Pitkästä aikaa

Moni on avannut tänään joulukalenterin ensimmäisen luukun, joten julkaistaanpa tänne blogiinkin uusi teksti näin joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi. Aivan joka päivälle en tänne uutta tekstiä pysty julkaisemaan, mutta eiköhän tässäkin kuussa saada vielä useampi uusi tarina tänne luettavaksi.


"Pitkästä aikaa", T tokaisi, kun asteli ovesta sisään. Olihan viimekertaisesta tapaamisestamme kerennyt vierähtää jo pitkä tovi. Hän riisui kenkänsä eteiseen ja asteli kunnolla sisälle asuntooni. Hän meinasi jo istahtaa sohvalle, kun nappasin kiinni ja ohjasin hänet makuuhuoneeseen. Rupesin avaamaan T:n vyötä ja hän koitti omilla käsillään hapuilla kohti jalkoväliäni, mutta määrätietoisesti ohjasin ne pois ja kysyin, että eikö hänen kätensä meinaa pysyä kurissa. Hän huokaili jo edessäni ja kädet yrittivät uudelleen hapuilla housujeni etumusta kohti, mutten antanut hänen tuoda niitä sinne vielä. T avitti minut avaamaan vyön, avasin napin ja vedin housut alas.

Hieroin hänen jalkoväliään mustien pitsisten stringien läpi ja T rupesi huokailemaan kovemmin. Siinä hän oli pitkästä aikaa edessäni perse pystyssä ja housut polvissa. Siirsin stringejä sivuun, annoin pakaralle läpsäisyn ja hieroin pillua. Vein sormen pillun huulille ja upotin sen sisään. Se tuntui niin tiukalta, mutta sisäänpääsyä auttoivat kiima ja siitä johtuva märkyys. Sormetin häntä, puristelin ja läpsin persettä ja huokailu muuttui voihkinnaksi. Jatkoin sormetusta, perseen puristelua ja läpsimistä. T oli aivan kiimassa edessäni ja kädet koittivat hakea etumukselleni edelleen, mutta ohjasin ne eteen ja T:n pään patjaan.

Vedin housuja alemmas ja T veti housunsa kokonaan pois. Asetuin polvilleni hänen taakseen ja painoin pään jalkoväliin. Nuolin pillua takaapäin levittäen pakaroita edessäni. Voihkinta jatkui ja voimistui. Nuolin pillua ja kieleni vieraili välillä myös peppureiällä. Nostin T:n ylös, kaivoin yöpöytäni laatikosta huivin ja sidoin sillä T:n silmät.

Painoin olkapäistä ja päästä hänet lattialle polvilleen, avasin housuni ja ohjasin munani T:n huulille. Hän otti tuttuun tapaan munan ahnaasti suuhunsa ja imi munaani todella antaumuksella. Välillä hän runkkasi sitä ja haukkoi happea, kunnes taas upotti kyrvän uudelleen syvälle kurkkuunsa. Kuola valui ja tämä tuntui taivaallisen upealta. Otin hiuksista kiinni ja nussin häntä kunnolla kurkkuun.


Ohjasin hänet sängyn reunalle, kaivoin kumin esiin ja asettelin sen paikalleen. Menin taakse, sormetin pillua hetken, läpsäisin pakaraa ja upotin itseni sisään. Korjasin asentoa paremmin, levitin T:n jalat levälleen ja aloitin rajun panemisen takaapäin. Otin lantiosta tiukan otteen ja panin häntä lujaa. Vaihdoin otteen niin, että puristin molempia pakaroita lujaa ja pidin niistä kiinni samalla, kun kyrpäni lypsi tuota kiimaista pillua. T työnsi itseään voimakkaasti minua vasten ja annoin tasaiseen tahtiin läpsyjä pakaroille avokämmenellä. Meno oli rajua ja voihkinta oli jo todella kovaa.

Vetäydyin ulos ja pyysin T:n menemään sängylle selälleen. Menin hänen eteensä, upotin itseni sisään ja vein jalat niin ylös kuin ne taipuivat. Painoin itseäni hänen reisiään vasten ja panin häntä voimalla niin syvälle, kuin vain pääsin. Siirsin toisen käteni kurkulle ja otin kevyen kuristusotteen. T reagoi tähän ottamalla kädestäni kiinni ja ohjasi minua kuristamaan lujemmin. Siirsin toisen käteni myös kurkulle ja panin häntä lujaa edestäpäin pitäen tiukan otteen molemmin käsin kurkulla. Hänen vartalonsa pomppi sängyllä, kun työnsin itseäni voimalla hänen sisäänsä.

Vedin itseni ulos ja vetäydyin taaksepäin painaen pääni hänen jalkoväliin. Nuolin häntä intihimoisesti ottaen sormet avuksi. Kiihdytin sormieni tahtia ja kieleni kiusasi samalla klitorista. Sormeni pumppasivat pillua, T voihki todella voimakkaasti ja kiimaisesti edessäni, kunnes squirttasi voimakkain sykäyksin pitkin lakanoita ja kättäni. Nuolin häntä ja jatkoin sormettamista, jolloin hän squirttasi uudelleen. Levitin näitä nesteitä perseelle ja rupesin nuolemaan sitä. Nuolin persettä, työnsin sormeni sisään ja T:n ääntelystä pystyi päätellä, että hän nautti tästä suuresti.


Heittäydyin kuitenkin selälleni hänen viereensä ja pyysin häntä ottamaan minulta suihin. Hän otti ahnaasti kyrpääni suuhunsa, imi ja runkkasi sitä vuoron perään. Otin tiukan otteen hiuksista ja panin häntä suuhun voimakkaasti. T:n silmät vuotivat, kuola valui pitkin leukaa ja hän haukkoi happea välillä, jotta pystyi taas upottamaan kyrpäni juurta myöten kurkkuunsa.

Nousin ylös, otin kumin valmiiksi esiin ja pyysin T:n taas selälleen eteeni. Aloin nuolemaan pillua ja samalla runkkasin itseäni. Asettelin kumin paikalleen ja upotin itseni sisään. Panin häntä edestä pitäen käteni kurkulla, läpsien sopivalla voimalla T:n kasvoja ja puhuen hänelle tuhmia. Nautin tästä hetken, kunnes siirryin taas kieleni ja sormieni kanssa hänen jalkoväliin. Lämmittelin perseen huolella nuollen ja sormettaen. Peppu tuntui olevan jo oikein valmis ottamaan vastaan muutakin, kuin sormeani, joten menin lähemmäs ja upotin itseni hiljalleen T:n perseeseen. Ei aikaakaan, kun jo panin häntä pitkin ja rajuin työnnöin syvälle perseeseen. T voihki edessäni "Sun kyrpä tuntuu niin hyvältä mun perseessä".

Jatkoin kovaa panemista, kunnes lopetin hetkeksi vain ottaakseni viereisellä pöydällä odottavan dildon käteeni. Työnsin itseni uudelleen peppuun ja rupesin sovittamaan dildoa samaanaikaan pilluun. Sain upotettua dildon pilluun kunnolla, otin paremman asennon ja rupesin panemaan rajusti. T huusi edessäni, kun hänen molemmat reikänsä olivat täynnä ja selvästi nautti tästäkin todella kiimaisesti. En hellittänyt tahtia vaan jatkoin kovaa panemista, vaikkakin dildo pillussa teki tuosta muutenkin tiukasta perseestä entistä ahtaamman. Aikani annettuani hänelle molempien reikien samanaikaista tyydytystä otin dildon kuitenkin pois pillusta ja painoin itseni syvemmälle perseeseen. Painoin kehoni lähemmäs T:tä ja otin hänen reitensä olkavarsilleni, jotta pääsin mahdollisimman hyvään asentoon, jossa pystyin panemaan häntä mahdollisimman kovaa ja syvälle. Kiihdytin tahtia, kerroin T:lle kuinka hyvältä hänen perseensä tuntui ja kuinka minun teki mieli tulla hänen perseensä puristukseen. Maltoin kuitenkin mieleni, sillä mielessäni oli myös toinen vaihtoehto sille, minne nuo spermat purkaisin.

Vedin itseni ulos, otin kumin pois ja pyysin T:n polvilleni sängyn eteen. Hän siirtyi eteeni ja otti kyrpäni suuhunsa. Haukoin happea äskeisen rajun panemisen seurauksena, tasasin hengitystäni ja keskityin nauttimaan tuosta suutyöskentelystä. T imi ja runkkasi minua varmoin, voimakkain ja ahnein ottein. Painoin hänen päätään nopeammin ja nopeammin kyrpäni juurta kohti. Tunsin olevani lähellä ja kerroin tämän myös T:lle. Avitin hänet pitämään juuri tämän tahdin. Kyrpäni upposi kerta toisensa jälkeen ihanan syvälle kurkkuun ja tunsin lastin lähtevän liikkeelle. Purkauduin hänen suuhunsa voimakkaasti ja T huomasi sen. Hän upotti kyrvän niin syvälle kurkkuun, kun vain sai ja piti sen siellä niin kauan, kun olin syöksynyt kaiken sperman syvälle hänen kurkkuunsa.Tämä oli taas tällä kertaa oikein kiva ja tehokas piristysruiske, jolla sai päivän mukavasti käyntiin.

-X-

Kommentit