perjantai 9. syyskuuta 2016

Pohdintaa

Jälleen kerran olen viettänyt kiireistä elämää ja tekstejä ei ole tänne tullut rustailtua, vaikken minnekkään munkkiluostariin tässä välissä ole sentään liittynyt. Seksiä on tullut harrastettua aina, kun vaan aikataulut on antanut periksi, mutta kirjoittamaan niistä en ole kerennyt. Pyrin korjaamaan tämänkin tilanteen vielä, jottei blogi ihan täyteen hiljaisuuteen vaivu. Mutta nyt rustaan teille hiukan jotain muuta.

Minulta on usein kysytty, että miten kykenen harrastamaan seksiä ilman tunteita tai seksitreffailemaan ihmisen kanssa, jota en sen paremmin tunne. Minulle seksi on ollut aina asia, josta olen nauttinut suuresti, jossa olen aina halunnut kehittää itseäni ja josta saan irti niin henkisellä, kuin fyysiselläkin tasolla todella paljon. Mieleni on aina ollut normaalia tuhmempi, mieltymykseni ovat olleet aina todella laajat ja monipuoliset ja olen ollut aina myös todella kokeilunhaluinen. Mitä pidemmälle elämää on mennyt eteenpäin sitä enemmän vain tuo kokeilunhalu on kasvanut, on tullut uusia juttuja mitä on kokeillut ja uusia ideoita mitä kokeilla. Tiedän myös sen, että seksiä voi olla tunteiden kanssa tai ilman. Niiden ero on todella suuri, mutta niitä ei mielestäni voi tai edes pidä vertailla keskenään.

Seksitreffailu on minulle helppoa varmaan siksi, että olen muutenkin todella sosiaalinen ja puhelias mies, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaaan kuunnella ja lukea ihmisiä hyvin sekä osaan sanoa omat ajatukseni ja haluni ääneen. Seksin suhteen olen todella avoin ja en häpeile kertoa likaisimpia mieltymyksiänikään. Suorapuheisuudella, rohkeudella ja olemalla aito oma itsensä pääsee yleensä todella pitkälle tässä, kuin myös muissakin asioissa elämässä. Suomalaiset ihmiset ovat usein muutenkin hiukan ujoja ja mitä seksiin tulee niin sitä puhuminen avoimesti tai julkisesti tuntuu olevan edelleen jonkinlainen tabu.

Omien kokemuksieni mukaan kuitenkin sillä omalla suorapuheisuudellaan, käytöksellään ja energiallaan minkä itsestään antaa ulospäin voi vaikuttaa paljon siihen toisen ihmisen avoimuuteen ja rohkeuteen. Kaikki ihmiset eivät ymmärrä kaikkea eikä heidän tarvitsekkaan, mutta tuolla suoralla puheella, tekstillä tai olemuksella pystyy hyvin erottamaan ne ihmiset, joiden kanssa on jotain yhteistä ja saa toisesta ihmisestä usein paljon enemmän irti.

Suurin osa kokemuksistani seksin suhteen on niitä, joissa tunteilla ei ole ollut mitään osaa vaan seksistä on nautittu joko intohimon voimin tai aidosti vaan siksi, että se seksi on yksi elämän suurimmista nautinnoista. Tottakai se vaatii aina jonkinlaista kemiaa, mieltymysten kohtaamista ja sitä, että molemmat haluaa sitä yhtä paljon, jotta homma toimii edes jollain tasolla. Se mikä saa haluamaan sitä toista ihmistä voi taas olla jokaisen kohdalla niin eri asia. Milloin se on jokin kasvot, kroppa, eleet, ääni, olemus, itsevarmuus, aitous, rohkeus, mutta tärkeintä on se, että se toinen ihminen jollain tavalla sytyttää aidosti. Yhtä oikeaa tapaa tai kaavaa ei myöskään ole toimivalle seksille vaan jokaisen ihmisen kanssa se on aina uusi kokemus ja toisen ihmisen kanssa voi toimia ihan toisenlainen juttu, kuin taas toisen. Tässä olen huomannut juuri sen, että se aitous tulee todella vahvasti esille silloin, jos toinen on puhunut aivan muuta, mitä ei aidosti ole tai sanonut tykkäävänsä jostain mistä ei sitten välttämättä oikeasti tykkääkkään. Tämän takia suorapuheisuus, kokeilunhalu, estottomuus ja aitous on ne asiat mitkä minua sytyttää nykyään eniten.

Minulla on paljon hyviä kokemuksia ja voin rehellisesti sanoakkin, että suurin osa seksikokemuksistani ovat olleet hyviä tai niissä on ollut ainakin jotain hyvää. Joukkoon mahtuu toki muutama sellainen kokemus, josta on jälkikäteen miettinyt, että miksi homma meni jonkinlaiseksi "suorittamiseksi" tai se ei tuntunut juuri miltään. Kaikesta kuitenkin oppii ja mielestäni seksiä ei voi koskaan harrastaa liikaa tai siitä ei voi koskaan oppia liikaa. Monella miehellä varsinkin tuntuu olevan todella vääristynyt kuva seksistä tai seksiin liittyvistä "taidoistaan", sillä moni kuvittelee jokaisen ihmisen nauttivan yhdellä tietyllä tapaa. Tähän asiaan törmää usein silloin, kun keskustelee naisten kanssa heidän kokemuksistaan ja siitä millaisia miehiä heillä on ollut.

Itselle uusi kumppani on aina uusi haaste ja siinä on oma viehätyksensä selvittää se miten saa juuri toisen nauttimaan. Nautintoon ja varsinkin orgmasiin asti pääseminen ei tietenkään ole takuu pelkkien "teknisten taitojen" avulla, vaan se vaatii jo paljon muitakin tekijöitä, jotka sen mahdollistaa. Toki orgasmikin on asia, joka on toiselle helpompi, kuin jollekkin toiselle lähes mahdottomuus.

Usein orgasmin saaminen on helmpompaa, kun tuntee toista ihmistä hiukan ja osaa sekä uskaltaa rentoutua tilanteessa täysin, mutta olen myös törmännyt naisiin, joille on omien kokemuksiensa mukaan helpompi saada nautintoa ihmisen kanssa, jota ei juuri tunne ja osaa silloin helpommin olla oma itsensä häpeilemättä. Ihmisten erilaisuus välillä yllättää minut edelleenkin, vaikka olenkin tavannut todella paljon erilaisia ihmisiä ja asiat kääntyvät välillä ihan päälaelleen joidenkin asioiden ja ihmisten kohdalla.

Tiivistettynä olen siis todennut itseni kykenevän seksiin erilaisten ihmisten kanssa todella helpostikkin, kunhan ajatukset ja mieltymykset kohtaavat ja ollaan edes jollain tasolla samalla aaltopituudella. Jokaisen ihmisen kanssa ei tietenkään ajatukset kohtaa, mutta suurimman osan kanssa tulen toimeen ja muiden avoimien ja estottomien ihmisten kanssa lähtökohtaisesti kykenen seksiin ja saan siitä irti todella paljon niin henkisellä, kuin fyysiselläkin tasolla.

Toinen asia mikä usein nousee esiin keskusteluissa on se, että miksi miehillä on oikeus harrastaa seksiä useamman naisen kanssa, mutta nainen leimataan samantien ties miksi, jos hänellä on ollut useampi seksikumppani. Minun ajatusmaailmassani ihan jokaisella meistä on oikeus seksiin ja siitä nauttimiseen. Se, että nykymaailmassakin vielä vilkkaan seksielämän omaava nainen leimataan huoraksi tai halvaksi ei mahdu minun ymmärrykseeni alkuunkaan. Mikäli naisella ei ole oikeutta nauttia seksistä siinä missä me miehetkin, niin aika tylsäksi meidän miestenkin seksielämämme kävisi. Naiset olisivat meille pelkkiä esineitä, jotka eivät nauti tilanteesta ollenkaan, joten minä jäisin ainakin ilman sitä mitä itse seksiltä ja kumppanilta kaipaan, eli aitoa nautintoa ja estotonta seksiä, jossa molemmat osapuolet nauttivat siitä täysillä. On toki poikkeuksiakin, että todella vilkkaan seksielämän tai historian omaava mies leimataan myös jollain tapaa likaiseksi tai muuten vaan aivottomaksi eläimeksi, jolla ei mielessä pyöri mitään muuta, kuin seksi.

Jokaisella meillä on oikeus nautintoon ja seksiin ja niin kauan, kun se tuntuu omasta mielestä hyvältä sitä pitää harrastaa juuri niin, kuin itsestä parhaalta tuntuu. Jos elämme maailmassa, jossa nainen ei nauti seksistä tai jossa naisella ei ole oikeus harrastaa seksiä, kuin tietyn määrän miesten kanssa niin millä tavalla naiset sitten oppisivat itsestään yhtään mitään? Jos ihminen ei nauti jostain jutusta niin se ei ole kovin pitkäkestoista eikä mielenkiintoista millään tavalla. Onneksi tässä asiassa ollaan menty kuitenkin kokoajan eteenpäin ja itse ainakin kannustan ihmisiä, niin naisia, kuin miehiäkin olemaan rohkeasti juuri sitä mitä on ja kokeilemaan asioita mitkä siellä mielessä kiehtovat.

En tähän tällä kertaa jaksa enempää ajatuksiani rustailla, mutta minulle saa jättää palautetta tai esittää kysymyksiä tai toiveita tekstien suhteen, mikäli mieleen jotain juolahtaa. Nauttikaa seksistä ja olkaa sitä mitä olette, se piristää kummasti mieltä ja kehoa ;)

Tätä kirjoittaessani odottelen uutta tuttavuutta kyläilemään, sillä sain pitkästä aikaan todella suoran ja mielenkiintoisen ehdotuksen ja vielä oikeaan aikaan, sillä juuri tällä hetkellä minulla on oikea fiilis ja aikaakin tapaamiseen. Mielenkiinnolla odottaen mitä seuraavaksi tapahtuu. Ehkäpä tästä tapaamisesta tulee seuraava kirjoitus tänne!

-X-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti