maanantai 19. kesäkuuta 2017

Mistä kaikki sai alkunsa?

Moni on miettinyt ja miettii varmasti edelleenkin mistä blogini on saanut alkunsa. Idea blogiin on saanut alkunsa jo todella nuorena monia vuosia sitten, kun luin paljon pornon katselun vastapainoksi erilaisia seksinovelleja. Tällöin olin siis vielä seksin suhteen täysin kokematon ja tyydytin nuoren miehen haluajani omin avuin. Novellit saivat minun vilkkaan mielikuvitukseni heräämään, luin mitä erilaisempia tarinoita aiheista joista itse vielä silloin haaveilin ja joita olin halukas joskus vielä toteuttamaan. Jossain kohti minua kuitenkin rupesi häiritsemään se ajatus siitä, että ne tarinat olivat suurimmaksi osaksi jonkin ihmisen mielessään keksimiä, eivätkä välttämättä kertonut todellisista tapahtumista. Ajatusleikeissä tällä ei tietenkään ollut sinänsä suurta merkitystä siihen, kuinka ne minua tai monia muita varmasti kiihottivat ja kannustivat rohkeasti toteuttamaan omia fantasioita. Olihan se osittain myös osa sitä juttua, kun koskaan ei voinut tietää onko tämä tapahtuma koskaan tapahtunut vai onko tämä myös jonkun toisen ihmisen fantasiaa, jolla on mielessään samankaltaisia ajatuksia, kuin minulla oli.

Seksielämäni alettua, aikuistuttuani ja elämää eteenpäin mennessäni kuitenkin huomasin noiden fantasioiden pitävän edelleen paikkansa, toteutin niitä aina mahdollisuuksien tullessa ja huomasin omaavani selkeästi normaalia suuremmat seksuaaliset halut. Olin selkeästi avoimempi seksuaalisten halujeni suhteen, kuin monet muut ystäväni, kaverit ja tuttavani. Mitä enemmän seksistä puhuin ihmisten kanssa sitä enemmän nämä ajatukset mielessäni vahvistuivat. En tiedä tai muista missä kohtaa tuo minun avoimuus seksin suhteen on tullut enemmän esiin, mutta kaverini tuntevat minut aina sellaisena, jolla on seksi todella usein mielessä ja joka tykkää puhua aiheesta paljon. Tällä en meinaa nyt niitä perinteisiä miesten egoilutarinoita siitä, kuka on nyt kaatanut taas uuden saaliin tai saanut jotain minkä olettaa olevan suuri saavutus kaveripiirissään. Olen aina toki heittänyt myös seksuaalista läppää todella paljon ja monesti ihmiset ketkä eivät minua tunne saattavat minut lokeroida hyvin siihen samaan kategoriaan näiden kerskuilijoiden kanssa, mutta ihmiset ketkä minut tuntevat tietävät aidosti sen, että seksi on minulle elämässä asia, josta nautin todella suuresti ja josta pystyn puhumaan avoimesti ja syvällisesti todella pitkästikin. Minulla on jo kokemusteni myötä paljon mielipiteitä seksistä ja sen toimivuudesta ja tykkään haastaa ihmiset keskustelemaan seksin eri muodoista, mahdollisuuksista ja siitä, että miksi pitäisi hävetä omia halujaan, kun voisi hyvin toteuttaa niitä ja antaa itsensä nauttia elämästään täysiä.

Erilaisten kokemusteni ja keskustelujen myötä päässäni alkoi hiipiä ajatus siitä, että miksen itse kirjoittaisi kokemuksistani johonkin sivustoille, jotka julkaisevat novelleja. No näin sitten kävikin ja julkaisin muutamasta kokemuksestani tekstin sivustolla, joka jakoi yksityisten ihmisten kirjoittamia seksinovelleja. Tämän jälkeen törmäsin joskus tarinoita selatessani jokin naisen kirjoittamaan seksiblogiin, jossa oli todella mielenkiintoisia tarinoita ja joita lukiessa monesti jouduin itse purkamaan paineitani. Rupesin etsimään netistä enemmän noita tuon tyyppisiä blogeja ja löysin muutaman seksiä käsittelevän blogin, muutaman jossa oli juuri joku nainen kertonut omista kokemuksistaan tarinoina ja törmäsin myös blogiin, jossa yksi neito kertoi työstään maksullisena seuralaisena. Tästä huolimatta en löytänyt yhtään blogia, jossa mies olisi kertonut omista seksikokemuksistaan ja ajatus seksiblogista miehen näkökulmasta hiipi mieleeni. Silloin taisin ensimmäisen kerran ruveta luonnostelemaan omaa blogiani, joka keskittyisi omien kokemuksieni jakamiseen. Elämäntilanne kuitenkin muuttui ja blogi koki syvän hiljaisuuden ennen, kuin kerkesi alkamaankaan. Blogi jäi kummittelemaan tyhjyyttään internetin ihmeelliseen maailmaan.

Elämä meni eteenpäin, uusia kokemuksia tuli ja meni, mutta blogi oli jo unohtunutkin mielestäni. Elin pitkään sinkkuelämää, kunnes tutustuin erääseen ihanaan neitoon, jonka kanssa rupesin seurustelemaan. Suhteemme oli alusta saakka todella intohimoinen ja joka sisälsi todella kokeilevaa, monipuolista ja estotonta seksiä. Olin tätä ennen toki kokeillut jotain kevyttä läpsimistä tai hiuksista repimistä, mutta tuo parisuhde ihmisen kanssa, jolla oli myös mielessään samanlaisia haluja kanssani johti siihen, että pääsin tutustumaan ensimmäistä kertaa elämässni kunnolla BDSM-maailmaan. Suhde ja seksi syveni kerta kerralta ja päivä päivältä parempaan suuntaan. Seksistä tuli todella estotonta, kokeilimme uusia asentoja, uusia ja erilaisia paikkoja, ostimme erilaisia leluja sekä asuja piristämään seksielämäämme ja puhuimme seksistä ja sen eri muodoista todella avoimesti. Tästä hyvänä esimerkkinä minulle aina yhtenä mieleenpainuvimmista asioista on se, että rakas eksäni ilmoitti minulle suhteen alussa ettei halua nyt eikä tulevaisuudessa koskaan tehdä mitään peppuseksiin liittyvää. Aikaa kului alle puoli vuotta, kun suhde oli edennyt, seksi edennyt taso tasolta villimpään ja villimpään suuntaan, kun hän itse ilmoitti minulle haluavansa saada kyrpäni hänen perseeseensä. Tämä johti siihen, että ostettiin myös peppuleikkeihin sopivia leluja, liukasteita ja seksiimme oli tullut yksi uusi asia lisää, josta molemmat nautimme todella paljon. Syy miksi hän oli alunperin ilmoittanut minulle, ettei koskaan halua peppuunsa mitään johtui siitä, että hänellä oli allaan yksi tai useampi huono kokeilukerta, jolloin mies oli painostanut tekemään jotain mitä hän ei ollut halunnut tai mies ei ollut osannut valmistella häntä siihen.

Tämän takia usein keskustellessani muiden ihmisten kanssa heidän seksuaalisista mieltymyksistään ja etenkin estoista usein kyseenalaistan asian, miksi he eivät halua jotain tiettyä juttua, että johtuuko se vain huonoista kokemuksista vai eikö yksinkertaisesti se ajatus edes siitä kiehdo millään tapaa. Mikäli vastauksena on jälkimmäinen niin ymmärrän asian aivan täysin ja kehotankin pitämään oman mielensä ja omat halunsa etusijalla ja keskittyvän niihin asioihin mitkä kiehtoo ja kiihottaa. Mikäli vastaus on, että huonot kokemukset ovat johtaneet siihen niin kysyn uteliaisuuttani usein, että onko huono kokemuksia yksi vai useampi ja onko ne kokemukset olleet yhden vai useamman ihmisen kanssa. Ihmiset monesti yllättyvät ja pysähtyvätkin siinä kohtaa miettimään asiaa aivan uudelta kantilta ja toteavat minun olevan oikeassa, mutta eivät ole koskaan tulleet ees ajatelleeksi asiaa tältä kantilta, koska huonot kokemukset ovat vain olleet mielessä päällimmäisenä. Toki myös siinä kohtaa, jos ihminen on useamman ihmisen kanssa tätä asiaa kokeillut ja todennut, ettei ole oma juttunsa niin silloin se ei ehkä ole vain se hänen juttunsa ja asia on harvinaisen selvä.

Edettiin edelleen eteenpäin ja seksi oli sillä tasolla, että en ollut koskaan mitään sellaista kenenkään kanssa kokenut. Olimme molemmat todella estottomia, harrastimme seksiä tosi usein jo tarkoituksella mitä erilaisemmissa paikoissa, suunnittelimme uusia asioita joita kokeilla ja rupesimme puhumaan jo, että voisimme mahdollisesti harrastaa myös kimppakivaa, jonkin sopivan parin tai ihmisen löydyttyä. Suhteemme kuitenkin koki erilaisia vaiheita ja nämä suunnitelmat jäivät ja tulivat esiin tasaisin väliajoin, joten emme koskaan päätyneet harrastamaan yhdessä kimppaa, koska suhde ei ollut enää sillä tasolla, että se olisi toiminut ilman mitään mustasukkaisuutta tai pelkoa siitä. Suhde kuitenkin jatkui vielä, mutta se muutti muotoaan, seksi muuttui täydellisestä seksistä seksiin, jossa molemmat osapuolet vain tyydyttivät omia halujaan puoliteholla siitä mitä aiemmin. Intohimo ja kiihko oli hävinnyt, suhde oli kärsinyt muillakin osa-alueilla ja useamman yrityksen, väännön, säädön ja taiston jälkeen päätimme luovuttaa ja lähteä eri teille, sillä molemmat ymmärsivät faktan ettei siitä suhteesta enää mitään tullut. Tämä prosessi oli kestänyt jo jonkin aikaa, joten erotessamme olin itse jo sen verran irti suhteesta valmiiksi, että olin käsitellyt sen silloin jo lähes kokonaan.

Suhteen loppuminen avasikin elämässäni täysin uuden sivun ja rupesin elämään elämääni täysiä omana itsenäni entistä vapaampana ja avoimempana. Suhteessa saamani kokemus näkyi itsevarmuudessani todella suuresti, vaikka koskaan en ollut kovin epävarma itsestäni ollutkaan. Sanotaan, että elämä ja kokemukset opettaa ja omalta kohdaltani voin allekirjoittaa tämän ihan täysin. Olen oppinut tuntemaan itseäni todella hyvin, voin sanoa rehellisesti tunteneeni itseni useamman vuoden jo täysin ja tietäväni mitä haluan. Tästä huolimatta janoan edelleen uusia kokemuksia, haluan nauttia elämästäni täysiä ja haluan oppia tuntemaan itseäni vielä enemmän.

Tuleva sinkkukesä alkoi paljon nopeammin, kuin osasinkaan odottaa ja täysin kesäihmisenä otin siitä kesästä ja syksystä kaiken ilon irti. Minulla oli lukuisia uusia kokemuksia uusien ja erilaisten ihmisten kanssa, sain vahvistuksen siihen mistä tykkään, otteeni olivat entistä itsevarmemmat ja määrätietoisemmat kerta kerran jälkeen ja jokainen uusi kokemus opetti minua jotenkin. Pääsin toteuttaman myös tuota BDSM-maailmaa ihan uusien ihmisten kanssa erilaisten kokemusten muodossa ja tässä vaiheessa viimeistään huomasin olevani se mies, joka rakastaa ottaa kontrollin seksissä, tuottaa nautintoa naiselle monin eri keinoin ja olla se joka määrää. Voin olla onnellinen siitä, että sain silloin heti alkuun todella erilaisia kokemuksia erilaisten naisten kanssa tästä, jolloin opin todella nopealla sykkeellä paljon itsestäni ja myös naisista ja naisten nautinnosta. Kokemukset vaihtelivat spontaaneista ja kertaluontoisista kokemuksista seksisuhteisiin, joissa seksi syveni kerta kerralta ja joissa oli mukana kokoajan rajumpia juttuja ja alistamista.

Kesä meni ohi todella nopeaa, syksy saapui ja se meni samalla innolla eteenpäin. Pikkuhiljaa mieleeni muistui tuo aikaisempi ideani seksiblogista ja rupesin miettimään, että sen voisi herätellä henkiin ja tein päätöksen, että laitan sen aluille, kun aika on oikea. Aika oli oikea aikalailla tasan vuosi tuosta eteenpäin, kun sinkkuelämäni oli jälleen käynnistynyt, kevät ja kesä oli saapumassa taas kovaa vauhtia. Tuohon vuoteen oli mahtunut paljon kokemuksia ja päätin aloittaa blogini kirjottaimisen muutamalla tarinalla jotka olivat tapahtuneet tuon vuoden aikana. Taas kevät tuli kovaa vauhtia, kiimani oli maksimissaan ja kokemuksia kertyi runsaasti. Jälleen parhaimmat ja mieleenpainuvimmat kokemukset kokosin tänne teksteiksi, mutta sieltä uupuu monta hyvääkin kokemusta ihan vain sen takia, etten ole niistä kerennyt koskaan tekstejä kirjoittamaan muiden kiireideni takia. En myöskään ole halunnut niitä jälkeenpäin lähteä kirjoittamaan, sillä minulle tärkeää tarinoissa on niiden paikkansapitävyys ja todenmukaisuus. Niistä jäisi helposti uupumaan jotain olennaisia asioita tai niihin joutuisi "keksimään" mielikuvituksen kanssa tapahtumien kulkua, jolloin ne ei olisi enää aitoja tarinoita.

Pahoittelen, että jälleen blogi on kokenut tietynlaista hiljaisuutta ja tekstejä on tänne tullut todella harvakseltaan. Näin kesän tullen halut ovat tapissaan, seksi pyörii mielessäni lähes taukoamatta ja janoan uusia nautinnollisia kokemuksia, joten uutta materiaalia on jälleen luvassa varmasti tasaisemmin väliajoin. Tätä tekstiä kirjoittaessani minulla on luonnoksissa jo muutama teksti lähes valmiina ja pyrin julkaisemaan ne mahdollisimman nopeaa.

Seksin täyteistä kesää teille kaikille, jotka eksyitte tämän tekstin lukemaan. Olkaa omia itsejänne ja uskaltakaa toteuttaa unelmianne, haaveitanne ja fantasioitanne. Henkilökohtaisesti ainakin kadun mielummin asioita joita olen tehnyt, kuin niitä jotka olen jättänyt tekemättä vain siksi, että olisin miettinyt mitä joku muu niistä saattaa ajatella, miten se mahdollisesti voisi vaikuttaa tulevaisuuteni tai muuta vastaavaa. Rehellisesti sanottuna, jos seksistä ja siihen liittyvistä kokemuksista ja kerroista puhutaan niin ei kovin montaa tapausta ole, jota olisi tarvinnut katua ja sekin katumus on ollut sellaista normaalia "morkkista" jonkin kostean känni-illan jäljiltä.

Mikäli mielesi tekee jättää kommenttia tai kysymyksiä blogiin tai teksteihin liittyen niin voit jättää ne vapaasti alla olevaan kommenttikenttää tai yksityisemmin sähköpostilla osoitteeseen: seksipaivakirja2016(a)gmail.com. Luen kaikki palautteet, saat kysymyksiisi varmasti vastaukset ja keskustelen seksiin liittyvistä aiheista mielelläni enemmänkin.

-Herra X-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti