lauantai 21. lokakuuta 2017

Orgasmi

Aiemmin eräässä tekstissäni nimeltä "Resepti hyvään seksiin" pohdin asioita, mistä koostuu hyvä seksi. Hyvä seksi sisältää suurta nautintoa, jossa molemmat osapuolet saavat toteuttaa omia mieltymyksiään ja seksuaalisia halujaan. Usein tälläinen seksi sisältää myös sen loppuhuipennuksena tapahtuvan orgasmin tai jopa useampia orgasmeja pitkin sessiota. Onko orgasmi, orgasmien määrä tai voimakkuus kuitenkaan se mittari hyvälle seksille? Vastaus tähän kysymykseen on yksilöllinen, mutta minä vastaisin, että ei. Orgasmien määrällä tai voimakkuudella ei voi mitata seksin kokonaisuutta ja minulle oma orgasmini ja tulemiseni on usein se huipentuma, joka päättää hyvän ja nautinnollisen seksin.

Tästä kaikesta huolimatta esimerkiksi itse hankittu orgasmi esimerkiksi oman käden avulla ja pidemmän, monipuolisin ja kiihkeän seksin seurauksena tuleva voimakas purkautuminen ovat asioita, jota on vaikea verrata keskenään ja joista tuleva fiilis on aivan erilainen. Tähänkin asiaan vaikuttaa fiilis todella suurella tavalla. Välillä fiilis on sellainen, että voisi harrastaa seksiä vaikka pitkin päivää useita kertoja ja laueta useaan otteeseen. Joskus taas fiilis voi olla sellainen, että ne paineet on saatava purkaa mahdollisimman nopeasti ja rajusti, jolloin pikapano tai raivorunkkaus voi olla oikea tapa purkaa juuri tämä fiilis. Usein tuo pikainen paineenpoisto ja siitä johtuva orgasmi on kuitenkin kaiken nautinnollisuuden jälkeen aika lievä ja lyhytkestoinen. Taas pitkäkestoisen, monipuolisen, ehkä jopa kiusoittelevan ja kiihkeän seksin jälkeen tapahtuva laukeaminen täydessä kliimaksissa on taas usein todella voimakas. Se aiheuttaa itselleni usein koko kropan yli menevät kylmät väreet, se kestää pitkään ja sellaisen jälkeen fiilis voi olla tunteja tai jopa päiviä todella raukea ja vapautunut.

Orgasmi ei ole kuitenkaan pakollinen asia hyvässä seksissä, sillä ainakin itse nautin siitä seksistä ja kaikesta en aikana tapahtuvista asioista todela suuresti, että se orgasmi ei määrittele sitä nautinnon määrää. Se on minulle huipennus hyvälle seksille ja se kruunaa sen kaiken tekemisen, josta on suuresti nauttinut ja jotka ovat johdannttaneet olon ja kiiman siihen pisteeseen, että ei voi kun laueta ja nauttia siitä orgasmista. Aina orgasmi ei kuitenkaan välttämättä tule lainkaan, vaikka olisikin todella suuressa kliimaksissa ja jatkuvasti olisi tunne, että tulee ihan hetken kuluttua. Tähän asiaan voi vaikuttaa niin moni asia, mutta hyvänä esimerkkinä jännitys, liika yrittäminen tai esimerkiksi stressi tai muu pään sisälle ja mieleen vaikuttava asia. Vastakohtaisesti välillä taas laukeaminen voi tapahtua jo ennen, kuin kunnolla edes alkuun pääsee ja tähän syitä voivat olla mm: Jännitys, paineiden ollessa jo ennen alkua suuret, esimerkiksi pitkäaikaisen laukeamattomuuden tai itseaiheutettujen paineiden kasaaminen tai vaikkapa kokemattomuus. Syitä molempiin on paljon lisääkin ja erilaiset asiat vaikuttavat erilaisiin ihmisiin eri tavalla.

Monesti, jos mies ei laukea niin nainen rupeaa helposti miettimään onko hänessä tai hänen taidoissaan jokin vialla. Hän miettii ehkä, että osaako hän tuottaa miehelle nautintoa, onko hän tarpeeksi seksikäs tai onko jokin muu asia pielessä. Henkikökohtainen vastaukseni tähän naisten kysymykseen on, että älkää miettikö onko vika teissä tai johtuuko tämä asia teidän ulkonäöstä, seksikkyydestä, taidoista tai muustakaan piirteestä. Itsellä ainakin vain välillä käy niin, että kaiken nautinnollisen tekemisen keskellä en vain yksinkertaisesti kykene juuri sillä hetkellä laukeamaan, vaikka olen siinä laukeamisen rajapinnalla. Tähän olen todennut omalla kohdallani syiksi esimerkiksi, jos olen yliväsynyt niin laukeaminen hankaloituu, stressi vie välillä ajatukset huomaamattani ajatukset johonkin muuhun, vaikka nauttisin itse tilanteesta tai sitten, jos kaiken tekemisen jälkeen on niin poikki ja koittaa saada itsensä tulemaan ns "väkisin" niin se on sitä vaikeampaa mitä pidemmälle sitä koittaa viedä ja lopulta tuhlaa vain kaiken oman energiansa ja kaikki aiempi nautinnollisuus saattaa vielä unohtua. Seksi ei ole kuitenkaan mikään pikajuoksu suoritus missä on tarkoitus päästä maaliviivalta maaliin mahdollisimman nopeasti tai mikään maratoni, joka on pakko painaa alusta loppuun, vaikka väkisin. Sen on mentävä fiiliksen mukaan ja nautintoon ei ole yhtä oikeaa tapaa eikä valmista käsikirjoitusta. Välillä vaan on hyväksyttävä se, että mies ei laukea, mikäli sitä ei vaan tapahdu sen seksin aikana.

Miehet taas usein selittelevät pikaista laukeamistaan naiselle erinäisin syin, kuten "Olet niin seksikäs, etten pysty pidättelemään itseäni, "En mä yleensä laukea näin usein, mutta...". Se mistä nämä ajatukset tai selitykset johtuu, niin luulen niiden johtuvan usein siitä, että miehet luovat helposti omilla puheillaan tietynlaisen kuvan itsestään naiselle ja usein se mielikuva mikä itsestä annetaan on jotain muuta, mitä todellisuus on. Monella miehellä on tarve pönkittää egoaan puhumalla siitä, kuinka kova mies on panemaan, kuinka kestää laukeamatta vaikka jyystää koko yön tai kuinka saa naisen laukeamaan alle minuutissa. Tottakai jos kaiken tälläisten puheiden tai oletuksien jälkeen mies laukeaakin reisille tai siihen paikkaan, kun hommat on vasta aluillaan se saattaa vaikuttaa itsetuntoon ja selityksiä rupeaa tulemaan. Tähän asiaan mielipiteeni ja oma asenteeni on se, että ei pidä mielestäni lupailla mitään maailman suurimpia orgasmeja tai muutakaan ihmiselle, jota et tunne tai et tiedä hänen nautinnostaan tai tavoista tuottaa sitä mitään. Olen itse mies, joka tekee mielummin, kuin puhuu. Ihmiset ovat erilaisia ja jokainen nauttii omalla tavallaan, joten en voi millään tietää nauttiiko joku minulle tuntematon nainen seksistä kanssani, osaako hän rentoutua edes seurassani tarpeeksi kyetäkseen saamaan orgasmin tai onko hän ylipäätään koskaan saanut orgasmia kenenkään miehen tai itsensä kanssa.

Nämä ylhäällä olevat asiat ovat vain asioita, joita olen huomannut useissa keskusteluissa käytävän, monet naiset ja miehet ovat minulle näin sanoneet ja joitakin huomioita olen tehnyt myös omissa kokemuksissani. En siis väitä suurimman osan olevan juuri tuollaisia tai yleistä muutenkaan mitään liikaa, mutta nämä ovat niitä yleisesti aiheesta keskustellessa ilmi tulevia asioita.

Mitä enemmän kokemuksia on, näkee erilaisia ihmisiä, harrastaa seksiä erilaisten ihmisten kanssa, käy keskusteluja aiheeseen liittyen ja muutenkin ottaa selvää asioista niin huomaa myös kehitystä itsessään todella paljon. Minulla itselläni oli nuorempana esimerkiksi ongelma tulla joidenkin naisten kanssa, jossen tuntenut heitä tai harrastin heidän kanssaan seksiä ekoja kertoja. Olen todennut tämän johtuneen silkasta jännityksestä tai paineesta heidän kanssaan. Olen ottanut jonkinasteista stressiä siitä, etten ole saanut itseä tulemaan heidän kanssaan tai heissä on ollut jokin piirre, joka on luonut minulle jostain syystä jotenkin jännittyneen olotilan. Siitä ajasta vielä aiempaan aikaan ja nuorempaan ikään minulla saattoi olla myös suorituspaineita niin, ettei minulla ottanut lainkaan eteen, silloin kun olisi pitänyt. Oli kyse kuitenkin mistä tahansa tämän tyyppisestä ongelmatilanteesta niin mikäli sille antaa liikaa tilaa pään sisällä, niin siitä voi muodostua todella yleinen ja jatkuvakin ongelma, joka on todella vaikea saada taltutettua. Tähän auttaa paljon puhuminen, asioiden pohdiskelu ja se, että oikeasti mietit mistä tämä kaikki johtuu, sillä ilman ongelman tiedostamista asiaa on todella vaikea korjata. Kokemusten ja itsevarmuuden kautta tälläisiä ongelmia ei ole enää pitkään aikaan ollut ja välillä naurattaakin miten sitä on voinut stressata niin normaaleista asioista joskus, mutta täytyy olla onnellinen, että ne asiat ovat menneisyyttä ja nykyään tilanne on aivan toinen.

Kuten tuolla aiemmin sanoin niin silti minulla on joskus edelleen käynyt niin, että vaikka olen ollut todella kiihottuneessa tilassa niin en ole onnistunut laukeamaan vaikka olen tehnyt kaikkeni ja toinen on tehnyt myös vähintään kaikkensa sen eteen. En kuitenkaan nykyään enää stressaa tuota asiaa jälkikäteen, sillä tiedän sen olevan joissain tilanteissa aivan normaalia ja erinäisten asioiden vaikuttavan siihen. Tämän vuoksi siitä ei muodostu ongelmaa ja seuraavalla kerralla tulenkin taas normaalisti. Itsensä tunteminen seksissä ja siitä nauttimisessa on todella suuressa roolissa. Moni ihminen, joka ei ole koskaan saanut orgasmia on todennut saaneensa orgasmin, kun on ruvennut tutustumaan itseensä tosissaan, ottanut selvää niistä asioista mistä nauttii oikeasti ja antanut itsensä täysin sille nautinnolle, uskaltanut heittäytyä siihen ja unohtanut kaiken ympärillä olevan. Orgasmi on asia minkä voi todellakin oppia ja jonka suhteen ihminen voi myös vaikuttaa siihen, kuinka kova se on tai kuinka usein sen saa. Kun on kerran saanut orgasmin niin toinen kerta on jo todella paljon helpompi, mutta se että nainen on esimerkiksi omin avuin onnistunut saamaan orgasmin ei tarkoita sitä, että mies onnistuisi sen hänelle saamaan aikaan, sillä ne tilanteet ovat jälleen täysin erilaisia ja niihin vaikuttavat monet asiat. Joillekkin on helpompi saada orgasmi miehen avulla ja toisille taas omin avuin omassa rauhassa. Jotkut nauttivat ja saavat orgasmin helpommin tuntemattoman ihmisen seurassa, kun taas toiset tarvitsevat siihen tunnetun kumppanin, johon luottaa sataprosenttisesti.

Yhtä ainoaa tapaa tai mitään oikotietä orgasmiin ei ole siis olemassa, vaan kaikki lähtee hyvin pitkälti itsestä ja itsensä tuntemisesta. Sen jälkeen mukaan astuu se kumppani, kumppanin taidot johon lukeutuu niin tekniset taidotkin, kuin myös se henkinen yhteys ja taito saada toinen olemaan täysin rento ja valmis antautumaan siihen täysillä. Jokainen ihminen on edelleen se yksilö ja omien kokemuksieni mukaan orgasmin voi saada niin monella eri tavallla. Minun kohdallani on ollut naisia, jotka ovat esimerkiksi todenneet, että heidän on todella vaikea saada orgasmi ja esimerkiksi yksi nainen totesi saavansa yleensä vain silloin, kun hänen perseessään on jotain sisällä. Joku tulee siis esimerkiksi peppuleikkien avulla, toinen nuolemalla, toinen sormien avulla. Joku tulee ehkä ainoastaan vibraattorin voimin ja toiselle taas se henkinen yhteys on tärkeämpää ja hän tulee enemmän ajatusten, kuin fyysisyyden voimalla. Myös se miten orgasmi näkyy kumppanissa on todella vaihtelevaa. Joku nainen tulee todella voimakkaasti täristen, voihkien ja välillä jopa paineella roiskien, kun taas toinen pyytää jossain kohti lopettamaan, kun on juuri saanut orgasmin, jota ei välttämättä ole edes itse erikseen huomannut. Sama pätee myös miehiin.

Omalla kohdallani välillä tulen todella voimakkaasti ja useaan kertaan syöksyen spermaa ja toisekseen muutamaan otteeseen olen saanut orgasmin ilman, että olen tullut lainkaan. Se on vain tuntunut kehossa todella voimakkaana värinänä, vapautuneena fiiliksenä ja koko vartaloni on vallannut olo ihan, kuin olisin täysin maitohapoilla. Tälläinen olo on myös tullut usein monesti voimakkaasti lauenneena, mutta muutamaan otteeseen tuo laukeaminen on jäänyt kuitenkin uupumaan täysin. Minun kohdallani tulemisen kuitenkin huomaa aina ja se ei jää varmasti epäselväksi, oli sen voimakkuus sitten pienempi tai suurempi. Mutta koska meitä miehiäkin on erilaisia ja kaikki eivät ole, kuin minä niin miehissäkin eroja varmasti löytyy paljon. Jotkut tulevat spermaa runsaammin, jotkut ovat äänekkäämpiä ja toiset taas voivat tulla niin ettei sitä edes erota siitä muusta kiimasta.

Mitä orgasmi merkitsee minulle? Tykkään välillä itsekseni ollessani pitää päiviä, jolloin kiusaan itseni äärimmilleen ja tulen voimakkaasti vasta pitkän kiusaamisen jälkeen. Tällöin olo on melkein samanlainen, kuin hyvän seksin jälkeen. Raukea ja tuleminen on voimakas, muttei kuitenkaan yhtä antoisa. Välillä taas saatan runkkailla pitkin päivää ja laeuta useita kertoja, koska se laukeaminen vaan tuntuu niin hyvälle. Tämä pätee myös seksiin. Mikäli minulla on tilaisuus panna useampaan otteeseen päivän aikana niin välillä se tekee hyvää ja on ihana viettää villi päivä jonkun ihanan naisen kanssa, joka janoaa saada yhtä paljon rietasta seksiä, kun taas välillä on mukava viettää pidempi useamman tunnin kestävä sessio, jossa paineet kasataan ja nautitaan useista muista asioista ennen varsinaista laukeamista. Se tunne on tottakai jotain taivaallisen hyvää ja yksi elämän suurimpia nautintoja, mutta hyvän nautinnollisen ja mahtavan seksin seurauksena en tee siitä ongelmaa vaikka ns. "Itse jäisin ilman".

Se taas miten paljon janoan naisen nautinnon tuottamista ja saada naisen tulemaan on todella suuri. Kun saan tuotettua naiselle selvää nautintoa ja saan sen tuotettua orgasmin tasolle saan siitä todella suurta mielihyvää, tietynlaisen onnistumisen tunteen ja muutenkin olen jostain syystä aina vaan rakastanut tuottaa nautintoa naiselle monella eri tavalla. Naisen nautinto ja orgasmi kiihottaa minua ja usein, kun nainen saa orgasmin minun ollessa hänen sisällään ja tuntiessani orgasmin kourissa supistelevan pillun oma kiihottuneisuus kasvaa äärimmilleen ja saan itsekin hetkessä todella voimakkaan orgasmin. Siltikään en tee siitä ongelmaa mikäli nainen ei tule, sillä olen oppinut sen olevan monesta eri tekijästä kiinni. Fiilis, rentous, heittäytyminen ja kaikki muu vaikuttava siihen niin paljon, joten en anna itsetuntoni kokea kolausta, mikäli orgasmi jää uupumaan. Mutta mikäli seksissä ei ole muuten selkeitä merkkejä nautinnosta ja aidosta halusta saada sitä niin en näe siinä mitään järkeä jatkaa, koska sen on kuitenkin tarkoitus olla molemminpuolinen nautinto.

-X-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti