpuili itsensä irti. Kuola pitkin suupieliä valuen hän kakoi ja haukkoi happeaan. Silmistä vuoti kyyneleet pitkin poskia ja oi vittu kuinka käytetyn nartun näköinen hän olikaan edessäni.Nostin hänet sängylle kontilleen, josta painoin hänet vatsalleen. Työnsin häntä pidemmälle sänkyyn samalla, kun asettelin kumin taas paikalleen. Aloin panna K:ta takaa, vein käteni hänen hiuksilleen ja otin tiukan otteen. Vein toisen käteni alta kurkulle ja otin sopivan puristavan otteen. Nyt K oli täysin avuttomana allani, minun käytettävänä narttuna. Panin häntä kaikella voimalla takaa kunnes käänsin hänet ympäri. Levitin jalat kunnolla levälleen, otin ne olkapäilleni ja painoin itseni lähemmäs häntä. Jalat taipuivat hyvin taakse ja pääsin uppoutumaan entistä syvemmälle K:n märkään ja kyrpää janoavaan pilluun. Vein käteni kurkulle ja kerroin K:lle kuinka kiihottava näky hän oli edessäni, kuinka hyvältä hänen pillunsa tuntui ja kuinka tykkäsin katsella hänen kiimaista nautintoaan. Hieroin ja puristelin rintoja, annoin avareita kasvoille ja tein selväksi kuka määrää.

Käänsin K:n ympäri selälleen ja painoin kasvoni hänen jalkovälinsä. Aloin nuolemaan ja sormettamaan häntä rajusti. Upotin ensin kaksi sormea lisää, mutta litinän ja voihkinnan lisääntyessä upotin kolmannenkin sormeni tuohon kiimaiseen pilluun. Jatkoin rajua sormetusta kolmella sormella, kunnes K squirttasi edessäni voimakkaasti. Otin liukkaria vielä avuksi ja upotin neljännenkin sormen sisään. Nyt pillu tuntui todella täydeltä ja ahtaalta. ”Ei älä työnnä koko nyrkkiä sinne pliis”, K vaikeroi. Jatkoin hänen pillun venytystä neljän sormen avulla rauhallisemmin ja ei jäänyt monesta millistä kiinni, että olisin saanut koko nyrkin mahtumaan sisään. Sanoin K:lle, että en minä väkisin sinne koko nyrkkiä työnnä, mutta jo edellisellä kerralla se oli ollut todella lähellä joten halusin koittaa vielä uudelleen onnistuisiko se. Jatkoin sormettamista kolmella sormella, jotta pillu ei olisi niin ahdas, koukistin sormiani ja aloin sormettaa taas kovemmin. Ei mennyt kauaa, kun K squirttaili voimakkain roiskein lisää nesteitä pitkin lakanoita. Nuolin vielä hetken hänen pilluun, joka oli todella märkä kaikista nesteistä.

Nousin ylös ja menin sängyn toiseen päätyyn vetäen K:n pään sängyn laidan yli roikkumaan. Upotin kyrpäni syvälle hänen kurkkuunsa ja aloin panemaan häntä suuhun. Annoin samalla kasvoille avareita ja puristelin hänen upeita ja kookkaita rintojaan. Rinnat heiluivat seksikkäästi edessäni kun panin häntä syvälle kurkkuun. Meikit valui pitkin poskia, kuola valui suupielistä lattialle ja K haukkoi happeaan aina kun vedin itseni ulos. 

Käskin hänet seuraavaksi lattialle polvilleen ja imemään kyrpääni kunnolla. Hiuksista vetäen upotin itseäni taas syvälle hänen suuhunsa ja K:n kasvoista paistoi miten käytetty narttu hän oli. Aloin runkkaamaan itseäni kovemmin ja pyysin K:ta avaamaan suunsa ja pitävänsä rintansa kunnolla tarjolla. Kovetuin entisestään ja tunsin kuinka lämmin syöksy spermaa syöksi yli kyrvästäni lentäen pitkin K:n kasvoja, suuta ja rintoja. Edessäni oli polvillaan sotkettu ja käytetty narttu spermattuna.

Toinen silmä kiinni K kysyi voisiko saada paperia, kun oli saanut osan lasteista suoraan silmään. Hain paperia, K pyyhkäisi silmänsä ja lähti siistiytymään. Siistiytymisen jälkeen tuo käytetty ja spermattu narttu lähti tyytyväisenä kotiin ja minä jäin siivoamaan jälkiä.

Kommentit