lauantai 8. lokakuuta 2016

Luvan kanssa vieraissa

Elämäni on ollut jälleen todella hetkistä ja tästä syystä blogi on huutanut jo pitkään uutta tarinaa. Minulla on silloin tällöin kaiken kiireen keskellä silti ollut mahdollisuus harrastaa seksiä ja muutama uusikin tuttavuus sillä saralla on tullut tavattua. Kokemukset ovat olleen pelkästään positiivisia ja kaikki sellaisia joista olisin tänne voinut kiihkeää tekstiä rustaillakkin, mutta aikaa enää niiden tekstien kirjoittamiseen ei kaiken kiireen keskellä ole valitettavasti jäänyt. Nyt minulla on kuitenkin siihen mahdollisuus, joten käytetään tilaisuus hyväksi ja kirjoitan teille tähän yhdestä tapaamisesta.

Olin juuri muuttanut uudelle paikkakunnalle ja tutustunut yhdellä foorumilla vapaamieliseen aviopariin, jonka kanssa suunnitelimme ryhmäseksiä, jossa miehet antaisivat naiselle yhdessä nautintoa. Minua oli kiehtonut jo pitkään tuollainen ns "apumiehen" rooli, jossa miehen kanssa yhdessä tai erikseen tyydytämme naista tai miehen katsellessa annan hänen naiselleen kunnon nautinnon. Suunnitelimme tapaamista aika pitkään, mutta emme koskaan saaneet aikataulujamme sitten kuitenkaan sopimaan, sillä menot ja vapaa-aikamme menivät täysin ristiin. Jätimme asian sikseen ja sovimme, ettei tässä tilanteessa nyt kannata tuhlata enempää aikaa tapaamisen järjestämiselle, sillä se ei onnistunut mitenkään.

Sain tuolla foorumilla viestin kyseisen pariskunnan naiselta, joka kysyi minulta olivatko kiireeni helpottaneet ja vieläkö minulla olisi haluja tavata. Vastasin siihen, että tottakai haluja on edelleen tavata, jos vain aikataulumme saadaan natsaamaan ja ilmoitin, että juuri tässä lähipäivänä minulla olisi mahdollisesti aikaa tapaamiseen, jos vaan heidän puoleltaan tapaaminen saadaan järjestettyä. Tämän jälkeen naisen vastaus oli, että olisiko mahdollista tavata niin, että hän tulisi yksin luokseni, koska heidän olisi tälläinen järjestely tällä kertaa helpompi järjestää ja he haluaisivat kokeilla sitä, että nainen kävisi yksin vieraissa. Ei minun sitä asiaa tarvinnut sen enempää miettiä vaan kerroin, että kyllä tälläinenkin järjestely minulle käy mikäli he niin tahtovat. Tämän jälkeen sovimme aikataulusta tarkemmin ja nainen vielä kysyi minulta olisiko minulla jotain toiveita hänen suhteen, jotta hän voisi niihin varautua. Puhuimme hetken aikaa siitä millaisen asustuksen nainen laittaa päällensä ja kertasimme asioita mitkä olivat hänene mieltymyksenä ja tottakai tietynlaiset pelisäännöt, koska tässä nyt oli kyseessä kuitenkin suhteessa elävä nainen ja heillä miehensä kanssa tottakai tietynlaiset säännöt ja kuviot näihin vieraissa käynteihin.

Sain viestin, että hän voisi kohta tulla luokseni ja puoli tuntia kului, kunnes ovisummeri soi. Avasin oven ja sieltä sisälle saapui oikein tyylikäs ja kaunis nainen, niinkuin kuvissakin. Hän riisui takkinsa ja kenkänsä, jonka jälkeen määrätietoisesti ohjasin hänet makuuhuoneeseen. Hän kerrtoi jännittävänsä hiukan ja kyseli oliko vielä jotain tarkentavia kysymyksiä asioista mitkä olisivat ok tai miten edetään, mutta totesin, että aiemmin sovittu informaatio riittää minulle hyvin. Hieroin ja tunnustelin takaapäin hänen vartaloaan ja ihastelin tuota näkymää edessäni. Nainen oli pukeutunut sovitusti mekkoon, sukkanauhoihin ja stay-up sukkiin. Painoin naisen sängyn reunaa vasten niin, että pääsin ihastelemaan hänen muodokasta pyllyään. Hieroin hänen persettään ja nostin tuon mekon helman ylös, jotta paljastin hänen paljaat pakarat, mustat stringit ja sukkanauhat jotka koristivat tuota naisellista vartaloa. Hieroin hänen pakaroidaan, jalkoväliään ja puristelin peppua ja annoin muutaman kevyen läpsäisyn pakaroille.

Raotin stringejä ja paljastin kauniin posliiniksi ajellun pillun, hieroin sitä hetken ja työnsin yhden sormen hänen sisäänsä tunteakseen hänen olevan märkä. Ihailin samalla tuota näkyä, kun hän oli mekko päällä, perse pystyssä edessäni ja upeat pitkät hiukset verhosivat vielä tuota mekkoa. Levitin hänen jalkojaan, raotin stringejä lisää ja menin polvilleni hänen taakseen. Aloin nuolemaan hänen märkää pilluaan pitkin vedoin ja maistelin noita nesteitä antaumuksella. Nuolin häntä aika pitkään tästä asennosta sillä nautin nuolemisesta ja tuosta näystä mikä edessäni oli. Tämän jälkeen pyysin hänet sängylle, jolloin sain hänet vielä mukavampaan asentoon, jossa hänen muodokas perseensä näytti vielä paremmalle. Tästä asennosta sormetin häntä, nuolin vielä lisää ja hieroin hänen klitoristaan painaen toisella kädellä hänen päätään alemmas.

Pyysin naisen vaihtamaan asentonsa selälleen, asettelin itseni mukavasti, nostin hänen jalkojaan ja painoin pääni kunnolla tuonne märkään pilluun. Rupesin nuolemaan häntä ahnaammin. Nuolin hänet entistä märemmäksi ja otin sormen mukaan avuksi. Hetken kuluttua lisäsin kosteutta peliin ja otin myös toisen sormen avuksi ja upotin kaksi sormea hänen sisäänsä samalla, kun nuolin klittaa. Hän tuntui nauttivan tästä kovasti ja sen kuulin hänen hengityksen tiheyntyessä, pienestä voihkinnasta ja tunsin, kuinka pillu puristeli sormiani. Hänen kosteus lisääntyi kokoajan ja rupesin sormettamaan häntä kovemmin ja tahdikkammin. Tein sormilla lisää pumppaavaa liikettä ja litinä vain lisääntyi. Jatkoin ja kovensin tahtia entisestään ja nainen squirttasi ekan kerran todella nopeasti. Tämä hämmensi minua hiukan, kuinka nopeasti kaikki tapahtui, koska olimme juuri aiemmin jutelleet tuosta, että hänellä ei squirttaamisesta mitään kokemusta ole aiemmin ja jälkikäteenkin jutellessamme hän sanoi, että on hän sitä joskus kokeillut, muttei siinä ole koskaan onnistunut. Tämä roiskiminen sai kyllä kiimani taas aivan maksimiin ja pumppasin tuota pillua lisää ja kohta sieltä roiski nesteitä reilusti lisää. Painoin pään noihin nesteisiin, maistelin ja nautin niistä kunnolla. Siirryin tämän jälkeen ylemmäs ja paljastin hänen rintansa esiin, nuolin hänen nännejään, puristelin rintoja ja siirryin myös ylemmäs suutelemaan hänen huuliaan ja kaulaansa. Hänen kätensä hakeutui housuilleni ja rupesi etsimään sieltä jo täysin kovettunutta kaluani. Hän hieroi sitä housujeni läpi ja suutelin hänen kaulaansa ja rintoja.

Nousin ylös ja menin sängylle puolimakaavaan asentoon ja pyysin naisen päälleni. Hän tuli päälleni ja ratsasti päälläni niin, että minulla oli housut vielä jalassa, ja hän hieroi itseään kaluni päällie intohimoinen ilme kasvoillaan. Puristelin hänen liiveistä ulos tulevia rintojaan, imin niitä ja otin hiuksista kiinni ja vedin tuon naisen lähemmäs itseäni ja suutelin häntä samalla, kun upotin sormen hänen sisäänsä. Painoin hänen päätään hellästi alaspäin hänen tajutessaan, että minäkin saattaisin haluta jotain. Hän eteni hitaasti alaspäin suudellen ylävartaloani ja alaspäin edetessä hieroi housuissa olevaa kovaa kaluani ja kiusoitteli hetken, ennen kuin veti housuni alaspäin ja nuolaisi kyrpäni vartta. Hän suuteli minua siitä ympäriltä, nuolaisi välillä vartta ja lopulta riisui housut kokonaan. Käsi löysi kaluni varteen ja huulet terskalleni ja selvästi ensin maistellen hän otti sen suuhunsa ja aloitti todella tuntuvan imemisen. Tunne oli taivaallinen, kun hän imi kyrpää itsevarmoin ja selvästi kokenein ottein. Minä olin taas jälleen aamun kiusoitellut ajatuksilla ja käsini oli käynyt monesti housuissani, mutten ollut antanut itselleni lupaa tulla ennen tätä sessiota. Minusta siis tuntui siltä, että olisin voinut laueta nopeastikkin jo siihen paikkaan, mutta sitä en tietenkään halunnut. Pidättelin itseäni ja nautin tuosta tilanteesta, tunteesta ja näystä kuinka kyrpääni imettiin ihanan varmoin ottein.

Hiuksista kevyesti ottaen nostin hänen päänsä pois kyrvältäni ja nousin ylös. Nuolin hetken häntä taas kontillaan, kunnes pyysin hänen menevän taas selälle sänkyyn, jotta pääsisin kunnolla nauttimaan tuosta märästä ja kiimaisesta pillusta. Siirryin nuolemaan ja sormettamaan häntä ja jälleen pääsin todistamaan sitä, kuinka helposti hänet saikaan roiskimaan. Tällä kertaa en lopettanut sitä vaan puristin kaikki mehut sieltä, mitä sieltä irtosi ja sänky oli aivan litimärkänä. Nuolin pillua ja noita roiskuvia nesteitä ahnaasti ja kova kyrpäni tunsi alempana kuinka märkänä lakanat olikaan. Tämä sai minut todella kiimaiseksi ja haluamaan työntyä tuohon pilluun sisään. Siirryin pois ja suutelin tuota naista, jonka jälkeen kuiskasin hänelle haluaako hän kyrpää sisäänsä. Ihanan anelevaan sävyyn sain vastauksen, että pane mua.

Nousin ylös ja kaivoin kumin, asettelin sen paikalleen ja menin tuon selällään makaavan naisen eteen upottaen kaluni hänen sisäänsä. Nostin jalat olkapäilleni ja painauduin heti syvälle sisään aloittaen kiihkeän panemisen syvälle.  Levitin jalkoja, jotta pääsin vielä syvemälle ja tuo märkä ja tiukka pillu kyrpäni ympärillä tuntui todella hyvälle. Fiilis oli oikea ja mitään jännitystä ei ainakaan enää tässä vaiheessa ollut ilmassa naisenkaan puolelta. Vaihdoimme hiukan paikka, sillä sänky oli oikeastikkin ihan läpimärkä, mutta onneksi siitä löytyi hiukan kuivempi kohta vielä, jossa oli huomattavasti mukavampi naida. Naitiin tuossa asennossa hiukan jalkojen asentoja yms vaihdellen hetki, jonka jälkeen nousin ylös ja pyysin naisen tulemaan sängyn reunalle ja pyllistämään.

Upotin kyrpäni sisään häneen takaapäin ja aloitin panemaan häntä niin, että otin lantiosta kiinni. Näkymä oli todella hyvä, sillä tuo perse näytti tuossa asennossa todella hyvältä ja märkä pillu niin ahnaalta ottamaan kaluani sisäänsä. Vedin jossain kohtaa mekon takaisin perseen päälle ja ihailin tuota näkymää, kuinka kyrpä upposin mekon sisään. Nautin pitkään tässä asennossa tuosta märästä pillusta ja tunteesta kuinka se puristi kyrpääni ja kuinka hyvältä se vielä näytti. Vaihdoimme vielä kerran puolta, sillä minun oli tarkoitus tässä välissä ottaa muutama kuva, mutta eihän siinä malttanut niin, että niistä kuvista olisi mitään tullut, joten jätämme ne ehkä ensi kertaan. Tämän jälkeen nautin viel kielellä hetken tuosta pillusta ja upotin itseni edestäpäin sisään ja aloitin naimaan pillua ihan voimalla. Hetken kuluttua tunsin olevani lähellä ja kovensin tahtia vielä entisestään ja tulin voimalla, kun hänen pillunsa tuntui kokoajan vain tiukemmalta ja tiukemmalta ja puristi minusta kaikki mehut.

Tämä tarina saa varmasti vielä jatkoakin, sillä meidän olisi tarkoitus vielä tavata tuon naisen kanssa uudelleen ja harrastaa mahdollisesti myös kimppakivaa missä hänen miehensäkkin on mukana, kunhan aikataulut vain natsaavat kohdalleen. 


Minulla on aiempaakin kokemusta naisesta, joka eli vapaassa suhteessa ja minua kiehtoo tuokin asia kovasti. En tiedä kuinka yleisessä tiedossa ns "perussuomalaisella" ihmisellä on se, että pitkään yhdessä olevat parit harrastavat yllättävänkin paljon kimppakivaa tai käyvät luvan kanssa piristämässä suhdettaan vieraissa. Olen miettinyt monesti tuota asiaa todella syvällisestikkin ja minun mielestäni avoimet suhteet ovat oikein fine silloin, kun ne aidosti toimivat ja ne suhteen ulkopuoliset piristeet yksin tai erikseen ovat sellaisia, jotka oikeasti piristävät sitä suhdetta eivätkä aiheuta mitään ylimääräistä mustasukkaisuutta tai draamaa. Avoimessa suhteessa luottamus ja rehellisyys on kuitenkin aivan yhtä tärkeää, kuin yksiavioisessakin suhteessa, mutta avoimessa suhteessa asioista usein puhutaan varmasti paljon avoimemmin ja rehellisemmin eikä siinä ole varmasti pelkoa siitä, että toinen valehtelisi tai pimittäisi jotain tietoja. Jos seksi on vain seksiä ja suhde muuten kunnossa niin en usko myöskään, että siinä olisi silloin sitä pelkoa, että toinen ihastuisi johonkin uuteen kumppaniinsa, koska ei hän ole siinä mielessä lähtenyt häntä tapaamaan tai tutustumaan. Minulle ainakin seksi on seksiä ja seksistä voi nauttia niin tunteiden kanssa, kuin myös ilman, mutta ne ovat kaksi täysin eri asiaa eikä aidot ja vahvat tunteet toiseen ihmiseen jota rakastaa tukahdu sillä, että harrastaa nautinnollista seksiä jonkun toisen ihmisen kanssa. En tietenkään yleistä tätä asiaa niin, että tälläinen menettely kaikilla toimisi, mutta omalle kohdalle voisin hyvin kuvitella tuollaisen avoimemman suhteen jossain kohti elämääni mikäli minulla olisi samanlai ajatteleva kumppani rinnallani joka haluaisi myös tuollaisia suhteen ulkopuolisia piristyksiä yhdessä tai erikseen, miten vain sovitaan ja millainen fiilis molemmilla on. Kiehtovaa minun mielestä avoimessa suhteessa on se, että asioista todellakin pystytään puhumaan paljon avoimemmin ja kokemukset voidaan jakaa kumppanin kanssa niin, että molemmat nauttivat siitä. 

Monelle siinä kohtaa, kun toinen sanoo saaneensa suuren nautinnon jonkun muun ihmisen kanssa se on kova kolaus itsetunnolle ja ihminen tuntee itsensä riittämättömäksi. Tälläisessä tilanteessa tai toisen ajatellessa näin avoin suhde ei tietenkään tule toimimaan. Moni elää varmasti myös "avoimessa" suhteessa, jossa toinen osapuoli on siinä enemmän mukana, kuin toinen ja toinen "suostuu" siihen vain pitääkseen toisen tyytyväisenä. Tässä tilanteessa pitäisi jälleen miettiä sitä mikä on itselle parasta, mihin itse kykenee ja ennenkaikkea mitä itse haluaa. Omalla kohdallani näkisin tuollaisen tilanteen toimivaksi pidemmän suhteen jälkeen, johon molemmat kaipaisivat piristystä ja se tehtäisiin ainakin alkuun yhdessä kumppanin kanssa harrastaen kimppaa joko toisen naisen, miehen tai parin kanssa.

Tuon aikaisemman varatun ja avoimessa suhteessa elävän naisen kanssa tapailimme useamminkin, harrastimme todella estotonta ja nautinnollista seksiä ja puhuimme paljon tuosta avoimesta suhteesta ja heidän tilanteestaan. Heillä tilanne toimi niin, että molemmat olivat työssään kiireisiä ja viettivät yhteistä aikaa silloin, kuin sitä oli ja nauttivat ulkopuolisista piristeistä omalla ajallaan, viemättä toisiltaan sitä yhteistä aikaansa. Heillä oli myös selvä käsitys siitä, että he eivät ole ihmisiä, jotka on tarkoitettu olemaan yhden ja saman ihmisen kanssa suhteessa vuodesta toiseen ilman, että siinä olisi mukana muita seksikumppaneita. He harrastavat suhteen ulkopuolista seksiä niin yhdessä, kuin erikseenkin ja homma tuntuu toimivan oikein mallikkasti.

Tähän en tällä kertaa enää enempää rustaile ajatuksiani tuon avoimen suhteen puolesta, mutta mikäli tästäkin aiheesta joku haluaa käydä syvällisempää keskustelua niin minuun saa ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla.

Nautinnollista syksyä,
-X-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti