maanantai 11. huhtikuuta 2016

Suoraa ja spontaania toimintaa

Alustin tätä tarinaa hiukan jo tuossa aiemmin laittamassani blogitekstissä ja nyt pääsen teille kertomaan tästä tapauksesta kuinka tämä ilta ja yö tämän herkkuperseen kanssa sujui ;)


Olimme vaihtaneet muutaman päivän ajan viestejä erään sovelluksen kautta. Juttelimme normaaleja asioita, heitimme läppää ja jossain kohtaa eilen hommat lähtivät aivan lapasesta ja kääntyivätkin pelkkään seksiin. Heitin siinä sitten tälle neidolle puoliläpällä, että tule tänne minun luokseni niin helpotaan toinen toisemme oloa. Jutut menivät kokoajan vaan suoremmiksi, tuhmemmiksi ja keskustelimme hyvin avoimesti seksistä ja siihen liittyvistä asioista. Molemmat varmistuivat siitä, että mieltymyksemme yms kohtaavat, joten meidän pitää tavata niissä merkeissä. Lopulta otin itsevarman asenteen ja ilmoitin tälle naiselle, että minä päätin hänen puolestaan, että kunhan hän muilta menoiltaan vapautuu niin hän tulee minun luokseni vielä tänä iltana. Sain vastauksen, että näinkö päätit ja huomasin, että hän on tosissaan tulemassa tänne luokseni, vaikka en naapurissa enkä edes minkään juoksumatkan päässä asukkaan.

Ovikelloni soi ja sieltä hän saapui innokkaana ja valmiina suoraan toimintaan. Hän riisui takkinsa ja kenkänsä eteiseen, jonka jälkeen pyysin hänen hiukan esittelemään tuota treenattua herkkupersettään. Puristelin ja läpsin sitä ja sanoin, että noi housut saat riisua ja hän teki työtä käskettyä. Talutin hänet makuuhuoneeseen sängyn reunalle, painoin pään patjaan ja pitsisten stringien verhoilemat paljaat pakarat oli pystyssä edessäni. Puristelin, läpsin ja hieroin tuota sporttista ja kookasta persettä, joka oli selvästi ahkeran kyykkäyksen tulos. Levitin hiukan hänen jalkojaan ja hieroin jalkoväliä stringien läpi kysyen, että onkos täällä märkää ja vastaus kuului, että saattaa siellä olla, että koita ihmeessä. Raotin stringejä ja tunnustelin sormilla hänen pilluaan ja klitoristaan, upotin yhden sormen sisään ja totesin, että ihan valmista on.

Heitin hänet pidemmälle sängylle, käänsin ympäri ja riisuin noi stringit pois jalasta. Painoin suoraan pääni hänen jalkoväliinsä, maistelin tuota valuvaa pillua kunnolla. Rupesin kiusaamaan klitorista kielelläni alustalkaen jo nopeaa tahtia ja huomasin, kuinka neidon kädet hakivat patjasta otetta, jotta hän pysyi paikallaan. Nuolin välillä taas tuota ihanaa pillua ja sieltä valuvia nesteitä, ja siirryin taas klitoriksen kimppuun. Neito oli ollut ilman seksiä pienen tovin ja kertoi kuinka räjähdysalttiina hän on, kun tekee sen verran hyvää. Upotin sormen hänen sisäänsä samalla, kun nuolin häntä ja taas huomasin, kuinka tuo vartalo ei meinannut pysyä millään paikoillaan. Otin toisen sormen mukaan peliin ja hitaasti upotin niitä hänen tiukkaan, mutta märkään pilluun, koukistin sormeni ja rupesin sormettamaan lujaa, samalla kun kieleni teki klitalla nopeaa liikettä. Tämä sai neidon hengityksen kiihtymään ja huomasin, kuinka kroppa rupesi enemmän ja enemmän kouristelemaan. Tunsin ja kuulin, kuinka litinä ja paine pillussa kasvoi, innostuin vaan lisää ja nopeutin kieleni tahtia ja sormieni pumppaavaa liikettä ja ei aikakaan, kun pillusta tuli ensimmäiset ruiskaukset. Squirttaaminen on asia mikä minua kiihottaa todella paljon ja se saa kyllä kiimani maksiimiin, tuosta innostuneena nuolin tuota ruikkivaa pillua ja jatkoin ja kohta sain taas lisää ruiskauksia.

Nousin ylös sängystä, menin seisomaan sängyn reunalle ja kutsuin hänet luokseni, painoin pään taas alas, käskien levittämään jalkoja ja nostamaan perseen pystyyn ja upotin jo kivikovan kyrpäni hänen märkään ja juuri orgasmin saaneeseen pilluunsa. Rupesin panemaan häntä heti kovaa tahtia, puristelin hänen persettään ja annoin muutaman läpsäisyn pakaroille. Neito selvästi nautti siitä, kun sai kovaa kyrpää takaapäin kunnon tahtia. Huoneen täytti huokailu, hento ja nautinnollinen ääntely ja tuo litisevä pillu. Haistoin nenääni jo kuinka koko huone tuoksui ihan kiimaiselta ja valuvalta pillulta. Nappasin häntä tukasta kiinni ja selkä kaarella, perse pystyssä ja minun kovassa otteessa tuntui tuo neito nauttivan kovasti siitä, kun hänet otetaan kyselemättä. Vetäydin ulos hänestä ja heitin hänet pidemmälle sänkyyn ja käskin kääntyä ympäri.

Menin hänen eteensä, upotin kyrpäni edestäpäin sisään, nostin jalat käsivarsilleni ja rupesin työstämään tuota kiimaista naarasta lujaa. Pitelin hänen persettään käsissäni ja panin häntä lujaa, hänen kohtalaiset isot rintasta tekivät pyörivää liikettä edessäni ja se katse oli mielenkiintoinen, kun hän nauttien katsoi, kuinka otan hänet määrätietoisesti ja itsevarmoin ottein. Hivuttaiduin lähemmäs, ja rupesin nuolemaan ja imemään hänen nänniään samalla, kun kyrpäni lypsi tuota todella hyvältä ja sopivan tiukalta tuntuvaa pillua. Näykin hänen kaulaansa ja siirryin takas antamaan rinnoille huomiota. Pillu sykki ja puristi kyrpääni todella ihanasti ja tunsin kuinka se nautti saamastaan kohtelusta. Vetäydyin taas kauemmas ja rupesin panemaan lujempaa niin, että otin jalat hartioilleni. Kyrpäni oli räjähtää, sillä olin koko päivän kiusoitellut vain itseäni ja monesti saattanut itseni tulemispisteeseen, kuitenkaan antamatta itseni tulla, sillä halusin purkaa noi paineet maksimaalisella voimalla tuohon neitoon.

Vetäydyin ulos ja ehdotin 69:ä ja menin makaamaan selälleni, hän tuli päälleni ja näky kun tuo iso perse tuli naamalleni oli todella kiihottava. Hän rupesin imemään minua, ja todella hyvin imikin sillä minusta tuntui jälleen etten kauaa kestäisi tuota, mutta olen hyvä pidättämään enkä koskaan ole ollut mikään meksikon pikajuna. Nuolin hänen klittaansa, levitin hänen pilluaan ja upotin kieltäni hänen sisäänsä, puristelin persettä ja työnsin sormea välillä sisään. Minusta rupesi taas tuntumaan etten kestäisi kauaa, joten kehotin häntä lopettamaan ja sanoin, että nyt on sinun vuorosi tulla minun päälleni. Hän nousi ylös ja sanoi, että odota hetki.

Hän tuli päälleni, ohjasin kyrpäni hänen huulilleen ja jälleen se upposi sisään tuonne ihanan tiukkaan ja märkään pilluun. Hän rupesi lypsämään minua, joka tuntui todella hyvälle. Annoin hänen nussia minua omaan tahtiin ja hän selvästi nautti siitä, äänistä ja reaktioista päätelleen ja taas tunsin kuinka tuo pillu sykkivään tahtiin puristi kyrpäni vartta. Välillä pidin häntä paikallaan ja nussin häntä altapäin lujaa ja siitä hän syttyi vielä lujempaa sillä äänentaso nousi välittömästi. Jatkoimme tätä leikkiä jonkinaikaa ja nostin hänet pois päältäni.

Nainen meni makaamaan selälleen ja menin hänen päällensä, hieroin kyrpääni hänen rintojensa väliin, jonka jälkeen otin tukasta kiinni ja upotin kaluni hänen suuhunsa. Hiuksista kiinni pitäen ja tahtia antaen nautin tuosta suusta nussien itseäni sinne. Kun annoin hänelle aikaa haukata happea hän näytti jo aika puutuneelta ja kysyin, että miten menee, eikä hän meinannut saada sanaa suustaan, kun lopulta kertoi, että on ollut aivan liian kauan ilman seksiä. Minulle iski taas himo tuntea toi pillu kyrvässäni ja menin alemmas, upottaen taas itseni edestäpäin syvälle sisään. Vaihtelin siinä hiukan kulmaa, asentoja ja muuta, kunnes taas rupesin tuntumaan siltä, että lasti olisi valmis tulemaan. Minun olisi tehnyt mieli sotkea tuo pillu pohjaan saakka, mutta vielä enemmän minua kiihotti ajatus siitä, että sotken tuon minulle puoliksi tuntemattoman tytön kasvot ja menin hänen päällensä, rupesin runkkaamaan ja sain toella odottavan katseen. Ihailin tuota näkyä ja runkkailin itseäni hetken, rupesin nopeuttamaan tahtia ja tunsin, että nyt ollaan lähellä, otin toisella kädellää tukasta kiinni ja toin kasvot ihan lähelle kyrpääni, kunne ensimmäinen sykäys lähti ja osui suoraan toiseen silmään, kyrpäni ruiski spermaa hyvän määrän tuon neidon kasvoille, sillä olihan paineita kerätty jo pitkin päivää ja ai kuinka hyvältä tuo puhki nussittu neito spermat ja lämmin puna kasvoillaan näyttikään.

Tätä kirjoittaessani on taas sen verran kova panetus päässyt yllättämään, joten taidan ruveta suunnittelemaan seuraavaa sessiota tässä kovaa vauhtia ;)

- Herra X -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti