perjantai 22. heinäkuuta 2016

Sokkoseksiä

"Hei! Törmäsin blogiisi ja lukaisin sen eilen läpi. Lukeminen laittoi todella kiihottamaan, etenkin kuvailu seksistä taloyhtiön varastossa. Mainitsit ettei tyttö tiennyt nimeäsi tai miltä näytät. Itseä kiihottaa ajatus siitä, että en tiedä ketä olisin menossa tapaamaan ja vastassa saattaisi olla kuka vain! Kuka vain voi napata minut kadulta ja viedä mennessään. Myös raju seksi ja "pakottaminen" saa minut sykkimään..."

Noilla sanoilla alkoi tämänkertainen keskustelu, jonka sain sähköpostiini. Vastasin viestiin kertoen, että itseäkin tuo tapahtuma kiihotti kovasti niin etukäteen, itse tilanteessa, kuin myös jälkeenpäin ajateltuna. Kerroin myös tälle neidolle, että tottakai olimme viestien muodossa vaihtaneet ajatuksiamme mieltymyksistämme, sopineet tietynlaiset pelisäännöt ja käyneet tärkeimmät asiat läpi, jolloin itse tilanteessa oli kaikki selkeää ja siinä ei tarvinnut kummankaan osapuolen itseään rajoitella tai jarrutella.

Utelin hiukan lisätietoja neidosta ja hänen tarkemmista toiveistaan sen suhteen mitä hän mielessään on fantasioinut ja mistä hän tykkäsi eniten seksissä. Sain vastaukseksi mieltymykset bdms:ään, peppuleikkeihin ja alistamiseen, joka ei aina ollut sisältänyt edes seksiä. Hän vakuutteli kovasti siis nauttivansa ja kiihottuvansa alistumisesta ja siitä, että mies ottaa hänet kyselemättä. Myös jännitys sai hänet kiihottumaan. Hän kertoi todella avoimesti ja nopeasti siitä mikä sai hänet kiihottumaan ja mistä hän tykkäsi, josta minä sitten rupesin rakentamaan mielessäni kuvaa siitä millainen tapaaminen tässä tapauksessa voisi olla kiinnostava.

Ei tarvinnut kauaa miettiä, kun mieleeni juolahti tietynlainen kuva siitä miten haluaisin tuon tapaamisen toteuttaa. Minulla on käynyt mielessäni aikojen saatossa välillä ajatus siitä, kuinka kiihottavaa olisi ottaa joku nainen niin, ettei hän missään kohtaa näe kuka hänet ottaa tai mitä tilanteessa tulee tapahtumaan, vaan hän on täysin tietämätön kuka häntä panee, mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi ja sen jälkeen vielä jää sinne miettimään mitä juuri tapahtui. Kirjoitin hänelle ideastani eräänlaisen version ja sain vastauksesi innostuneen ja hyväksyvän viestin, että tuo kuulostaisi hyvältä idealta.

"Saat vapaat kädet tehdä mulle mitä haluat". Tähän vastasin, että nyt tässä kohtaa viimeistään haluan tietää mikäli ehdottomia ei juttuja on, sillä tuo minulle vapaat kädet oikeuden antaminen on sellainen asia, että sen jälkeen en rupea enää itseäni rajoittamaan. Sovimme säännöt ja sen, että hän voi toki pelin puhaltaa poikki mikäli rupeaa tuntumaan liian pahalta. Vaihdoimme vielä hiukan ajatuksiamme ja utelin häneltä onnistuisiko tapaaminen hänen luonaan. Sovimme, että tapaaminen tulee tapahtumaan hänen luonaan niin, että hän odottaa sängyssä perse pystyssä ja silmät sidottuna, ovi on avoinna ja voin kävellä vain sisään ja ottaa hänet sen enempää kyselemättä.

Neidon aidosta nöyryydestä ja halusta alistua minulle täysin kertoi myös se, että hän kysyi minulta vielä olisiko minulla toiveita sen suhteen miten hänen pitäisi olla pukeutuneena, kun saavun paikalle. Ehdotin hänelle, että hän voisi minulle laittaa eri vaihtoehdoista kuvia ja näin sainkin muutaman vaihtoehtokokonaisuuden joista löysin selkeän suosikkini. Sovimme ajankohdasta ja pyysin vielä tässä kohtaa lupaa sille, että voinko kuvata tapahtumia mikäli sellainen tunne itselle tulee, johon sain hyväksyvän vastauksen.


Lähdin kotoani kohti osoitetta, jonka nartulta olin saanut. Laitoin matkalta viestin, että 10 minuuttia ja hänen tulee olla perse pystyssä, silmät sidottuna sängyssä odottamassa, niinkuin olimme sopineet. "Täällä ollaan" viesti tuli vastaukseksi. Saavuin alueelle ja hetken kierreltyäni löysin oikean pihan, avasin portin ja ulko-ovi sisäpihalla olikin jo auki. Astuin sisään eteiseen, riisuin kenkäni ja avasin vielä välioven. Astelin sisään pimeään huoneistoon ja näin oven, joka oli levällään. Huoneeseen päästyäni siellä odotti narttu perse pystyssä ihan hiljaa, niin kuin olimme sopineet ja asustuskin näytti tutulta, joten asiat tuntuivat olevan juuri niin, kuin pitikin. Mitään sanomatta menin lähemmäs narttua, läpsäisin ja puristelin peppua ja siirsin stringejä sivuun, josta paljastui jo märkä ja kiimainen täysin posliiniksi ajeltu pillu. Siirsin kosteutta pillulta pienen ja viattoman näköiselle peppureiälle ja upotin sormeni hänen perseeseen. Upotin hiljaa sormea hänen perseeseen, puristelin ja läpsin pakaroita ja nartun hengitys tuntui kokoajan raskaammalta. Jännitystä ei ollut juuri lainkaan havaittavissa ja nartun rohkeus ja nöyryys yllätti jopa hieman.

Nuolin pillua ja peppua, mutta pillu jäi tällä kertaa vähälle huomiolle sillä olin mielessäni miettinyt valmiiksi, että narttu saisi tällä ekalla kerralla tuntea itsensä todella likaiseksi ja käytetyksi, joten keskittyisin hänen perseeseen ja ottaisin sen sen verran kovaa, että hän varmasti tuntee sen seuraavana päivänäkin. Nuolin ja sormetin hänen persettään vielä hetken ja nousin ylös.

Riisuin itseni ja katselin kun narttu perse pystyssä aivan hiljaa vain odotti mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Otin vyöni ja annoin pari iskua vyöllä hänen perseelleen ja käskin häntä siirtymään sängyn reunalle. Käskin hänen levittämään persettään, sylkäisin peräaukolle ja upotin kyrpäni hänen sisäänsä. Hänen perseensä oli jo todella valmis ja vastaanottavainen ja kaikesta muustakin päätelleen ei ollut eka kerta, kun tuo narttu jakoi persettä käytettäväksi. Hän tuntui nauttivan siitä tilanteesta, vaikka alkuun reaktioit olikin ehkä sellaiset, että se saattoi hiukan tehdä kipeää. Olin kiusannut itseäni jo edellisen illan ja kyseisen päivän ja panetukseni oli todella suuri. Mikään minuuttimuna en koskaan ole ollut, mutta noin pitkän kiusaamisen jälkeen tunne oli sellainen, että ei olisi ollut ongelmaa laueta vähemmänkään ajan puitteissa. En tietenkään halunnut sitä tehdä ja osaan pidättää kyllä halujani, joten nautin tuosta tiukasta perseestä pitkän ajan jo pelkästään tuossa asennossa. Vaihtelin tahtia, välillä vedin kyrpäni pois kokonaan ja upotin sen hitaasti sisään ja välillä otin tiukemman otteen ja nussin kovempaa ja syvemäälle häntä. Perse antoi ihanasti periksi ja pois vetäytyessä jäi todella kiihottavasti avoimeksi. Käskin narttua vielä levittämään persettä lisää, painoin ensin kaksi ja sitten kolme sormea sisään ja venytin tuota persettä vielä lisää. Työnnyin vielä hänen sisäänsä ja nussin hetken, puristellen ja läpsien persettä samalla, jonka jälkeen pyysin nartun tulemaan lattialle.

Narttu totteli käskyjäni ja otin tukasta kiinni, jonka jälkeen vein perseessä uineen kyrpäni hänen huulilleen ja painoin sen hänen suuhunsa. Nöyrästi, ahnaasti ja intohimoisesti hän kyrpää ottikin suuhun ja annoin tukasta vauhtia hänelle. Upotin kyrpää syvälle kurkkuun ja hän kakoi välillä, kuola valui ja varmasti tuolla huivin alla myös silmät vuotivat tuosta työskentelystä. Annoin hänen välillä imeä rauhallisemmin, kun taas välillä nussin säälimättä häntä syvälle kurkkuun. Nartun takana oli peilikaapisto, josta upeasti näki toisesta kulmasta kuinka narttu teki työtään.

Painoin nartun kontilleen lattialle, pään alas ja komensin nostamaan perseen niin pystyyn, kun hän ikinä saa. Painoin kyrpäni jälleen tuonne kiimaiseen ja ahnaaseen perseeseen ja rupesin upottamaan itseäni syvälle hänen sisäänsä. Tästä asennosta pääsin painautumaan todella syvälle hänen sisäänsä ja sen myös kuulin ja aistin reaktioista. Upotin kyrpääni edestakaisin hänen sisällään, vedin välillä kyrvän pois ja syljin tuonne avonaiseen peräaukkoon ja upotin itseni uudelleen sisään. Painoin itseni aivan niin syvälle, kuin koskaan sain ja liikuttelin itseäni hänen sisässään kokonaisuudessaan. Tämä tuntui olevan nautinnollisen kiihottavaa, sillä nartun ulina vaan voimistui. Käänsin narttua niin, että hänen perseensä osoitti takanamme olevaan peiliin ja asettauduin hänen päälleen niin, että olin itse kohti peiliä. Painoin kyrvän tästä asennosta hänen pystyssä olevaan perseeseen. Tämä oli minulle aivan uusi asento, näkymä ylhäältä sekä peilistä oli todella kiihottava ja tässä korostui se kuinka pieneltä, viattomalta ja avuttomalta narttu perse pystyssä siinä lattiallaan näytti. Upotin kyrpää hiljalleen hänen sisäänsä, ottaen sen välillä pois ja upottaen taas uudelleen. Tässä asennossa ei kovin rajusti pystynyt nussimaan, mutta asennon erikoisuus ja kaikki muu teki tilanteesta todella kiihottavaa. Tässä kohtaa mietin mielessäni huoneen huonoa valaistusta, sillä koitin ottaa kuvaa ja videota tästäkin, mutta ei tuossa valossa siitä tullut oikein mitään. Keskityin siis jälleen vaan siihen, että nartun perse sai kyrpää sisäänsä ja tulee tuntemaan sen vielä jälkikäteen.

Tämän jälkeen annoin nartun taas maistaa kyrpää ja komensin hänet sängylle vatsalleen. Asettauduin hänen taakseen ja upotin kaluni jälleen häneen. Painauduin ihan kiinni häneen ja rupesin panemaan häntä voimalla syvälle perseeseen. Kuiskasin hänelle, että tästäkö hän nautti, johon kuulin vain jotain muminaa ja toistin kysymyksen. Sain ensin ujon vastauksen, jonka jälkeen kysyin, että mistä hän tykkäsi, johon hän sanoi: "Tykkään saada herran kyrpää perseeseen". Puhuin hänelle tuhmia, kyselin häneltä erilaisia asioita ja tämä yhdessä sen kanssa, että pumppasin itseäni häneen sai hänet entistä kiimaisemmaksi. Kerroin hänelle, että nyt aion sotkea hänen ahnaan perseensä spermalla. Kyselin vielä, kuinka paljon hän tykkäsi tuota persettään jakaa ja hän kiimassa ulisi vaan, että rakastaa jakaa itseään ja persettään. Tunsin itseni olevan lähellä tulemista, kiihdytin tahtia ja annoin spermani syöksyä syvälle nartun perseeseen. Käskin hänen nousemaan kontilleen, jotta nään kuinka tuo ahnas perse valuu spermaani ja narttu oli jälleen suunnilleen siinä asennossa mistä aloitimmekin.

Menin pesemään itseni, puin vaatteet päälle ja annoin nartulle vielä kunnolla kämmentä ja vyötä perseelle niin, että varmasti oli perse kipeänä monesta kohtaa. Sanoin hänelle, että hän voi kohta minun lähdettyäni riisua siteensä silmiltään ja jätin hänet sängylle makaamaan spermat perseessä ja pakarat punoittaen. Huusin vielä ovelta, että laita minulle viestiä, niin sovitaan jatkosta. Sain viestin sähköpostiini seuraavana päivänä jossa luki: "Tuli niin ihanan käytetty olo eilen, kun jätit mut piiskattuna ja spermat pyllyssä. Näin narttua kuuluukin kohdella... En tiedä miten pystyn istumaan töissä koko päivän, sillä paikat on "vähän" hellänä."

Tästä on hyvä jatkaa, sillä tämän nöyrän ja estottoman nartun kanssa olemme sopineet jo vieläkin rajummista ja erikoisemmista sessioista, joista varmasti tulette kuulemaan lisää.

-X-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti