Yökylässä

Olemme tavanneet J:n kanssa nyt useampaan otteeseen. Aikataulujen kanssa on ollut kuitenkin hiukan haasteita, mutta olemme päässeet kuitenkin sopivin väliajoin harrastamaan ihanan estotonta seksiä yhdessä.

Sovimme päivän jolloin tapaamme ja päätimme olla tarkemmasta kellonajasta sovittuna perjantaina yhteydessä. Koitti perjantai ja J kysyi minun päivän aikatauluani ja ilmoitin se olevan avoin. Hän kertoi olevansa kotona, mutta hänen täytyisi nukkua hetki, sillä hänellä oli rankka viikko takana. Sovimme, että hän laittaa minulle viestiä, kun heräilee tulevaa iltaa varten.

Ilta oli kerennyt jo sen verran pitkälle, että J:n täytyi tulla avaamaan minulle alaovi. Hän tuli ovelle kietoutuneena vaatekappaleeseen, joka juuri ja juuri peitti tuon naisen vartalon. Kävelimme hänen asunnon ovelle ja menimme sisään. Riisuin kenkäni eteiseen ja heitin takkini edessä olevalle pöydälle. J heitti tuon vartaloaan peittävän vaatekappaleen pois ja alta paljastui musta pitsinen alusasu, jonka alla oli pienen pienet stringit. Otin takaapäin hänestä otteen, kuiskasin korvaan, että oletko aivan kiimainen ja käteni eksyi pakaroille ja jalkoväliin. J koitti hiukan estellä, mutta määrätietoisesti vein hänet makuuhuoneeseen ja painoin kontilleen eteeni. Läpsin pakaroita kunnolla, hieroin hänen jalkoväliään ja ihailin tuota pystyssä olevaa persettä edessäni. Annoin kämmenelläni kunnon iskuja pakaroille, sillä olimme sopineet, että hän saa pienen rangaistuksen tästä tauosta, mikä meille oli tullut. Vein käteni paremmin jälkoväliin, hieroin klitorista ja painoin sormeni sisään. Pillu oli todella liukas ja märkä. Tuon kiiman ja puutostilan pystyi tuntemaan heti alkuhetkistä lähtien. Kiusasin häntä sormieni avulla, samalla läpsien hänen pakaroitaan. Levitin kiimanesteitä hänen pepulleen ja hieroin sitä samalla. Painoin määrätietoisesti J:n pään välillä uudelleen patjaan, kun hän meinasi nostaa sitä ylemmäs.

Vedin housuni hitaasti alas nilkkoihin ja kaivoin kyrpäni esiin. Vedin J:n stringit polviin ja vein kaluni hänen pillulleen. Kiusoittelin kuitenkin vain hieromalla sitä pillua vasten, mutten upottanut sitä heti sisään.  Hän koitti työntää itseään taaksepäin, jotta kaluni uppoasi sisään. Jatkoin kuitenkin härnäämistä ja hieroin kaluani pillunhuulilla, jotka valuivat kiimanesteitä. Upotin itseäni tosi vähän sisään ja kysyin, että tätäkö hän on ikävöinyt? Sain vastaukseksi, että on ja huomasin, kuinka malttamattomana J odotti sitä, että saisi sen jo sisäänsä. Yhdellä työnnöllä työnsin kyrpäni syvälle sisään ja J voihkaisi. Kaluni oli aivan kastunut tuohon ihanan märkään ja paksuun nesteeseen. Märkä ja tiukka pillu munassani tuntui taivaallisen hyvältä. Panin häntä vain pienen hetken, jonka aikana vedin samalla housujeni vyön pois.

Vetäydyin ulos, riisuin housuni kokonaan pois ja otin vyön kunnolla käteeni. Menin taaksepäin, asettelin J:n eteeni kunnolla perse pystyyn ja annoin hänelle ensimmäisen iskun vyöstä. Vedin vyön takaisin ylös ja piiskaisin häntä myös toiselle pakaralle. Kovensin iskuja hiljalleen, jonka johdosta pakarat rupesivat punoittamaan kiihottavasti. J otti iskut vastaan selvästi nauttien ja alistuen. Tämä oli eräänlainen rangaistus siitä, että emme olleet päässeet hetkeen näkemään, mutta eihän tämä miltään rangaistukselta tuntunut kummastakaan. Vyöllä piiskaamisen edetessä huomasin J:n kuitenkin jossain kohtaa jo jäävän hiukan toiseen asentoon ja hänellä kesti nostaa perse takaisin pystyyn. Heitin vyön pois kädestäni, annoin vielä avokämmenellä noille pakaroille sopivan napakoita iskuja ja ihailin tuota näkyä edessäni.

Siirsin stringejä uudelleen sivuun, jotta pääsin hieromaan ja sormettamaan pillua. Siirsin pillusta valuvia nesteitä pepulle ja hetken kuluttua upotinkin molempiin reikiin yhden sormen. Hitaasti ja varovaisemmin aloittaen sormetin molempia reikiä samaan aikaan.

Upotin kyrpäni hitaasti kiusoitellen pilluun ja nussin J:tä taas hetken. Kaluni oli taas aivan märkä noista kiimanesteistä, joita levitin  samalla pepulle. Sormetin ja nuolin persettä hetken aikaan, kunnes se tuntui siltä, että se oli valmis ottamaan kaluni sisään. Vedin kyrpäni ulos pillusta ja rupesin upottamaan sitä hiljalleen peppuun. J tuntui ottavan oikein antaumuksella sen pyllyynsä ja hetken kuluttua paninkin häntä jo todella lujaa peppuun. Tämä oli myös osa sitä rangaistusta, jonka olin J:lle luvannut järjestää, mutta eihän tämäkään hänelle mikään rangaistus kuitenkaan tainnut olla. Hän voihki nautinnosta ja tahti vain koveni entisestään. Yllätyin kuinka "kevyellä" lämmityksellä hän otti sitä noin hyvin ja innokkaasti sisäänsä.

Panin entistä lujempaa, läpsin punoittavia pakaroita lisää ja lisää. J:n voihkinta ja nautinto oli huipussaan. Huomasin, kuinka hän oli kaivannut tätä ja kysyinkin välillä häneltä, että oliko hänellä ollut tätä jo ikävä. Tiesin vastauksen, mutta minua kiihotti kuulla se, kun hän sanoi sen voihkinnan keskeltä ääneen, että ON. Nautin tästä peppupanosta pitkään, vaihtelin välillä tahtia kiusoittelevammaksi, otin itseni ulos sisältä ja upotin uudelleen sisään. Kyrpäni, mieleni ja koko kehoni nautti tästä todella suuresti.

Siirryin istumaan sängylle. Pyysin J:n ottamaan suihin ja aikailematta hän meni eteeni polvilleen. Hän otti sen käteensä ja upotti sen syvälle suuhunsa hetkessä. Juuri hänen perseessään ollut kyrpä oli nyt hänen suussaan ja tämäkin ajatus kiihotti minua lisää. Se lisää seksiin ihanaa irstautta ja on asia mitä ei jokainen nainen suostu edes tekemään. Hän imi minua kiihkeästi, kiusoitteli välillä kielellä terskaani, nuoli kyrpäni vartta ja upotti sen taas uudelleen syvälle kurkkuunsa. Huomasin taas nauttivani ja nojaavani taaksepäin. Käteni olivat myös jälleen tutusti löytäneet hänen päänsä päälle ja annoin välillä tahtia kunnolla. Kyrpäni oli aivan kovana ja J: kuolassa. Pyysin hänen nousta ylös ja tulemaan päälleni.

Kun hän meni sängyn reunalle niin ohjastin hänet tulemaan päälleni juuri, niin kuin mieleni teki. Menin lähemmäksi sängyn reunaa, jolloin J jäi ulkopuolelle ja näin ollein pystyi kyykkäämään kyrpäni päällä hyvin. J tuli alemmas ja ohjasin kaluni hänen perseeseen. Hitaasti kyrpäni upposi  uudelleen sisään ja J aloitti kiihkeän ratsastuksen. Tässä asennossa näki myös todella upeasti sen miten upposin syvälle sisään ja kuinka innokkaasti J hyppi päälläni. Läpsin pakaroita, otin niistä otteen ja ihailin tuota näkymää kiimaisesti. Nautimme tästä asennosta pitkään ja antaumuksella, kunnes J:n reidet kaipasivat huilia.

Pyysin hänet polvilleen eteeni ja ottamaan uudelleen suihin. Jälleen hän otti juuri perseessään olleen kyrvän ahnaasti ja himokkaasti suuhunsa. Samalla, kun J imi minua niin mietin seuraavaa asentoa, jossa panisin häntä taas peppuun.


Ohjasin hänet sängylle selälleen ja aloin nuolemaan pillua. Hyvin nopeasti kuitenkin siirryin nuolemaan peppua. Upotin myös sormeni sinne ja painoin J:n jalat eteenpäin, jotta sain perseen paremmin tarjolle. Asettauduin hänen eteensä ja painoin itseni perseeseen edestä. Otin jaloista otteen ja kiusoitellen työnsin itseäni sisään, kunnes painoin vartaloni hänen päälleen ja uppouduin syvälle perseeseen. J voihki allani nautinnollisin äänin. Olisin voinut tulla tähän asentoon vaikka samantien, mutta halusin pitkittää nautintoa ja nauttia kaikesta vielä pidempään ennen kuin laukeaisin.

Hetken kuluttua siirryin taas nuolemaan hänen peppuaan, josta siirryin hyväilemään pillua ja klitorista. Nuolin niitä molempia nopeasti saaden J:n voihkimaan lujaa, jolloin hän ei meinannut pysyä millään paikallaan edessäni. Jatkoin ja kiihdytin tahtia, painoin tutusti kaksi sormeani sisään ja hyväilin voimakkain ottein hänen pilluaan. Pillu oli todella märkä ja litisi edessäni, jonka seurauksena pumppasin sitä voimalla ja laitoin hänet squirttaamaan.

Upotin itseni edestäpäin todella märkään ja juuri squirtanneeseen pilluun. Panin lujaa ja levitin jalat kunnolla levälleen. Otin molemmilla käsillä kurkulta kuristusotteen, vapautin toisen käden kurkulta vain siirtääkseni sen repimään hiuksia ja läpsimään kasvoja vuorotellen. Nautin tunteesta, kun kyrpäni upposi tuohon märkään pilluun, jonka nesteet kastelivat koko kyrpäni ja litisi pitkin kassejanikin. Siirryin taas hetkeksi nuolemaan ja sormettamaan pillua saaden sen taas squirttamaan runsaasti. Tämän jälkeen painoin itseni uudelleen edestä sisään ja työnsin kyrpääni voimakkaasti syvälle pilluun. Nyrkkini painuivat patjaan, kun otin asennon jossa pystyin työntämään itseäni mahdollisimman lujaa ja voimakkaasti hänen sisäänsä.


Pyysin J:n kääntymään vatsalleen ja upotin itseni varovaisesti uudelleen hänen peppuun. Kun pääsin kunnolla sisään ja vauhtiin niin käteni kietoutuivat J:n kaulalle ottaen vahvan ja hallitsevan otteen. Peppu oli hyvin lämmennyt aiemmasta ja kesti rajumpaakin panemista, joten en säästellyt vauhdissa enkä työntöjen voimassa vaan nautin tuosta perseestä täysillä. Lujan panemisen seurauksena laukesin voimakkaasti syvälle perseeseen.

Makoilimme ja juttelimme pitkään, jonka jälkeen J siirtyi suihkuun. Hän tuli viereeni takaisin makoilemaan ja hetken juteltuamme hän sanoi, että häntä väsyttää. Nappasin hänet lusikkaan ottaen tiukan otteen kaulalta, hieroen hänen pakaroitaan ja kysyin, että väsyttääkö. Siirsin käteni jalkoväliin ja huomasin sen olevan jälleen aivan märkä. Kuiskailin J:lle tuhmia samalla, kun sormeni menivät jalkoväliin tekemään kiusojaan. Kyrpäni ponnahti innokkaana pystyyn, jolloin hieroin sitä kiusoittelevasti pillua vasten. Kauaa en malttanut kiusata vaan upotin itseni sisään.

Pitkin työnnöin panin J:tä lusikassa. Etsin sopivaa kulmaa, otin lantiosta otteen ja kiihdytin tahtia. Läpsin ylempänä olevaa pakaraa samalla, kun kyrpäni upposi kerta toisensa jälkeen tuohon valuvan märkään pilluun.

Pysyin sisällä, painoin vartalollaan J:n vatsalleen ja panin häntä siinä asennossa takaa. Panin lujaa ja määrätietoisesti pitäen J:n allani täysin hallinnassani. Vein käteni sivusta hänen kropan alle ja siitä hivutin sen pillulle. Hieroin kädelläni klitorista, jatkoin panemista ja hieroin klittaa lujemmin. J:n nautinto kasvoi voimakkaasti ja huomasin voihkinnan lisääntyvän. Keskityin täysin vain siihen, että J tulisi allani kohta voimakkaasti. Kuului kovempi voihkaisu ja kyrpäni tunsi kuinka tuo pillu sykki ja puristi sitä lauetessaan.

Käännyin uudelleen lusikkaan ja panin J:tä aistikkaasti nauttien. Hetken kuluttua käänsin hänet selälleen ja siirryin nuolemaan häntä hetkeksi ennen kuin painuin hänen sisään edestä. Otin jalat käsivarsilleni ja painoin itseni eteenpäin. J oli allani avuttomana ja pillu oli täydellisesti tarjolla minulle. Suutelin häntä, annoin hellän avarin kasvoille ja otin tukasta tiukan otteen. Suutelimme samalla, kun revin hänen tukkaansa ja jossain kohtaa J:n reaktiosta huomasi, että nyt täytyi hillitä hiukan otetta. Kiihdytin tahtia ja nautin täysin tuosta märästä pillusta joka litisi allani. J voihki lujaa ja kertoi, kuinka hyvältä asento tuntui. Työnsin itseäni voimalla pitkin vedoin syvälle pilluun, hengitykseni kiihtyi ja spermat syöksyivät kyrvästäni pilluun.


Kävimme vuorotellen suihkussa, menimme sänkyyn makoilemaan ja jatkoimme keskustelua, kunnes nukahdimme molemmat.

Aamulla heräsin, kun J sanoi minulle: "Mua panettaa aivan vitusti." Vein käteni jalkoväliin, jolloin sanat vahvistuivat tunteesta, kun nesteet valuivat jo pitkin reisiä. Upotin sormeni sisään ja kaluni heräsi jälleen eloon, kun tunsin kuinka märkä hän oli. Sormetin häntä hetken, hieroin kulliani ja työnnyin kiusoitellen sisään. Pillu tuntui kaikesta kosteudestaan huolimatta todella tiukalta ja teki alkuun hiukan kipeää työntyä sisään, sillä kyrpäni oli edellisen illan sessioista todella hellänä.

Harrastimme kiihkeää aamuseksiä lusikassa, takaa ja edestä. Kyrpäni oli sen verran herkkä, että minun oli pakko lopettaa paneminen, vaikka se tuntui taivaallisen hyvältä. Nuolin J:n pillua, otin sormeni mukaan avuksi ja rupesin hieromaan sormillani klitorista kovemmin. Jatkoin klitoriksen kiusoittelua niin kauan, että J lopulta vihdoin tuli edessäni. En kyennyt enää panemaan, mutta J otti minulta vielä suihin ja runkkasi, jolloin laukesin ja heräsin uuteen päivään todella mielekkäässä olotilassa. Laukesin voimalla ja koko kroppani värisi vielä pitkään orgasmin jälkeen.

-X-


Kommentit