perjantai 4. elokuuta 2017

Yöllinen seikkailu

Pikainen ja piristävä päiväpano T:n kanssa oli molempien kannalta todella onnistunut, joten olimme vaihtaneet hänen kanssaan jälleen viestejä ja suunnitellut uutta tapaamista. Tälläkin kertaa kuitenkin aikataulumme tuntuivat menevän ristiin lähipäivien aikana ja olimme jo sopineet, että palaamme asiaan, kun minä palaan reissusta johon minulla oli lähtö seuraavana aamuna. Kiusoittelimme viestein silti toisiamme ja löin lisää vettä myllyyn, kun T sanoi lähtevänsä salille purkamaan paineitaan. Kerroin kuinka kovana olen kotona ja, että voisin upottaa itseni samantien hänen sisäänsä, hän voisi hypätä vaikka päälleni ja upottaa kyrvän suoraan sisään ilman mitään kiusaamisia tai voisin laittaa hänet kontilleen ja tulla häneen takaapäin. "Nyt kiskon kuitenkin jumppatrikoot märkien stringieni päälle ja lähden salille, jotta saisin ajatukset hetkeksi edes muualle" kuului T:n vastaus. Salitreenin jälkeen jatkoimme viestittelyä ja yksi viesteistä kuului näin "Olisi kiva ottaa sut koko komeudessa suuhun." Ilmoitin vastaukseksi, että täällä se koko komeus olis täydessä mitassaan valmiina uppoamaan syvälle suuhun. En olisi saanut kuulemma yllyttää enää yhtään ja hänen oli mentävä suihkuun, mutta edelleen löin lisää vettä kiukaalle ja kerroin kuinka kiva sinne suihkunraikkaaseen pilluun olisi upottaa tuo jo valmiina kovana oleva kyrpä. "Rehellisesti sanottuna, ei paljon yllyttämistä tarvitse, että lähden sinne". En ollut kuitenkaan yksin kotona, koska sohvallani majaili yövieras, mutta kerroin mahdollisuuksia olevan muitakin, sillä ainakin minun mielikuvitus vilisi mitä erilaisempia ajatuksia erilaisista paikoista ja mahdollisuuksista. Ajatuksemme juoksivat jälleen samalla aaltopituudella sillä hän kysyi mitä minulla oli mielessä, mutta mielenkiinnosta kysyin, että mitä hänelle tulee mieleen. Samaan aikaan, kun mietin ideaa panemisesta lämpimässä kesäillassa/yössä autossa ja auton konepeltiä vasten niin T kertoi tämän saman minulle seuraavassa viestissään.

Jatkoin kiusoittelua ja T totesi, että kuten oli jo aiemmin sanonut niin minun ei tarvitsisi enää yllyttää häntä yhtään, mutta olinko valmis odottamaan puoli tuntia, kun hän saapuisi paikalle. Ilmoitin, että se on minulle oikein sopiva, sillä pitihän minunkin kerätä itseni sängystä, koska olin jo valmistautunut menemään nukkumaan. Kiusoitellakseni vielä lisää, löin vettä myllyyn ja kysyin mitä hän aikoi laittaa päällensä. "Vielä kerkeää vaikuttamaan". Hame ja stringit kuulosti oikein hyvältä ja tilanteeseen sopivalta asustukselta. "Ilmoitan, kun olen lähempänä".

Keräsin itseni, nousin ylös sängystä, etsin päälleni sopivat vaatteet ja jäin odottelemaan. Tuijottelin kelloa ja, kun puoli tuntia oli melkein kulunut tarkistin, että minulla oli mukanani avaimet ja astuin ovesta ulos. Muutama minuutti sen jälkeen tuli viesti, että olen pihallasi juuri nyt ja ilmoitin olevani siellä jo odottamassa ja kehotin T:n ajamaan samaan paikkaan, minne viimeksi ajoi, kun saapui luokseni. Huomasin hänen auton lähestyvän ja menin parkkipaikalle, hyppäsin kyytiin ja ohjasin hänet oikeaan suuntaan. En tässä vaiheessa vielä ollut täysin varma minne olimme menossa, sillä alueen metsätiet eivät olleet kovin tutut, mutta pikaisella tsekkauksella olin aika varma siitä, että olimme menossa paikkaan, jossa kukaan ei häiritse. Ajoimme hetken aikaa ja saavuimme tielle, joka meni kokoajan vain syvemmälle metsään ja vaikeakulkuisemmaksi. Päätimme yhteistuumin, että olemme varmasti tarpeeksi syrjässä ettei ainakaan kovin moni ihminen meitä täältä yllätä ja pääsemme purkamaan paineitamme raikkaassa kesäyössä. Tajusin, että olimme ajaneet pidemmän kaavan kautta toiselle puolelle aluetta missä asuin ja asuinalue ei ollut kuin kivenheiton päässä. Päätimme kääntää auton ja mennä vähän matkan päähän missä olimme bonganneet sopivan kohdan johon jaa auto sivuun.

Minulla oli koko matkan ollut housuissani kalu kovana ja pullotus ei varmasti jäänyt epäselväksi T:lle. Olin myös koko matkan miettinyt, että joko voisin työntää käteni tuonne hameen alle jalkojen väliin, mutta päätin antaa T:lle ajorauhan ja odottaa, että pääsemme parkkiin. T rupesin kääntämään autoaan, jotta pääsemme oikeaan paikkaan, mutta peruuttaessaan hän teki pienen virhearvion ja kuinka sattuikaan auton takarenkaat lipesi ojan puolelle. Maa oli sen verran pehmeää, että ylös päästessä auto kaivoi itselleen vaan kuopan ja oli jo osittain pohjasta kiinni. Tie oli vasta uudelleen rakennettu ja siihen oli selvästi kaivettu syvä oja salaojitusta varten, joten ojan pohjalla oli reilu määrä vettä, eikä autoa päässyt siitä kulmasta työntämään oikein mitenkään. Hetken ajan kokeilimme kaikenlaisia konsteja saada auton liikkelle ja ylös, mutta kaikkien yritysten ja noin puoli tuntia myöhemmin vaihtoehdoksi jäi vain soittaa hinausapua paikalle. Hinausavun tilaaminen paikalle oli myös huvittavaa, sillä emme olleet varmoja oliko navigaattori ihan oikeassa osoitteessa ja sellaiseen paikkaan hinausauton ohjeistaminen oli oma haasteensa. Loppuviimein saimme tietää, että avun saapumiseen menisi ainakin puoli tuntia ja meidät pidettäisiin ajan tasalla siitä, kun apu olisi lähempänä, jotta se myös löytäisi perille.

Naureskelimme tässä kohtaa jo asialle, olin itse kohtalaisen väsynyt vähistä yöunista johtuen ja aamulla odottava aikainen herätys ei piristänyt yhtään. Tähän leikkiin oli kuitenkin ryhdytty, joten olihan se vietävä loppuun vaikka sillä uhalla, että seuraavaan päivään mennään samoilla silmillä. Kaiken koheltamisen jälkeen kasasimme tavarat kasaan ja siirryimme autoon odottamaan sillä olihan tuolla kesäyössä jo hiukan viileä, kun siellä melkein tunnin verran olimme vähissä vaatteissa koittaneet saada omin avuin auton ylös. Autoon päästyämme otin T:n päästä määrätietoisen otteen, laskin housuni alas ja kullini pompsahti esiin, jonka T otti kyselemättä suuhunsa. Hän imi kyrpääni, runkkasi sitä ja minä vedin hänen hamettaan hiukan ylöspäin ja kurotin käteni hänen jalkoväliinsä. Vedin tukasta häntä hiukan eteenpäin ja työnsin samalla pakaroista, jotta pääsin sormineni kunnolla käsiksi jo tuohon selvästi märkään pilluun, joka oli kastellut pienet stringit, jotka hameen alla oli. Hieroin pillua stringien läpi ja hivutin sormeni hänen sisäänsä. Pillu litisi märkänä ja imuni kyrvässäni voimistui, T hengitti raskaasti ja voihki samalla, kun lypsi huulillaan kyrpääni. Painoin kyrpäni kunnolla hänen kurkkuun ja annoin tahtia. Nostin hametta hiukan ylöspäin ja läimin pakaroita vuoronperään, kunnes koitin saada hänet vielä lähemmäksi, jotta sormettaminen olisi helpompaa. Etsin sopivaa asentoa, siirsin penkkiä taaksepäin ja painoin päätä tasaiseen tahtiin hiuksista pitäen kyrpäni juureen saakka.

Hiuksista kiinni ja T ylös, kaivoin kumin hansikaslokerosta, laitoin sen paikalleen ja pyysin T:n tulemaan hajareisin päälleni. Hän kapusi päälleni, etsi asentoa ja upotti kivikovan kaluni sisään märkään ja kyrpää janoavaan pilluunsa. Koitin asetella itseäni samalla paremmin ja etsiä sopivaa asentoa, sillä penkki oli aika ahdas. Löysimme kuitenkin asennon ja T rupesi ratsastamaan kalullani edestakaisin liikkein ja selkeästi etsi myös itselleen hyvää asentoa, jossa lypsää kyrpääni entistä syvemmälle ja kovemmin. Ohjasin hänen jalkojaan sopiviin paikkoihin ja näin sain hänet sopivaan kyykkyasentoon, jossa hän pystyi pitkin vedoin työstämään kaluani sisäänsä. Kaiken säätämisen jälkeen tuntui taas taivaallisen hyvältä, kun vihdoin pääsi nauttimaan tuosta kiimaisesta pillusta, joka lypsi kyrpääni ja tunsin kyllä kaiken kiusoittelun vaikutuksen stondiksessani, sillä olisin voinut räjähtää taas siihen paikkaan.

Yhteistuumin päätimme siirtyä ulkoilmaan, sillä auto rupesi käymään ahtaaksi ja ikkunat olivat täysin seksihuurussa. T hyppäsi pois sylistäni, meni toiselta puolen ulos ja itse nousin toiselta puolen pihalle. Hän tuli eteeni, nojasi autoa vasten ja pyllisti minulle nöyrästi. Upotin itseni häneen takaapäin, otin lantiosta kiinni ja aloitin naimaan häntä lujaa. Pyysin häntä levittämään jalkojaan ja läimin hänen persettään, otin hiuksista kiinni ja nautin tuon naisen rajusta ottamisesta lämpimässä kesäyössä. Voihkinta kaikui pitkin metsää, T haukkoi henkeään ja toisti kuinka hyvältä kyrpä hänen sisällään tuntui. Kostutin peukalon päätäni suullani, sylkäisin hänen pepulleen ja rupesin peukalollani hieromaan hänen peppuaan. Pikkuhiljaa hieroen painoin sormenpäätäni sisäänpäin, mutta keskityin enemmän upottamaan kaluani tuohon märkään ja valuvaan pilluun. Hetken kuluttua sormenpääni oli painautunut, kuin itsekseen peppuun ja hieroin varovasti sitä ja upotin sen hiukan syvemmälle. Asennossa oli kuitenkin vaikea pitää sormi oikeassa asennossa ja keskittyä siihen, joten siirsin käden lantiolle ja otin paremman otteen ja keskityin panemaan pillua täysiä. Huomasin kuinka T otti oman kätensä, kostutti sormensa suussaan ja siirsi sen taakse ja upotti keskisormensa kunnolla perseeseensä. Tämä näky kiihotti minua todella kovasti, sillä tuo nainen oli aivan kiimassa ja estottomana edessäni janoten lisää ja lisää.

Vetäydyin ulos hänestä, nostin hänen kätensä takaisin vasten autoa ja menin polvilleen hänen taakseen. Levitin jalkoja ja rupesin nuolemaan hänen pilluaan. Nuolin ja maistelin häntä ahnaasti ja pyysin häntä levittämään pakaroitaan. Hivuttauduin kielen kanssa ylemmäs ja nuolin myös hänen persettään. Nuolin pyllyä kunnolla, levitin siihen lisää sylkeä ja painoin sormen sinne sisään. Sormetin hänen persettä ja pilluaan samaanaikaan, nuolin vuoronperään pillua ja persettä, kunnes menin ylemmäs ja keskityin lämmittelemään hänen perseensä valmiiksi. Nousin ylös, korjasin asentoa paremmin niin, että perse oli pystyssä ja tarjolla mahdollisimman hyvästä kulmasta, sylkäisin perseelle kunnolla, käskin T:n levittämään pakaroitaan ja asettelin kyrpäni peräaukolle. Pikkuhiljaa rupesin työntymään sisään tuohon tiukkaan ja selvästi kyrpää sisäänsä janoavaan pyllyyn. Työnsin vähitellen itseäni sisään, vetäen välillä kyrvän ulos ja jälleen työntäen itseäni taas hiukan syvemmälle kunnes sain upotettua itseni pohjaan saakka. Hitain vedoin tunnustelin ja tunsin perseen ottavan oikein hyvin vastaan kyrpääni. Pidensin työntöjä ja vetoja, kovensin tahtia ja otin kunnollisen otteen, jonka jälkeen aloitin kovan panemisen koko kaluni mitalla. T levitti pakaroitaan, kyrpäni lypsi itseään sisään tuohon ahnaaseen perseeseen ja tästä nautin todella paljon. Kiimani maksimoitui entisestään ja T lisäsi sitä levittämällä kiimaisena persettä lisää, hokemalla "Tiesin, että sä osaat tän" ja janoamalla saada kunnon persepano niin, että se varmasti tuntuu vielä pitkään tämän session jälkeenkin. Juuri, kun pääsimme tahtiin, kyrpäni upposi kerta toisensa jälkeen perseeseen, käteni läimi pakaroita niin puhelin rupesi soimaan autossa ja jouduimme keskeyttämään hetkeksi.

Hinausapu oli vihdoin päässyt lähelle paikkaa ja kyseli tarkempia koordinaatteja. Aikamme neuvottua auton valot rupesivat näkymään ja näin ollen se ongelma olisi kohta ratkaistu. Äkkiä housut takaisin jalkaan, T veti stringinsä ylös ja korjasi hamettaan ja tajusimme korjata myös auton penkit sellaiseen asentoon, ettei hinausmies ihan täysin järkyty siitä, mitä tuolla paikassa olimmekaan tekemässä. Selitysten saattelemana auto saatiin ylös ojasta ja lähdimme muka jatkamaan matkaa toiseen suuntaan ja pääsimme paikkaan, johon meidän oli tarkoitus ollutkin kääntyä ja pysähtyä panemaan. T ajoi auton tien sivuun, otin hiuksista kiinni ja laitoin hänet imemään minut jälleen kovaksi, kaivoin kumin valmiiksi esille ja asettelin sen kyrvälleni. Hyppäsimme ulos autosta ja tällä kertaa T meni vastan konepeltiä ja saimme paremman asennon, jossa perse oli entistä enemmän pystyssä ja tarjolla. Nuolin häntä pikaisesti ja työnsin itseni pillun kautta takaisin tuohon kyrpää janoavaan pyllyyn. Takaapäin rajua panemista perseeseen, punoittavien pakaroiden läpsimistä ja hiuksista repimistä. Välillä vetäydyin ulos perseestä ja T:n levittäessä se jäi kutsuvasti ammolleen ja upotin itseni uudelleen sisään. Pyysin T:n asettautumaan selälleen konepellille ja hän koitti saada tukevan otteen siitä, jotta pääsin nussimaan edestäpäin. Jalat ylös ja perse mahdollisimman ylös, mutta tämä asento tuntui todella hankalalta, joten hetken kuluttua vaihdoimme asennon takaisin tuttuun ja tässä tilanteessa paljon paremmin soveltuvaan takaapäin työstämiseen.

Kyrpä lypsi persettä pitkin vedoin syvälle ja ulos sieltä. Voihkinta oli jo todella lujaa ja mikäli joku olisi eksynyt metsälenkille keskellä yötä olisi hän kuullut jo kaukaa mitä edessäpäin tapahtuu ja ehkä osannut muuttaa reittiään sen mukaan. Panin voimalla ja kysyin T:ltä, että tästäkö hän nauttii ja tykkää, johon hän sanoi nauttivansa todella paljon ja häntä kiehtoi myös ajatus siitä kuinka se tuntuisi hänen perseessään vielä pitkään seuraavana päivänä, kun hän koittaisi istua töissään. Tunsin olevani lähellä ja kovensin tahtia. Vedin itseni ulos, otin kumin pois ja runkkasin spermat T:n perseelle, kun hän kiltisti levitti sitä edessäni ja kohta ammottava peräaukko, pakarat ja selkä saivat lämmintä spermaa päälleen. Laukesin lujaa ja runsaasti paineiden ollessa kovat ja tuo spermattu nainen oli todella ihanan likainen näky kirkkaassa kesäyössä vasten auton konepeltiä.

Tässä vaiheessa hymy oli huulilla molemmilla todella suuri ja nauroimme koko episodille. T heitti minut kotiin ja lähti jatkamaan matkaansa omaan kotiin. Minulla odotti aamulla aikainen herätys ja en montaa tuntia kerennyt nukkumaankaan, mutta silti aamulla oli suhteellisen virkeä olo heti herätessä.

Sovimme, että palaamme asiaan reissun jälkeen ja niin teimmekin. Reissusta palattuani seuraavana päivänä hän tuli luokseni ja reissussa kerääntyneet paineet purkautui todella ihanalla ja estottomalla seksillä, joka sisälsi jälleen estotonta seksiä ja pääsin taas nauttimaan tuosta syväkurkku suihinotosta, kiimaisen märästä pillusta, joka kasteli lakanani squirttaillen aivan märäksi ja ahneesta perseestä, joka selvästi janosi kyrpää sisäänsä edelleen.

Tämän jälkeen olemme tavanneet nyt useampaan otteeseen ja olemme päässeet kokeilemaan kaikenlaista. Jatkossakin tulette varmasti kuulemaan tarinoita, jotka liittyvät tähän innokkaaseen, kiimaiseen ja kokeilunhaluiseen naiseen.

-X-

2 kommenttia:

  1. Onko kiltistä naapurin tytöstä tulossa jatkoa?

    VastaaPoista
  2. Kiltistä naapurintytöstä on mahdollista saada jatkoa, jos saamme tämän kiltin naapurintytön kanssa vielä joskus aikataulut natsaamaan ja päästään tapaamaan uudelleen. Hieno kokemus kaikinpuolin, todella mukava nainen ja ennenkaikkea todella mahtavaa ja intohimoista seksiä.

    VastaaPoista