keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Prioriteetit kuntoon

"Luin tossa yks ilta sun blogia, oikeen kiinnostavaa luettavaa..."

Vastasin, että kiva kuulla ja kysyin mikä siinä oli niin kiinnostavaa.

"Kirjotat hyvin, kuumia tekstejä. Ja oot oikeen hyvin saanu naisia squirttaamaan, se on kiinnostavaa"

Rupesin mielenkiinnosta utelemaan lisää siitä millainen nainen ruudun toisella puolella oli ja kuinka paljon hän oli kerennyt tekstejä lukemaan.

"Eihän varmasti olla mitään tuttuja? Pitää tietää paljonko viittin kertoa..."

Kerroin hänelle, että emme ole tuttuja eikä minulla ole koskaan tapana matchata ketään tuttuja kyseisellä profiililla, sillä se olisi todella outoa ja ainakin omasta mielestäni väärin.


Jatkoimme keskustelua, jolloin minulle selvisi, että K oli lukenut tekstejäni ja käyttänyt niitä apuna leikkiessään itsensä kanssa. Puhuimme lisää myös tuosta mielenkiinnosta squirttausta kohtaan ja sain kuullakkin, että K oli siinä aiemmin onnistunut, mutta ei ollut nyt hetkeen päässyt kokemaan sitä lainkaan. Keskustelu eteni ja oli todella monipuolista. Tutustuimme toisiimme ja keskustelu oli tosi luontevaa sekä eteni oikealla tapaa eteenpäin. Sitten K yllätti minut kysymyksellään.

"Tuota onkos hyvä varustus vähän niinku ammattivaatimus..?"

Vastasin hänelle hiukan epämääräisesti, että voihan se olla, mutta en halunnut lähteä kehumaan varustustani sen enempää, sillä itse pidän sitä täysin normaalina. Kerroin siihen vaikuttavan paljon se mihin on tottunut ja mistä tykkää. No tämän jälkeen K harmitteli, kun tinderissä ei pystynyt lähettämään kuvia. Noin suora puhe sytytti minua ja heitinkin sitten hänelle erinäisiä mahdollisuuksia siitä missä voisin hänelle mahdollisesti laittaa kuvaa, niin hän saisi sitten itse tehdä oman päätelmänsä siitä mitä mieltä on varustuksesta.


Jatkoimme keskustelua siis muualla ja lähetin lupaamani kuvan K:lle. Hän piti näkemästään, jolloin keskustelu eteni kiihkeäksi ja kiusoittevaksi seksiviestittelyksi. Utelin paljon hänen mieltymyksistään ja ne kuulostivat korvaani oikein hyvältä.

"Hmm pitäis mennä kyllää nukkuun, mutta pitäisköhän mun lukee joku sun juttu eka..."

Kehoitin häntä lukemaan ja kertomaan fiiliksiään mitä se hänessä herättää. Kysyin myös, että kiihottiko häntä ajatus olla mahdollisesti itse niissä tarinoissa.
"Joo todellakin kiihottaa"

Kävimme vielä tarkemmin mieltymyksiä läpi, juttelimme siitä mitä toivoimme mahdolliselta tapaamiselta ja utelin tietenkin missä tuo nainen mahtaa asua, jotta osasin hiukan suunnitella sitä milloin voisimme mahdollisesti tavata. Keskustelu eteni ja hiukan jo alustavasti olimme suunnitelleet tapaamista. Tapaamisen ajankohta kuitenkin oli vielä hiukan epäselvä siihen saakka, kunnes K laittoi minulle viestin:

"Ai niin ajattellin perua mun huomisen jutun, jos me aiotaan nähdä. Prioriteetit!"

Tuo viesti lisäsi tietenkin minun kiimaani ja halua tavata tuo nainen. Se vahvisti kaiken jälkeen sen tunteen, että tuo nainen halusi saada aidosti jotain uutta ja kiimaista. Kiusasin häntä tapaamista edeltävänä iltana laittaen hänelle erilaisia suunnitelmia siitä missä voisin hänet ottaa tai mistä fantasioin. K vastasi minulle, että älä kiusaa, sillä hän aikoi kasvatella kiimaansa seuraavaan päivään saakka ja olla koskematta itseensä.

"Kävin taas lukee yhen sun tekstin, tosi fiksu veto. Mutta en aio koskee itteeni vaikka haluttas."


Seuraava päivä koitti ja utelin K:n illan aikataulua. Ilmoitin samalla itsellänikin olevan menoja, mutta alustavien puheiden mukaan hän olisi valmis joskus kuuden jälkeen illalla ja sanoin sen sopivan mitä luultavasti myös minulle. Matkalla hänen luokseen utelin, että oliko hän siellä märkänä ja K myönsi olevansa, kun kokeili pikkareiden välistä itseänsä.

Saavuin alaovelle ja painoin ovisummeria. Alaovi avautui hetken kuluttua, kävelin sisään ja menin oikean oven taakse. Koputin oveen ja oven avasi selvästi jännittyneen oloinen nainen. Riisuin kenkäni ja takkini, jonka jälkeen siirryin hänen perässään sängylle istumaan.

Avasin paidan napit ja riisuin sen. Puristelin rintoja, avasin housut ja hän riisui housut pois. Alta paljastui kauniit punaiset alusvaatteet ja käänsin naisen kyljelleen. Hieroin pakaraa ja jalkoväliä stringien läpi, kysyin onko siellä märkää, johon hän totesi, että kokeile. Jalkoväli oli todella liukas, hieroin pillua ja klittaa ja upotin sormeni sisään. Sormetin takaal, pidin hänet tiukassa otteessani, läpsin pakaraa ja kysyin, että joko rupee jännitys helpottamaan. K vastasi, että enää ei jännitä.

Käänsin K:n selälleen, siirsin stringit sivuun ja aloin nuolemaan häntä. Nostin katseeni ylös nähdäkseni, kuinka K nautti kielestäni silmät kiinni huokaillen. Kiusasin pitkään nuolemalla klitorista ja pillua, kunnes upotin sormeni sisään. Upotin toisenkin ja sormetin häntä kiusoittelevasti. Pillussa tuntui tiukka puristava tunne ja paine, jolloin huomasin hänen squirttaavan, jos vain jatkaisin. Kiusoittelin kuitenkin muutamaan otteeseen vieden tuon sormetuksen aivan lähelle squirttaamista, mutta lopettaen sen viime hetkellä. Pillu valui nesteitä ja sormeni liukuivat vaivattomasti hänen sisällään. Koukistin sormeni ja päätin antaa K:lle sen mitä hän oli janoinnut. Ei mennyt kauaa, kun hän roiski edessäni voimakkain roiskein, jatkoin ja squirttaaminen jatkui myös. Nuolin pillua lisää, sotkin naamani nesteisiin ja puristelin käsilläni hänen rntojaan samalla, kun nuolin. Hetken kuluttua laitoin hänet squirttaamaan uudelleen.


Pyysin K:n menemään lattialle, riisuin itseltäni housut nilkkoihin paljastaen kyrpäni hänen eteensä. Hän tuli lähemmäs, heitti hiuksensa pois edestä ja kumartui lähemmäs kyrpääni. Otin hiuksista napakan otteen ja ohjasin hänen ottamaan kyrpäni huulilleen. Hän imi minua innokkaasti ja ahnaasti kyrpäni upotessa syvälle suuhun. Imu oli sopivan kovaa ja K osasi käyttää ihanasti sylkeään liukasteena. Minun ei kuitenkaan tarvinnut kovin paljon ohjailla häntä, sillä hän tuntui osaavan hommansa ja otti omatoimisesti munaa sopivan syvälle suuhunsa. Luontaisesti käteni kuitenkin hakeutuivat hänen päälaelleen ja antoivat välillä tahtia imemiseen. Pyrin kuitenkin tällä kertaa pitämään ne kurissa ja keskityin vain nauttimaan.

Kurotin käteni lattialla olevien housujeni taskuille, otin sieltä kumin valmiiksi käsiini, mutta pyysin K:n jatkamaan edelleen suihinottoa. Otin kondomin käteeni, ohjasin K:n nousemaan ylös, asettelin kumin paikalleen ja käskin K:n menemään sängylle selälleen. Hän totteli käskyäni hyvin ja siirryin hänen eteensä. Maistelin pillua hetken kielelläni kunnes hivuttauduin lähemmäksi ja painoin kyrpäni kerralla pohjaan tuohon märkään ja kiimaiseen pilluun, joka selkeästi jo janosi saada sen sisäänsä.

Olin todella kovassa kiimassa jo itsekkin enkä hillinnyt tahtia yhtään alkuun, vaan painoin itseäni lujaa hänen sisäänsä jo ensityönnöistä lähtien. K oli todella märkänä ja pillu litisi lujaa allani. Otin hiuksista tiukan otteen, mutta en repinyt niitä kovin kovaa, sillä muistin K:n sanoneen ettei halua liian kovia otteita. Tuo märkä ja kiimainen pillu puristi voimakkaasti kyrpääni, mutta nesteet tekivät siitä samalla ihanan liukkaan. Panin häntä pitkään edestäpäin vaihdellen tahtia ja asentoa fiiliksen mukaan, siirryin nuolemaan klitorista ja ottaessani sormet mukaan avuksi ei mennyt kauaa, kun K squirttaili taas voimakkain roiskein.

Ohjasin K:n sängylle niin, että hänen kasvonsa olivat patjassa ja perse pystyssä sängyn reunalla. Upotin itseni sisään takaa, otin lantiosta lujan otteen ja panin häntä rajusti takaapäin. Käteni läpsivät kiinteitä, mutta ihanan muodokkaita pakaroita, kyrpäni lypsi tuota litisevän märkää pillua samalla, kun K voihki edessäni. Siirsin käteni taas lantiolle, panin lujemmin ja otin hetken kuluttua toisella kädellä otteen myös hiuksista. Kevyesti hiuksista repien ja kiinni pitäen jatkoin panemista takaapäin. Kiimani vain yltyi, sillä tunnelma oli tosi estoton ja sopivan irstas. Nautin tästä asennosta pitkään, kunnes vedin itseni ulos, työnsin kaksi sormea sisään ja laitoin K:n squirttamaan takaapäin. Nesteet roiskuivat ihanasti ja voimakkaasti ulos. Jatkoin ja pumppasin noita nesteitä useamman kerran ulos, kunnes painoin itseni uudestaan sisään takaapäin.


Tämän jälkeen ohjasin K:n takaisin sängylle selälleen, jolloin upotin itseni uudelleen sisään edestä. Panimme kiimaisesti, suutelimme ja vein käteni K:n kaulalle. Tässäkin kohtaa pidin kuitenkin vain hellän otteen kurkulla, sillä olimme sopineet etten käytä liian rajuja otteita, koska K ei ollut tottunut sellaisiin eikä halunnutkaan mitään liian rajua. Pillu puristi kyrpääni enemmän ja enemmän, joka nosti omaa kiimaani entistä kovemmaksi. Pystyn tuntemaan kaluni varressa jo sen, kuinka tuo pillu keräsi painetta, siirryin alemmas ja sormetin K:n squirttaamaan. Nuolin pillua ja klitorista hetken, jatkoin sormetusta ja nesteitä riitti edelleen kastelemaan jo valmiiksi märkää lakanaa lisää.

Pyysin K:n menemään uudelleen lattialle polvilleen. Istuin sängyn reunalle, tarjosin kaluni K:n huulille ja hän rupesi imemään minua innokkasti. Hän imi munaani ihanasti käyttäen sopivasti sylkeä, ottamalla sen syvälle suuhunsa ja vain lopussa jouduin avittamaan hiukan, että kyrpä uppoi juurta myöten sisään. Hetken annettua vauhtia siirsin käteni kuitenkin pääni taakse ja keskityin taas nauttimaan tuosta suihinotosta juuri niin, kuin K sen itse teki. Käsi puristi sopivalla otteella kyrpäni vartta samalla, kun suu imi ja nuoli terskaani. Huokailin nautinnosta ja laitoin silmäni kiinni. Kerroin K:lle, että hän imi juuri oikein ja kehotin häntä jatkamaan samalla tapaa.

Rullasin kumin paikalleen, mutta siirryinkin hetkeksi nuolemaan tuota valuvaa pillua ennen, kuin upottauduin sisään. Panin häntä edestä kovaa niin syvälle kuin ikinä pääsin. Vein kädet pakaroiden alle, levitin sitä kautta pillua lisää ja nostin persettä parempaan kulmaan, jotta olen varmasti niin syvällä kuin voin vaan olla. Painoin kroppani lähemmäs, otin hiuksista napakan otteen ja keskityin panemaan K:ta entistä lujemmin. Kun olin aikani pannut K:ta edestä päätin heittäytyä selälleni ja pyytää hänet päälleni. Hän tuli päälleni, ohjasi kaluni sisäänsä ja aloitti kiimaisen ratsastuksen. Koitin malttaa mieleni, siirsin käteni pakaroille ja nautin siitä, kun K hyppi päälläni. Huomasin kuitenkin ottavani välillä lantiosta otteen ja panevani häntä alhaaltapäin. Kävin taistelua mieleni kanssa, että sain maltin pidettyä ja nautin vain ratsastukseta. Vedin K:n kroppaa lähemmäs jotta pystyin puristelemaan, nuolemaan ja imemään hänen sopivan kokoisia rintojaan samalla, kun pillu lypsi kyrpääni.


Ohjasin K:n päältäni pois, pyysin hänet vatsalleen sängylle ja annoin pyllylle muutaman läpsäisyn. Levitin pakaroita ja upotin itseni takaapäin hänen pilluunsa. Vein käteni hänen vartalonsa alle, jotta sain hänestä kunnon otteen ja aloin panemaan voimakkaasti ja intohimoisesti häntä tästä asennosta.

Vein käteni hänen kaulalleen ja pidin hallitsevan otteen ja kysyin kiihottiko häntä tunne olla melkein tuntemattoman miehen alla avuttomana ja käytettävänä. K vastasi sen kiihottavan häntä kovin ja pillun litinä vahvisti tämän äärimmäisen vahvasti. Käänsin hänet selälleen, nuolin ja sormetin taas pillua, jotta sain sen roiskimaan. Upotin itseni uudelleen sisään, otin jaloista kiinni ja panin niin lujaa kuin ikinä pystyin. Jatkoin tätä niin kauan, kunnes tunsin olevani lähellä ja vedin itseni ulos. Otin kumin pois, asetuin K:n päälle niin, että kyrpäni osoitti hänen rintojaan kohti. Runkkasin itseäni voimakkaasti, pyysin K:n puristamaan ja hieromaan rintojaan yhteen. Hänen odottava ilmeensä kertoi, että hän halusi saada spermakuorrutuksen ja minun kiimani lisääntyi. Runkkasin itseäni raivokkaasti kunnes vihdoin tulin voimakkaasti syöksyen ja koko kroppa täristen hänen vatsalleen ja rinnoilleen. Hieroin vielä loputkin spermat munastani hänen vartalolleen ja siirryin viereen tasaamaan hengitystäni. K haukkoi happeaan myös vieressäni ja oli virneistä päätelleen oikein tyytyväinen.


Rupesimme keskustelemaan aika laajalla skaalalla eri asioista ja tutustuimme toisiimme nyt myös näin normaalimmin. Keskustelu jatkui aika pitkään ja utelinkin, että paljonkohan kello mahtaa olla, sillä ajantajuni oli kadonnut täysin. K:lla ei kuitenkaan näyttänyt olevan mikään kiire, joten jossain kohtaa kokeilin hänen jalkoväliään ja se oli jälleen märkä. Työnsin sormeni sisään ja kaluni heräsi samantien myös eloon uudellen.

Sormetin häntä ensin sivusta, käänsin vatsalleen, nuolin ja otin kumin esiin. Painoin itseni edestäpäin sisään ja kullini tunsi kaiken vielä paremmin, sillä oli hiukan herkkänä edellisestä sessiosta. Voimaikkain ja tunnustelevin työstöin nautin tuossa asennossa aika pitkään, kunnes oli pakko toteuttaa mieleeni tullut ajatus. Pyysin K:n nojaamaan lähellä olevan sohvan selkänojaa vasten ja panin häntä seisaaltaan takaapäin. Korkeus oli juuri sopiva ja se mikä minua tuossa kiehtoi vielä entisestään niin vieressä oleva peili oli juuri oikealla kohtaa, että pystyin siitä näkemään myös sivuprofiilista sen, kun uppoan hänen sisäänsä. Läpsin pakaroita nyt hiukan voimakkaammin, otin lantiosta tiukan otteen ja tikkasin takaapäin voimalla niin, että kassini hakkasivat läiskien K:n pillua samalla.

Siirryimme takaisin sängylle niin, että K oli edessäni selällään ja pystyin painamaan taas pääni hänen jalkoväliinsä. Ei aikaakaan taas kun sormeni pumppasivat mehuja pitkin lakanoita. Painoin uudelleen itseni edestäpäin sisään ja otin hänet rajusti. Jatkoin panemista niin kauan, kunnes piti haukata hiukan lisää happea ja sillä välil K tuli sängyn reunalle imemään munaani. Nautin suihinotosta silmät kiinni tasaillen hengitystäni ja avasin silmäni, jotta pystyin näkemään tuon intohimoisen suihinoton. Kurotin ottamaan kumin, asettelin sen paikalleen ja pyysin K:n istumaan syliini. Hän kyykkäsi kyrvälläni kiimaisesti ja kuinka hyvältä se näytti ja tuntuikaan. Läpsin hänen pakaroitaan ja kehotin häntä jatkamaan juuri sillä tavalla millä nyt kaluni päällä pomppikaan. K jatkoi, kovensi tahtia ja teki kaikkensa, mutta jossain kohtaa reidet väsyivät ja ohjasin hänet sängylle selälleen. Annoin lisää voimakkaita iskuja avokämmenellä pakaroille, sillä hän tuntui ottavan niitä vastaan oikein mielellään. Voimalla sisään ja lantiosta kiinni. Panin rajusti häntä takaapäin ja pakarat punoittivat upeasti edessäni.

Tämän jälkeen nuolin vielä kertaalleen tuota todella käytettyä pillua, kunnes upotin itseni sisään ja varmistin sen että se oli varmasti puhki nussittu. Otin kunnollisen asennon ja kulman, panin lujaa ja voimalla edestä niin kauan kunnes laukesin pillun puristaessa kaluani koko matkalta. Vetäydyin ulos ja sormetin vielä kertaalleen tuosta pillusta mehut pihalle, jonka jälkeen K kiemurtelikin edessä siihen malliin, että hän tunsi varmasti pillunsa kunnolla käytetyksi.


Laitoin vielä illalla kotiin päästyäni K:lle viestin, jossa kerroin nauttineeni hänestä paljon. Hän kertoi myös nauttineensa ja olonsa olevan todella nussittu. Sänky oli myös kuulemma sen verran märkä, että hän joutui vielä hetken odottamaan ennen kuin pääsisi nukkumaan. "Tarina ois kiinnostava lukea, eipä tarvi vaan kuvitella ittensä siihen". Kerroin alkaneeni luonnostelemaan tarinaa, jotta saisin siitä sitten mahdollisimman todenmukaisen.

Laitoin tarinan hänelle etukäteen tarkastettavaksi ja sain hyväksyvän vastauksen tekstistä. K kehui tekstiä ja sanoi sen olevan totuudenmukainen niinkuin sen pitikin olla.


-X-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti