tiistai 27. kesäkuuta 2017

Pikkunarttu

"Mulla on tylsää", hoki pikkunarttu, kun istuimme vastakkain ja juttelimme maailman menosta. Tiesin kyllä mitä tuo kiltin näköinen neito mielessään mietti ja halusi, mutta kysyin häneltä, että mitä hän haluaisi tehdä. Hän kierteli asiaa, ujosteli ja ei saanut sanotuksi sitä ääneen, mutta johdatteli keskustelun aiheeseen seksi ja aloin utelemaan hänen kokemuksiaan ja mieltymyksiään. Huomasin edelleen olemasa olevan jännityksen ja nousin ylös kysyen, että olisiko hänelle helpompaa vaan toteuttaa noita ajatuksiaan, kun jo samalla painoin hänet selälleen sängylle.

Riisuin neidolta farkut pois jalasta, jonka alta paljastui todella pikkutyttömäiset stringit. Tässä tilanteessa ne sopi tilanteeseen täydellisesti, sillä tuo nuoren neidon siro ja pieni vartalo verhottuna tuolla tapaa loi tilanteesta todellisen daddy-little girl asetelman. Olihan meillä ikäeroakin melkein 10 vuotta, joka tilanteessa kyllä paistoi todella vahvasti läpi, mutta tällä kertaa se oli ihan haettua ja tarkoituksellista.

Käänsin neidon kyljelleen, otin toisella kädellä otteen hänen kurkustaan ja hieroin hänen jalkoväliään stringien läpi. Läpsin avokämmenellä hänen sievän pieniä, kiinteitä pakaroitaan ja hieroin hänen pilluaan. Hän kiihottui heti valtavasti ja siirtäessäni stringejä pois edestä sormeni upposi hänen sisäänsä. Kysyin, että tästäkö sä tykkäät? "Joo", kuului ujo ja hento kuiskaus. Jatkoin hetken ja ohjasin hänet nostamaan persettään pystyyn, jotta pystyin läpsimään sitä paremmin. Siirryin hänen taakseen ja hän oli perse pystyssä, pää lakanoissa edessäni. Kiusasin sormillani, läpsin persettä ja nostin häne ylös hiuksista vetäen ja kehotin menemään lattialle.

Neito totteli käskyä ja meni lattialle haluamaani asentoon minun ohjatessani hänet siihen täydellisesti. Läpsin taas tuota persettä, sormetin häntä takaapäin ja painoin pään kunnolla lattiaan. Nautin näkymästä, kuinka nöyrästi tuo pikkunarttu edessäni totteli käskyjäni ja nautti kaikesta mitä otti vastaan. Avasin vyöni ja hivutin sen pois, jolloin huomasin nartun reagoivan siihen pienellä jännityksellä. Otin vyön käteeni ja annoin ensimmäisen iskun nartun pakaralle, josta hän selvästi innostui. Vaihdoin asentoani ja ruoskin tuon pikkunartun persettä kunnolla ja kysyin jälleen, että tästäkö sä tykkäät? Taas sain vastaukseksi "joo tykkään" ja jatkoin vyöllä ruoskimista.

Avasin housujeni napin vedin kovettuneen kaluni esiin ja kävelin neidon etupuolelle ja nostin hänet hiuksista oikealle korkeudelle ja hän osasi kyselemättä tai käskemättä ottaa kyrvän suuhunsa ja aloitti imemisen. Pidin häntä hiuksista, mutta minun ei tarvinnut lainkaan ohjata häntä, sillä hän otti kyrpää ahnaasti syvälle suuhunsa ja huomasin, että tämä narttu oli koulutettu hyvin. Kuola valui pitkin suupieliä ja kyrvän vartta, kun narttu otti antaumuksella sitä syvälle suuhunsa.

Painoin hänet uudelleen lattialle perse pystyyn ja menin hänen taakseen. Raotin stringejä ja upotin kaksi sormea hänen sisäänsä ja painoin kielen hänen viattomalle peräaukolleen. Nuolin hänen persettään ja sormetin häntä samalla, josta hän selkeästi äänestä ja reaktioista päätelleen innostui ja nautti suuresti. Pyörittelin kieltäni hänen peräaukollaan ja sormetin tuota kokoajan enemmän ja enemmän märkää sievää pilluaan. Hieroin peukalolla hänen persettään ja hän selvästi arasteli tilannetta, mutta lämmitellen ja määrätietoisesti upotin toisen sormen hänen perseeseen ja toisen pilluun ja sormetin häntä niin varovasti. Selvä jännitys oli ilmassa ja veikkaan, että neito ei ollut tottunut peppuleikkeihin lainkaan, mutta nöyränä neitona tykkäsi tilanteesta.

Nousin ylös, menin sängyn reunalle istumaan ja käskin nartun tulla polvilleen eteeni ja ohjasin hänet hiuksista taas kiinni kovaan kyrpääni. Hän ahmaisi jälleen kyrpäni kyselemättä syvälle suuhunsa ja imu tuntui todella hyvältä. Tuo asenne ja aito halu alistua kiihotti minua todella lujaa. Kysyin häneltä mitä hän haluaa, muttei hän saanut sanaa suustaan. Tän jälkeen kysyin, että haluaako hän mahdollisesti kyrpää sisäänsä johon hän vastasi samantien "haluun, mä haluun sut mun sisään". Kiusoittelin häntä vielä puhuen tuhmia, kunnes nousin ylös ja asettelin hänet sängyn reunalle perse pystyyn. Siirryin hänen taakseen ja sormetin häntä takaapäin vielä kysellen häneltä, että mitä hän haluaa. "Haluun sut mun sisään", kuului vastaus nyt entistä himokkaampana. "Haluun sun kyrpää" hän hoki enemmän ja enemmän. Kysyin vielä häneltä, että oliko hän mielestään ansainnut saada sitä ja hän aneli saada sen jo sisään. Asettelin itseni hänen taakseen ja upotin kyrpäni tuohon sievään, mutta todella märkään posliinipilluun.

Otin lantiosta tiukan otteen ja rupesin nussimaan kunnolla tuota nöyrää pikkunarttua. Hän voihki nautinnosta ja innostui entisestään, jonka huomasi niin äänistä, reaktioista, kuin myös lisääntyneestä kosteudesta. Litinä kävi, kun kyrpäni upposi tuohon kiimaiseen pikkupilluun ja vartaloni hakkasi pakaroille vauhtia. Läpsin ja puristelin tuota persettä samalla, kun upotin itseäni kerta toisensa jälkeen hänen sisäänsä. Tässä asennossa taas asetelma pienestä tytöstä edessäni vahvistui ja se kiihotti minua todella paljon.

Käskin pikkunartun mennä sängylle mahalleen, hivuttauduin hänen päälleen ja painoin itseni sisään. Otin tiukan otteen hänestä, siirsin käden hänen kaulalleen ja näin neito oli täysin hallinnassa allani avuttomana. "Kurista mua lujaa", kuului hento kuiskaus ja tein työtä nöyrästä pyynnöstä. Kuristin neitoa sopivasti, nussin lujaa tuota kiimaista pikkupillua ja otin välillä todella tiukan otteen hänen hiuksistaan. Pikkunarttu tuntui nauttivan tästä tilanteesta, kun oli täysin vallassani allani ja otti vastaan sitä mitä hänelle annettiin.

Nousin ylös ja käänsin nartun selälleen. Menin hänen jalkoväliinsä, siirsin stringit kunnolla pois tieltä ja nuolaisin tuota märkää, sievää ja niin kiimaista pientä pillua. Työnsin kaksi sormea sisään ja nuolin häntä samalla. Tämä tuntui toimivan sillä äänekkyys huoneessa lisääntyi, neidin hengitys voimistui ja hän rupesin voihkimaan nautinnollisesti todella kovaan ääneen aiempaan verrattuna. Otin paremman asennon ja rupesin lypsämään pillua sormillani lujempaa sillä tästä hän tuntui nauttivan. Litinä lisääntyi voihkinnan kanssa samaan tahtiin ja tunsin sormissani puristavan paineen ja kasvatin tahtia. Lypsin sormillani määrätietoisesti ja hetken kuluttua ihanan litinän voimin pillu roiski nesteitä pihalle tasaisin sykäyksin.

Maistelin tuota läpimärkää kiimanesteitä täynnä olevaa pillua, hivuttauduin hänen eteensä painoin kyrpäni syvälle tuohon märkään pilluun. Lämmin neste kaluni varressa tuntui todella hyvältä samalla, kuin pieni kiimainen pillu puristi kyrpääni sen pumpatessa taas tahdilla tuota nöyrää pikkunarttua. Vaihtelin asentoa, kuristin välillä, läpsin muutaman kerran avokämmennellä kasvoille ja nautin tilanteesta, jossa pikkunarttu oli täysin armoillani ja käytössäni.

Jälleen käskin hänet lattialle ja hän meni sinne samaiseen asentoon pää lattiaan ja perse pystyyn. Läpsin persettä, ja siirryin nuolemaan peppua ja upotin sormet taas hänen molempiin reikiinsä. Ilmassa oli taas pieni jännittyneisyys, mutta jatkoin määrätietoisia otteitani ja pidin neidon hallinnassani. Upotin kyrpäni hänen pilluunsa takaapäin, otin hiuksista kiinni ja nussin häntä niin, että olin puolittain kyykyssä hänen takanaan ja hän allani. Nostin pikku nartun sängn reunalle, asettelin hänet siihen haluamallani tavalla, sylkäisin hänen pepulleen ja levitin sen peräaukolle. Vein kyrpäni pepun suulle ja ennenkuin kerkesin edes kunnolla ruveta hivuttamaan sisään kuulin sanat: "Pliis pliis pliis, ei". Tästä huolimatta jatkoin määrätietoista työtäni ja hivutin kyrpäni hiljalleen hänen perseeseen. Sain itseni lopulta täysin kokonaan hänen todella tiukkaan perseeseen ja aloitin varovaisen panemisen. Kiihtynyt ja raskas hengitys, ulina ja "pliis" sanat täyttivät huoneen, kun pikkunarttu otti nöyrästi kyrpää pyllyynsä vaikka se teki selkeästi hiukan kipeää. Kiimani oli todella maksimissaan ja tämä tunne, näky ja kaikki nuo äänet sekä nartun reaktiot kiihottivat minua helvetin lujaa. Kovensin tahtia, läpsin persettä ja puhuin pikkunartulle tuhmia, kertoen hänelle kuinka tuhma hän on ja kuinka tämä tilanne kiihottaa minua. Jossain kohti huomasin pikkunartun reaktioista, että homma rupesin sattumaan liikaa ja koittikin anella minua lopettamaan, mutta kehotin kestää vielä hetken. Vedin kyrpäni ulos hänen perseestään ja ohjasin hänet hiuksista lattialle ja mitään kyselemättä hän otti juuri perseessään olleen kyrvän suuhunsa. Olisin halunnut spermata hänen perseensä, mutta annoin ekan kerran vuoksi hiukan armoa ja en halunnut säikäyttää tuota sievää pientä tyttöä liikaa.

Hän imi kyrpääni ahnaasti niin, että silmät vuotivat ja kuola valui suupielistä. Annoin päästä ja hiuksista kiinni pitäen tahtia ja upotin kyrpäni kerta toisensa jälkeen juurta myöten hänen pieneen suuhunsa ja kurkkuunsa. Kyrpäni oli aivan kivikovana ja halusin jälleen tuntea tuon tiukan pienen pillun puristuksen sen varressa, joten ohjasin neidon sängylle selälleen, asettelin itseni jalkoväliin ja painoin itseni hänen sisäänsä.

Otin jalat olkapäilleni ja panin voimalla tuota kiimaista pikkunarttua, painoin itseni alemmas, jotta pääsin syvemälle hänen sisäänsä ja aloitin vielä voimakkaamman panemisen. Panin häntä säälimättä ja lujaa, kuristin häntä ja annoin muutaman avarin hänen kasvoilleen. Pikkunarttu ulisi nautinnosta ja pillu litisi todella märkänä kyrvän lypsäessä sitä tiukalla tahdilla. Painoin itseni lähemmäs neitoa ja jalat taipuivat hyvin mukana, jolloin pääsin entistä syvemmälle. Kiihdytin tahtia kovemmin ja kovemmin ja tunsin olevani lähellä, mutta neito selkeästi rupesi tuntemaan pillussaan jo tuon panemisen, sillä hänen kädet meinasi tulla hiukan rajoittamaan menoa. Sain hänen kädet kuitenkin edestä pois pään taakse, painoin häntä niin lujaa kuin ikinä pystyin ja vihdoin tunsin tunteen, kun kyrpäni lypsi voimalla spermat sisään tuohon kiimaiseen ja märkään pilluun.

Oli todella kiihottava sotkea tuo niin viattoman näköinen pikkunarttu kunnolla spermalla ja tämä näky ja ajatus voimisti tulemistani entistä enemmän. Olimme molemmat hiestä märkiä ja neiti haukkoi happeaan sängyllä, kun itsekin keräsin itseäni vastapäätä. Yllätyksekseni kuitenkin todella pian huomasin, ettei kalullani ollut aikomustakaan vielä laskea, vaan stondikseni jatkui edelleen. Vedin nartun hiuksista lattialle jälleen perse pystyyn ja läpsin sekä hieroin hänen pakaroitaan. Levittelin myös tuota juuri spermattua pillua ja näky, kun spermani valuivat tuolta pillusta pitkin reisiä kiihotti minua niin kovaa, että minun oli pakko painaa itseni uudelleen hänen sisäänsä.

Panin häntä takaapäin taas niin, että olin polvet koukussa nartun takana ja kyrpäni upposi takaviistosta hänen pystyssä olevan pyllynsä väliin märkään ja spermaiseen pilluun. Hiuksista kiinni ja kunnon naintia takaa. Narttu tuntui olevan hiukan hämillään, koska luuli varmasti saavansa hetken hengähtää ja hän olihan hän selvästi uuvuksissa. Hiuksista kiinni, nosto ylös ja heitto sängyn reunalle pylly pystyyyn. Jalkoja joutui tässä kohtaa hiukan avaamaan ja luulen, että neito ujosteli hiukan luullen saavan taas kyrvän perseeseen, mutta maltoin mieleni ja painoin sen tuohon jo kovan kohteluun saaneen pillun suulle. Upotin itseni sisään, läpsin noita jo punoittavia pieniä pakaroita ja nautin jälleen pikkunartusta täysin voimin. Sänky hakkasi seinään, pikkunartun kroppa pomppi pitkin sänkyä ja pidin käsilläni hänet otteissani.

Vetäydyin ulos, ohjasin nartun lattialle ja asetuin sängyn reunalle istumaan. Käskystäni narttu upotti kaluni jälleen syvälle suuhunsa, pidin hiuksista pitäen kaluni syvällä hänen kurkussaan hetken, kunnes annoin hänen haukata happea ja tein saman uudelleen. Käskin nartun sormettaa itseään samalla kun imee, sillä hänen takanaan oli sopivasti peili josta näin hyvin, kuinka hän upotti sormeaan sievään posliinipilluunsa ja kuinka tuo pieni kiinteä perse oli saanut osumaa tämän session aikana. Tämän jälkeen kehotin nartun tulevan syliini väärinpäin.

Hän nousi ylös ja teki työtä käskettyään laskeutuen hiljalleen syliini, ottaen kaluni käteensä ja ohjaten sen sisäänsä. Narttu rupesin liikkumaan sylissäni pumpaten kyrpääni sisäänsä ja pyörittäen pyllyään. Käskin häntä pomppimaan sylissäni lujempaa, pidin hänen lantiostaan kiinni ja nautin tuosta tunteesta ja näystä, kun pikkunarttu pomppi kiimaisesti sylissäni. Puristelin pakaroita, läpsin niitä tasaisin väliajoin ja otin välillä paremman otteen pakaroista, kun ne läiskyivät reisiäni vasten kovaan tahtiin.

Nostin neidon sylistäni ja pyysin häntä menemään sängylle makaamaan mahalleen. Siirryin hänen taakseen, painoin itseni sisään ja otin jälleen takaapäin hänestä kuristusotteen ja rupesin nussimaan häntä lujaa. Tämä asento sai hänet jälleen todella innostuneeksi, sillä tunsihan hän tässä asennossa olevan täysin vallassani eikä mitään pakokeimoa altani olisi ollut. Pidin häntä kuristusotteessa välillä tiukemmin ja välillä hellensin otetta, jotta hän pysyi tajuissaan.

Vetäydyin pois ja siirryin makaamaan sängylle, pyysin hänen tulevan päälleni ja sanoin, että nyt on sinun vuorosi lypsää spermat pihalle. Hän tuli päälleni, aloitti edestakaisella liikkeellä ratsastuksen, vaihtoi välillä pomppivampaan liikkeeseen, jonka jälkeen ohjasin neidon tulevan kyykky asentoon jalkaterät patjaa vasten, jotta hän pystyi pitkällä liikkellä lypsämään kyrpääni lujaa. Tämä väsytti nuoren neidon reidet ihan loppuun, mutta kannustin häntä jatkamaan sillä tunsin olevani lähellä ja tuo näky ja halu millä hän halusi minut lypsää sisäänsä kasvatti kiimaani. Tässä meni kuitenkin aikaa ja neito haukkoi henkeään, oli todella uupunut ja pyysi jo lupaa lopettaa sillä ei enää jaksanut, mutta kehotin häntä vain jatkamaan ja sanoin, että nyt on sinun vuorosi saada minut tulemaaan. Sä haluat saada spermat sisääsi, joten lypsä nyt kunnolla sanoin ja vastaukseksi sain, että "niin haluan, pliis tuu jo, tuu mun sisään, anna mulle ne spermat mun pikkupilluun" "pliis, pliis, pliis", kuului jälleen.

Vihdoin tunsin olevani lähellä ja tunsin kuinka spermani rupesi purkautumaan kovalla paineella sisään. Neiti huomasi tämän, mutta meinasi silti hyytyä, johon komensin vielä hetken jaksamaan sillä nyt ei voi lopettaa. Tulin todella voimakkaasti useamman sykäyksen voimin ja samoilla vauhdeilla pikkunarttu rysähti alas todella voimattomana, koko kropan täristessä voimakkaasti. Hän oli antanut selvästi kaikkensa ja onnistunut siinä missä pitkin. Sainhan minä sen mitä halusin ja tätä samaahan tuo tuhma pikkunarttu myös toivoi mielessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti