torstai 28. syyskuuta 2017

Hotelliseksiä

"Hei! Kävin lukemassa tuota sun blogia ja ehdottomasti tykkäsin" "Ja täytyy myöntää, että stringit oli aika märät" nämä kaksi lausetta ilmaantuivat yhdessä uuden viestiketjun kanssa puhelimeeni. Vastasin, että oli todella mukava kuulla, että tekstit ovat aiheuttaneet positiivisia reaktioita kuten niiden oli tarkoituskin. Minun oli myös pakko myöntää, että märät stringit on aina pelkästään hyvä asia. Uteliaana kysyin tietenkin myös heti alkuun mitkä teksteistä olivat erityisesti sytyttäneet ja sain vastaukseksi, että kolmen kimppa teksti oli luettu huolella läpi ja teksteissä oleva dominointi sytyttää tätä naista kovasti.

Jatkoimme keskustelua mieltymyksistämme ja siitä mikä sytytti. Huomasimme molemmat hyvin pian mieltymystemme kohtaavan ja rupesimme suunnittelemaan tapaamista. Nainen oli juuri tällä hetkellä vierailemassa samalla suunnalla missä minä asuin ja kiusoittelimme toisiamme mitä erilaisimmilla ajatuksilla. Aikataulut eivät kuitenkaan osuneet yhteen ja hän ehdotti minulle jopa eräässä ostoskeskuksessa tapaamista spontaanisti. Valitettavasti minä en tällä kertaa taipunut tähänkään pikaisempaan tapaamiseen ja molempien oli tyydyttävä ajatukseen siitä, että meillä olisi mahdollisuus nähdä noin viikon kuluttua, kun naisella oli ulkomaille lähtö edessä.

Suunnittelimme tapaamista rauhallisesti ja mitään liikaa etukäteen sopimatta, sillä tuossakin ajankohdassa tuntui olevan monta muuttujaa. Saimme kuitenkin sovittua tapaamisen erääseen hotelliin, johon tämä nainen oli ystävättärensä kanssa tulossa yöpymään ennen reissuun lähtöään. Varasin huoneen samasta hotellista ja sovimme tapaavamme siellä lähtöä edeltävänä iltana.

Saavuin töiden jälkeen hotellille ja menin ottamaan päiväunet, sillä olin todella väsynyt pitkän työpäivän jälkeen. Heräsin viestiin, jossa nainen ilmoitti minulle , että hänellä menisi noin puoli tuntia. Odottelin malttamattomana ja itseäni kiusaten sängyllä maaten.

Ovelta kuului koputus ja menin avaamaan oven pelkät bokserit jalassa, joidenka sisällä kaluni oli jo todella malttamattomana ja valmiina. Oven takaa ilmestyi ihanasti hymyilevä nainen seksikkäässä vartaloa myötäilevää mekossa. Ohjasin hänet sisälle, laitoin oven kiinni ja niin kuin olimme sopineet niin otin hänet samalla vauhdilla haltuun. Sen verran irrottauduin hänestä, että annoin hänen vielä riisua kenkänsä, kun samalla pidin kuitenkin otteen hänen kurkullaan. Hieroin hänen rintojaan ja persettään mekon läpi ja pidin tuon tiukan otteen hänestä edelleen, jotta hän varmasti alusta saakka ymmärsi, että hallinta on ja pysyy minulla. Hänen kätensä hapuilivat innokkaasti boksereilleni, mutta estin sen ja painoin kovan kaluni hänen persettään vasten ja pyysin pitämään kädet kurissa. Painoin hänet sängyn reunalle kontilleen, painoin selästä hänen päänsä alemmas ja tämä nainen osasi olla heti kättelyssä ihanasti perse kunnolla pystyssä. Hivutin mekon helman ylös ja paljastin sieltä alta löytyvän ihanan kiinteän, pyöreän ja treenatunn perseen, jota verhoili punaiset stringit. Jouduin painamaan häntä uudelleen selästä, jotta pää pysyi patjassa. Hieroin ja läpsin pakaroita ja hieroin hänen stringien verhoilemaa jalkoväliä. Pidin oteen hänen päästään ja hiuksistaan toisella kädellä ja hieroin lujempaa. Tämän naisen aidon kiiman pystyi aistimaan kiihtyneestä hengityksestä, malttamattomasta käytöksestä ja pikkuhiljaa lisääntyneestä voihkinnasta. Pidin hänet tiukalla otteella hallinnassani, sillä tiesin hänen kaipaavan ja tarvitsevan sitä, jotta asetelma pysyy oikeana.

Siirsin stringejä sivuun ja paljastin posliiniksi ajetun pillun sormilleni. Hieroin hiukan klittaa ja upotin sormeni sisään. Tässä kohtaa minulle viimeistään valkeni totuus, ettei hän ollut puhunut ollenkaan palturia kertoessan olevan todella märkä. Sormeni liukui sisään tuohon ihanan märkään pilluun ja aloitin sormettamaan häntä. Painoin sormeni syvälle sisään ja kovensin tahtia, pidin hallinnan kovana ja pidin kroppaa toisella kädellä kiinni. Voihkinta lisääntyi ja nainen nautti tästä selkeästi. Sormetin häntä, läpsin pakaroita ja samalla nautin siitä, kuinka näin ja kuulin tuon naisen nautinnon edessäni. Otin naisen hiuksista kiinni ja vedin hänet samalla ylös, kun itse nousin seisomaan. Pidin hänet hallinnassani ja sanoin, että nyt hän saa sen kaulapannan kaulaansa, josta olin hänelle puhunut ja joka oli hänelle uusi tuttavuus. Otin kaulapannan esiin ja laitoin sen sopivalle tiukkuudelle tuon kiimaisen naisen kaulaan, joka omatoimisesti jo piteli hiuksiaan ja laittoi ne kiinni, jotteivat ne häiritse pannan laittamista.

Panta kaulaan ja nainen uudelleen kontilleen sängyn reunalle. Perseelle avokämmentä ja sormea pilluun. Pillu oli ihanan märkä ja kastui entisestään, litinä lisääntyi ja voihkinnasta pystyi jälleen aistia aidon nautinnon ja kiiman. Polvistuin jalkoväliin, levitin jalkoja ja pillua ja aloitin nuolemaan sitä. Ihanan paksu kiimalima kosketti ensikerran kieltäni ja nautin suuresti sen mausta ja koostumuksesta. Vedin pitkin vedoin kielelläni pillua klitalta pillun suulle ja sain maistaa tuota kiimaista pillua kunnolla. Pyörittelin kieltäni tiuhaan tahtiin klitoriksella ja sain tämän naisen nauttimaan entistä lujemmin. Upotin sormeni sisään ja omin sormissani olevaa kiimanestettä, upotin sen uudelleen sisään ja nousin ylös. Otin naisen tukasta kiinni ja työnsin juuri hänen pillussaan olevan sormen suuhunsa, jonka hän ottikin ahnaasti suuhunsa imien sitä.

Nostin hänet jälleen hiuksista repien ylös, käänsin ympäri ja kehotin menemään sänkyyn selälleen. Levitin jalkoja ja pyysin pitämään ne mahdollisimman ylhäällä ja levällään, jotta tuo kiimainen, tiukka ja omalla tavallaan niin viattoman näköinen pillu olisi edessäni tarjolla mahdollisimman hyvin. Painoin pääni ja suuni kunnolla kiinni tuohon pilluun ja aloitin ahnaan nuolemisen. Nuolin, imin ja suorastaan söin tuota pillua, sillä se valui jatkuvalla syötöllä ihanan paksua mahlaa jota janosin lisää. Tiesin jälleen viihtyväni nuolemassa tuota pillua pitkään, vaihtelin paikkaa mistä nuolin, kokeilin erilaisi tapoja nuolla ja tsekkasin naisen reaktioita. Nainen hymyili ja välillä naureskelikin, kun tein työtäni hänen jalkovälissään. Koitin kysyä mikä niin nauratti, mutta sain vastaukseksi vain, että eikö hän saisi nauraa. Totesin, että siitä vaan kunhan nautit. Päätin ottaa sormeni avuksi ja ujutin yhden sormen hänen sisäänsä samalla, kun kieleni kutitteli klitorista. Pillu puristi jo yhtä sormeani ihanalla tiukkudella ja supisteli sen ympärillä, mutta päätin upottaa sisään viel toisenkin sormeni. Kaksi sormea sisään ja ensin hitaammin kiusaten kiristin tahtia ja lypsin sormiani syvälle pilluun. Tämä tuntui jälleen tepsivän ja ihana voihkinta kantautui korviini. Kieltä jälleen lisäksi klitorikselle, sormet hiukan koukkuun ja vielä rajumpaa sormityöskentelyä. Voihkinta ja litinä lisääntyi edelleen entisestään ja välillä lopetin kokonaan kiusatakseni tuota kiimaista naista, mutta sitten oli pakko ottaa kunnon asento ja keskittyä pumppaamaan sormet koukussa sisällä. Annoin lisää vauhtia ja tunsin, että kohta saan jälleen palkinnon mitä olit tästä tullut hakemaan ja nainen roiski edessäni useasti syöksähdellen ja kastellen lakanat jo tässä vaiheessa runsain nestein. Työnsin suuni kiinni noihin nesteisiin, sotkin naamani niihin ja maistatin niita nesteitä sormistani myös naisen suussa. Lisää pumppaamista ja squirttailua, jonka aikana mietin vain kuinka ihana olisi painaa samantien itseni sisään tuohon märkään pilluun, mutta maltoin vielä mieleni. 

Riisuin bokserini ja menin sängyn päätyyn puoli-istuvaan asentoon, johon nainen reagoi juuri sillä taval millä toivoinkin ilman erikseen käskytystä. Hän tuli jalkoväliini, otti tiukan puristavan otteen kyrvästäni ja aloitti ahnaan imemisen. Alusta saakka hän otti kyrvän syvälle suuhunsa ja kurkkuunsa juurta myöten. Luola valui ja silmät vuotivat, kun tuo himokas nainen otti ahnaasti kyrpää suuhunsa. Tahti oli myös todella luja ja määrätietoisista ja otsevarmoista otteista pystyi päättelemään, että hän todella nautti tästä ja oli harjoitellut sitä ahkerasti. Nautin tuosta suun ja käsien yhteistyöstä todella suuresti, mutta pakkohan minun oli tarttua silti hänen hiuksistaan kiinni ja antaa lisää vauhtia upotettaen kyrpääni vielä lujemmin ja syvemmin hänen kurkkuunsa. Minä olisin voinut hyvin keskittyä vain pitämään kiinni hiuksista tai vaikka nojaamaan käsilläni taaksepäin ja nauttia tilanteesta tekemättä mitään, mutta eihän tämä luonteenomaista/malttamattomuuteni sitä sallinut. Tämä nainen oli kyllä ilmoittanut omaavansa vahvan luonteen ja lujat otteet, joten häntä ei helpolla haltuun saisi ja tämän kylllä huomasin. Pidin siltihönet hallinnassani ja nautin tuosta himokkaasta naisesta täysillä. Nautin tästä pitkään, kunnes oli pakko pyytää naista pitämään taukoa sillä kokopäivän jatkunut itsensä kiusaaminen ja tuo todella hyvä suullinen työ tekivät tehtävänsä ja olisin muuten lauennut jo tähän paikkaan.

Pyysin naisen tulemaan hajareisin naamalleni ja ei häntä tarvinnut toiste pyytää kun hän jo istui naamalleni ja antoi pillunsa nuoltavaksi. Nuolin ja imin ahnaasti hänen pilluaan, joka vuoti ihanan paksua ja mahlaista limaa. Hän rupesin hieromaan sitä kunnolla ja kovemmin naamani vasten jolloin itse otin tulevan otteen hänen pakaroistaan ja hieroin sitä vielä lujemmin naamaani ja kieltäni vasten. Alkoi suoranainen nussimminen naamalleni ja nainen tuntui nauttivan tästä suuresti. Mä nautin myös tästä tilanteesta, sillä se oli pitkästä aikaa todella erilainen ja naisen itsevarmuus, otteet, eleet ja kaikki oli todella poikkeuksellista. Tämä loi omanlaisen haasteen ja tunnelman, aito kiima ja intohimo vallitsi huoneessa todella vahvasti. Nainen nojasi käsillä seinään, ratsasti naamallani ja itse koitin nuolla kielellä hänen pilluaan niin lujaa, kuin vaan ikinä pystyin. Kyrpäni sykki hänen takanaan todella kovana ja olisin voinut melkein laueta siihen koskemattakin, sillä sen verran kiihottava tilanne oli.

Vetäydyin hänen altaan pois jättäen hänet kuitenkin siihen asentoon ja pyytäen hiukan peruuttamaan taaksepäin. Perse tarjoutui ihanasti eteeni selän kaareentuessa kauniisti notkolleen. Pillu oli ihanasti tarjolla märkänä siinä ja painoin pääni takaapäin hänen pilluunsa. Ahmin pillua huolella, sillä tätä oli todella ihana nuolla ja maistella kunnolla. Läpsin ja puristelin pakaroita. Läpsin niitä entistä lujemmin ja kiinteät pakarat läiskähtelivät huoneessa kimmakasti. Levitin pakaroita ja vein kieleni myös tuolle sievälle pepulle. Työnsin sormeni pilluun ja rupesin nuolemaan peppua nopeammin. Tämäkin tuntui sytyttävän, sillä voihkinta muuttui entistä lujemmaksi. Nuolin persettä ja upotin sormeni pilluun. Nuolin pyllyn kunnolla märäksi ja hieroin sormellani persereikää, kunnes upotin sen varovasti hänen sisäänsä. Todella hellästi kiusaten upotin sormeani peppuun, jatkoin sen nuolemista ja nuolin pitkin vedoin vielä molempia reikiä. Sormetin tuota tiukkaa peppua samalla kun nuolin pillua ja välillä lopettaen sormetuksen, jotta pääsin nuolemaan myös persettä kunnolla.

Pyysin naisen sängylle selälleen ja painoin pääni hänen pillulleen. Nuolin häntä tahdikkaasti ja pumppasin sormillani jälleen niin, että sain hänet roiskimaan. Nuolin juuri squirtannutta pillua ja etsin kondomin. Asettelin kondomin paikalleen, menin lähemmäs hänen jalkoväliään ja kiusoittelin siinä hetken aikaa ennen kuin upotin itseni hänen sisäänsä. Pitkin, hitain ja tunnustelevin vedoin kiusoittelin edelleen ja nainen oli aivan kiimassa ja koitti työntää vartaloaan eteenpäin ja saada minut nussimaan lujempaa. Hetken kiusoiteltua painauduin alemmas ja aloitin voimakkaan ja kiihkeän panemisen. Pillu puristi minua todella ihanasti ja lypsin itseäni hänen sisäänsä voimalla. Otin nilkoista kiinni, levitin jalat ja panin häntä samalla katsellen viekasta virnettä hänen kasvoillaan. Hän puri huultaan, sulki silmänsä ja voihki nautinnosta edessäni. Painauduin uudelleen lähemmäs hänen vartaloaan, suutelin häntä ja otin tukasta tiukan otteen. Kiihdytin tahtiani ja panin häntä niin lujaa ja voimakkaasti, kuin ikinä kykenin. Suutelin hänen kaulaansa, siirryin korvan taakse ja kuiskailin hänelle, kuinka hyvältä hän tuntui. Vaihtelin kulmaa, nautin tunteesta kun tuo todella märkä ja litisevä pillu puristi kyrpääni ja huoneessa tuoksui selvä ja aito kiima.

Tässä kohtaa minun on myönnettävä, että en muista enää kovin tarkkaan mitä tapahtui ja missä järjestyksessä. Tapahtuneesta on kulunut jo hetki aikaa ja olen tehnyt tänne luonnostelun, mutten ole sitä saanut valmiiksi asti, joten muistikuvani ovat hämärtyneet. Muistan kuitenkin tuon kiiman ja tunteen miltä se tuntui suhteellisen elävästi, mutta tarkka kuva siitä miten kaikki tapahtui on kerennyt hämärtymään. Vaihdoimme kuitenkin asentoja, nautin panna tuota pillua eri asennoissa, nuolin häntä välillä ja päädyin panemaan häntä taas uudelleen edestäpäin.

Vetäydyin ulos, vedin kortsun pois ja spermani roiskui voimakkaasti pitkin vartaloa, rintoja ja taisi sitä hiukan naamallekkin roiskua. Hetken aikaa tasatessamme hengitystämme ja jutellessamme hän kysyi minulta, että mitäs sitten? Vastasin kysyvästi, että niin mitäs sitten? Kurottauduin ottamaan läheltä olevalta tuolilta dildon ja työnsin naisen eteeni perse pystyssä. Upotin dildon hänen sisäänsä ja  upotin sitä hänen sisään voimakkaasti. Nainen voihki ja ulisi edessäni kiimasta ja nautinnosta ja huomasin oman kiimani lähteneen jälleen uuteen kasvuun. Jatkoin kuitenkin dildolla leikkimistä ja annoin sitä varmasti niin lujaa, että hän tuntisi saaneensa vielä seuraavana päivänä, kun lomakohteeseensa pääsisi.

Olin taas kovana ja pyysin naisen kääntymään ja ottamaan kovettuneen kaluni suuhunsa. Sain taas nauttia tuosta todella ahnaasta suihinotosta ja hän suorastaan söi kyrpääni, mutta pelkästään hyvällä ja nautinnollisella tapaa. Häm imi munaani kovaa ja tahti oli sellainen, että olisin voinut taas laueta vaikka tähän paikkaan ja jouduin välillä ohjeistamaan häntä rauhoittamaan tahtia. Tämän jälkeen asettelin kumin kalulleni ja pyysin naisen istumaan kovan kaluni päälle. Enempää jahkailematta nainen tuli päälleni, ohjasi kaluni hänen märkään pilluunsa ja aloitto kovan ratsastuksen. Edestakaisin liikkein hän nautti, kun kyrpäni oli syvällä hänen sisällään. Hän hieroi samalla klitoristaan, puristeli rintojaan ja minä pidin lantiosta tiukalla otteella. Annoin hänen hyppiä päälläni lujaa ja lypsää kyrpääni huolella.

Pyysin hänet vatsalleen sängylle, asetuin hänen taakseen, nuolin hetken hänen pilluaan, joka oli jälleen täydessä kosteudessaan. Asettelin itseni jalkoväliin, painoin hänet kunnolla patjaa vasten ja painauduin sisään. Painoin itseäni lujaa takaapäin hänen pilluunsa ja voihkinta kuului huoneessa lujaa. Painoin itseäni voimalla hänen sisäänsä, nyrkkini puristuivat lujaa patjaa vasten ja tunnelma oli todella kiimainen. Olin aivan hiestä märkä ja meidän molempien hikiset vartalot hinkkasivat toisiamme vasten. Tunsin olevani lähellä, otin tiukemman otteen ja kuiskasin hänelle tulevani pian. Laukaisin spermani voimakkaasti kortsuun pillun puristaessa siitä ihanalla voimalla kaiken pihalle.

Lösähdimme sängylle ja olimme molemmat hiestä märkiä. Hetken hengähdimme ja nainen ilmoitti, että ehkä hänen pitäisi lähteä viihdyttämään jo ystäväänsä, ettei heidän reissu menisi jo ennen alkamistaan pilalle toisen ollessa yksin.

Tästä naisesta mieleen jäi ennenkaikkea tuo todella ahnas kiima, jota hän ei peitellyt yhtään. Tämä sytytti minua todella paljon ja hiukan harmittaa, etten luonnosta kerennyt koota kasaan tarpeeksi hyvin aiemmin, jotta pystyisin kuvailemaan koko tarinan yksityiskohtaisemmin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti