Saapasjalkakissa

Eräs innokas parikymppinen nainen oli bongannut minun seuranhakuilmoitukseni eräältä seksiaiheiselta foorumilta. Hän kertoi minulle, että oli jo jonkin aikaa ollut kiinnostunut alistumisesta ja BDSM-maailmasta. Hän kuvaili myös minulle, mitä haluaisi minun mahdolliseti tekevän hänelle ja kertoi itsestään hiukan. Viesti oli mielenkiintoinen, joten vastasin hänelle ja kyselin hänen kokemuksiaan alistumisesta ja yleisesti seksistä. Sähköpostiviestien määrä lisääntyi ja viestien sisältö muuttui entistä avoimemmaksi ja rivommaksi. Tämä kiihotti minua todella kovasti ja mietin mielessäni, että tuossa nartussa voisi olla oikeasti potentiaalia. Ainakin innokkuus ja halu kokea jotain uutta, rajumpaa ja sitä mitä minä tykkään toteuttaa vaikutti olevan kohdallaan.

Kävimme todella kattavasti ja yksityiskohtaisesti läpi erilaisia asioita, joita mahdollisesti toteuttasimme, joissa kokeilisimme rajoja ja joita emme tekisi lainkaan. Mieltymykset, intressit ja kaikki alkoivat olla tarpeeksi hyvin tiedossa, joten rupesimme suunnittelemaan tapaamista. Tälläkin kertaa tapaamisen suhteen oli omat haasteensa ja tämäkin tapaaminen venähti paljon pidemmälle, mitä alunperin kuvittelin. Silti ajatus tuosta innokkaasta nuoresta naisesta käsittelyssäni kutkutti mieltäni sen verran kovin, että päätin olla luovuttamatta tämän suhteen. Onnekseni myös toinen osapuoli oli samoilla linjoilla ja tapaaminen ei peruuntunut, vaikkakin se venähti useamman kuukauden päähän.

Vihdoin ja viimein saimme sovittua päivämäärän, joka näytti vahvasti siltä, että se tulisi toteutumaan. Heräsin tähän päivään ja ystäväni, joka oli ollut luonani kyläilemässä, teki lähtöään. Avasin sähköpostin ja siellä olikin saapunut jo viesti "Eli siis minne tuun", johon vastasin ilmoittamalla osoitteeni. Sovimme aikataulun, rupesin tekemään päivän askareet alta pois ja valmistauduin tapaamiseen.
Ovisummeri soi ja avasin alaoven siitä, sekä asuntoni oven valmiiksi. Hetken kuluttua tämä nainen, jolle voidaan nyt tässä kohtaa tekstiä keksiä nimi K, niin kuin kissa, saapui ovelleni ja ohjasin hänet sisään. Hän riisui kenkänsä ja esittelin itseni hänelle. Hänellä oli ihanan huorahtava meikki ja hänen ulkonäkönsä soveltui tälläiseen leikkiin täydellisesti. Sopimuksemme mukaan hän siirtyi eteisestä suoraan wc:hen vaihtamaan vaatteet ja minä menin olohuoneen sohvalle odottamaan hänen valmistautumistaan tähän sessioon.

Hetken kuluttua kuului, kun ovi aukesi ja korkokenkien kopina tuli kohti olohuonetta. Istuin sohvalla ja näky sai minut aivan kiimaan. Tämä oli juuri sellaista, kuin olin sen kerennyt kuvittelemaan ja tapahtui nyt vihdoin kaiken säädön jälkeen juuri sellaisena, kuin olimme sopineet. K tuli minua kohti pukeutuneena yli polven meneviin nahkasaappaisiin, mustaan ihoa myötäilevään toppiin, joka korosti hänen rintojen muotoa upeasti ja pieneen, sekä tiukkaan nahkahameeseen. Kun hän saapui lähemmäs, pyysin häntä polvistumaan eteeni. Otin vieressä olevan kaulapannan käteeni ja pyysin K:n ottamaan hiuksistaan otteen, jotta saisin asetettua kaulapannan vaivattomasti hänen kaulaansa. Tässä kohtaa huomasin hänen olemuksestaan ja hengityksestään pienen jännityksen ja kysyinkin häneltä, että jännittikö häntä. Vastaus oli odotettava ja hän kertoi, että hiukan jännittää. Rauhoittelin kuitenkin tilannetta ja sanoin, että se kuuluu asiaan.

Pyysin K:n kääntymään edessäni kontillaan. Näky kuinka tuo narttu oli nyt jo nöyränä edessäni perse pystyssä nahkahameessaan ja saappaissaan kiihotti minua todella kovasti. Pyysin häntä painamaan kasvot lattiaan ja paljastin nahkaisen hameen alta seksikkään perseen, jota verhoili pienet punaiset stringit. K:lla oli hoikka, mutta todella seksikäs vartalo ja perse oli ihanan pyöreä. Sen enempää empimättä annoin pakaralle ensimmäisen iskun avokämmenestä ja näin rupesin läpsimään noita pakaroita enemmän. Hetken läpsimisen jälkeen kysyin häneltä, että kiihottiko tämä häntä. Hän vastasi, että kyllä ja siirsinkin sormen hieromaan hänen jalkoväliään stringien läpi. Samalla läpsin edelleen hänen pakaroitaan ja kuuntelin, kuinka hänen hengityksensä kiihtyi. Kiiman pystyi aistimaan ilmassa.


Nousin ylös sohvalta ja komensin K:n konttamaan kohti makuuhuonetta, kävellen itse hänen yläpuolellaan. Saavuimme sängyn eteen, jolloin otin tukasta tiukan otteen ja samalla pyysin häntä nousemaan ylös. Vein hänet sängyn reunalle, ohjasin hänet ylös sänkyyn ja asetin hänet kontilleen perse pystyyn eteeni. Jatkoin perseen läpsimistä ja jalkovälin hieromista. Keskityin jalkovälin hierontaan ja siirsin stringejä pois edestä paljastaen sieltä kauniin kiimaisen pillun. Hieroin pillua ja kiusoitellen upotin yhden sormen sisään. Kiusasin hetken, hieroin toisella kädellä pakaraa ja valmistauduin sormettamaan häntä kovemmin. Työnsin sormeni syvemmälle ja rupesin sormettamaan häntä lujaa, sillä tiesin hänen syttyvän siitä. Ääntely paljasti sen myös todella nopeasti, että tästä hän nauttii, kun pillua käsitellään kovaa ja rajusti. Upotin toisen sormen myös sisään ja jatkoin rajua sormettamista.

Siirsin stringit takaisin peittämään tuon märän pillun, pyysin K:n peruuttamaan enemmän sängyn reunalle ja otin käteeni nahkaisen "lätkän", jolla rupesin piiskaamaan pakaroita. Läpsin sillä ja avokämmenillä tuota persettä, ja hetken kuluttua se punoittikin jo todella kiihottavasti. K myös tuntui nauttivan tästä kovin ja nosti perseensä aina uudelleen pystyyn, kun se iskujen voimasta välillä pääsi laskemaan. Menin lähemmäs, vedin hänen kätensä selän taakse ja sidoin ne nahkaisilla kahleilla. Otin myös suupallon, asetin sen hänen suulleen ja kiristin paikalleen. Vedin K:n taas lähemmäksi sängyn reunaa ja rupesin piiskaamaan häntä nyt vyöllä ja lujemmin. Aina kun vyö iski niin kuului kiimainen voihkaus ja pakaralle jäi ihanan punainen jälki. Annoin vyöstä kokoajan vain kovempia iskuja ja yllätyin, kuinka hyvin tuo omien puheidensa mukaan niin kokematon narttu otti ne vastaan. Menin sängylle, otin kurkusta otteen ja työnsin sormet hänen pilluunsa. Huomasin tuon piiskaussession saaneen hänet entistä märemmäksi ja upotin kaksi sormeani sisään. Aloitin rajun sormetuksen ja pidin häntä otteessani kurkusta pitäen samalla, kun hän ei pysynyt paikallaan kiimassa, vaan liikkui levottomasti otteessani. Välillä annoin lisää avokämmentä pakaroille ja kerroin, kuinka ihanan tuhma narttu hän oli. K ei ollut väärässä siinä, että tulisi kiihottumaan tälläisestä käsittelystä paljon, sillä sen huomasi hänen jatkuvasti lisääntyvästä kiimastaan, ääntelystä ja muutenkin olemuksesta, joka muuttui aina vain janoavammaksi. Minua kiehtoi myös todella suuresti tuo näky noin antautuvasta ja kiimaisesta lutkasta edessäni ja kerroin tämän myös K:lle.Irrotin kahleet toisistaan ja vapautin K:n kädet. Siirryin sängyn reunalle istumaan, K tuli jalkoväliini ja riisuin häneltä topin pois. Alta paljastui valkoiset rintaliivit, jotka peittivät todella upeita ja isoja rintoja. Hetken ihailin rintoja liivien ”läpi”, kunnes minun oli pakko riisua ne ja paljastaa nuo todella seksikkäät rinnat. Puristelin niitä käsilläni ja katselin kuinka hyvältä ne näyttivätkään. Hieroin toisella kädellä hänen rintojaan, toisella kasvoja. Annoin myös kasvoille ensimmäisen iskun avokämmenellä tässä kohtaa ja kerroin, että hän on nyt minun narttuni.

Käänsin hänet sängylle selälleen, otin mukavan asennon ja rupesin sormettamaan lujaa. Tästä hän nautti taas täysin rinnoin ja pyysin hänen puristelemaan rintojaan samalla, kun sormetan. Kaksi sormeani upposi kovaan tahtiin syvälle pilluun ja kiiman pystyi huomaamaan niin voihkinnasta, huokailusta, pillun litinästä, kuin myös tuosta todella märästä tunteesta sormissani. Aloin pumppaamaan sormia sisällä ja voihkinta voimistui "oi oi oi" kuului suupallon peittämän suun alta ja ei aikaakaan, kun hän roiski lakanoille voimakkaasti. Jatkoin pumppaamista ja tällä tavoin lakanat olivat märät kauttaaltaan jo tässä vaiheessa sessiota.

Vedin ja ohjasin hänet polvilleen lattialle, jonka jälkeen otin häneltä myös suupallon pois suusta, kun samalla avasin housuni. Laskin housuni, otin kyrpäni esiin sieltä ja ohjasin sen K:n huulille. Hän otti kyrpäni suuhunsa innokkaasti ja kovasti imien. Hänen ihanan isot huulensa olivat kyrpäni ympärillä ja imivät ahnaasti. Otin päästä kiinni ja ohjasin häntä ottamaan syvemmälle, vaikka olimmekin puhuneet siitä, ettei K:lla ole vielä kauheasti kokemusta syvärkurkuttamisesta. Häntä kuitenkin kiinnosti asia ja hän halusi kovasti oppia myös sen taidon, joten nyt annoin hänelle siihen mahdollisuuden. Kakominen kävi, kuola valui ja silmät vuotivat, kun K otti kyrpääni niin syvälle suuhunsa ja kurkkuunsa, kuin vain koskaan pystyi. Täysin kokematon hän ei kuitenkaan ollut, tai sitten hänen oksennusrefleksinsä ei muuten ole kovin herkkä, sillä paremmin se sujui mitä olisin puheiden perusteella osannut odottaa. Ihanan paljon kuolaa oli tässä myös mukana, joka tuntuu aina imiessä kyrvän ympärillä todella hyvältä. Annoin hänen imeä minua omaan tahtiinsa, välillä annoin hiuksista ja päästä pitäen vauhtia ja ohjasin syvempään. Pikkuhiljaa huomasin, että hän jo omin avuin otti sitä huomattavasti syvemmälle, mitä alkuun.Nostin hänet ylös, pyysin menemään jälleen sänkyyn kontilleen ja pyllistämään siinä reunalla. Sormetin häntä takaapäin ja minun oli pakko myös saada maistaa tuota valuvaa pillua. Painoin pääni pilluun ja nuolin sitä hetken, mutten kuitenkaan kauaa, sillä tämä nainen oli sanonut, ettei ole koskaan nuolemisesta niinkään välittänyt, vaan kovasta sormettamisesta ja panemisesta enemmän. Kuitenkin nuoleminenkin tuntui lisäävän kiimaa ja hän ei meinannut pysyä paikallaan. Otin pöydältä kumin, asettelin sen paikalleen ja asettelin kyrpäni pillun suulle. K selvästi käänsi vielä katseensa varmistaakseen, että kumi oli paikallaan. Painoin itseni sisään, otin lantiosta kiinni ja rupesin panemaan häntä syvälle. K oli todella hyvässä asennossa perse pitkällä ja pääsin panemaan tästä asennosta ihanan lujaa ja syvälle. Panin takaa, revin hiuksista, jolloin K nosti selkäänsä notkolle. Välillä läpsin persettä, jolloin se nousi upeasti tarjolle enemmän pystyyn. Panin lujaa ja voimalla häntä takaapäin, nauttien samalla tuosta näystä edessäni.

Siirryimme sänkyyn niin, että K meni sängylle selälleen. Menin hänen eteensä ja painoin itseni sisään edestäpäin. Otin reisistä kiinni ja venytin ne niin ylös kun sain ja työnsin itseni syvälle sisään. Panin häntä tässä asennossa voimakkain työnnöin samalla ihaillen isoja rintoja, jotka heiluivat panemisen tahtiin. K:lla oli ihanan kiimainen ilme kasvoillaan, annoin hänelle avokämmenestä muutaman iskun ja sanoin, että hän oli nyt minun narttuni. Käteni menivät hänen kaulalleen ja kuristin häntä toisella kädellä samalla kun jatkoin panemista. Vaihtelin kulmaa ja otetta, jolloin välillä käteni repi hänen hiuksiaan ja välillä molemmat kädet kuristivat K:n kaulaa voimakkaasti. Hän oli täysin minun hallussani ja tämä asetelma tuntui kiihottavan molempia todella lujaa. Nostin jalat hartioille ja pidin saappaista kiinni, kun jatkoin edelleen edestäpäin panemista.

Vedin itseni ulos, asettauduin hyvään asentoon ja työnsin kaksi sormeani sisään. Sormetin voimakkaasti, kunnes K taas roiski edessäni. Hän oli niin märkänä, että työnsin kolmannen sormen sisään, jatkoin voimakkaasti sormettamista ja taas hän squirttasi edessäni lujaa. Nesteet olivat pitkin lakanoita ja pillu oli aivan litimärkä, joten upotin vielä neljännenkin sormen sisään. K voihki todella voimakkaasti edessäni, nauttien selvästi tunteesta, kun sormeni täyttivät hänet kokonaan. Pillu venyi edessäni, pyörittelin sormiani sisällä ja koitin ujuttaa koko nyrkkini sisään. Tämä oli toinen kerta, kun pääsin todella lähelle sitä, että koko nyrkkini olisi jonkun naisen sisässä täysin. En kuitenkaan saanut kaikesta yrityksestä huolimatta nyrkkiäni aivan kokonaan sisään, mutta tällä kertaa se jäi todella pienestä kiinni.Työnnyin uudelleen tuohon squirtanneeseen ja venytettyyn pilluun sisään. Se tuntui ihanan liukkaalta ja paninkin sitä voimalla. Vaihtelin tahtia, sekä kulmaa ja nautin täysillä tuon nartun kovasta käytöstä. Vedin itseni ulos ja siirryin sängyn reunalle. Otin kumin pois ja pyysin K:n eteeni polvilleen. Hän otti munan suuhunsa ja rupesi imemään sitä ahnaasti. Taas hän teki kaikkensa, että saisi otettua sen mahdollisimman syvälle. Hän kakoi, kun kyrpä iski hänen kurkkuunsa, kuola valui pitkin poskipieliä ja kaluni vartta. Silmät vuotivat kiihottavasti ja muutenkin tuo narttu edessäni näytti ihanan käytetyltä. Annoin tässäkin kohtaa sopivan voimakkaita iskuja hänen kasvoilleen ja muistutin, että hän oli nyt minun kurkkulutkani. Kurotin ottamaan uuden kumin yöpöydältä ja pyysin K:n jatkavan imemistä vielä hetken.

Pyysin K:n nousemaan ylös, asetin kumin paikalleen ja käskin hänen istua syliini. Hän peruutti kohti kyrpääni, ohjasin sen hänen sisäänsä ja hän aloitti kyykkäämisen kyrvälläni. K nojasi käsillä reisiini, saappaiden korot painuivat lattiaan, kun hän ratsasti kyrvälläni todella kiimaisesti ja innokkaasti. Tässäkin asennossa näky edessäni, kuinka tuo upea narttu pomppi sylissäni, lisäsi kiimaani entisestään. Läpsin hänen pakaroitaan samalla, kun hän kyykkäsi kyrvälläni. Hetken kuluttua ohjasin hänet nousemaan ylös.

Ohjasin K:n taas sänkyyn kontilleen, asettauduin taakse ja painoin itseni sisään takaapäin. Vedin tuota nahkahametta hiukan peittämään persettä, sillä se oli jäänyt lantiolle kaikessa kiimassa . Se korosti ihanasti perseen muotoja, lisäten taas visuaalista nautintoani. Otin tukasta tiukan otteen ja K nousi selkä kaarella vaistomaisesti ylöspäin. Hän oli täysin hallinnassani ja panin takaapäin lujaa. Työnsin häntä hiukan eteenpäin sängylle, käskin pitämään perseen pystyssä ja otin vyön käteeni. Annoin muutaman iskun vyöstä niin, että nahkahame peitti osan hänen pakaroistaan, mutta paljastin pakarat taas täysin ja annoin vyön laulaa. K lyyhistyi sänkyyn iskujen voimasta ja pyysin nostamaan perseen uudelleen ylös. Piiskauksen jälkeen oli taas K:n vuoro nauttia ja pyysinkin hänet sängylle selälleen.

Menin hänen eteensä ja otin taas sormeni avukseni ja laitoin hänet roiskimaan uudelleen. Tällä kertaa kuitenkin vein myös kielen klitorikselle ja halusin saada osan noista nesteistä naamalleni. Voihkinta voimistui ja K hoki "Joo just noin joo joo joo", kunnes nesteet lähtivät taas liikkeelle ja valmiiksi märkä sänky kastui entisestään. Painoin pään tuohon täysin nesteistä märkään pilluun ja maistelin niitä kunnolla. Otin uuden kondomin ja asetin sen paikalleen, käänsin K:n selälleen ja upotin itseni sisään takaa. Otin kädelläni tiukan otteen hänen suunsa edestä ja peitin sen. Tämä lisäsi taas voihkintaa ja peitin sen kädelläni, joka selvästi kiihotti häntä lujaa. Panin takaapäin vaihdellen tahtia ja asentoa, mutta pitäen K:n hallussani välillä peittäen suun ja estäen ääntelyn, sekä välillä painaen hänen päätään patjaan.Haukoin itsekin henkeä, sillä minulla oli todella kuuma tästä kiihkeästä sessiosta ja siirryinkin sängyn reunalle puoli-istuvaan asentoon. K tuli eteeni ja otti munani taas suuhunsa empimättä. Päästä kiinni pitäen upotin sitä syvälle suuhun ja K:n silmät punoittivat jo kaikesta kohtelusta. Hän pyysi, että löysäisin kaulapantaa hiukan ja niin teinkin. Hän runkkasi ja imi minua todella kovaan tahtiin, upottaen kyrpäni kerta toisensa jälkeen syvälle nieluunsa. Hetken kuluttua hän oli yltäpäältä kuolassa ja pyysikin saada käydä niistämässä nopeasti. Kun hän käveli takasinpäin komensin hänet lattialle ja konttamaan loppumetrit luokseni. Hän hieroi käsillä rintojaan seksikkäästi samalla, kun suu imi minua voimakkaasti. Runkkasin itse välillä itseäni, kun K haukkoi happeaan ja jatkoi taas imemistä. Tunsin olevani lähellä ja otinkin paremman asennon ja pyysin K:n imemään lujaa ja ohjailin hänet tekemään sen juuri niin, kuin se minusta parhaalta tuntui. Nousin ylös seisomaan, vedin K:n pään taaksepäin, pyysin hänen jatkavan rintojensa puristelua ja runkkasin itseäni. Runkkasin hänen edessään nauttien tuosta näystä, kuinka hän nöyrästi oli edessäni täysin alistuneena. Tunsin lastini lähtevän liikkeelle, pyysin K:n avaamaan suunsa ja sulkemaan silmänsä. Hiukan ujosti avaten suuta käskin uudelleen avaamaan suun kunnolla, vedin päätä vielä hiukan taaksepäin ja tulin hänen suuhunsa ja naamalle.

Spermatut ja käytetyt nartun kasvot edessäni näyttivät juuri sille, mille piti ja pyyhin vielä sormistani mällit hänen huulilleen. Kiitin K:ta todella upeasta työskentelystä ja heittäydyin sängylle nauttimaan raukeasta olostani. Nousin kuitenkin ylös ja kerroin K:lle, että hän voisi halutessaan mennä suihkuun peseytymään ja tarjosin hänelle pyyhkeen. K kävi suihkussa peseytymässä ja siistimässä itseään, jonka jälkeen vaihdoimme ajatuksiamme ja hän kiitti minua siitä, mitä oli saanut kokea. Ei koskaan aiemmin ollut kuulemma saanut samanlaista kohtelua ja oli nauttinut tästä todella paljon. Se ei kyllä jäänyt minulta huomaamatta ollenkaan. Hiukan huvittuneena vielä vitsailimme sille asialle, että tämä näkemisemme oli venynyt näin pitkään ja kuinka molemmat olivat olleet juuri ennen tapaamista hiukan epätodellisissa fiiliksissä siitä, että se vihdoin tapahtuu oikeasti.


Kokemus oli kaikinpuolin upea, K oli kaunis ja seksikäs nainen ja yllätyin siitä, että vaikka hän sanoi olevansakkin suhteellisen kokematon, niin upeasti hän oli menossa mukana, eikä missään vaiheessa pyytänyt edes himmaamaan tahtia, vaan otti nöyrästi vastaan kaiken. Hyvästelin hänet, halasimme ja kiitimme vielä kerran toisiamme tästä upeasta kokemuksesta. Huikkasin vielä K:lle perään, että mikäli hän haluaa uudelleen samanlaista kohtelua, niin hän saa laittaa minulle viestiä. Suljin oven ja K lähti kohti kotia.

-X-

Kommentit