maanantai 4. huhtikuuta 2016

Tarina Nro. 1

Aloitetaan tarinointi kokemuksella muutaman vuoden takaa.

Olin laittanut eräälle seuranhakupalstalle ilmoituksen, jossa hain seksiseuraa estottomasta nuoresta nartusta. Sain sähköpostiini viestin nuorelta hiukan päälle 20 vuotiaalta neidolta, joka kertoi kovasti olevansa kiinnostunut kokeilemaan jotain rajumpaa seksin suhteen. Vaihdeltiin viestejä ja silloisen asuintilanteeni takia emme pystyneet tapaamaan heti minun luonani, joten sovimme ensimmäisen tapaamiskerran tapahtuvan jossain ulkoilmassa kauniina kesäpäivä, joka osottautui molemmille todella miellyttäväksi ja kiihottavaksi asiaksi.

Hän saapui autollaan sovittuun paikkaan, otti minut kyytiin ja minä opastin hänet paikkaan, jossa olin sanonut tämän ensimmäisen kerran tapahtuvan. Paikka oli minulle entuudestaan tuttu, sillä olimme erään toisen neidon kanssa käyneet siellä muutamaan otteeseen harrastamassa seksiä aurinkoisessa ulkoilmassa. Se sijaitsi suojaissa paikkaa, eikä siellä usein muita näkynyt ja siitä näki hyvin, jos joku olisi ollut tulossa "yllättämään". 

Saavuimme paikan lähistölle, neito pysäytti auton ja näytti hiukan jännittyneeltä. Nousimme autosta, näytin hänelle tietä ja kehotin kävelemään minun edessäni, jotta nään tuon kauniin nuoren naisen sporttisen perseen keinuvan edessäni hänen kävellessään kohti tulevaa nautintoa.

 Olimme perillä, otin hänen pakaroistaan kiinni, puristelin niitä ja riisuin hänen pikkiriikkiset farkkushortsit jalasta. Alta paljastui stringit ja rupesin hieromaan hänen jalkoväliään, jolloin häneltä pääsi todella kova huokauksen ja inahduksen sekoitus. Riisuin nuo stringit pois ja paljastin hänen posliiniksi ajellun kauniin pienen ja sievän pillunsa eteeni, joka valui jo kiimasta. Menin polvilleni ja nuolin tuota valuvaa pillua takaapäin, upottaen myös sormeni hänen sisäänsä.

 Nousin ylös ja avasin shortsejani ja oli neidon vuoro mennä polvilleen. Hän varovasti otti kaluni suuhunsa ja minä otin häntä hiuksista kiinni ja annoin tahtia, jotta narttu saisi sitä mitä kaipasikin, määrätietoista käsittelyä. Hän imi munaani hiukan ujohkosi ja se kiihotti minua kovasti.

 Käskin hänen mennä nojaamaan paikassa olleeseen tuoliin ja pyllistämään, jotta pystyin upottamaan kovan kaluni hänen märkään, viattomaan pilluunsa. Olimme käyneet keskustelun jo aiemmin ehkäisyn suhteen ja tulleet tulokseen, että voimme luottaa toisiimme ja kumia ei tarvita, joten pääsin tunkeutumaan tuohon sievään pilluun paljaalla kyrvälläni heti ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien.

Hän teki työtä käskettyä, meni nojaamaan penkkiin ja pyllisti minulle, menin hänen lähelleen ja upotin kyrpäni sisään. Hänen nuori, kiimainen ja märkä pillunsa tuntui todella hyvälle, puristaen kyrpääni juuri hyvällä tapaa. Rupesin panemaan tuota upeakroppaista neitoa takaa, puristellen hänen persettään, antaen muutaman läpsyn pakaroille ja otin välillä häntä hiuksista kiinni, hänen pitäen nautinnon, jännityksen ja ehkä hiukan hämmennyksenkin sekaista ääntelyä.

Vetäydyin ulos hänestä, menin istumaan ja käskin maistamaan tuota hänen sisällään uinutta kyrpäänsä, jonka jälkeen pyysin häntä istumaan syliini, upottaen taas kovan kaluni hänen sisäänsä. Hän ratsasti päälläni väärinpäin ja kyrpäni upposi uudelleen ja uudelleen tuohon ihanaan neitoon.

Hän nousi päältäni ja pyysin häntä istumaan penkille, jotta pääsin nuolemaan hänen märkää jalkoväliään. Kieleni valteli pitkin hänen pilluaan, kiusoitellen välillä klittaa ja välillä käyden hiukan sisällä. Hän inahtelin ja huokaili nautinnosta.

Käskin neidon selälleen kovalle penkille, ja menin hänen päällensä ja rupesin panemaan häntä entistä kovempaa. Kysyin häneltä, oliko hän varmasti ottanu pillerinsä ja halusiko hän ottaa vieraan miehen lämpimät spermat sisäänsä vai sotkenko hänen kasvonsa johon hän sanoin, että tule minun sisääni.

Nussin häntä kovaa tahtia, mutta ensimmäisellä kerralla en sen enempää ruvennut häntä alistamaan, enkä ottamaan rajummin ja sanoin hänelle, että nyt hänen viaton pieni pillunsa saa lämpimät spermat sisään ja sotkin tuon viattoman tytön.

Hän nousi ylös hengästyneenä, ihana virne kasvoillaan ja puki stringit sekä shortsinsa jalkaansa. Lähdimme kävelemään takaisin hänen autolleen, hän vei minut kotiini ja lähti äitinsä luokseen, spermat sisässään, jossa sillä hetkellä asui.

Sovimme, että näemme taas uudelleen, kun aikataulut natsaavat ja tästä neidosta kerron teille hiukan myöhemmin lisääkin, sillä tämän neidon kanssa kertoja on ollut useampia ja pääsimme toteuttamaan rajumpiakin juttuja.

- Tuhma herranne -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti