sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kesäkuulumisia

Hetki on vierähtänyt siitä, kun viimeisimmän tekstin olen tänne blogiin rustannut. Syy siihen on yksinkertaisesti se, että olen viimeaikoina auringon ilmaantuessa viettänyt paljon aikaa kavereideni kanssa, nauttinut noista upeista keleistä ulkona ja ollut menossa ties missä. Toinen syy siihen on, ettei viimeaikaiset seksikokemukseni ole olleet sellaisia, joista kovin pitkää/yksityiskohtaista tarinaa saisi aikaan, sillä ne ovat olleet lähinnä sellaisia "normaaleja" nautintoja ilman sen ihmeellisempiä yksityiskohtia tai uusia juttuja. Kolmantena tekijänä on aikataulujen yhteensovittaminen näiden neitojen kanssa, koska viimeaikoina on tuntunut aikataulut tappelevan vastaan aika hanakasti.

Uusia kokemuksia ja ihmisiäkin on tullut jokatapauksessa tavattua ja hyvää seksiä olen siitä huolimatta saanut nauttia onneksi tasaisin väliajoin, vaikkei blogiin siitä ole tullutkaan kirjoiteltua. Näistä voisin poimia muutaman tapauksen, joissa yhdessä huomasin yllätyksekseni tuntevani toisenkin naisen, joka harrastaa tuota todella runsasta ja usein tapahtuvaa tulvimista. Sotkimme hänen kanssaan lakanat ja hän ejakuloi jatkuvalla syötteellä minun kiihottuessani siitä todella suuresti. Toisen naisen kanssa sotkimme myös lakanat, leikimme hiukan sitomis ja piiskaamisleikkejä ja hän tuntui nauttivan siitä kovasti. Kolmantena tapauksena mainittakoon yksi neito, jonka kanssa olin päättänyt harrastavani seksiä ja se tapahtui yllättävänkin nopeasti ja helposti. Sopivan kiihkeää ja intohimoista seksiä, vaikkei mitään normaalia kummempaa tehtykkään.

Nyt, kun kelit viilenivät hiukan päätin antaa itselleni aikaa enemmän noille sessioille, joista saan enemmän irti, jossa on paljon vaihtelua ja joista sitten voin tännekkin rustata yksityiskohtaisempia tarinoita.

Olin myös hiukan taas katsellut tinderistä uusia mahdollisia tuttavuuksia, mutta unenpöppöryyksissäni onnistuin poistamaan tuon tilini sieltä vahingossa ja sieltä katosi muutama mielenkiintoinen keskustelun alku. Tähän väliin totean, että mikäli joku teistä, jonka mätseistä katosin, luette tätä niin ottakaa minuun yhteyttä blogista löytyvään sähköpostiin tai pyyhkäiskää vastaan tullessa uudelleen oikealle niin mätsäämme varmasti uudelleen :) Sain tilin siis luotua uudelleen ja samantien sieltä pompahti vastaan yksi todella avoimen, estottoman ja aidon oloinen tapaus, jonka kanssa vaihdoimme jo aika runsaanlaisesti ajatuksiamme ja päädyimme siihen lopputulokseen, että meidän on tässä etsittävä yhteinen aikataulu ja tavattava seksin merkeissä.

Tuossa hulinassa mitä oon tässä viimeiset viikot viettänyt on halunikin pysyneet normaalia matalammalla tasolla, mutta nyt taas, kun ajattelen seksiä enemmän ja sitä miten paljon kaikkea taas tahtoisinkaan tehdä niin halut ovat aika maksimissaan. Olen elänytkin aina tuollaisissa jaksoissa, jossa välillä tulee tiettyjä juttuja tehtyä enemmän, kuin toista ja sitten ne asiat vaihtavat usein ristiin paikkaansa taas hetken kuluttua. Tällä viikolla toivottavasti saan nauttia hyvästä, estottomasta ja nautinnollisesta seksistä monipuolisesti.

Haluan tähän tekstiin vielä lisätä maininnan siitä, että otan mielelläni vastaan kommentteja, palautetta ja toiveita tekstien sisällön suhteen esimerkiksi sähköpostiini tai tuohon kommenttikenttään.

-X-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti