Spontaani päiväpano

Olimme vaihdelleet viestejä varmaan noin viikon verran ja suunnitelleet, että tapaamme, kunhan sopiva aika ja paikka sille löytyy. E kertoi tulevansa tänne suunnalle yöksi ja kysyi, josko minä voisin tavata häntä sinä päivänä. Tämä päivä ei kuitenkaan onnistunut, mutta hetken mietittyäni tajusin, että mikäli E olisi seuraavan päivänä aamupäivästä vielä maisemissa niin minulla olisi silloin sopivasti hetki aikaa kiihkeälle seksille. Ilmoitin tästä ja E vastasi minulle aamulla, että hän voisi kyllä tulla. Sovimme aikataulun suunnilleen ja E ilmoitti laittavansa viestin, kun lähtee tulemaan minun suuntaani.

"Olen siellä navin mukaan 20min päästä"

Ovikello soi, avasin oven ja ohjasin hänet sisään. E ojensi kätensä esitelläkseen itsensä ja halasin häntä vielä. Annoin E:n riisua kengät rauhassa ja hän katsoi minua kysyvällä ilmeellä takki kädesään, jolloin ohjasin hänet heittämään sen tuolin selkänojalle. Huomasin pienen jännityksen E:n käytöksessä ja ilmeissä. Talutin hänet kuitenkin määrätietoisesti makuuhuoneeseen hänen vilkuillessaan asuntoa. Otin E:stä takaapäin otteen ja puristelin hänen rintojaan. Yllätyksekseni huomasin, ettei hänellä ollut paidan alla mitään muuta. Puristelin pehmeitä rintoja paidan läpi ja tunnistelin E:n vartaloa. Hänen hengityksensä kiihtyi ja hän huokaili edessäni.
Vein kädet paidan sisään ja paljaat rinnat olivat nyt kämmenten puristeltavissa. Puristelin rintoja ja painoin vartaloani enemmän kiinni E:hen. Vedin paidan ylemmäs paljastaen rinnat sieltä esiin ja rupesin avaamaan housujen nappia.

Vedin housut polvitaipeisiin saakka ja paljastin tummien farkkujen alta tummat pikkarit, jotka verhoilivat hyvin muodokasta ja vartaloon nähden ihanan kookasta peppua. E kaaristi selkäänsä ja perse oli paremmin pystyssä. Hieroin pakaroita ja vein käden melkein samantien jalkoväliin. Hieroin pikkareiden läpi ja tunsin hengityksen kiihtyvän. Kiusoittelin hetken ja painoin E:n parempaan asentoon sängyn reunalle, siirsin pikkareita pois edestä ja hieroin paljasta kostunutta pillua takaapäin. Hieroin hetken ja upotin sormeni sisään. Tunsin sen olevan sopivan märkä ja kiimainen, mutta silti ihanan tiukka. Pidin hänet otteessani ja kiusoittelin hetken sormellani, kunnes en enää malttanut.

Pyysin E:n menemään sängylle selälleen, ohjailin hänet vielä oikeaan kohtaan ja riisuin hänen pikkarinsa pois. Heitin pikkarit olkani ylitse lattialle, otin jaloista otteen ja levitin ne kunnolla. Pillu oli, kuin tarjottimella edessäni ja E:n virne paljasti, että hän osasi aavistaa mitä tuleman pitää. Hän oli kertonut, kuinka tahtoisi minun nuolla häntä ja nyt hän saisi sitä. Sen enempää kiusaamatta painoin suuni hänen pillulleen ja aloitin ahnaan nuolennan. Pillu maistui todella hyvälle ja huomasin sen kostuvan lisää ja lisää. Hetken kuluttua pillu oli aivan märkä omista nesteistään, johon oli sekoittunut sopiva määrä minun sylkeänikin. Nuolin klittaa, kun tunsin sen tekevän hyvää tälle naiselle, mutta välillä siirryin maistelemaan alempaa valuvaa nestettä ja kieleni eksyi välillä hetkeksi kiusoittelemaan pepullekkin. Jatkoin ahnasta nuolemista ja E:n voihkinta voimistui ja hän nautti tästä kielityöskentelystä täysin rinnoin. Upotin keskisormeni sisään ja E voihkaisi. En kuitenkaan antanut sormea paljon vaan jatkoin nuolemista pitkin vedoin. Pidin lantiosta tiukkaa otetta ja E liukui sängyllä niin, että hänen päänsä roikkui jo kokonaan sängyn reunan ulkopuolella. Pidin häntä tiukalla otteella kiinni jaloista, jonka jälkeen nousin ylös ja vedin hänet keskemmälle, jottei hän tipu alas sängyltä. Jatkoin vielä nuolemista ja sormetin häntä lisää. Sormetin kovempaa ja voihkinta lisääntyi, eikä E pysynyt taaskaan paikallaan vaan selkä meni kaarelle ja hän kieri edessäni kiimasta ja nautinnosta.

Ojensin käteni E:lle ja vedin hänet sängyn reunalle ja sitä kautta polvilleen lattialle. Painoin hänet olkapäistä ja päästä painaen polvilleen. Hän otti otteen pakaroistani ja takareisistäni, kun painoi päänsä housujeni etumukseen. Hän varmasti tiesi mitän hänen tulisi tehdä, mutta kiusoitteli minua eikä laskenut housujani alas. Hetken tuota kiusoittelua katseltuani avasin housuni ja rupesin riisumaan niitä, jolloin E auttoi ne alemmas ja otti sieltä esiin pompahtavan kyrpäni käteensä. Aikailematta hän myös upotti sen huuliensa väliin. Hän rupesin imemään kyrpääni nopealla tahdilla ja upottaen sitä syvälle suuhunsa. Yllätyin kuinka hyvin hän sen teki ja jatkoi sitä pitkään pitämättä taukoa. Otin päästä kiinni ja annoin kädellä vauhtia ja nussin tuota kiimaista naista suuhun. Tyydyin enimmäkseen tällä kertaa kuitenkin pitämään otteeni vaan päässä, sillä tuo nainen kyllä osasi upottaa sitä upeaan tahtiin kurkkuunsa ilman ulkopuolista apuakin. Kuola valui suupielistä pitkin mustaa paitaa ja tahri tuon neidon paidan kunnolla. Ihanan kuolainen ja märkä suu tuntui kyrvässäni todella hyvältä. Siirsin E:n sängyn reunalle ja painoin itseäni lujemmin hänen suuhunsa. Hän oli nyt minun kurkkulutkani, jota nussin rajusti suuhun. Kuola lisääntyi ja silmät vuotivat kiihottavasti edessäni. Ilmeet kertoivat hänen nauttivan tästä suuresti, kun sai olla rajusti käytettävissäni.

Runkkasin kuolaista kyrpääni ja katselin E:n ilmeitä edessäni. Pyysin hänet menemään perse pystyssä eteeni sängyn reunalle. Kaivoin yöpöytäni laatikosta kondomin ja asettelin sen paikoilleen. Asettelin E:n myös edessäni parempaan asentoon ja pyysin laskemaan persettään hiukan, jotta hän olisi sopivalla korkeudella. Upotin kyrpäni takaapäin hänen tiukkaan, mutta märkään pilluunsa. Läpsäisin pakaraa, otin lantiosta kunnon otteen ja rupesin lypsämään voimalla itseäni hänen sisään. Voihkinta lisääntyi taas ja tuon naisen ahneus sekä kiima sai minut entistä kiihottuneemmaksi. Hän työnsi persettään nopeasti vastaan ja selvästi janosi saada kovempaa ja kovempaa kyrpääni sisäänsä. Tykkäsin tuosta ahneudesta ja selkeästä janosta saada kyrpää kunnolla sisään. Panin häntä takaa, välillä antaen avokämmentä pakaroille. Näky miten hän oli perse pystyssä ja kuinka tuo kookas perse levisi eteeni upeasti hiveli silmiäni. Ahnas ja raju paneminen takaa jatkui, vaihtelin käsien asentoa pitäen E:n otteessani.

Pyysin hänet menemään sängylle selälleen, menin lähemmäksi ja upotin itseni hänen sisäänsä edestäpäin. Otin reisistä otteen ja panin häntä syvälle ja lujaa edestä. Tässä asennossa näin E:n kiimaiset ja nauttivat ilmeet samalla, kun hän voihki edessäni. Ilme kertoi, että hän janosi saada lisää ja rajummin, hän puri huultaan ja muutenkin silmistä loisti aito kiima ja tuhmuus. Tämä innoitti minua panemaan yhä lujempaa ja ottamaan hänet rajusti. Vaihtelin kulmaa, jossa häntä panin, hivuttauduin välillä lähemmäksi ja koitin saada mahdollisimman hyvän asennon, jossa saisin mahdollisimman rajusti pantua häntä. Voihkinta ja nautinto lisääntyi, vein käden hänen kurkulleen ja panin edelleen. Vetäydyin ulos, korjasin jälleen E:n paikkaa sängyllä, sillä hän oli taas edennyt sängyn reunalle pään ollessa jo ulkopuolella. Painoin pääni pilluun, rupesin nuolemaan kunnolla ja upotin kaksi sormeani sisään. Sormetin häntä rajusti ja nuolin pillua sekä persettä. Varovasti upotin sormenpäätä myös peppuun ja hetken päästä minulla oli toinen sori pillussa ja toinen perseessä. Sormetin näin hetken, otin sormet pois ja nuolin molempia reikiä. Vein kieleni taas klitorikselle, laitoin kaksi sormea sisään, koukistin ne siellä ja aloitin rajun sormetuksen. Voihkinta lisääntyi, pillu tuntui sormissani tiukalta ja E päästi suustaan sanat "Ai vittu". Se ei kuitenkaan selkeästi tarkoittanut kipua vaan lisääntynyttä nautintoa. Pumppasin sormillani lisää ja tunsin litinän lisääntyvän. Rajusti pumpaten ja sormettaen sain tunteen, että hän tulisi kohta voimalla. Jouduin runnomaan pillua aika rajuin ottein, mutta se tuntui tuottavan nautintoa tuolle kiimaiselle naiselle. Pumppailun lopputuloksena sain, kuin sainkin hänet squirttaamaan, vaikka se ei kovin suurella painella tai vahvasti tapahtunutkaan tällä kertaa, mutta selkeästi sitäkin nautinnollisemmin. Tunsin pillun sykkivän ja lakana oli sopivasti märkä.

Nuoltuani ja maisteltua hetken tuota todella märkää pillua menin lähemmäs ja upotin itseni sisään. Pillu tuntui lämpimmältä, kosteammalta ja jotenkin entistä tiukemmalta. Nautin panna tuota lujaa ja E voihki edessäni. Panin lujaa ja E janosi jälleen saada sitä lujempaa. Etsin asentoa, jossa saisin pantua mahdollisimman lujaa ja E pani ihanasti vastaan. Läiske kävi huoneessa ja kiiman pystyi jälleen aistimaan todella vahvana.

Vetäydyin ulos ja pyysin E:n jälleen sängyn reunalle. Hän pyllisti pyytämättä ja upottauduin hänen sisäänä. Panin häntä voimalla takaapäin, läpsin persettä nyt myös useammin ja voimakkaammin. Otin hiuksista tiukan otteen ja revin niitä samalla, kun kyrpäni upposi hänen sisäänsä voimalla. Tässä vaiheessa rupesi olemaan jo aika lämmin ja hiki virtasi ihollani. Panin silti vielä ja halusin tuon naisen saada tuntea itsensä kunnolla otetuksi. Vedin itseni ulos ja heitin kortsun pois. Sormetin E:tä takaapäin rajusti ja upotin sormen myös hänen perseeseen. Minun olisi toisaalta tehnyt mieli upottaa itseni myös sinne, mutta tällä kertaa päätin sen jäävän mahdollisesti seuraavaan kertaan, mikäli sellainen saadaan vielä sovittua. Sormetin häntä takaapäin lujaa ja sain hänet squirttaamaan jollain tasolla myös siitä asennosta. Läpsäisin persettä ja sanoin, että nyt hän saa imeä.

Menin sängyn reunalle istumaan, E polvistui eteeni ja otti kyrvän suuhunsa. Minun oli pakko nojata taaksepäin ja keskittyä vain nauttimaan. Himokas, vauhdikas ja luja suihinotto alkoi jälleen. Otin päästä otteen ja painoin voimalla sitä kohti kaluni vartta. Painoin krpääni lujempaa tahtia syvälle suuhun. E otti todella innokkaasti ja taidokkaasti sitä suuhunsa. Kuola valui pitkin poskipieliä ja kyrpäni vartta. Tunsin olevani lähellä ja ilmoitin, että olen tulossa. Kysyin vielä, että haluaako hän imeä spermat suuhunsa. Sain nyökyttelevän vastauksen ja jotain muminaa, sillä eihän hän voinut kyrpä kurkussa sen enempää puhua. Kysyin silti useampaan otteeseen ja vastaus oli aina myötäilevä. Kehotin imemään vielä lujemmin ja rajummin. Otin päästä kovan otteen ja suorastaan runnoin kyrpääni kohti kurkkua. Tunsin olevani lähellä ja sanoin, että juuri noin älä vain lopeta ja tulin voimalla hänen suuhunsa. E otti upeasti kaiken suuhunsa ja, kun hän nosti päätään niin kuola ja sperma valui pitkin huulia ja poskia. Myös silmämeikit olivat ihanan irtaasti levinneet ja näky oli oikein kiihottava.

E tuli vierelleni ja heittäytyi makaamaan siihen tasaillen hengitystään. Juttelimme hänen kanssaan vielä seksistä ja etenkin rajumman seksin ja bdsm:n maailman saloista. Tulimme hyvin juttuun ja olimme samalla aaltopituudella siitä milloin se toimii parhaiten ja mitkä tekijät vaikuttavat siihen. Puimme päällemme ja E lähti jatkamaan matkaansa raukeana ja iloinen hymy kasvoillaan. Minä heittäydyin sohvalle ja oloni oli todella raukea pitkälle iltaan saakka.

-X-

Kommentit