Uusi tuttavuus

"Sun blogi on kyllä kivaa luettavaa. Mä oon pöksyt märkänä täällä kuvitellu itseeni niiden kirjotusten naisten tilalle. Ei olis pitäny lukea, nyt mua panettaa koko ajan!"

Kiitin tottakai saamastani palautteesta, kerroin kuinka kiva oli kuulla tuollainen palaute ja heitin ilmoille kysymyksen, että mikä häntä oli erityisesti blogissani sytyttänyt, tai mitkä tekstit siellä olivat herättäneet mielenkiinnon.

Tämä johti keskustelun heti alkuun siihen mihin pitikin eli seksiin ja sen erilaisiin muotoihin. Kävimme läpi toistemme mieltymyksiä ja ajatuksia seksin suhteen ja yllätyin, kun tämä nainen kertoi minulle jo heti kolmannessa viestissään, kuinka tykkää peppuhommmista, mutta harmitteli sitä, ettei kovin moni mies sitä osaa kovin hyvin tehdä. Hän ei välttämättä arvannutkaan, että juuri sillä hetkellä mielentilani oli sellainen, että hän sai minut kiinnostumaan itsestään todella suuresti jo tuolla maininnallaan peppuleikeistä. Ajatusten vaihto ja keskustelu syveni, meni entistä kiinnostavammaksi ja tykkäsin hänen tyylistään kiusoitella ja rivien välistä paistoi kuitenkin jatkuvasti pieni jännittyneisyys, mutta suuri jano silti viedä hommaa koko ajan eteenpäin.

"Mä oon ollut ihan märkä koko päivän, kun oon vaan miettinyt et miten kovin haluaisin, että tuut opettaa mua tavoille."

Lisäsin vetää myllyyn ja kerroin, kuinka minunkin ajatukset laukkasivat ja näillä puheilla mieleni tekisi ottaa hänet kunnolla, antaa hänelle sitä mitä hän janoaa ja kuinka nuo peppuleikkimieltymykset olivat saaneet minut innostumaan ja kuinka halusin tarjota hänelle sitäkin iloa kunnolla. Viestit rupesivat selventämään minulle, että tämä nainen oli tosissaan ja aidosti kiinnostunut, sillä hän kertoi lukemiensa tarinoiden tulleen jo uniinsa ja kertoi avoimesti tuhmista haluistaan ja ajatuksistaan. Se sai minut entistä kiinnostuneemmaksi, sillä avoimuus on yksi asioista, joka sytyttää minua suuresti.

"Tiedätkö miten vaikea on treenata peppua, kun mielessä pyörii vaan et miten kovin haluais sinne munan sisään?! Syytän sua tästä."
Tällä viestillä jälleen ajatukseni vaihtuivat ihan jostain muusta täyteen kiimaan ja oloni oli tuskaisen vaikea, sillä olin tuolla hetkellä ihmisten ilmoilla ja ei olisi ehkä pitäny avata tuota viestiä siinä kohtaa. Koitin pitää naamani pokerina ja vastasin viestiin, että en tiedä, mutta nyt tiedän ja se on varmasti vaikeaa. Vielä lisäykseksi totesin, että kyykkäily mun kovan kyrvän päällä olisi varmasti mieluisampaa. Seuraavana päivänä yhdessä viesteissä luki:

 "Sä voisit kyllä joku päivä tehdä jotain tälle mun panetukselle. Ei oo kivaa olla yksin ja näin märkänä koko ajan."

Vaihdoimme ajatuksiamme siitä millainen seksi sytyttää. Pikkuhiljaa rupesin saamaan pientä vihjailua, että J tykkäsi, kun hänet otetaan, eikä liikaa kysellä. Meno voisi olla hiukan rajumpaa, mutta ehkä ei kuitenkaan mitään liian rajua. Tässä kohtaa ajatukseni alkoivat taas laukkaamaan ja minua kiehtoi ajatus päästä kokeilemaan tuon naisen rajoja ja nautinnon lähteitä. Viestiketju rupesi pursuamaan viestejä, jossa J hoki vain kuinka märkä ja kiimainen oli, sekä miten vaikea hänen oli keskittyä ajattelemaan tai tekemään mitään muuta.

Kiusoittelu jatkui edelleen ja viestit olivat todella kiusaavia molemminpuolin. Seuraavana päivänä sain taas anelevan viestin, joka kuului tällä kertaa tällä tapaa:

"Sun täytyy kyllä panna mua ja pian, koska mä en oikeesti pysty panetukseltani keskittyy mihinkään muuhun. Mikä on kyllä vähän hullua, koska mä en kuitenkaan tiedä edes sun nimeä tai miltä sä näytät. Mut sä oot syövyttäny mun päähän niin eläviä mielikuvia siitä, että miten sä tekisit mulle kaikkee sellasta mitä mä just nyt janoan, että mä sekoon kohta panetuksissani."

Jatkoin edelleen kiusoitellen ja vastasin, että ehkä mun pitää sitten panna sua. Sanoin sen olevan kieltämättä hiukan "hullua", mutta silti se tuntui kiehtovan ja kiihottavan myös J:tä, koska janosi saada sitä.

Mä diggasin tästä viestikiusoittelusta paljon, sillä se oli sopivan kiusaavaa. Molemmat pitivät kuitenkin mielensä ja malttinsa emmekä heti ruvenneet miettimään sopivaa ajankohtaa vaan se oli osa kiusaamista, että ei tiennyt yhtään milloin mahdollisesti tavataan. Viesteistä paistoi koko ajan kasvava kiima ja se, että J mietti todella usein näitä keskusteluja ja kertoi hyvin avoimesti fiiliksistään. Kiusoittelin häntä kyseenalaistamalla asian, että katsotaan kuinka märkänä ja kiimaisena siellä todellisuudessa olet, kun nähdään, vai onko nää kaikki vaan pelkkää puhetta.

"Onpa ärsyttävää. Mä oon monta päivää pyörinyt täällä tuskissani enkä suoriudu edes kauppareissusta ilman, että joudun miettii et näkyyks mun farkuissakin kohta se miten märkä oon ja sä vaan kyseenalaistat siellä."

Aamulla huomasin saaneeni uuden viestin.

"En saanu unta, ni ajattelin et vois hetken aikaa lukea jotain. Luin sit sun blogia. Ja sit oli pakko runkata. Ja se lähinnä piristi, eikä väsyttäny, ni mä oon nyt sit valvonu koko yön."

Mun oli pakko myöntää tässä kohtaa, että herätessäni itsellänikin pyöri mielessä edellisen illan kiimaiset keskustelut ja ne yhdistettynä muutenkin aamuiseen panetukseen, jouduin purkamaan paineeni ajatellen noita keskusteluja ja sitä miten kiimaisena J siellä odottaa.

"Mulle alkais nyt tää ittellä leikkiminen riittää. Haluaisin, että sä tulisit välillä leikkii mulla." "Mä alan olee väähän huolissani. Mä en oo varmaan koskaan runkannu yhtä paljon, kun tässä viimeisen viikon aikana.”

Viestit olivat siis tätä luokkaa ja tottakai omakin kiimani ja haluni tavata tuo nainen oli noussut jo todella suureksi. J myös vihjasi, että hänellä olisi nyt lähiaikoina hyvin aikaa tapaamiseen, mutta ei osannut sanoa kuinka kiireinen tulee olemaan jatkossa, joten nyt olisi paras tavata mahdollisimman pian, ettei kiusoittelu veny useamman kuukauden mittaiseksi. Ilmoitin oman aikatauluni ja kerroin viikonlopun olevan kiireinen, mutta sunnuntaina tai alkuviikosta minulla olisi jo hyvinkin aikaa, mikäli se vaan hänelle sopisi. En kuitenkaan luvannut hänelle vielä mitään satavarmaksi. Sain sen verran avoinaisen aikataulun J:n suunnasta, joten jätimme tapaamisajan avoimeksi, mutta alustavasti "sovimme", että näemme sunnuntaina tai seuraavalla viikolla. Tässä kohtaa J kuitenkin ilmoitti, että häntä rupeaa jännittämään mitä minulla on mielessä ja kysyessäni pelottaako häntä niin hän vastasi vain, että ei kai mua pelota, sillä tässä just katselen mitä mä laitan päälle, kun tuut. Kysyessäni mitä hän aikoi laittaa päälleen J kysyi, että haluaisinko kuvan? No tästä en tietenkään voinut kieltäytyä ja kohta sain muutaman kuvan, jotka vahvistivat edelleen sitä mielikuvaa, mikä minulla oli ollut ja ajatustani siitä, että meidän tulee tavata mahdollisimman pian.

Viikonloppu meni itsellä kiireisissä merkeissä ja koitti sunnuntai. Heräsin todella kiimaisena ja puoliunessa huomasin jo kirjoittavani viestiä J:lle, että voisin kyllä tulla nussimaan sua tänään.

"Mua kävi panettaa samantien, kun luin ton sun viestin."

Kerroin sen olleenkin tarkoitukseni ja J sanoi, ettei pystyisi kieltäytymäänkään. Ilmoitin, että itse aion ainakin olla runkkaamatta ja kiusata itseäni päivän mittaan ennen, kuin voisimme tavata. Sovimme, että laitamme myöhemmin viestiä siitä mihin aikaan tapaisimme. Sain viestin, jossa J ilmoitti, että olisi noin tunnin päästä valmis ja rupesin valmistautumaan lähtöön hänen luokseen. No tunti oli kulunut ja J ilmoitti tarvitsevansa vielä hetken, johon vastasin etten pidä siis kiirettä. No tämäkään ei tuntunut olevan hyvä, sillä J sanoi ettei tiedä onko sekään kovin hyvä juttu. Matkalla hänen luokseen sain vielä viestin, että hän leikkii kohta jo itsekseen, jos en ole kohta siellä. Tuo malttamattomuus ja niin selkeä kiima, joka paistoi viesteistä lisäsi omaakin kiimaani ja tiesin, että 10 minuutin päästä pääsen onneksi käsii tuohon kiimaiseen naiseen.Saavuin osoitteeseen, jonka J oli minulle aiemmin tuona päivänä ilmoittanut. Astuin rappukäytävään ja kävelin oikean oven taakse ja soitin ovikelloa. Hetken päästä J tuli avaamaan oven ja oli pukeutunut juuri niihin mustiin alusvaatteisiin, joista oli laittanut minulle kuvan muutamaa päivää aiemmin. Riisuin kengät ja takkini, vilkaisin asuntoa ja otin J:stä otteen, jonka jälkeen työnsin hänet makkarin puolelle puristellen hänen pakaroitaan. Painoin häntä hiukan etukumaraan, siirsin käteni jalkoväliin ja rupesin hieromaan häntä hiukan. Samantien hänen hengityksensä kiihtyi ja pystyin aistimaan heti hänestä tuon voimakkaan kiiman, jota hän oli muistanut minulle viesteissään muistuttaa monen monta kertaa. Painoin hänet sängyn reunalle niin, että perse oli paremmin edessäni, hivutin sormeani ja siirsin stringejä sivuun. Hieroin hänen kosteaa pilluaan ja upotin sormeni sisään hänen tiukkaan pilluunsa. Sormetin häntä samalla, kun pidin hänet otteessani itsevarmasti ja tein selväksi, että hän oli nyt minun hallinnassani. Sormetin häntä lisää huokailun ja kosteuden lisääntyessä.

Läpsäisin persettä muutamaan otteeseen ja vedin hänet ylös. Hiukan olkapäästä painaen painoin häntä alemmas, jotta hän ymmärsi polvistua eteeni. Avitin vyön auki, avasin housujeni napit, mutta annoin J:n tehdä loput. Hän riisui housuni ja bokserini ja otti sieltä kaluni käsittelyynsä. Hän kyselemättä otti sen suuhunsa ja aloitti innokkaan suihinoton. Ei aikakaan, kun olin aivan kivikovana ja J otti kyrpääni suuhunsa todella mallikkaasti, käyttäen kosteutta juuri oikealla tapaa. Hän imi minua ja runkkasi samalla toisella kädellä. Siirsin välillä toisen käden pois, jotta hän teki työnsä vain suullaan. Otin hiuksista otteen ja avitin kyrvän juurta myöten syvemmälle suuhun ja kurkkuun. Annoin kuitenkin hänen pitää jollain tapaa oman tahtinsa ja nautin tilanteesta suuresti. Välillä malttini katosi ja huomasin jälleen ottaneeni hänet hallintaani ja painavan päästä tahtia. Suihinotto tuntui helvetin hyvältä kaiken tuon kiusaamisen jälkeen ja aistini olivat herkkinä. Nautin tästä suutyöskentelystä pitkään ja huomasin, että J ei ollut valehdellut, kun kertoi kuinka halusi saada munani suuhunsa ja tykkäävänsä ottaa suihin.

Ohjasin J:n nousemaan ylös ja ohjasin hänet uudelleen sängyn reunalle kontilleen. Siirsin jälleen stringejä sivuun ja hieroin pillua huomaten sen kastuneen todella paljon lisää. Työnsin sormeni sisään ja sormetin häntä hetken, kunnes malttini ei enää kestänyt ja hivuttauvuin hänen taakseen polvilleni. Painoin kieleni tuohon märkään pilluun ja aloitin kiihkeän nuolemisen. Nuolin klittaa tahdikkaasti kiusaten, mutta vein kielen välillä tuonne märälle suuaukolle, joka valui kiimaisia nesteitä. Levitin pakaroita samalla kun nuolin ahnaasti tuota pillua ja J voihki edessäni selkeästi nauttien saamastaan kielihoidosta. Pidemmin vedoin nuollen eksyin välillä pepulle nuollen sitä kokeillen. Tämä yhdistelmä sytytti myös J:tä, joten vuoronperään nuolin molempia reikiä ja lämmittelin tuota peppua samalla valmiiksi. Nuolin peppua ja sormeni upposi pilluun, jonka jälkeen vaihdoin asetelmaa ja kielen siirtyessä takaisin klitorikselle lämmittelin peukalollani pyllyä, samalla hieroen varovaisesti sitä ja upottaen sormenpäätäni todella varovaisesti ja hallitusti sisään. Pikkuhiljaa sylkeä ja kosteutta lisäten, upotin sormeni peppuun ja sormetin sitä hitaasti ja tunnustellen J:n fiiliksiä. Tämä tuntui sytyttävän, eikä minkäänlaista vastaanpanemista ollut havaittavissa, joten jatkoin sitä ja upotin toisen sormeni pilluun. Hitain ja varovaisin sormiliikkein sormettaessa huomasin hänen nauttivan suuresti tästä, kun molemmat reiät saivat samaanaikaan jotain sisäänsä ja kiihdytin tahtia hiukan, mutten kuitenkaan kovin rajuksi, jotta hän varmasti nauttisi tilanteesta ja peppu kerkeäisi tottua käsittelyyn. Sormetin ja nuolin häntä kiusoitellen tässä asennossa hetken, puristellen ja läpsien peppua välillä ja painaen pään tyynyyn, jotta perse oli kunnolla pystyssä edessäni.

Nousin ylös ja pyysin J:n menemään sängylle selälleen, menin hänen jalkoväliinsä, levitin jalat kunnolla levälleen, nostin niitä, siirsin stringit sivuun ja painoin jälleen pääni tuonne ihanan märkään pilluun. Ahnaasti imin nesteitä, nuolin klitorista ja nuolin häntä entistä kovemmalla tahdilla saaden hänet voihkimaan lujemmin. Jatkoin tätä aika kauan, sillä nautin nuolla tuota koko ajan lisää kostuvaa pillua ja J:n kiima tuntui äänistä ja liikehdinnästäkin päätellen voimistuvan tasaiseen tahtiin. Upotin taas sormeni sisään ja hivutin toisen sormen myös sinne. Hitain ja pitkin työnnöin upotin kahta sormeani sisään samalla kun nuolin häntä ja litinä ja märkä puristava pillu sormissani kiihotti minua valtavasti. Kiihdytin tahtia ja nuolin lujemmin. Tunsin sormissani tutun paineen ja koukistin niitä ja rupesin tekemään tuttua pumppaavaa lujaa liikettä hänen sisällään ja tässä kohtaa voihkinta ja kaikki J:n reaktiot voimistuivat todella suuresti. Naurahdin mielessäni ajatukselle, että kohta hän roiskii nesteitä pihalle, kun vaan tarpeeksi voimalla ne sieltä pumppaa ulos.

Se miksi tämä ajatus sai virneen kasvoilleni oli se, että J oli aikaisemmin keskustellessamme sanonut minulle, ettei ollut koskaan squirtannut ja, että hän on tullut siihen tulokseen, ettei siihen välttämättä kykene. Ei mennyt aikaakaan tuon kielikylvyn, kiusoittelun ja sormettelun jälkeen, kun tein työtä ja hän roiski ensimmäiset nesteet voimalla pitkin lakanoita. Huomasin tämän sytyttävän, sillä J haukkoi henkeään ja silti pumpatessani lisää roiskiminen jatkui ja lakanat, sormeni, naamani ja pillu oli aivan noissa nesteissä. Naurahdin ääneen ja totesin, että ai sä et vai kykene tähän? J vastasi selkeästi yllättyneenä ja virnuillen, että niin mä luulin, mutta nähtävästi pystynkin. Se miten helpolla hän siihen kykeni, tai että se onnistui yllätti minutkin, sillä olin jollain tavalla vakuuttunut tuon naisen puheista siitä, että häntä ei helpolla saa tulemaan ja, että tuo squirttaaminen saattaisi tällä kertaa jäädäkin vain yrityksen asteelle. Nuolin vielä tuota roiskimisesta herkkää pillua ja klitoris tuntui tykkäävän nopeasta kielityöskentelystä.


Nousin ylös hänen jalkovälistään ja minun olisi tehnyt mieli upottaa itseni heti hänen juuri lauenneensa pilluun sisään, mutta maltoin mieleni ja halusin tuntea tuota laadukasta ja osaavaa suutyöskentelyä vielä lisää, joten vaihdoimme osia ja menin makaamaan sängylle ja pyysin J:n imemään minua. Hän asettui sängyn toiseen päätyyn, otti kaluni käteensä ja upotti sen suuhunsa. Olin jatkuvasti todella kovana, sillä aikaisempi nuoleminen ja kaikki J:n reaktioit olivat pitäneet minut täysin kiimassa, vaikken koskenutkaan itseeni samaan aikaan. J upotti kyrpääni ihanasti suuhunsa ja jälleen se tuntui taivaallisen hyvältä. Aloin taas antaa vauhtia pitäen hänen päästään ja hiuksistaan kiinni, mutta välillä hellittäen otetta, jotta hän sai ottaa suihin omaan tahtiinsa. Hänen imiessään minua kyselin kiusoittelevasti tekisikö hänen mieli saada se jonnekkin muualle, kenties sinne halukkaaseen ja kiimaiseen pilluunsa, ja hetken kuluttua hän malttoi imemiseltään sanoa, että haluaisi tosi kovasti sen sisäänsä. Tässä kohtaa kuitenkin vain kiusoittelin ja maltoin mieleni nauttiakseni tuosta suutyöskentelystä. Mielessäni pyöri kaikenlaiset ajatukset siitä, että voisin kiusatakseni vain laueta hänen suuhunsa ja katsoa reaktioa, kun hän ei olisikaan vielä saanut sitä lainkaan sisäänsä ja sanoin tämän myös ääneen, että mitä jos hän ei saisikaan sitä ollenkaan sisäänsä. Tämä kiusoittelu kiihotti selkeästi molempia ja lisäsi intohimoa hommaan asteen verran lisää.

Vedin hänet lähemmäksi, suutelimme ja läpsäisin hänen pakaraansa. Puristelin persettä, suutelin häntä ja hieroin pillua. Työnsin hänet kuitenkin vielä takaisin jalkoväliini, jossa hän imi minua ja välillä siirtyi nuolemaan kaluni vartta ja kasseja. Tämä sai minut entistä herkemmäksi ja olisin voinut räjähtää siihen paikkaan, mutta enhän minä sitä vielä tässä vaiheessa halunnut.

Vedin hänet taas lähemmäksi ja hänen virneistään pystyi jo päättelemään, kuinka hänen olisi tehnyt mieli upottaa kyrpäni sisäänsä, mutta malttoi mielensä ja odotti mitä seuraavaksi tapahtuisi. Suutelimme ja otin hänet lähemmäksi, suutelin hänen kaulaansa ja korvaansa ja kuiskailin korvaan hänelle erilaisia tuhmuuksia ja kysyin jälleen haluaisiko hän jo minut sisäänsä. Hetken kuluttua hän jo suorastaan aneli, että upotan itseni hänen sisäänsä ja kaluni hieroikin tässä kohtaa jo hänen klitoristaan. Kova kyrpäni oli hetken kuluttua pillun suuaukolla, mutta en antanut sen upota vielä yhtään enempää sisään vaan se oli kiusoittelevasti siinä ja tämä tilanne kiihotti todella kovaa. Anelu jatkui ja J sanoi "Tuu mun sisään, laita se mun sisään jo".

En pystynyt enää malttamaan mieltäni ja kyrpäni upposi rauhallisesti tuohon ihanan märkään, mutta tiukkaan pilluun pikkuhiljaa sisään. Ennen, kuin olin kokonaan sisällä, pillu puristi entistä lujemmin kyrpääni ja kerroin J:lle, että hän on todella tiukka. Hetken kuluttua olin juurta myöten hänen sisällään ja hän rupesi ratsastamaan ja nauttimaan siitä mistä oli noin viikon verran haaveillut.

"Sun kyrpä tuntuu niin hyvältä", sai J sanotuksi, kun istui kyrpäni päällä ja teki edestakaista liikettä. Kehotin nauttimaan siitä kunnolla ja nussimaan sitä juuri niin lujaa, kuin mieli teki, sillä nythän hän sai sitä mitä oli kaivannut. Hän ratsasti päälläni voihkien ja tämä tuntui selkeästi molemmista todella hyvältä kaiken kiusoittelun jälkeen. Annoin hänen ratsastaa omaan tahtiin alkuun, mutta sitten otin lantiosta otteen ja ohjasin häntä nussimaan minua kovemmin. Läpsin välillä persettä samalla, kun se heilui päälläni ihanin keinuvin liikkein. Nautin tästä kyydistä niin kauan, kuin malttini vaan kesti ja sen jälkeen minun oli pakko pyytää hänet pois päältäni, päästäkseni itse määräämään tahtia.

J asettui selin sängylle ja menin hänen jalkoväliinsä. Kiusoittelin häntä hiukan ja hieroin kovalla kyrvälläni hänen klittaa ja pilluaan päältä, hellästi läpsyttelin myös ja hänen ilmeistään huomasi, että hän halusi vain saada sen uudelleen sisäänsä, eikä meinannut malttaa pysyä paikallaan. Vein terskani hänen pillunhuulilleen, mutten upottanut sitä vieläkään sisään, vaan jatkoin kiusaamista, kunnes upotin sen kerran sisään, mutta vedin pois. Jatkoin hetken tätä kiusoittelua ja upotin itseni voimalla hänen sisäänsä, painoin kroppani alemmas ja aloitin lujan panemisen.
Tuossa kiimassa tuo pillu tuntui vaan koko ajan paremmalta ja paremmalta ja olisin voinut jälleen laueta heti siihen paikkaan. Vaihtelin asentoa ja kulmaa missä häntä panin, muutin tahtia välillä hitaammin kiusoittelevasta rajuun ja nopeaan panemiseen. Nostin hänen jalkojaan ylemmäs, jotta pääsin syvemmälle ja upotin itseäni voimalla syvälle tuohon kiimaiseen pilluun. J voihki allani todella kiihottavasti ja tilanteesta ei puuttunut kyllä yhtään kiimaa, intohimoa tai tunnelmaa, vaan päinvastoin se tuntui voimistuvan edelleen lisää ja lisää. Välillä siirsin käteni hänen kaulalleen ottaen hellän kuristusotteen hänestä, painuin alemmaksi suutelemaan häntä ja kokeilin hänen reaktioitaan, kun otin hiuksista tiukemman otteen. Kaikki tämä tuntui jälleen toimivan ja kelpaavan, joten oli helppo vaihdella asentoja ja otteita. Meno oli sopivan rajua, muttei kuitenkaan mitään äärimmäisen rajua ja tällä kertaa tälläinen meno tuntui olevan juuri paras. J oli täysin hallussani ja pystyin selkeästi tekemään hänelle kaiken mitä mielessäni olikin, mutta mielessäni ei tällä kertaa olleet ehkä ne kaikkein rajuimmat tai alistavimmat otteet, vaan enemmän intohimoiset ja napakat otteet, joilla hallitsin häntä, hänen kiimaansa ja nautintoaan.


Vetäydyin ulos ja painoin pääni tuohon pilluun, nuolin sitä lisää ja taas yllätyin, että se pystyi olemaan vieläkin enemmän märkä. Nuolin ahnaasti pillua ja persettä, pitäen käsiä pakaroiden alla, jotta perse oli edessä, kuin tarjottimella. Otin sormeni avuksi ja jälleen sormeni upposi hänen molempiin reikiinsä samalla, kun kieleni teki työtään klitoriksella. Nautin nuolla tuota pillua todella paljon ja minun oli vaikea päättää, mitä teen seuraavaksi, sillä olisin halunnut samaanaikaan nuolla ja nussia häntä. Jatkoin kuitenkin nuolemista ja sormettamista, mutta upotin jälleen kaksi sormea sisään ja rupesin pumppaamaan nesteitä jälleen tuosta todella suuressa kliimaksissa olevasta pillusta ulos.

Nytkään aikaa ei tarvinnut käyttää kovinkaan kauaa, kun pillu supisteli sormieni ympärillä ja välistä roiskui paineella nesteitä pihalle. Tästä innostuneena minun oli pakko saada painaa itseni sisään tuohon juuri lauenneeseen pilluun ja upotin nopeasti itseni syvälle sinne. Panin häntä lujaa edestäpäin ja tunsin nuo nesteet pitkin kyrpäni vartta. Vaihtelin jälleen sopivaan tahtiin hiukan asentoa ja tahtia ja jouduin pidättelemään itseäni. Otin J:n hiuksista kiinni ja revin niitä hiukan taaksepäin samalla, kun kaluni upposi kerta toisensa jälkeen hänen litisevään märkään pilluunsa ja teki siellä hyvää. J kertoi tämän myös sanomalla "Sä tunnut niin hyvältä, sun muna mun sisällä tuntuu niin hyvältä".

Tämä kiihotti minua entisestään ja kerroin hänelle kuinka hyvältä hänen tiukka ja märkä pillunsa tuntuikaan ja sen kuuli varmasti myös kiihtyneestä hengityksestäni, huokailuistani ja siitä, kuinka vauhtini vain kasvoi ja työnnöt voimistuivat.


Nousin ylös sängyltä ja J tuli perässäni sängyn reunalle. Sen enempää ohjailematta hän ymmärsi kääntyä pyllistämään. Siinä hän oli kontillaan edessäni ja upotin itseni hänen sisäänsä takaapäin. Otin lantiosta tiukan otteen, jotta pystyin panemaan häntä voimalla takaapäin. Tässä asennossa näkymät olivat minulle mieleiset, kun perse oli kunnolla pystyssä edessäni, näin kuinka kyrpäni upposi tuohon märkään pilluun ja pääsin puristelemaan ja läpsimään persettä nyt vielä astetta lujemmin. J otti läpsimiset ja otteet edelleen hyvin vastaan ja otin välillä hänen hiuksistaan kiinni repien niitä, kun pumppasin itseäni hänen sisäänsä. Samalla, kun työstin häntä takaapäin kostutin sormeni, sylkäisin pepulle ja lämmittelin hänen peppuaan lisää. Sormi upposi jo ihanan vaivattomasti ja liukkaasti hänen peppuunsa, mutta halusin nauttia vielä hetken tuosta pillusta.

Siirryin välillä takaapäin nuolemaan peppua, levittämään pillusta nesteitä siihen ja jatkoin J:n panemista kuitenkin edelleen takaapäin pilluun. Levitin lisää sylkeä ja kosteutta edelleen kokoajan pepulle, peukaloni oli syvällä siellä ja kysyin haluaisiko hän saada kyrvän sinne. Ensin en saanut mitään vastausta ja jouduin toistamaan kysymyksen uudelleen ja vihdoin sieltä tuli jokinlainen vastaus, että "joo".

En tiedä jännittikö J tulevaa, vaikka lämmittelin pepun mielestäni hyvin, mutta olihan hänen viime kerrastaan jo vierähtänyt tovi ja puheista päätellen se ei ollut lainkaan nautinnollinen, eikä hänen nautintoaan tavoitellut suoritus.

Levitin pillusta valuvia nesteitä lisää pepulle, upotin ja kastelin vielä kerran kyrpäni kunnolla myös noissa nesteissä, otin sylkeäni avuksi ja rupesin upottamaan kaluani pikkuhiljaa tuohon tiukkaan peppuun. Yllättävän vaivattomasti se rupesi sinne uppoamaan ja reaktioista päätelleen myös J oli oikein valmis ja halukas ottamaan sen sisäänsä kokonaan. Sain vihdoin upotettua itseni kokonaan peppuun ja rupesin panemaan häntä hitain, rauhallisin, mutta pitkin työnnöin käyttäen koko kyrpäni mittaa. Kiimani oli aivan maksimissaan ja kiihdytin tahtia, jonka kuitenkin hiljensin, koska J voihkinnan ja ulinan lomasta sai sanotukseen, että "Ei noin kovaa".

Kunnioitin toivetta ja jatkoin rauhallisempaan, mutta syväluotaavaan tapaan ja se tuntui kyrvässäni todella, todella hyvältä. Hetken kuluttua hän oli selvästi lämmennyt lisää ja työnsi jo ahnaasti persettään minua vasten ja tahti kiihtyi taas itsestään.

Läpsin hänen pakaroitaan myös lujemmin, kovemmin ja enemmän. J oli todella kiimassa, perse tottunut ottamaan kyrpää sisäänsä ja tahti vain kiihtyi. Perse puristi kyrpääni todella ihanasti. Painoin J:n pään patjaan ja hetken kuluttua kuulin, kuinka hän sanoi "Mä tuun kohta."

Tämä lause sai minun kiimani vieläkin kovemmaksi ja nopeuttamaan tahtia entisestään. Ajatus siitä, että J laukeaa ihan kohta edessäni minun pannessa häntä rajusti peppuun oli todella kiihottava. Sanoin hänelle, että anna tulla, tule vaan ja panin niin voimakkaasti kun pystyin. Pyysin hänet vielä hieromaan pilluaan samalla ja hän teki työtä käskettyä. Hetken kuluttua hänen voihkintansa muuttui lujemmaksi ja hän haukkoi henkeään. Hän oli juuri tullut lujaa peppuseksin voimin.


Painoin itseäni eteenpäin sängylle ja työnsin J:n samalla eteenpäin saaden hänet vatsalleen. Asettelin itseni hyvään asentoon ja jatkoin panemista peppuun lujaa. Siirsin toisen käteni hänen altaan kaulalle ja otin siitä kevyen otteen. Toisella kädellä vedin häntä hiuksista ja hän oli allani minun hallinnassani. Kysyin vielä tässä kohtaa hänen tuntemuksiaan ja J kertoi, kuinka hyvältä se tuntui. Yllätyksekseni J sanoi seuraavaksi "Purista lujempaa, kurista mua lujemmin". 

Tämä sopi minulle ja minä otin lujemman otteen hänen kaulassaan samalla, kun panin häntä takaapäin peppuun. Tunnustelin hänen fiiliksiään ja seurailin tilannetta välillä hellittäen otettani. Tunsin olevani lähellä ja halusin laueta syvälle hänen peppuunsa. Ilmoitin tästä ja J sanoi "Joo Tuu mun perseseen, laukee spermat mun peppuun."

Painoin voimalla itseäni hänen sisäänsä, tiukensin otettani hänen kaulallaan ja laukesin hänen perseeseensä. Työnsin jokaisen viimeisenkin pisaran pitkin työnnöin niin syvälle sisään kun pystyin ja huomasin kuinka herkkänä kaluni oli.

Vetäydyin pois sisästä ja heittäydyin J:n viereen makuulle. Tasasimme molemmat hengityksiämme ja selkeästi molemmat olivat saaneet nautinnon, jota oli kaivannut. J:llä oli jatkuva virne kasvoillaan ja kysyin mitä hän oikein virnuili. "Kai sitä saa tyytyväinen nainen virnuilla?" Hän vastasi kysymykseeni. Totesin siihen, että tottakai saa ja jatkoimme juttelua erilaisista asioista jonkin aikaa. J ilmoitti, että hänen pöksynsä olivat taas aivan märät ja nousi sängystä. Hän meni suihkuun ja minulla pyöri mielessä ajatukset hänen kiimassaan ja huomasin kaluni olevan taas kovana. J tuli suihkusta pyyhe päällä ja asettui viereeni.

"Oletko sä edelleen märkänä", kysyin. "Eeen mä nyt tiiä". Ja samalla sekunnilla vein käteni hänen jalkoväliin ja rupesin hieromaan pillua. En voinu malttaa mieltäni ja minun oli pakko nousta ylös ja siirtyä nuolemaan tuota suihkunraikasta pillua. Rupesin nuolemaan häntä kiimassa todella ahnaasti ja ei aikaakaan, kun hän oli jälleen todella märkä. Otin mukaan sormeni ja kiusasin klitorista kielelläni pitkään. Nuolin J:n kunnon kliimaksiin ja painoin jälleen kaksi sormea hänen sisäänsä, jotka liukuivat sinne ihanan vaivattomasti, kiitos tuon kosteuden. Rupesin pumppaamaan jälleen pillua sormillani, sillä tunsin hänen olevan lähellä ja sain hänet taas roiskimaan.

Painoin kyrpäni sisään tuohon juuri squirtanneeseen pilluun, otin jalat olkapäilleni ja painoin itseäni kunnolla hänen sisäänsä. Panin häntä edestäpäin, siirsin käteni kaulalle ja pidin hänet tiukassa otteessani. Kokeilin hiukan lisää J:n rajoja ottamalla hiukan lujemman otteen hiuksista, vedin päätä taaksepäin ja suutelin häntä samalla. Kaikki tämä tuntui toimivan ja J ei pistänyt vastaan, vaikka kovensin otetta hiljalleen lisää ja lisää. Tässä kohtaa on pakko todeta muistikuvien hiukan hapuilevan, enkä ole enää varma missä järjestyksessä toisen session tapahtumat tarkalleen jatkuivat, mutta suunnilleen seuraavalla tavalla:

Vetäydyin ulos, käänisin J:n kyljelleen ja läpsäisin pakaraa kunnolla. Hivuttauduin hänen vierelleen ja upotin itseni lusikassa hänen sisäänsä. Hain hetken sopivaa asentoa, otin tukasta kiinni ja panin häntä sivusta lujaa. Korjasin hiukan lisää asentoa, hain sopivaa kulmaa ja otin lantiosta otteen ja lisäsin vauhtia. Tästä asennosta oli myös hyvä läpsiä pakaraa, joskin se saattoi olla toispuoleista, kun toinen pakara siinä oli paremmin "tarjolla".

Heittäydyin sänkyyn selälleni ja pyysin J:n tulemaan päälleni. Hän istui päälleni, upotti kaluni sisäänsä ja otti tällä kertaa hiukan erilaisen asennon ollessaan päällä. Hän painoi jalkaterät patjaa vasten ja oli kyykkyasennossa päälläni. Tässä asennossa hän lypsi kyrpääni todella ihanasti koko matkalta ja kerroin hänelle, kuinka hyvältä hän tuntuikaan päälläni. Hän kovensi tahtia ja ohjasi jossain kohtaa minun käteni lantiolleen, jotta pystyin ohjailemaan häntä ja antamaan lisää tahtia hommaan. Kiimani oli taas todella luja ja olisin voinut laueta tähän näkyyn ja tunteeseen, kun J pomppi päälläni. Hän siirtyi kuitenkin päältäni pois ja meni sängylle vatsalleen.

Siirryin hänen taakseen, puristelin pakaroita samalla, kun uppouduin hänen sisäänsä. Laskeuduin hänen päälleen ja otin tiukan otteen hänen ympäriltään. Tällä kertaa J:n ei tarvinnut erikseen käskeä ottamaan tiukkaa otetta kaulalta, sillä käteni hakeutui sinne automaattisesti ja voihkinta kertoi tämän toimivan. Tässä asennossa myös molemmat jälleen hokivat, kuinka hyvältä tuntuu ja painoin itseäni hänen sisäänsä niin kovaa, kuin koskaan jaksoin.

Tämä jälkeen kierähdimme vielä panemaan edestäpäin, jossa tällä kertaa otin vieläkin tiukemman otteen hiuksista ja vein käden kurkulle kuitenkaan painamatta sitä liikaa. Vein toisenkin käden hiuksille ja vedin niitä voimakkaasti ja J tuntui nauttivan tuosta tilanteesta suurella kiimalla. Läpsäisin häntä kokeilumielessä kasvoille, mutta pidin sen suhteellisen hellänä. Tämäkään ei onneksi säikäyttänyt J:tä ja jatkoin panemista niin, että molemmat käteni vetivät häntä tukasta. Suutelin häntä samalla, kun panin häntä lujaa ja olin juuri sanomassa hänelle, että haluan tulla hänen sisäänsä. J ehti kuitenkin ensin ja ilmoitti voihkinnan seasta, että haluaa saada spermani suuhunsa. Tätä sen enempää epäröimättä vetäydyin hänestä ulos ja heittäydyin selälleni ja ilmoitin, että ime.

J teki työtä käskettyä ja aloitti ahnaan imemisen. Kehoitin useaan otteeseen häntä imemään kovempaa, annoin tahtia pitämällä päästä kiinni ja nussin häntä suuhun. Kerroin myös hänelle, että nyt hän sai tehdä kaikkensa, että sai haluamansa. Lopulta painoin hänen päätään todella lujaan tahtiin kohti kyrpäni vartta. Nussin todella lujaa häntä suuhun, koko vartaloni kramppasi ja sain todella voimakkaan orgasmin. J imi viimeistä pisaraa myöten spermani suuhunsa. Vartaloni tärisi, terskani oli todella hellänä ja minut valtasi todella vapautunut fiilis. J lysähti viereeni ja haukoin happeani tyytyväinen ilme kasvoillani.

Minulla oli todella raukea olo ja tasailin hengitystäni sängyllä. J asettautui viereeni ja jatkoimme jälleen keskustelua monista eri asioista. Hän hiukan naureskellen mietti, että mitenköhän saa ensi yönä nukutuksi, kun sänky on aivan märkänä, eikä pelkkä lakananvaihto taida tuota kosteutta sängystä poistaa. Onneksi olimme sentään saaneet helpotettua hänen pöksyissään olevaa kosteutta ja kiimaa, sillä sen verran iloinen virne J:llä oli kasvoillaan. Puin päälleni ja rupesin tekemään lähtöä. Hyvästelin J:n ja kerroin vielä kertaalleen nauttineeni todella suuresti ja haluavani ottaa tämän kanssa vielä uusiksi. Poistuin ovesta ja lähdin kotia kohti.

Sain vielä illalla myöhään viestin 

"Kiitti, tänä yönä varmasti tulee uni hyvin, kun nyt on sellanen mukavan rento ja nussittu olo."


-X-


Kommentit