sunnuntai 11. syyskuuta 2016

"Mä haluun, että sä otat mut, sun luona ja mahdollisimman pian"

Mietin tuossa illalla kotiin päästyäni perjantai-iltaa, jolloin tapasin yhden uuden tuttavuuden pitkästä aikaa. Minun oli tarkoitus alkaa raapustamaan tekstiä tuosta perjantai-iltaisesta tapaamisesta, mutta juteltuani tämän kyseisen naisen kanssa asiasta sain yllätyksekseni kuulla, että tästä tapaamisesta olikin olemassa jo jokin päiväkirjamainen kirjoitus. Heti perään tuo nainen, jonka voisin nimetä tässä kohtaa vaikka S:ksi, totesi että hän voi sen minulle lähettää, jos haluan sen lukea tai julkaista täällä.

Oli todella kiehtovaa kuulla, että hän oli oma-aloitteisesti raapustanut oman näkemyksensä tapahtumista ja tottakai minä halusin lukea sen. Lukaisin tekstin läpi ja tottakai nuo tapahtumat muistuivat mieleen hiukan paremmin. Voisin itse kirjoittaa siitä myös oman versioni, mutta sovimme, että julkaisen tällä kertaa tuon naisen sanoin kuvaillun tapahtumien kulun ja kirjoitan sitten jostain tulevasta kerrasta oman tarinani tapahtumista, sillä sen verran hyvin tuo meidän eka tapaamisemme sujui, ettei se siihen jäänyt.
Tämän pidemmittä puheitta S:n kertomus perjantai-illan tapahtumista olkaa hyvä:

 Mä tapasin X:n tinderissä. Hänellä oli siellä linkki seksiblogiinsa. Olin törmännyt tähän blogiin aikasemminkin ja se oli herättänyt mun kiinnostuksen. Meistä tuli onneksi mätchi ja heitin X:lle aika suoran ehdotuksen.

 Mä olin aika varma, ettei X olisi musta kiinnostunut, koska olen aika kokematon. Mulla on seksikumppaneita ollut noin 10 kpl. Hetken aikaa juteltuamme sovimme tapaamisen hänen luokseen. Sovimme etukäteen myös, mitä puen päälleni. Annoin hänelle vaihtoehtoja ja hän valitsi nahkahousut ja korkkarit.

 Mä en oo ikinä tehnyt mitään tällaista. Mua jännitti ihan hulluna ja mietin että mitä helvettiä mä oon tekemässä ja pitäiskö kääntyä takaisin. En ollut nähnyt edes X:n kasvokuvaa. Jotenkin mulla oli kuitenkin kova luottamus häntä kohtaan. Oltiin kuitenkin vähän vaihdettu viestejä ja hän lupasi, ettei tehdä mitään mitä en haluaisi.

 Noh sitten mä saavuin hänen luokseen. Hän tuli avaamaan mulle oven ja mulla oli ihan super ujo fiilis. Otin kengät pois ja mentiin olkkariin. Taidettiin pari sanaa vaihtaa ennen kuin hän meni suoraan asiaan. Mentiin makkariin, missä hän laittoi minut sängylle pyllistämään ja pään patjaa vasten. SIinä hän läpsäsi minua kunnolla perseelle. Kukaan ei oo ikinä läpsässy niin kovaa mua ja se tuntu vaan hyvälle. Sitten hän hieroi mun pillua housujen päältä ja veti mua kunnolla tukasta. En saanut nostaa päätäni patjasta ja se tuntui niin hyvältä koska hän todellakin määräsi mitä tehdään. Sitten kuulin, kuinka hän alkoi riisua itseään ja otti vyön pois housuista. Tää kohta jännitti mua ihan sikana. Ja sieltä se tuli, vyöllä perseeseen. Ja sekin tuntui hyvältä. Meidän sessio kesti 1,5 tuntia. Siis aivan sairasta! Mä oon aikasemmin tottunu sellasiin 20 min sessioihin.

 Hän määräsi koko ajan mitä tehdään ja miten tehdään. Hän nuoli ja sormetti minua, pani edestä ja takaa ja sivulta ja suuhun… Mä olin lukenut X:n blogista että hän saa aika monet naiset squirttamaan. Olin kuitenkin varma ettei onnistu siinä minun kanssa. Mua kuitenkin jännitti jonkin verran vaikkakin nautin joka sekunnista. Ei mennyt kauankaan, kun mä roiskin. Se tuntui todella oudolta. Ensinnäkään en ole tottunut niin kovaan käsittelyyn. En tiedä monta kertaa hän sai minut roiskimaan sen illan aikana, ehkä neljä-viisi kertaa? Se tuntui enemmän kipeältä kuin oikeelta orgasmilta, olihan X muutenkin jo pannut mut ihan puhki. Toivottavasti seuraavilla kerroilla tottuisin tähän hieman ja se alkaisi tuntua paremmalta.

 Mulle tässä kerrassa melkein kaikki oli uutta. Se, että mies vei noin vahvasti eikä antanu mulle mitään sananvaltaa. Se, että hän läpsi mua perseelle todella kovaa sekä kädellä että vyöllä. Se tuntui todella hyvälle kun hän veti avarilla poskille, välillä suuteli mua ja silitti mun poskea ja taas yhtäkkiä avari. Mä olin ihan hullussa kiimassa.

 Mä en oo ikinä harrastanut noin rajua seksiä ja silti musta tuntuu että X päästi mut aika helpolla. Jatkoa innolla odottaen...

Tähän loppuun voin vielä vahvistaa, että olemme molemmat S:n kanssa samalla linjalla sen suhteen, että homma toimi ja molemmat nauttivat tilanteesta todella paljon. Minä nautin tuon naisen todella nöyrästä asenteesta, aidosta halusta miellyttää minua ja siitä, että hän oli heti kaikesta jännityksestä huolimatta todella rentoutunut ja täysillä mukana menossa. Sain vahvan tunteen hänen upeasta asenteestaan ja aidosta halusta tehdä kaikki asiat  niin hyvin vain, kun mahdollista siitä, kun hän kysyi minulta mitä haluaisin hänen olevan päällään, kun hän saapuu luokseni. Tuossa naisessa oli todella monta eri asiaa mitkä kiehtovat minua paljon ja odotan todella innolla seuraavaa tapaamistamme, jonka jo kerkesimme sopimaankin.

Mainitsemisen arvoista on myös se, että S:n keskustelunavaus oli sen verran suora ja rohkea, jolloin jopa minä epäilin hänen olevan aivan tosissaan. Hiukan kyseenalaistaen kuitenkin kysellen hänen mieltymyksiään ja moista avausta, mutta vakuutuin kuitenkin todella nopeasti siitä, että hän oli aito ja tosissaan. Tuo blogin otsikkoteksti onkin lainattu tuosta lauseesta, jolla S aloitti meidän keskustelun. 


- X&S -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti