tiistai 5. huhtikuuta 2016

Vanhasta tottumuksesta

Makasin sohvalla viettäen laiskaa krapulapäivää, kun ystäväni soitti minulle, kysyi olenko kotona ja voisiko hän tulla käymään luonani. Vastasin, että olen kotona ja toivotin hänet tervetulleeksi. Noin 10 minuutin päästä ovikello soi, avasin oven ja katsoin tätä ystääväni, että hänellä oli selvästi hiukan naama mutrulla. Hän oli tullut juttelemaan mieshuolistaan luokseni ja kertoi minulle, että hänen ja hänen "säätönsä" juttu oli tullut päätökseen tänään. Juteltiin niitä näitä ja pohdittiin sitä asiaa monelta kantilta, jolloin tulimme siihen tulokseen, että kaikinpuolin parempi näin.

Meidän historiaa valoittaen sen verran ennen tarinaa, että meillä on aiemmin ollut seksisuhde, joka kuitenkin hiipui jossain kohtaa ja molemmilla oli seksin ja ihmissuhteiden suhteen ihan omat kuvionsa tähän päivään asti.

Pilke silmäkulmassa heitin välillä tälle ystävälle kaikkea kaksimielistä ja, kun oltiin puhuttu hetki ihan kaikesta muusta niin otin häntä vaan hiuksista kiinni, vedin housuni alas ja upotin kyrvän hänen suuhunsa. Otin kovemman otteen hiuksista ja rupesin nussimaan tätä tuhmaa narttua suuhun, sillä tiesin hänen rakastavan rajuja otteita ja tuota suuhun nussimista. Upotin kyrpääni aika kauan hänen suuhunsa ja kurkkuunsa vaihdellen tahtia ja kulmaa, välillä upottaen kyrvän niin syvälle, kuin mahdollista ja pitäen siellä.

Narttu nousi ylös ja meni lattialle odottamaan polvilleen, menin hänen eteensä ja rupesin nussimaan häntä suuhun seisoen. Läpsin samalla hänen kasvojaan ja ihailin tuota näkyä, kun hän silmät vuotaen imi ja upotti kaluani suuhunsa syvälle.

Nostin hänet hiuksista repien ylös ja käskin riisumaan housunsa. Talutin hänet makuuhuoneeseen ja heitin sängyn reunalle perse pystyssä niin, että hänen kasvonsa painui patjaan ja perse oli pystyssä edessäni, jotta pystyin tunkeutumaan hänen valuvaan pilluunsa takaa. Upotin kyrpäni hänen tiukkaan pilluunsa sisään ja nautin tuosta kosteudesta ja pillun puristuksesta. Panin häntä takaapäin, läpsin hänen persettään kovin ottein ja otin hiuksista kiinni, revin niitä ja annoin kyrvän upota lujaa tahtia hänen pilluunsa.

Pyysin hänet nousemaan ylös sängystä ja menemään polvilleen eteeni, jolloin sain taas upottaa kyrpäni hänen suuhunsa ja hän sai maistella omia nesteitään. Kaluni upposi taas syvälle hänen suuhunsa, kuola valui ja silmät vuoti, kun hän imi minua. Pyysin välillä häntä katsomaan minua suoraan silmiin ja välillä otin kaluni ulos suusta, jotta hän pystyi nuolemaan kyrpäni vartta kiimaisesti.

Käskin nartun sängylle kokonaan kontilleen, pää alas ja perse pystyyn, jonka aikana otin kaapista piiskan esille. En säälinyt tuota narttua yhtään, sillä ne rajat on testattu jo aikaa sitten, joten aloitin lyömällä piiskalla häntä todella kovaa vasemmalle pakaralle, hänen liikahti todella isosti ja käskin hänen menemään takaisin aloitusasentoon, jonka tehtyä samantien annoin samanlaisen iskun myös oikealle pakaralle. Piiskasin tuota persettä pitkään ja jäljetkin olivat sen mukaiset. Hän kääntyi vaistomaisesti ympäri, kun oli tarpeeksi paljon saanut iskua, jolloin pyysin häntä levittämään jalkansa, jonka jälkeen tuo kiimainen pillu ja klitoris sai myös oman osansa piiskasta.

Jälleen pyysin nartun perse pystyyn eteeni ja upotin taas kaluni hänen sisäänsä, läpsin kämmenillä vielä tuota juuri punaiseksi ja turvonneeksi piiskattua persettä, jotta narttu varmasti saisi sitä mitä haluaa ja mistä minä nautin. Panin takaa, revin hiuksista, puristelin persettä ja annoin hänelle kunnon kyytiä välillä hidastaen tahtia ja hetken päästä tunsin kuinka hänen pillunsa sykki orgasmin kourissa kyrpäni ympärillä.

Vetäydyin pois, menin sängylle selälleen ja käskin hänen tulemaan päälleni. Kaluni upposi hänen sisäänsä ja hän aloitti raivokkaan nussimisen kyrvälläni eikä aikakaan kun taas tunsin hänen tulevan, jolloin otin hänet lähemmäs ja rupesin itse nussimaan häntä alhaalta päin. Rupesin tuntemaan, että olen lähellä tulemista, jos vain niin haluan ja kehotin häntä nousemaan ylös ja imemään minua.

Hän otti kyrpäni suuhun, otin tiukan otteen tukasta ja aloitin todella kovan nussimisen tuohon suuhun joka tuntui taivaallisen hyvältä. Olin tulossa ja hän koitti kovasti laittaa jo vastaan, sillä hänen suunsa oli täynnä kuolaa, mutta väkisin vain jatkoin nussimista ja tulin voimalla hänen suuhunsa.Tässä on viimeviikot ja päivät ollut käynnissä kaikenlaista viritystä ja lupaan teille, että kevään ja kesän aikana tulette saamaan tuoreita tarinoita varmasti aika nopeaan tahtiin.

Nähtäväksi jää mitä kivaa tänään vielä tapahtuu ;)

- Kyltymätön herranne -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti