perjantai 15. huhtikuuta 2016

X-Files

Yksi asia mikä minua on jo pitkään kiehtonut ja mikä minua kiihottaa paljon on seksin kuvaaminen. Nautin kuvata niin toimintaa, kuin myös esimerkiksi naista poseeraamassa minulle erilaisissa asuissa, leluilla leikkien tai kaikki reiät irstaasi avoinna käytettynä aktin jälkeen.

Tämä aihe on tällä hetkellä kovin ajankohtainen tuon Axl Smithin "skandaalin" takia. En rupea ottamaan kantaa hänen toimintatapoihinsa tässä sen enempää, mutta totean, että luvatta kuvattu materiaalia on todella loukkaavaa ja rangaistavaa, eli itse en sellaista hyväksy lainkaan. Videot ja kuvat ovat aina pysyneet vain minun hallussani ja kaikki on tapahtunut luvanvaraisesti. Kuvaaminen vaatii todella lujaa luottoa molempiin suuntiin, sillä aina on olemassa riskinsä, että kuvamateriaali päätyy julkiseen jakoon tai jonkun muun silmille, mihin sitä ei ole tarkoitettu. Mielestäni tässä asiassa pätee yleinen arvostus ja kunnioitus toista ihmistä kohtaan ja sellainen, jolla sellaista on ei mene tälläisiä asioita ilman lupaa mihinkään jakelemaan.

Aito ja amatöörimäisempi meno on mieleeni noin katselijankin roolissa. En koskaan ole saanut irti siitä ylinäytellystä voihkinnasta tai samojen "tuhmien" sanojen hokemisesta. Minua kiihottaa kyllä äänekkäät naiset, tykkään puhua tuhmia ja varsinkin, kun nainen kutsuu itseään likaiseksi lutkakseni, niin se tuntuu kyllä koko kropassani, mutta sen täytyy tulla aidosti, täydessä kiiman vallassa eikä ylinäytellen ja väkisin puurtaen. Aitoa videomateriaalia hyvällä laadulla on todella vaikea löytää ja tämä onkin se minun tavoitteeni johon pyrin. Nykyisin, kun tuota hyvälaatuista videoo oikeassa valossa saa jo todella hyvin esimerkiksi puhelimien kameroilla. 

Olen kuvannut aikanaan varsinkin ex-tyttöystäväni kanssa paljonkin erilaisia seksikokemuksia, kävimme vartavasten erilaisissa paikoissa harrastamassa seksiä ja kuvasimme niitä. Näitä ja muutamia muita kuvia ja videoita on ollutkin ja on edelleen esillä netissä yhdellä suomalaisella sivustolla, jossa minulla on profiili. Näihinkin kuviin ja videoihin ja niiden olemassaoloon muualla, kuin kotikirjastossani on lupa.

Olen monesti miettinyt, että mikä minua siinä kuvaamisessa kiehtoo, mutta en tiedä vastausta tuohon kysymykseen itsekkään. Siinä on vain sitä jotain, ehkäpä tiettyä jännitystä ja sellaista normeista poikkeavaa. Toki upeiden naisten kanssa kuvaillessa on niitä mukava muistella jälkeenpäin, kuinka hyvältä tuo nainen näyttikään. 

Haaveenani on löytää myös tälle alueelle ns "täydellinen" kumppani/kumppaneita, jotta pääsisin toteuttamaan tätäkin asiaa enemmän ja enemmän ja kehittymään siinä. Videoiden sisällön suhteen olen avoin ja ne voisivat sisältää joko materiaalia, jossa näkyy molempien/toisen osapuolen kasvot tai sitten sellaista anonyymia, josta ei kumpaakaan tai toista osapuolta pysty kukaan ulkopuolinen tunnistamaan. Juuri tälläistä jälkimmäistä materiaalia minulla tuolla tietyllä sivustolla on esillä. Tällä hetkellä minulla on ehkä se suurin toive, että löytäisin sellaisia naisia, joiden kanssa voisi nimenomaan tehdä materiaalia jota voisi käyttää mahdollisesti ihan johonkin myyntisivustoille asti menevinä pätkinä.

Mikäli sinä, joka tätä pohdintaani luet ja mielessäsi pyörii ajatus kuvattavana olemisesta hyvän ja aidon seksin lomassa, niin jätä toki minulle viestiä, niin kerron mielelläni ajatuksistani lisää ja mahdollisesti voimme päätyä kokeilemaan juuri sinun kanssani noita kuvausjuttuja kaikella luottamuksella.

-X-
4 kommenttia:

 1. Onko mahdollista saada linkkejä tekemiisi videoihin t:runkkari ylilaudalta

  VastaaPoista
 2. Niimpä t.toinen runkkari ylikseltä

  VastaaPoista
 3. Ei valitettavasti tällä hetkellä, mutta mahdollisuus on, että blogissa tullaan jossain kohtaa näkemään kuva/videomateriaalia.

  VastaaPoista
 4. Aloitin juuri oman blogini joka on hyvin saman kaltainen kuin sinulla, hieman eri näkökulmasta vaan. Kaverini laittoi linkin blogiisi ja oli hauska huomata yhtäläisyydet :D
  T. Neiti X. http://natashanseikkailut.blogspot.fi/

  VastaaPoista