keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Ei niin kuin elokuvissa

Mikäli olet lukenut teksejäni ja olet niiden perusteella kuvitellut elämäni ja seksini menevän aina kuin elokuvissa niin joudun tuottamaan sinulle pettymyksen. Edelleen vakuutan kuitenkin näiden blogissa olevien tarinoiden olevan täysin totta, ilman minkäänlaista värikynän käyttöä. Tekstit joita tänne julkaisen olen kuitenkin valinnut tarkkaan ja moni varmasti onkin huomannut, että niissä seksi on ollut toimivaa ja se on ollut upea kokemus. Myönnän myös sen, että moni upea kokemus on jäänyt ilman tarinaa, koska en yksinkertaisesti ole vain kerennyt niistä kirjoittamaan.

Näiden hyvien kokemusten sekaan mahtuu kuitenkin mitä erilaisempia kokemuksia, joista jokainen ei ole mennyt ihan niin, kuin sen olisi ajatellut menevän ja monenlaisia yllätyksiä on minullekkin tullut vastaan. Erikseen tuollaisesta kokemuksesta en osaa kirjoittaa yksityiskohtaisemmin, mutta ajattelin tähän kertoa teille erilaisia asioita, joita on tapahtunut ja pohtia miksi homma ei olekkaan sitten välttämättä toiminut. Tästä asiasta olen myös keskustellut muutaman naisen kanssa, joka on päätynyt kommentoimaan blogiani ja nyt eräälle naiselle lupasin tästä aiheesta tänne luoda postauksen.

Yksi kokemus mikä minulle on jäänyt jostain syystä todella hyvin mieleen on, kun tapasin erään naisen, jonka kanssa olimme keskustelleet jo pidempään seksistä. Päädyimme tapaamaan hänen luonaan ja olimme molemmat tietoisia siitä, että tulisimme harrastamaan seksiä, mikäli mitään todella kummalista ei tapahdu. Hommat etenivät normaalilla tapaa ja rupesimme riisumaan vaatteita. Kun naisella oli enää stringit jalassa ja oli lämmitellyt hänet todella valmiiksi, niin huomasin ikäväksi yllätyksekseni stringien alla olevan todellinen viidakko valloillaan. Mietin mielessäni, että tämä on itselle totaalinen turn off, mutta kehtaanko perääntyä vai koitanko viedä homman loppuun saaakka. Tässä välissä todettakoon, että villinä ja vapaana kasvava karvoitus on minulle asia, jota en voi sietää ja joka tappaa seksihaluni tyystin. Kaikesta huolimatta jostain syystä loin itselle jostain jonkin vaihteen päälle, että vein homman eteenpäin ja päädyimme harrastamaan seksiä. Mielessäni pyöri ajatus siitä, kuinka olin kertonut naiselle rakastavani nuolla, mutta enhän minä sitten nyt voinut sitä tehdä. No teimme kaikkea muuta ja vein homman loppuun saakka. Suureksi yllätyksekseni nainen oli aivan mielissään juuri tapahtuneesta ja rupesi kehumaan kuinka hyvä olin ja, että se oli parasta seksiä mitä hän oli koskaan saanut. Mietin mielessäni, että itselle se oli vain mekaaninen suoritus, johon jouduin keräämään voimia ja tahtoa ajattelemalla ihan jotain muuta, sillä fiilikseni oli laskenut ihan täysin.

En tuomitse tai tarkoitukseni ei ole millään tapaa sanoa tästä naisesta mitään pahaa, mutta henkilökohtaisesti tuo alapään villinä kasvava karvoitus oli minulle totaalinen turn off enkä voinut sille yhtään mitään. Naisessa oli kaikki kaikinpuolin muuten kohdallaan, mutta näin yksi asia pystyi pilaamaan koo fiilikseni. En ottanut tätä asiaa puheeksi enkä maininnut hänelle asiasta, sillä hän kertoi kuitenkin nauttineensa ja meidän ei tarvitsisi kuitenkaan enää koskaan tavata. Se jäi kuitenkin kaivelemaan minua siinä mielessä, että jatkossa olen selvittänyt asian etukäteen kysymällä mikäli minulle on sellainen fiilis tullut. En sano, että naisen tarvitsisi olla täysin ajeltu tai, että en sietäisi sänkeä, mutta tuollainen täysin villi karvoitus vain ällöttää minua. Tämä on minun mielipiteeni ja minun makuasiani, enkä tuomitse ihmisiä ketkä siitä tykkäävät tai haluavat sellaisen pitää. Tässä tapauksessa täytyy siis todeta, että minä en taida olla niitä aitoja luomuihmisiä.

On myös ollut niitä tapaamisia missä ollaan tavattu ja ruvettu hommiin, mutta yksinkertaisesti siitä on puuttunut se jokin tietty fiilis ja seksi on ollut puuduttavaa suorittamista, jossa päämääränä on vain ollut saattaa se finaaliin ja päästä siitä tilanteesta nopeasti pois. Tässäkin kohtaa ehkä voisi olla hyvä perääntyä, mutta aina sitä ei ole osannut tehdä. Tälläisiä tapauksia on minulle sattunut silloin tällöin ja mitä enemmän olen kokenut niin sitä paremmalla prosentilla oikeanlaiset kumppanit ovat valikoituneet. Silti välillä yllätyksiä sattuu ja muutamaan otteeseen olen huomannut tehneeni ihmisestä ihan vääränlaisen mielikuvan, sillä olo on ollut, kuin edessäni olisi ollut ihan toinen ihminen, kuin se jonka kanssa olen jutellut aiemmin. Koen olevani yleisesti kuitenkin todella hyvä lukemaan ihmisiä jo esimerkiksi pelkän tekstin avulla ja rivien välistä, mutta virhearviointeja sattuu silti välillä. Syyt noihin virhearvioihin eivät tietenkään välttämättä johdu pelkästään minun luomastani mielikuvasta vaan myös se toinen ihminen on voinut antaa vääriä signaaleja minulle tai kertonut olevansa jotain muuta, kuin mitä todellisuudessa on.

Kerran menin erään naisen luo, joka puhui todella suoraan ja antoi itsestään todella "nälkäisen" ja innostuneen mielikuvan. Päästyäni hänen asunnolleen hän kysyi juonko kahvia, meni istumaan sohvalle ja ilmoitti katsovansa jonkin elokuvan loppuun. Istuimme vierekkäin tuijottaen televisiota ja koitin kysellä häneltä asioita, mutta sain vain todella jäätäviä vastauksia. Elokuvan loputtua nainen teki jotain ja rupesi katsomaan seuraavaa elokuvaa. Puolessa välissä elokuvaa hän ilmoitti, kuinka häntä väsyttää ja minä päätin poistua sillä hetkellä paikalta. Silloin oli myös tunne, että oliko tämä nainen halunnut todellisuudessa jotain muuta vai miten ero hänen puheillaan ja olemuksellaan oli, kuin yöllä ja päivällä. Hän ei kuitenkaan vaikuttanut ujolta vaan hänen juttujen taso ja muukin oli aivan muuta mitä aikaisemmissa teksteissä.

Yksi nainen kerran laittoi makuuhuoneen oven perässäni kiinni ja kysyi minulta, että enhän vain lähde pois, vaikka hän kertoisi erään asian. Hämmennyin ja päässäni rupesi vilisemään mitä kummallisempia asioita. Mietin, että olisiko hänellä kenties sittenkin mies, joka olisi jopa samassa asunnossa tai oliko hänellä jokin outo fantasia tai fetissi josta nyt aikoi kertoa. Helpotuksekseni hän kuitenkin mainitsi, että hänen lapsensa ovat talon toisessa päädyssä nukkumassa ja sanoin, että en anna sen häiritä niin kauan kunnes he eivät herää. Mikäli lapset olisivat heränneet niin olisin kerännyt kamppeeni ja poistunut nopeasti paikalta. Nainen vakuutti kuitenkin lastensa nukkuvan sikeästi ja kovasta äänestä huolimatta lapset eivät heränneet ja homma meni kaikinpuolin hyvin.

Muutaman kerran muistan, jossa selkeästi liika jännitys on tehnyt tapaamisesta hiukan nihkeän ja seksi on ollut korkeintaan keskinkertaista. Näillä kerroilla olen yrittänyt tehdä kaikkeni, jotta saisin toisen rentoutumaan, mutta mikäli toinen jännittää liikaa ja tietynlainen yhteys puuttuu niin aika avuton olo siinä tulee. Eräänä kertana lopetin seksin kesken, kun sanoin huoneessa olevan liian kuuma ja toisella kertaa seksi oli ihan hyvää, mutta neidon katseesta ja kasvoista paistoi epävarmuus ja liika jännitys. Koitin saada hänet rentoutumaan ja nauttimaan, mutta se oli aivan turhaa. Sillä kertaa homma kuitenkin saatiin loppuun saakka ja ainakin tämä neito sai siitä uuden kokemuksen, jota oli kaivannut. Itseä jää kuitenkin aina mietityttämään se asia, miten kaiken jälkeen se kokemus on voinutkin olla niin vaisu tai se yhteys, joka aiemmin on ollut niin on jäänyt puuttumaan. Onneksi tämä on kuitenkin harvinaisempaa ja usein vaistoni ja ihmisen lukutaitoni osuu oikeaan. Toisaalta muistan myös, että nuorempana minulla saattoi itsellä olla kokemattomampana ongelmia rentoutua täysin ja jännityksen pilanneen välillä seksin. Näin miehenä jännitys kuitenkin estää pahimmillaan erektion ja siinä kohtaa sitten, kun koittaa psyykkaa itseään siihen niin se ei olekkaan niin helposti tehty.

Ei niin hyvien kokemusten listaan voi lisätä nuoruudessa tapahtuneita kännisäätöjä, jolloin esimerkiksi kerran luulin erään naisen sammuneen alleni, vaikka panin häntä todella voimalla ja kysyessäni asiaa ääneen, että sammuitko sä sain vaan vastauksen, että ei kun pane vaan. Tämän jälkeen oli todella vaikea pitää enää minkäänlaista kiihkoa yllä ja mietin, että miksi tämä nainen oli halunnut seksiä, jos häntä ei tuntunut kiinnostavan se yhtään. Tämä saattoi kyllä johtua siitä, että olimme molemmat liian kännissä. Myös eräs sessio, jossa oli tarkoitus harrastaa seksiä porukalla ei pikkuhiprakassa mennyt ihan nappiin, kun se keskeytyi siihen, että nainen löi nenänsä sängyn reunaan ja se rupesi vuotamaan verta. Se loppui siihen paikkaan.

Ei niin mukaviin kokemuksiin tai sattumuksiin voisin vielä lisätä kesken seksin alkaneet menkat, jotka huomasimme vasta siinä vaiheessa, kun lakanat olivat jo aivan veressä. Myös anaaliseksin aikana on sattunut eräänlainen ei niin mukava vahinko ja vetäessäni itseni ulos naisen sisältä, niin kaluni oli eritteessä, jossa en sen toivonut olevan. No ei muuta, kuin suihkuun peseytymään, jonka jälkeen olin vain, että no vahinkoja sattuu eikä tälle mitään voi, mutta naiselle tämä oli selkeästi nolompi tilanne. Ohjasin hänet suihkuun myös ja hänen tullessaan sieltä otin hänet uudelleen määrätietoisin ottein ja en antanut tuon asian häiritä sen enempää.

En tiedä oliko tässä postauksessa nyt mitään sen kummempaa ideaa, päätä tai häntää, mutta pointtini oli tuoda esiin se fakta, että myös minun elämässäni seksi on seksiä kaikkine kommelluksineen ja näiden tarinoiden takana on myös niitä ei niin maaliin menneitä kokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti