torstai 6. heinäkuuta 2017

Piristävä pikainen päiväpano

"Ollaan taidettu olla match aiemminkin". Totesin vastaukseksi, että se on hyvin paljon mahdollista. "Mitäs mielessä", kuului seuraava kysymys. Suoraan ilmoitin hakevani hyvää ja estotonta seksiä, sekä uusia mieleenpainuvia kokemuksia fiiliksen mukaan. Keskustelu eteni ja tuli selväksi, että molemmat halusivat samaa asiaa eli hyvää seksiä ilman mitään muita velvotteita tai sen syvällisempää tuttavuutta. Myös mielenkiinnon kohteet ja mieltymykset seksin suhteen osuivat hyvin yksiin, sillä minä tykkään määrätä sängyssä, ottaa ohjat ja hallita tilannetta ja tämä uranainen taas päinvastoin halusi vastapainoa arjelleen, jossa oli määräävässä asemassa. Molemmat selvästi myös todella kokeilunhaluisia ja molempia viehätti uudessa kumppanissa uudet haasteet ja uusi tilanne. Suuseksin antaminen, kiusoittelu ja rajummat otteet olivat esimerkiksi yhteisiä mieltymyksiä, joista lähdettiin rakentamaan keskustelua ja suunnittelemaan tulevaa.

Nopeasti huomasimme miettivämme jo tapaamista. Kiusoittelimme toisiamme erilaisilla ajatuksilla siitä mitä voisimme juuri nyt toiselle tehdä ja tästä tuli todella iso osa keskustelumme jatkossakin. Aikataululla tuntuivat menevän todella ristiin, vaikka monesti olimme jo todella lähellä tapaamista. Eräänä aamuna edellisen illan kiusoittelujen jälkeen kiimassa heränneensä koitin järjestellä aikatauluja kuntoon, mutta olin kuulemma tunnin myöhässä, sillä T oli matkalla jo töihin. Yritin vielä kuitenkin yllyttää, innostaa ja puhua niin, että olisin saanut hänet helpottamaan tuota järkyttävää aamupanetustani samantien, mutta kello ei antanut yhtään armoa, joten taas paineet kasvoivat ja mielessäni laukkasi ajatukset todella villinä. Sain kuitenkin pientä mielihyvää siitä, että T ilmoitti lähteneensä reissuun housut aivan läpimärkänä eikä niitä kannattanut edes vaihtaa, koska olisin saanut ne uudelleen märäksi hetkessä. Jatkoin kiusaamista sanomalla, että T voisi kiusata itseään koskettelemalla märkää pilluaan, mutta ei missään nimessä saisi viedä sitä loppuun vaan keräisi kiimaansa ja kasvattaisi sen huippuunsa. Hän ei meinannut pysyä töissä housuissaan ja suunnittelimme jo puolin ja toisin "tuskaisina" tapaamista, mutta jouduimme vielä ristiin menevien menojemme taki pitkittää sitä muutaman päivän.

"Milloin Mä ajan sinne?", saapui viesti aamupäivällä. Heräsin tähän viestiin ja kiusoittelu häntä ohittamalla aiheen ja rupesin kiusaamaan jutuillani häntä tosissani. Kerroin kuinka kovana olen ja kuinka maksimaalinen panetus minut oli vallannut. Kiusasin itseäni samalla ja tunsin välillä räjähtävän siihen paikkaan, vaikka en edes koskenut itseeni. Hillitsin kuitenkin mieleni ja annoin paineiden kasvaa, sillä jotenkin minulla oli sellainen tunne, että tapaaminen tulee jokatapauksessa tapahtumaan piakkoin. Tuosta hänen kysymyksestään oli kulunut jo muutama tunti ja kysyin mitä hän tekee nyt, jolloin paljastui, että tuo kiimainen nainen oli työpalaverissa pöksyt aivan märkänä. Kysyin hänen aikataulujaan ja kuinka myöhään hänen palaverinsa kestäisi, mutta jälleen kerran tilanne oli se, että se menisi aivan liian myöhään omien menojeni kanssa eikä tästäkään näin tulisi yhtään mitään. Hetken juteltuamme kuitenkin T kysyi, että riittäisikö jos hän pystyisi lähtemään tuntia aiemmin ja hoitaisi työjuttunsa puhelimitse, samalla kun ajaisi luokseni. Mietin hetken ja tajusin, että meillä olisi siinä tunnin mittainen rako, minua panetti tajuttomasti ja halusin päästä tuon naisen kimppuun mahdollisimman pian joten ilmoitin, että tunti on aikaa jos silloin olet osoitteessani ja hän sanoi ilmoittelevanss tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

"Olen tässä parkkipaikalla ja lopettelen puhelua". Kerroin ohjeet kuinka hän löytää oikean asunnon ja kehoitin tulemaan sisälle mitä pikemmin, jotta kerkeämme ottamaan kaiken ilon irti tuosta ajasta mikä meillä oli. Ovipuhelin soi, avasin alaoven ja hetkeä myöhemmin kuulin kuinka hän lähti kipuamaan portaita pitkin ylöspäin.

Avasin oven ja päästin T:n sisään, suljin oven perässä ja katsoin kun hän riisui kenkänsä eteiseen. Ohjasin hänet takaapäin suoraan makkariin, sillä olimmehan sopineet menevämme suoraan asiaan ja käyttävämme aikamme mahdollisimman tehokkaasti. Tuttuun tapaani otin hänet hallintaan jo heti, takaapäin työnsin käden housuihin, avasin napin ja vedin housut nilkkoihin. Painoin hänet sängyn laidalle niin, että perse jäi eteeni pystyyn ja kasvot painuivat patjaan. Puristelin ja läpsin hänen pakaroitaan ja kokeilin olivatko stringit märkänä niin kuin hän oli koko päivän hokenut. Rupesin hieromaan hänen jalkoväliään suhteellisin ronskein ottein jo heti alkuun ja tämä tuntui toimivan. Stringit oli nopeasti todella märät ja hänen kätensä hapuili housujeni etumusta, mutta siirsin sen takaisin nopeasti ja sanoin, että malttia malttia. Siirsin stringejä sivuun, jotta sain paljastettua tuon märän pillun eteeni. Hieroin pillua koko kämmenelläni laajalta alueelta, välillä keskittyen enemmän klitorikseen ja välillä hieroen nesteitä pitkin jalkoväliä. Upotin yhden sormen hänen sisäänsä ja yllätyin todella suuresti, kuinka tiukka tuo kiimainen pillu olikaan, vaikka se oli todella märkä. Voihkinta lisääntyi, kuin sormeni upposi sisään ja kiusoittelin häntä hitain liikkein. Vedin stringejä enemmän sivuun, upotin kaksi sormeani paremmin sisään ja rupesin sormettamaan häntä lujempaa. Voihkinnasta päätellen hän nautti tästä suuresti, annoin perseelle voimakkaita läpsyjä ja tämä lisäsi edelleen ääntä ja kiimaa tuossa naisessa. Menin polvilleen T:n jalkoväliin, levitin pakaroita ja painoin kieleni ja suuni pilluun. Nuolin hänen pilluaan takaapäin ja jälleen pystyin aistimaan monin eri keinoin tuon naisen aidon kiiman ja nautinnon.

Nousin ylös, läimäytin kunnolla häntä pakaralle ja nostin hänet hiuksista vetäen ylös. Painoin hänet eteeni polvilleen ja mitään kyselemättä hän rupesi avaamaan housujani ja otti sieltä esiin jo valmiiksi kovana olevan kaluni. Kaluni pompsahti ulos collareistani, joiden alla ei ollut mitään. T otti kyrpäni empimättä suuhunsa ja upotti sen heti kerralla syvälle suuhunsa. Otin hiuksista kunnon otteen ja avitin häntä upottamaan kaluni entistä syvemmälle. T oli otteessani, kyrpä lypsi hänen suutaan ja kuola valui pitkin suupieliä hänen upottaessaan sitä kerta toisensa jälkeen syvälle kurkkuunsa. Kovensin tahtia ja painoin voimalla päätä kohti kyrpäni juurta, välillä vetäen hiuksista hänen haukkaamaan happea. Happitaukojen aikana hän runkkasi voimakkain ottein kyrpääni ja aneli jo saavansa sitä sisäänsä. Naurahdin ja sanoin, että kaikki aikanaan. Nautin todella paljon tuosta suutyöskentelystä ja siitä huomasi myös sen, että hän oikeasti rakasti ottaa munaa syvälle suuhunsa. Kiimani oli todella kovana, sillä olinhan kiusoitellut itseäni jo koko päivän ja olisin voinut laueta tässä käsittelyssä halutessani jo ensimmäisillä sekunteilla, mutta eihän tätä oltu sen takia odotettu. Pidättelin itseäsi, hiljensin välillä tahtia, kun rupesi tuntumaan liian hyvältä. Vedin kyrvän ulos, ohjasin hänet nuolemaan sen vartta, annoin pari kohtuullisen hellää avaria hänen kasvoilleen. Upotin kyrvän taas uudelleen hänen suuhunsa, pidin tukasta tiukan otteen ja nussin häntä suuhun.

Nainen selälleen sängylle, kurotin ottamaan kumin yöpöydän päältä ja siirryin lähemmäksi hänen jalkoväliään. "Stringit pois vai jätänkö päälle?", mitään vastaamatta menin lähemmäs raotin stringejä ja painoin suuni pillulle. Rupesin nuolemaan hänen klitoristaan liikkuen kuitenkin edestakaisin pillun suulla ja klitoriksella. Otin sormeni avuksi ja rupesin sormettamaan kahdella sormella tuota valmiiksi jo todella märkää pillua voimalla, kun samalla kieleni kiusasi klittaa. Annoin kunnolla hänelle kyytiä sormien voimin, koukistin sormiani sisällä ja etsin asentoa jossa saan tuon naisen nauttimaan eniten. Ääni lisääntyi jälleen, hengitys tiheni ja huoneessa vallitsi todella suuri kiima kaikin puolin. Voihkinta ja pillun litinä lisääntyi ja tämä kiihotti minua tietenkin entisestään. Äänistä päätellen hän nautti todella lujaa ja oli kokoajan lähempänä huippuaan, mutta kaiken tuon keskellä hän sai sanotuksi, että "Varo, kohta tulee", johon vain hymähdin, että anna tulla vain. Voimistin vain otteitani ja tahtiani ja tunsin myös sormissani sen, että nyt ollaan todella lähellä. Litinä lisääntyi ja ei mennyt kauaa, kun pillu roiski nesteitä pihalle jo kovin sykäyksin ja T haukkoi happea voimakkaasti. Painoin kieleni ja suuni tuohon nesteeseen ja nuolin selkeästi herkkää klitorista ja koko naamani oli täynnä noita kiimanesteitä.

Otin kumin, asettelin sen paikalleen ja menin hänen jalkoväliinsä. Siirsin stringejä yhä enemmän sivuun ja upotin itseni sisään tuohon juuri roiskineeseen ja nesteitä täynnä olevaan pilluun. Se tuntui edelleen silti todella tiukalta, lämpimältä ja liukkaus oli juuri sopiva. Asettelin itseni hänen jalkoväliinsä hyvään asentoon, painoin käteni tiukasti hänen molemmin puolin niin, että sain asennon jossa pääsin lypsämään tuota pillua voimakkain ja pitkin vedoin. Rupesin pumppaamaan kyrpääni voimalla hänen sisäänsä, kehotin nostamaan hiukan jalkoja, jotta pääsin vielä syvemmälle ja jo hetken kuluttua kuului voihkinta "Sä tunnut niin hyvälle, jatka jatka just noin". Tämä kiihotti tottakai vielä lisää ja painoin entistä kovemmin kyrpää tuohon janoavaan pilluun. Yllätyksekseni hän ohjasi käteni hänen ranteelleen ja pyysi pitämään minua siitä kiinni. Tottakai otin myös toisen käden hallintaani ja painoin häntä niin ranteista samalla kun kyrpäni jatkoi työstämistä hänen jalkovälissään. Siirsin käteni hänen kurkulleen ja tunnustelin otetta jolla voisin ottaa kurkusta kiinni, mutta selkeästi tässäkään tilanteessa ei tarvinnut varoa. Otin kunnon otteen kaksin käsin kurkusta ja rupesin panemaan häntä voimalla niin, että koko hänen vartalonsa pomppi sängyllä. Panin niin kovaa, kuin ikinä pystyin ja tämä näkymä oli jälleen todella kiihottava. Tämä myös selkeästi oli T:n mieleen, sillä ilmeet, eleet ja kaikki reaktiot voimistuivat jälleen. Muutin otetta vielä niin, että otin todella tiukan otteen hänen hiuksistaan ja hänen päänsä kallistui voimakkaasti sivulle, kun revin niitä ja nussin häntä voimalla.

Nousin ylös ja pyysin hänet sängyn reunalle. Upotin itseni takaapäin hänen sisäänsä, annoin muutaman läpsyn perseelle ja otin lantiosta kiinni. Rupesin tässäkin asennossa panemaan häntä voimakkaasti, painoin päätä alemmas ja pidin huolen, että perse pysyi pystyssä. Välillä nostin hänen vartalon ylös vetämällä voimakkaasti hiuksista ja painoin hänet uudelleen alemmas. Pyysin häntä levittämään pakaroitaan ja näky voimisti jälleen kiimaani. Työnsin hänet keskelle sänkyä mahalleen, menin taakse ja upotin kyrvän sisään takaapäin. Otin sopivan asennon, jossa olin hänen päällään niin ettei hän voinut liikkua paljon allani ja oli täysin vallassani. Panin häntä lujaa, jolloin hänen vartalonsa pomppi taas pitkin sänkyä, kun kyrpäni teki työtä liukkaassa jalkovälissä. Painoin itseni lähemmäs kehoa, ujutin toisen käden hänen altaan hänen kurkulleen ja otin kuristusotteen. Toisella kädellä pidin toista rannetta paikallaan ja hetken kuluttua kuulin, kun T sanoin, että voit kuristaa kovempaakin jos mielesi tekee. Otin lujemman otteen hänen kurkustaan, puristin rannetta kovemmin ja lisäsin vauhtia panemiseen. Irroitin välillä otteen kurkulta, jotta hän saisi otettua happea ja siirsin käteni hiuksille, josta revin hänet tiukkaan otteeseen, jotta hän oli hallinnassani koko ajan.

Käänsin naisen ympäri, siiryin suuni ja sormieni kanssa jalkoväliin. Nuolin ja sormetin ahnaasti tuota kiimaista ja märkää pillua ja halusin saada siitä vielä nesteitä pihalle. Kaksi sormea sisään, rajua sormetusta ja voihkinnan lisääntyessä jälleen myös paine pillussa lisääntyi, pillu puristi sormia lujempaa ja lujempaa ja jälleen se roiski nesteitä pihalle useamman sykäyksen voimin. Pää jälleen noihin nesteisiin, hiukan vielä klitoriksen kiusaamista kieltä ja sen jälkeen itse ylös ja kyrpä sisään tuohon juuri squirtanneeseen pilluun. Rupesin naimaan voimalla häntä edestäpäin ottaen jalat taas olkapäilleni ja painaen itseni alemmas. Upotin itseni niin syvään, kuin ikinä pääsin, kiihdytin tahtia ja tunsin olevani lähellä. Otin hiuksista kiinni ja panin lujempaa ja lujempaa kunnes tunsin räjähtäväni voimalla. Tulin todella voimakkaasti kaiken kiusaamisen ja pitkittelyn jälkeen. Kehoni valtasi todella tyhjentävä ja mahtava fiilis, heittäydyin sängylle selälleen haukkaamaan happea ja T myös jäi paikalleen nauttiva hymy huulillaan.

Tämän tapaamisen jälkeen olemme tavanneet useampaankin otteeseen ja tästä naisesta tulette saamaan vielä lisää tarinoita luettavaksenne. Kokeilunhalua ja kiimaa löytyy ja meno on ihanan estotonta, joten tarinat tulevat olemaan varmasti aina jollain tapaa erilaisia.

-X-
2 kommenttia:

  1. Loistavia tekstejä! Kuvia lisää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Kiva kuulla, että tekstit miellyttävät ja kaikki palaute on aina tervetullutta. Pyrin toteuttamaan lukijoideni toiveita ja tähän totean, että kuvia on vielä tulossa lisää, mutta kuvat vaativat kuitenkin myös aina toisen osapuolen hyväksynnän ja oikeanlaisen tilanteen, jotta niitä voi täällä julkaista. Luonnoksissa on yksi teksti, johon on kuvaakin tulossa.

    VastaaPoista