sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi 2017

Tämä vuosi on ollut minulle monella tapaa erilainen, kuin yleensä. Olen kasvanut tämän vuoden aikana ihmisenä paljon, oppinut arvostamaan elämässäni vielä enemmän niitä asioita joista aidosti nautin ja ymmärtänyt vielä vahvemmin sen tosiasian, että elämässä täytyy ottaa kaikki ilo irti juuri siitä hetkestä missä elää. Olen kokenut jotain sellaista mitä en tähän astisessa elämässä ole joutunut kokemaan ja joka on laittanut minut ajattelemaan asioita monesta eri perspektiivistä. Tästä huolimatta olen saanut tutustua tänä vuonna moniin uusiin upeisiin ihmisiin, päässyt toteuttamaan juuri niitä juttuja mitä olen kaivannut ja koen, että voin olla todella onnellinen siitä mitä minulla on ympärilläni. Tämän enempää en tähän aio avata yksityiselämääni, mutta tällä pienellä tekstinpätkällä halusin tuoda esiin sen, että seksielämäni ja blogini takana on aivan tavallista elämää, johon mahtuu niin iloa, kuin suruakin. Minäkin omaan siis tunteet, jotka vaikuttavat paljon mielialaani, fyysiseen hyvinvointiini ja seksuaalisiin haluihini.

Siirryn aiheeseen, jota blogi käsittelee eli seksiin. Seksin suhteen mennyt vuosi on ollut todella upea. Olen tutustunut moniin uusiin upeisiin naisiin joiden kanssa tilanteesta riippuen olemme kokeneet yhdessä yhden tai useamman kerran seksin merkeissä. En koskaan vertaile naisia tai kokemuksia keskenään, sillä jokainen ihminen on yksilö ja olisi todella typerä verrata kahta erilaista ihmistä toisiinsa. Kaikesta huolimatta minulla on silti tietyt mieltymykset ja seksi voi olla joko hyvää tai ei niin hyvää. Tänä vuonna olen ollut siinä mielessä onnellinen, että voin sanoa minulla olleen vain yksi sellainen kokemus, jonka olisin voinut jättää väliin. Tälläkään kertaa en syytä sitä naista siitä "huonosta" seksistä, vaan se ei yksinkertaisesti toiminut. Taisin olla itse turhan väsynyt, tein itse eräänlaisen virhearvion naisen suhteen ja hän ei ehkä myöskään ollut täysin valmistautunut siihen tapaamiseen. En siis kadu tätäkään tapaamista, sillä siitäkin varmasti opin jotain ja vaikka olen usein hyvä lukemaan ihmisiä etukäteen niin se muistutti minua siitä, etten voi olla silti koskaan täysin varma omasta intuitiostani. Näiden blogissa olevien seksikertojen ja tarinoiden lisäksi minulla on myös ollut paljon upeita seksihetkiä niin jo teksteissä olevien naisten, kuin myös muiden naisten kanssa. Kaikista kerroista en vaan ole millään kerennyt kirjoittamaan tarinaa vaikka niissäkin olisi varmasti aineksia niihin ollut.

Seksielämäni on tällä hetkellä enemmän, kuin kohdallaan. Minulla on useampi "vakkari", joita tapailen tilanteiden ja aikataulujen salliessa enemmän ja vähemmän. Minulla ei olisi mitään tarvetta etsiä uusia kumppaneita, sillä saisin varmasti tarpeekseni jo näistä naisista, mutta jostain syystä varsinkin vuoden loppua kohden uusia mielenkiintoisia tapauksia on tullut eteen useampi. En ole nähnyt syytä kieltäytyä noista "tarjouksista", sillä jokaisessa naisessa johon olen tutustunut niin on ollut jotain mikä on sytyttänyt minua suuresti. Olen miettinyt asiaa ja tullut siihen lopputulokseen, että ehkä se on juuri se erilaisuus mikä on johtanut tähän. Jokainen ihminen on yksilö ja vaikka mieltymykset olisivat monella samansuuntaiset niin se seksi ei ole koskaan täysin samanlaista kahden eri ihmisen kanssa. Uudesta ihmisestä oppii aina jotain uutta, ensimmäisen kerta on aina jollain tasolla jännittynyt ja latautunut ja se fiilis, kun ensimmäisen kerran pääsee toteuttamaan niitä asioita mistä on juteltu on aivan omanlaisensa.

Yksi asia minkä haluan myös tuoda esiin on palaute. Olen saanut tänä vuonna suuren määrän positiivista ja kannustavaa palautetta blogiini liittyen. Se on aina todella upeaa kuulla, kun joku kertoo aidosti syttyvänsä blogin teksteistä, saaneensa jotain uusia näkökulmia omaan ajattelutapaansa tai muuten vain kehuu ja kannustaa jatkamaan blogin kirjoittamista. Ilman näitä palautteita tuskin olisin jaksanut panostaa blogiin tänä vuonna näin paljoa. Kiitos siis myös teille, ketkä olette kannustaneet minua jatkamaan samaan malliin ja antaneet kehitysehdotuksia blogille. Tässä muutama mieleen jäänyt palaute naisten suusta:

- "Tunnelma ihanasta, häpeilemättömästä vapaudesta"

- "Mielenkiintoinen projekti sulla"

- "Kuvailet hyvää seksi niin hyvin, tässä menny koko ilta sitä lukiessa. Toivoisin olevani rohkeampi, jotta itsekin uskaltaisin heittäytyä tuollaiseen seksielämään!"

- "Monella ois paljon opittavaa sulta. Mä tykkään sun tavasta kertoa seksistä sellaisenaan kun se on, kaunista, ihanaa ja tumhaa, naisia kuitenkin kunnioittaen ja selkeästi ihaillen."

- "Kirjoitat hyvin sun blogii! Jatka samaan malliin! Ei varmaa oo ihmistä, joka sitä lukee ettei syke kiihtyis"

-"Ronskia sen pitääkin olla, ei sille muuten runkattais ympäri maata"

Tuossa muutama positiivinen kommentti poimittuina keskusteluista naisten kanssa. Kommenteissa on todella usein toistunut juuri tuo kunnioitus naisia kohtaan. On todella mahtavaaa kuulla, että teksteistä huokuu aidosti läpi se kunnioitus, mikä minulla on noita naisia kohtaan. Myös avoimuudesta ja rohkeudesta kuulee usein. Se onkin yksi asia mitä blogillani haluan tuoda esiin ja rohkaista ihmisiä olemaan avoimia seksuaalisuutensa kanssa. Se avaa mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja seksuaalisia halujaan, kun pystyy avoimesti sanomaan ääneen sen mitä kaipaa ja mitä haluaa. Näin anomyymin blogin ja profiilin avulla se on tietenkin helpompaa, mutta voin paljastaa olevani normaalissakin elämässäni todella avoin sen suhteen miten seksuaalinen ihminen olen ja millaisesta seksistä pidän.

Tässä lyhyt katsaus menneeseen vuoteen ja tämän hetkisiin fiiliksiin. Näillä puheilla on hyvä lähteä katsomaan mitä vuosi 2018 tuo tullessaan. Onnellista ja nautinnollista uutta vuotta jokaiselle, joka tämän tekstin päätyy lukemaan.

-X-

2 kommenttia:

  1. Tavismiehen näkökulmasta suorastaan utopistista seksielämää.Ei kai nuo seksitoiveet ole mitenkään harvinaisia, mutta niiden toteutus esim. minulle täysin mahdotonta,

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Pitää muistaa, että näidenkin kirjoitusten ja tapahtumien takana oleva elämä on muutoin todella tavallista ja normaalia. Seksielämäni, kokemukseni ja täällä olevat tarinat voivat tuntua joidenkin mielestä utopistisilta tai sellaisilta, että niitä on vaikea saavuttaa vaikka haluaisi. Osa varmasti epäilee kaikesta huolimatta myös tekstien aitoutta, mutta omalla kohdallani päättäväisyys, kokeilunhalu, rohkeus ja määrätietoisuus on antanut mahdollisuudet kokea erilaisia asioita ja ihmisiä.

    Muistutan myös, että näiden tarinoiden lisäksi minulla on tietenkin myös niitä "normaalimpiakin" seksikokemuksia, mutta ajan ja mielenkiinnon vuoksi tänne tulee kirjoitettua pääsääntöisesti kerroista, jotka ovat jääneet erityisen hyvin mieleen ja joista on ollut helppo kirjoittaa yksityiskohtaisesti.

    VastaaPoista