Pyykkivuoro

Luonnosarkistostani löytyi yli vuoden takainen tarina ja kuvittelin jo, että sen viimeistely ei enää onnistuisi. Omaksi yllätyksekseni kuitenkin huomasin luonnoksen olevan sen verran pitkällä, että sain, kun sainkin viimeistelyä tarinan valmiiksi. Tässä teille tarinaa siis eräisestä syksyisestä illasta, jonka pääosissa on T, joka löytyy myös tarinoista: Pitkästä aikaaPiristävä pikainen päiväpano & Yöllinen seikkailu.


Aamulla herätessäni huomasin saaneeni viestin: "Heräsin aivan märkänä, enkä saa enää nukuttua vaikka pitäisi vielä hetki nukkua", T kirjoitti. "Ajatukset pyörivät pelkästään seksissä, enkä pysty ajattelemaan mitään muuta. Edes kylmä suihku ei helpottanut tätä kiimaa", hän jatkoi. Tähän saattoi vaikuttaa edellisyön kiimaiset keskustelut ja minunkin oli myönnettävä etten ollut saanut aamukiimoissani mitään aikaiseksi vaan ajatukseni pyörivät vain seksissä ja asioissa joita olimme T:n kanssa suunnitellut toteuttavamme.


Minun oli tarkoitus lähteä viikonlopuksi reissuun tänä samaisena päivänä, mutta kaiken kiiman keskellä kello kiiruhti ja minulla jäi kaikki asiat hoitamatta, jotka minun piti keretä ennen reissuun lähtöä hoitaa. Onneksi lähtöni ei ollut suunniteltu päivän päälle ja pystyin siirtämään sen seuraavalle päivälle, jotta kerkeisin hoitaa kaikki tarvittavat asiat ja pakata. Tämä mielessä kysyinkin T:ltä, että millainen päivä hänellä on. Hän vastasi minulle ettei ole eikä kerennyt tekemään mitään kalenteriin painettuja suunnitelmia.

Ehdotin, että voisimme tavata hänen luonaan, jos skippaisin lähtöäni seuraavaan päivään, mutta harmikseni sain vastauksen, jossa T ilmoitti ettei hänen luonaan voinut tänään tavata, koska hänellä oli siellä vieras. Hauskaa sinänsä, mutta minulla oli täysin sama ongelma, sillä minun luonani oli myös majailemassa kaverini vielä hetken aikaa. Meidän täytyisi siis keksiä paikka, jos haluaisimme tavata ennen reissuani. T ilmoitti, että ei hätää sillä hänellä on lomat juuri alkanut ja ensi viikolla aikaa oikein hyvin ja silloin voisimme ihan ajan kanssa tavata esimerkiksi hänen luonaan. Minä en aikonut antaa periksi ja ilmoitin tämän sopivan oikein hyvin, mutta tälle päivälle tai illalle meidän tulisi keksiä jotain, sillä en halunnut lähteä näissä himoissa yhtään mihinkään.

Olin edellisenä iltana kiusannut T:tä ja koittanut saada hänet tulemaan luokseni, mutta väsymys vei voiton, eikä T pystynyt enää tulemaan luokseni. Koitin kiusata häntä erilaisin keinoin, keksiä uusia asioita joita kokeilla hänen kanssaan ja tämä tuntuikin toimivan. T kertoi housujensa olevan aivan märät ja sanoi, ettei nukkumisesta tule nyt yhtään mitään. Heitin lisää vettä myllyyn ja ehdotin, että mikäli hän tulee luokseni voisimme mennä talon yleiseen pesutupaan ja voisin ottaa hänet siellä. Tämä ajatus toimi jälleen ja T innostui ajatuksesta kovin. Tiesin, että tämä toimii, sillä olihan viimekertainen ulkoseksiehdotuksenikin sellainen, josta hän heti innostui. Ihanan kokeilunhaluinen ja estoton nainen, ajattelin. No tällä samalla keskustelulla kiusasin valitettavasti itseäni myös ja jouduin jäädä nuolemaan näppejäni tämän itse aiheuttamaani kiiman kanssa.

Hetken mietittyäni ja varmistuttuani siitä, että siirrän lähtöni seuraavalle päivälle ilmoitin T:lle, että mitä jos toteuttaisimme tänään illalla sen edellisiltaisen suunnitelmamme, sillä sehän olisi tässäkin tilanteessa mahdollinen. Hän sanoi jäävänsä odottelemaan minun infojani illan suhteen, joten rupesin hoitamaan asioitani ja suunnittelemaan päivän agendaa. Tätä ennen minun oli kuitenkin pakko purkaa paineitani ja jouduin tekemään sen 3 kertaa lyhyen ajan sisään, ennen kuin pystyin tekemään yhtään mitään. Vaatteet niskaan ja asioille, joissa päivä vierähtikin hyvin nopeasti ja ilta oli pitkällä, kun saavuin kotiin. Nälkä oli yllättänyt ja otin hiukan ruokaa, jonka jälkeen siirryin sohvalle rentoutumaan. Huomasin hiukan myöhemmin saaneeni viestin, että mikä illan suunnitelma on ja ilmoitin hänelle, että minulla ei nyt muita suunnitelmia ole, joten hänen aikataulujen mukaan mentäisiin. Pyysin häntä ilmoittamaan, kun lähtee tulemaan tänne suuntaan ja jäin odottelemaan infoa.

"Lähden tästä pikkuhiljaa, joten menee noin puolituntia". Rupesin valmistautumaan hänen saapumiseensa ja laitoin vaatteet päälleni. T ilmoitti olevansa pihassa ja kerroin meneväni häntä vastaan. Pyysin hänet oikeaan paikkaan, avasin hänelle oven ja hän kysyi "Mihin mennään", johon vastasin, että ei hätää minä näytän suunnan. Ohjasin hänet suoraan pyykkituvalle, joka oli meidän tämänkertainen paikkamme. Pääsimme perille ja T uteli, että liikkuuko täällä tähän aikaan ketään. Naurahtaen tokaisin, että sitä minä en tiedä, mutta toivon ettei. Ei muuta kuin ovet kiinni ja hetken ympärille katselun jälkeen T riisui jo paitansa.

Painoin hänet olkapäistä ja päästä alaspäin, hän veti housuni alemmas ja puolikova kaluni pompsahti ulos collareistani joiden alle en ollut laittanut mitään. Hän otti kyrvän suuhunsa kyselemättä ja rupesi upottamaan sitä määrätietoisesti syvälle kurkkuunsa. Otin hiuksista kiinni ja upotin kyrpäni juurta myöten hänen kurkkuunsa pitäen sen siellä. Otin sen ulos ja tein saman uudelleen, annoin hänen haukata välissä happea ja huomasin nussivani häntä suuhun jo tasaiseen tahtiin. Jatkoin tätä käsittelyä ja nautin tuosta ahnaasta suusta kiimaisena. Tahti vaihtui, välillä T nuoli kyrpäni vartta ja imi sitä kovemmin ja välillä hitaammin juurta myöten. Kuola valui ja hänen silmänsä vuotivat, joka kiihotti minua tuttuun tapaan. Aikani tästä nautittua vedin hänet hiuksista pitäen ylös ja ohjasin nojaamaan pesukonetta vasten.

Otin kurkusta kuristusotteen, painoin hänet sopivaan kulmaan, jotta perse oli edessäni sopivasti tarjolla. Vedin T:n housut nilkkoihin ja alta paljastui pinkit stringit. Siirsin toisen käteni jalkoväliin, hieroin ronskein ottein stringien läpi pillua ja upotin sormeani stringien kanssa hänen sisäänsä. Hieroin vain lujemmin ja pöksyt olivatkin hetkessä ihan läpimärät. Voihkinta alkoi kuulumaan ja se kaikui tuossa pyykkituvassa suhteellisen lujaa, joten koitin pitää hänet hiukan hiljaisempana. Voihkinta ja äänet eivät minua haitanneet, mutta koska joku ulkopuolinen olisi saattanut niistä mielensä pahoittaa niin päätin rajoittaa T:n ääntelyä. En kuitenkaan rajoittanut itseäni tai T:tä kovin kauaa vaan kovensin tahtia jolla häntä hieroin ja annoin kevyen läpsäisyn pakaralle. Läpsimistä tässä tilassa en kuitenkaan lähtenyt sen enempää harrastamaan sillä sen äänet olisivat viimeistään herättäneet jonkun mielenkiinnon jossain kohtaa, sillä se kaikuva läiske varmasti olisi kuulunut kauas. Siirsin stringejä sivuun ja upotin sormeni pilluun ja ah kuinka tiukalta se jälleen tuntui, vaikka olikin ihan läpimärkänä. Sormea kunnolla sisään, klitalle voimakasta hierontaa ja kiima oli todella vahvana tuossa tilassa.

Levitin T:n jalkoja ja menin lattialle istumaan. Painoin suuni ja kieleni pillulle, nuolin ja sormetin häntä, annoin kieltä kunnolla klitorikselle ja pillu valui ihanan märkää mahlaa. Maistelin ja janosin saada tuota lisää ja se lisääntyi samaan tahtiin, kuin voihkintakin. Otin paremman asennon ja suorastaan söin tuota pillua, siirsin stringejä pois edestä, levitin pillua ja nautin siitä niin ahnaasti kuin suinkaan vaan pystyin.

Hivuttauduin lähemmäs lattialle olevia collareitani, joiden taskuun olin kätkenyt yllätyksen. Taskuissa oli nimittäin nahkaiset käsikahleet, otin ne yksi kerrallaan ja laitoin ne T:n ranteisiin. Tämän jälkeen kahleet yhteen selän taakse ja näin T oli käytettävissäni niin, että kädet pysyivät paikallaan. Tästä olimme myös puhuneet ja hän janosi päästä sidottavaksi, joten päätin antaa hänelle siitä pientä esimakua. Jatkoin nuolemista, annoin sormeani hänelle ja levitin hänen pakaroitaan. Nuolin intohimoisesti hänen pilluaan ja siirryin peppureiälle. Ihana voihkaisu kuului, kun kieleni saavutti pepun ja huomasin hänen nauttivan täydellä antaumuksella. Kunnolla kieltä perseelle, hieroin sitä sormellani ja kiusoittelin kunnolla. Nousin ylös, läimäisin hänen persettään, tein sen uudelleen ja toistin muutamaan otteeseen. Sormetin T:n pillua takaapäin ja jouduin siirtämään toisen käden hänen suunsa eteen, jottei hän voihkisi niin lujaa.

Vedin häntä hiuksista ja ohjasin hänet hetken päästä polvilleen lattialle. Ohjasin hänet konttaamaan hiukan eteenpäin ja painoin pään lattiaan ja perseen pystyyn. Näky kuinka hän oli kädet kahlittuna ja perse pystyssä edessäni yleisessä pesutuvassa oli todella kiihottava. Jatkoin hänen kiusaamistaan, siirsin stringejä pois ja nuolin häntä lisää. Kaivoin housujeni taskussa olevan anaalitapin myös esiin, levitin sylkeä pepulle ja upotin sen pikkuhiljaa hänen sisään.

Liikuttelin tappia perseessä, vedin sen hitaasti ulos ja upotin uudelleen sisään. Toisella kädellä upotin peukalon pilluun ja molemmat reiät saivat täytettä. Hieroin pakaroita, läpsin niitä vuoron perään ja kiusasin T:tä kunnolla.

Irrotin kahleet, pyysin T:n noustamaan perseen ylemmäs ja nojaamaan käsillä lattiaa vasten. Otin kondomin, rullasin sen paikalleen ja upotin itseni takaapäin T:n pilluun. Kiimasta ja kosteudesta huolimatta hän tuntui taas todella tiukalta. Levitin käsillä pakaroita ja pidin niistä tiukan puristusotteen samalla, kun panin häntä takaapäin kovaan tahtiin. Käteni siirtyi välillä hetkeksi pois pakaralta vain antaakseen siihen napakan iskun, jonka läiske kaikui pesutuvalla. Pakarat punoittivat edessäni, T voihki ja sanoi "Ai vittu sä tunnut hyvältä, just noin". Totesin hänen pillun tuntuvan aivan ihanalta ja kaluni sykki kovana hänen sisällään. Siirsin käteni rintaliivien takaosaan, josta sain hyvän otteen ja kiihdytin tahtia entisestään. Panin takaa ottaen kaiken ilon irti T:n kiimaisesta pillusta, kun hän oli perse pystyssä edessäni antautuneena. Hieroin peukalolla peppua ja upotin sen sisään. T innostui myös lisää ja hoki edessäni "Älä vaan lopeta, jatka just noin, just noin". Jatkoin panemista ja perseen lämmittelyä peukalollani.

Hetken kuluttua T tajusi, että haluan siirtyä peppuun, jolloin hän sanoi "Älä vielä lopeta, pane pilluun vielä hetki, pliis". Tämä sopi minulle, sillä hänen tiukka pillunsa puristi ihanasti kyrpääni ja se tuntui taivaallisen hyvältä. Kiusoittelin kuitenkin T:tä ja kontrolloin hänen nautintoaan, sillä hiljensin välillä tahtia pysähten lähes kokonaan. Jatkoin taas kovaa panemista, kunnes T sanoi "Anna mennä vaan, pane mua perseeseen kunnolla!"

Hänen ei tarvinnut toistamiseen käskeä tai pyytää, vaan sovittelin kaluani jo hänen peräaukolleen. Sylkäisin, levitin pillusta valuvia nesteitä sinne ja upotin itseni hiljalleen sisään. T toi toisen käden pakaralleen levittäen persettään ja tuo ahnas perse janosi saada kyrpää kunnolla sisäänsä. Panin tuota kiimaista persettä pitkin vedoin takaapäin nauttien siitä koko kyrpäni mitalla. Lisäsin tahtia pikkuhiljaa ja T siirsi toisen käden myös lattialle ottaakseen paremmin tukea. Litinä, molempien hengitys ja T:n voihkinta kaikui pesutuvassa.

Nostin T:n hiuksista ylös ja painoin pesukonetta vasten. Hän tukeutui käsillään pesukoneen reunaa vastenn, toi perseen sopivasti tarjolla ja upotin itseni sisään. Panin häntä pesukonetta vasten lujaa takaa vetäen samalla hiuksista. Tilassa vallitsi todella kuuma ja kostea tunnelma. Olimme molemmat aivan hiessä ja siirryin istumaan lattialle. Runkkasin kaluani ja pyysin T:n istumaan kyrvälleni. T totteli, kyykkäsi lähelle kaluani ja otti sen käteensä. Hän ohjasi kädellään sen sisäänsä ja aloitti kiusoittelevan hitaan ratsatuksen. Siirsin käteni hänen lantiolleen ja nautin lujaa siitä miltä kaikki tuntui. Näkymä oli myös todella kiihottava, kun kyrpä upposi kerta toisensa jälkeen todella syvään sisään ja tuli melkein ulos, kun T käytti sen koko mittaa ratsastaessaan. Hän otti nilkoistani tiukan otteen ja rupesi ratsastamaan nopeammin. Voihkinta lisääntyi, minun hengitys tiheni ja kyrvässäni oli todella nautinnollinen puristus. T tuntui nauttivan tästä asetelemasta oikein antaumuksella, mutta hänen jalkansa väsyivät vaikeassa asennossa.

Pyysin T:n menemään lattialle selälleen. Painoin pääni klitorikselle, kaksi sormea sisään pilluun ja aloin sormettamaan T:tä rajusti. T voihki kiimaisena edessäni, pillussa tuntui todella nopeasti tuttu voimakas puristus ja paine. Kovensin tahtia ja T squirttaili runsain roiskein pitkin pesutuvan lattiaa. Jatkoin nuolemista ja sormettamista kunnes hän squirttasi uudelleen.

Nousin ylös, ja pyysin T:n imemään munaani. Ominaiseen tapaansa hän otti munan himokkaasti suuhunsa ja aloitti voimakkaan suihinoton. T runkkasi ja imi munaani kovaan tahtiin, upotti sen välillä juurta myöten nieluunsa ja selkeästi rakasti ottaa sitä suuhunsa. Otin pään päältä tukevan otteen ja nussin häntä rajusti suuhun. Kuola valui pitkin suupieliä, T haukkoi välissä happea ja minä nautin kivikovana tästä kaikesta. Nostin T:n hiuksista ylös ja pyysin painoin pään kohti lattiaa.

T otti käsillä tukea lattiasta ja pyllisti minulle. Kaivoin uuden kondomin housujeni taskusta, asettelin sen paikalleen ja upotin itseni uudestaan T:n peppuun. Otin hiuksista kiinni ja aloin panemaan häntä lujaa perseeseen. T tarjosi persettään paremmin minulle, voihki edessäni ja sanoi: "Just noin, pane mua kunnolla perseeseen. Sun kyrpä tuntuu aivan tajuttoman hyvältä syvällä perseessä". Hänen äänestään pystyi aistimaan todellisen kiiman ja kyrvän janon. Siirsin käteni lantiolle ottaen tiukemman otteen ja lisäsin tahtia. Otin kaiken ilon irti tuosta ahnaasta perseestä, upotin itseni syvälle sisään ja välillä kiusatakseni vedin itseni kokonaan ulos. Kiimani oli kasvanut kuitenkin siihen pisteeseen, että painoin itseni uudelleen syvälle sisään ja panin T:tä niin kovaa, kuin vain pystyin. Paine kyrvässä kasvoi koko ajan kovemmaksi, joten vedin itseni ulos, heitin kumin pois ja runkkasin kaluani T:n levittäessä pakaroitaan edessäni. Runkkasin kovemmin, hengitykseni tiheni ja laukesin lujaa, jolloin spermat roiskuvat pitkin T:n pakaroita ja ne valuivat pitkin persettä kohti pillua ja reisiä pitkin lattialle.

T putsasi vielä munani imemällä siitä loput spermat suuhunsa ja nuolemalla terskani ja kaluni varren puhtaani. Tämän jälkeen puimme aivan hikisenä vaatteet päälle, mutta T:n stringit olivat niin märät, ettei hän voinut niitä laittaa lainkaan enää jalkaan. Pesutuvassa vallitsi todella trooppisen kostea ja kuuma ilmapiiri. Siellä myös tuoksui juuri siltä, kun kiimaisen seksisession jälkeen pitääkin. Sammutin valot, ohjasin T:n ulos ja vedin oven perässäni kiinni. T kiitti saamastaan käsittelystä, johon vastasin omalla kiitoksellani ja hän lähti takaisin kotiinsa. Minä astelin itse tyytyväisenä, saaneena ja hymyssä suin omaan kotiini nauttimaan tuosta raukeasta olosta.-X-


Kommentit

Lähetä kommentti