maanantai 13. kesäkuuta 2016

Uusi kokemus

Viime viikko meni todella nopeasti, mutta kyllä siihen mahtuikin tapahtumaan kaikinpuolin oikein mukavasti. "Kerkesin" nähdä muunmuassa 3 eri naista viikon aikana, josta kaksi oli täysin uusia tuttavuuksia, mutta jokainen tapaaminen oli kyllä todella mieluisa ja antoisa ja viikonloppu menikin todella raukein ja hyvin fiiliksin. Nyt kun uusi viikko ja uudet kujeet taas starttasivat niin himot ovat maksimissaan ja mietin tässä seuraavaa "siirtoani".

Olimme bonganneet toisemme tinderistä, jonka kautta nainen oli eksynyt blogiini ja kiinnostunut siitä sekä minusta. Vaihdoimme aika nopealla tahdilla mieltymyksiämme seksin suhteen ja ajatuksia muutenkin elämästä ja päädyimme siihen, että josko tapaisimme ja katsoisimme miten kemiat pelaavat. Mitä pidemmälle viestittely eteni sitä varmemmaksi molemmat tulivat siitä, että homma tulisi menemään aikalailla suoraan seksin harrastamiseen, sillä meillä tuntui olevan sen suhteen jonkinlainen yhteys, molemmat yhtä vapaamielisiä, estottomia ja kokeilunhaluisia.

Sovimme, että menen hänen luokseen illalla, kun hän oli käynyt treenaamassa ja suihkussa. Saavuin hänen ovelleen ja oven tuli avaamaan kuvista tutun näköinen nainen. Riisuin kenkäni ja takkini ja asettauduimme olohuoneen sohvalle istumaan, jossa juttelimme niitä näitä alkuun, mutta kyllähän puheenaiheet sitten karkasivat seksiin ja ihmissuhteisiin. En muista tai oikeastaan tarkkaillut kauan tuossa jutustelutuokiossa meni aikaa, mutta hetken tovin siinä maltoimme vaihtaa ajatuksiamme, kunnes sitten mietin mielessäni, että tahdon käydä tuohon naiseen jo "kiinni", joten ehdotin, että lähdetään makuuhuoneeseen, koska haluan maistaa hänen pilluaan.

Menin edeltä hänen sänkyynsä makoilemaan ja hän tuli hetken kuluttua perästä sinne. Suoraan hänen sänkyyn päästyään otin itsevarmat otteeni käyttöön ja rupesin hieromaan häntä jalkovälistä, jota peitti vain mustat stringit. Suutelimme ja hieroin hänen jalkoväliään ja hänen kiihottumisen tila oli jo nyt todella selvästi havaittavissa äänistä ja reaktioista. En malttanut vaan raotin stringejä ja hieroin hänen märkää pilluaan ja upotin sormeni hänen sisäänsä. Nainen nautti heti alkuun jo todella lujaa, haukkoi henkeään ja tilanne kiihotti minua myös todella suuresti. Kuinka mukana hän olikaan heti alkuun ja minä nautin, kun sain hänet voihkimaan nautinnosta jo pelkästään tuolla, että työnsin suoraan sormet hänen sisäänsä. Hetken aikaa sormetettuani häntä lujaa ja tuntien sormieni olevan todella märät mainitsin hänelle asiasta, johon kuulin vastauksen, että haittaako se. Vastasin ettei tosiaan haittaa, irrottauduin hänen sisältään sormineni, riisuin noi stringit pois ja menin sängyn laidalle makaamaan.

Asettauduin hänen jalkoväliinsä ja rupesin määrätietoisesti nuolemaan häntä, halusin taas maistaa noita kiimanesteitä ja sotkea kasvoni niissä, sillä olihan hän todella märkänä jo nyt. Nuolin klittaa, nuolin pillua, upotin kieltä hänen sisäänsä ja jatkoin tätä hetken aikaa. kunnes otin sormeni taas mukaan peliin. Tämä yhdistelmä sai hänet taas astetta suuremman kiiman valtaan ja nautin taas tuosta kuinka pystyin kuulemaan, näkemään ja tuntemaan nautinnon suoraan kasvojeni edessä. Pillu purististi sormiani kiihottavasti, kosteus vaan lisääntyi ja lisääntyi ja maistelin välillä sisällä uineita sormiani.

Taas päästiin hänenkin kanssa siihen pisteeseen, että oli aika ruveta tunnustelemaan sormilla, kuinka saisin hänet roiskimaan, sillä tästäkin oli ollut puhe ja etukäteen tiesin, että se on hänen kanssaan mahdollista. No huomasin tämän kyllä, kun rupesin käyttämään sormiani kovemmin ja nainen kieriskeli edessäni. Squirttaaminen ei ollut kuitenkaan arkipäivää hänelle, mutta taisin sanoakkin hänelle jälkeenpäin, että suhteellisen helpostihan se sieltä saatiin aikaan. Se roiskineen pillun nuoleminen kauttaaltaan on jotain todella kiihottavaa... Nuolin häntä vielä hetken ja nautin noista nesteistä ja näystä, kun hän haukkoi henkeään ja nautti. Nousin ylös ja riisuin itseni ja kerroin, että nyt olisi hänen vuoronsa ottaa suihin.

Vaihdettiin paikkoja ja otin hyvän asennon, nainen tuli lähemmäs otti kyrvän käteensä ja hänen huulensa löysivät terskalleni. Heti ensimmäisestä imusta alkaen huomasin, että hän tykkää tuosta hommasta suuresti, sillä sen verran hyvin tämäkin nainen sen teki. Kiusoitteli välillä kielellä pyöritellen terskaa, vaihteli sopivasti suihinoton syvyyttä ja imun tehokkuutta ja osasi runkata juuri sopivasti kyrpää samalla. Nautin tästä hoidosta pitkään ja välillä otin hiuksista tiukemman otteen ja upotin kyrpää syvemmälle suuhun, jolloin hänen oli välillä pakko ottaa happea ja pahoitteli herkkää oksennusrefleksiään, vaikkakin otti kyrpää suuhunsa ja kurkkuunsa normaalia syvemmälle mielestäni suhteellisen vaivatta. Yksi asia mitä en ollut koskaan koittanut oli se, että nännejäni hyväillää, joten hän kysyi voisiko hän koittaa sitä. Hän imi nännejäni vuoronperään ja se tuntui kieltämättä todella hyvältä ja kullini värähteli hänen vatsaansa vasten, kun hän imi nännejä päälläni.

En tiedä miten muistu nyt yhtäkkiä tätä kirjoittaessa mieleeni, mutta homma keskeytyi naisen naurahtaen sanoessa, että nyt häntä häiritsee taustalla soiva musiikki ja hänen piti mennä sammuttamaan se. Hän palasi siitä ja juuri kun oli hyppäämässä sänkyyn ilmoitin hänelle vain, että kumi olisi kiva ja hän kaivoi sen pöytälaatikostaan. Asetin kumin kyrpääni ja kysyin, että mitespäin aloitetaan, että nyt otan toiveen vastaan. Vastauksena sain, että no hyppäänkö päälle, josta en tietenkään kieltäytynyt.

Kohta kullini oli hänen kädessään, jolla hän ohjasi sen sisäänsä ja ai, että kuinka hyvältä se tuntuikaan. Naisen ilme ja reaktiot näyttivät siltä, että hän olisi voinut tulla siihen paikkaan ja hetken henkeä haukottuaan hän pystyi jo liikkumaan ja hemmetti se teki hyvää. Hän ratsasti minulla ja vaihteli tahtia ja tyyliä ihanasti jatkuvasti. Puristelin hänen rintojaan ja välillä otin nännin suuhuni, puristelin persettä ja välillä pidin hänen reisistään kiinni, kun hän voihki ja nautti päälläni selvästi todella lujaa. Nautin tuosta hänen aidosta nautinnosta, joka näkyi ja kuului niin selkeästi.

Seuraavaksi oli minun vuoro ottaa tahti ja sehän sopi minulle enemmän, kuin hyvin. Upotin itseni hänen sisäänsä edestäpäin ja rupesin kovin, syvin ja määrätietoisin työnnöin upottamaan itseäni hänen sisäänsä. Suutelimme ja vaihtelin kulmaa ja asentoa hiukan välillä, kun kullini upposi tuonne märkään pilluun uudestaan ja uudestaan. Välillä nousin ylemmäs ja otin jalat olkapäilleni ja katsoin noita ilmeitä mitä naiselta pääsi, kun hän nautti ottaa kyrpää sisäänsä. Menin taas lähemmäs ja vedin pikkuhiljaa itseäni enemmän ja enemmän häneen kiinni, että hänen perseensä nousi ylemmäs ja sain käteni hänen pakaroilleen. Reidet olivat varmasti äärimmäisessä venytyksessä ja hivutin käteni lähemmäs hänen peräaukkoaan. Pikkuhiljaa rupesin upottamaan samalla yhtä sormeaan hänen perseeseen, kun nussin häntä edestäpäin. Se upposi sinne pikkuhiljaa, välill liikuttelin sitä ja välillä pidin paikallaan. Minun olisi mieleni tehnyt työntää kyrpäni tuonne perseeseen, mutta ajattelin säästää sen ilon seuraavalle kerralle, sillä olin mielessäni jo päättänyt, että tämä tulee varmasti tapahtumaan uudelleen, mikäli on vain minusta kiinni. Nussin lujaa ja äänet kantautuivat varmasti naapuriin ja huoneessa vallitsi aikamoinen trooppinen ilma. Siirryin taas nuolemaan häntä ja tällä kertaa nuolin myös hänen persettään, ja jälleen ajatukseni tuosta perseestä kiihottivat minua, mutta olin päättänyt, että maltan mieleni siltä tällä kertaa. Maltoin mieleni tällä kertaa myös takaapäin panemiselta, joka on ihme, mutta onpahan ensi kerralle juttuja mitä ei ekalla kerralla tehty ;)

Onnistuin edestäpäin nussiessakin repimään hiuksia sen verran paljon, että niitä oli pitkin poikin kehoani ja sänkyä. Mutta jatkaen tarinaa niin nuolin taas häntä ja hänen peppuaan ja oli aika ottaa taas mehut tuolta pillusta. Sormetin ja pumppasin sormillani litisevää pillua ja huomasin, että tällä kertaa saadaan taas varmasti runsaammin nestettä ja ihanan paljon sitä tulikin, jatkoin vaan vielä ja sain sieltä kyllä taas palkinnoksi oikein mukavan määrän nesteitä, jotka sopivat lakanatkin aika märäksi. Jatkoin vielä hetken nussien häntä edestäpäin ja nuolin vielä hetken noita mehuja, jonka jälkeen hän rupesi olemaan hiukan poikki ja sanoin, että hän voi ottaa suihin.

Hän imi minua ja jälleen työskentely oli varmaa eikä edes mieleni tehnyt mieli ohjata häntä, niinkuin yleensä tuossa hommassa ja se jatkui taas pitkään siihen asti, kunnes hänen leukansa rupesivat puutumaan ja pyysin häntä runkkaamaan minua. Hän runkkasi, sylki kyrvälleni saaden sopivasti kosteutta siihen ja vaihteli tuossakin hommassa nopeutta ja kovuutta varmoin ottein.

Olin aiemmin saanut kysymyksen häneltä oliko peppuani hyväilty koskaan, johon vastasin, että ei ja tässä tilanteessa suustani tulivat sanat, että nyt voit kokeilla sitäkin, jos mielesi tekee. No hän kehotti minua hiukan nostamaan jalkojaan ja rupesi hivelemään peppuani samalla kun runkkasi minua, sylkäisi sormeensa ja hieroi peppuani, mutta tuossa asennossa se oli hankalaa ja päätimme siirtyä sohvalle. Sohvalla saimme paremman asennon ja hän hieroi peppuani samalla, kun runkkasi ja sanoi vielä, että älä pelkää ettei työnnä mitään sisään, vaikka tuossa mielentilassa olisin saattanut kiihottua siitäkin. Pepun hierominen samalla, kun kyrpääni runkattiin tuntui todella hyvältä kaiken tuon kasvaneen kiiman kanssa, että en ollut pysyä paikoillani ja välillä kävin jo lähellä tulemista, mutta hankala asento vaikeutti lastin lähtemistä, mutta aikansa jatkettua ja tuon kahden asian yhteisen mielihyvän tuottamisen jälkeen tulin paineella ja asennosta johtuen tulin osittain omalle naamalleni, mutta suurin osa taisi kovalla paineella laukoutua sohvan selkänojaan. Tulin todella lujaa täristen ja orgasmi oli todella iso, josta sain pitkän raukean olon :)

Jännä nähdä mitä ensi kerralla tapahtuu tuon naisen kanssa sillä sovimme ottavamme uusiksi, mutta katsotaan mihin väliin saamme aikataulut natsaamaan.

Olipas taas vaikea kirjoitella tätä tarinaa panetuksissaan, mutta sainkin kun sainkin tämänkin kokoon, kun aloitin tämän jo samana iltana, kun tapahtuma kävi, mutta mieleni ei malttanut keskittyä kirjoittamaan.

Nautinnollista viikkoa teille, ketkä tätä luette. -X-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti