sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Sormetus ilman ärrää olisi vain sometusta.

Oli tarkoitus rustailla tänne tarinaa jo aikaisemmin, mutta omat menoni ja kuvioni ovat pitäneet minut kiireisenä enkä ole kerennyt tänne tulla rustailemaan, muutamaa luonnosta lukuunottamatta. Tämän kirjoituksen päätin nyt tänään kirjoittaa ja tehdä sen samalla vauhdilla loppuun saakka ja julkaista ennen tämän illan huipentumaa, josta lopputekstissä sitten mainitsen lisää ;)

Käytän todella paljon sosiaalista mediaa uusien kontaktien ja ihmissuhteiden luomiseen. Tykkään ja tutustun helposti uusiin ihmisiin muutenkin ja minulla on "jatkuva tarve" saada aina uusia tuttavuuksia lisää. Käytän todella montaa eri sovellusta, joissa ihmiset hakevat seuraa joka lähtöön, olen laittanut ilmoituksia netin seuranhakusivustoille ja seikkailen välillä seksiin liittyvillä foorumeilla. Kaikkia noita yhdistellen seuranhaku on todella helppoa ja mutkatonta, kun muistaa olla se oma itsensä. Mielestäni seuranhaku sosiaalisen median kautta ei eroa siitä real life seuranhausta juuri ollenkaan pääpiirteittäin, eli samat jutut ja se oma karisma toimii myös siellä. Tinderit ja muut sen kaltaiset sovellukset ovat toki todella pinnallisia ja siihen pintaan lähes täydellisesti keskittyviä sovelluksia, mutta mikäli puheenlahjat ovat hyvät ja mätsejä tulee niin se pinnalisuus katoaa siitä hyvinkin nopeaan.

Seuranhakuni ja tutustumiseni ihmisiin ei rajoitu pelkästään seksiseuran hakemiseen, mutta tässä blogissa kerron vain niistä seksiin päätyneistä kokemuksista ja siitä millaista se seksin hakeminen somea hyväksikäyttäen on. Avaimet hyvään seksiin on yksinkertaisesti mielestäni seuraavanlaiset: Aito intohimo toista kohtaan, halu nauttia ja tuottaa nautintoa, kyky poistaa kaikki muu ympärillä tapahtuva tai mielessä pyörivä mielestä ja keskittyä vain ja ainoastaan siihen seksiin. Asioita, jotka tekevät seksistä minulle henkilökohtaisesti hyvää ja takaa täydellisen nautinnon on monipuolisuus, vaihtelevuus, estottomuus, rohkeus, kokeilunhalu ja naisen nautinto. Jokatapauksessa pointtini tässä oli se, että itse ainakin kykenen lukemaan "rivien välistä" todella usein ihmistä millainen hän on luonteeltaan, onko puheet sitä mitä hän kertoo olevansa ja haluavansa ja muutenkin, että millainen kohtaaminen hänen kanssaa tulee suunnilleen olemaan. Nään itselleni jopa paljon helpommaksi tuon seuranhakemisen somen kautta, vaikka olen muutenkin todella sosiaalinen ja avoin ihminen, mutta suurimmalle osalle puhuminen seksistä tuolla jossain kaupungin kahvilassa tuntemattoman ihmisen kanssa on todella vieras käsite. Internetin ja sovelluksien välillä jutellessa ihmiset usein uskaltavat sanoa paljon enemmän, kuin mitä "normaalisti" ja siellä on helpompi "karsia" ne vaihtoehdot jo heti alkuun pois, jotka eivät ole sitä mitä sinä haet tai kaipaat. On tullut toki tilanteita eteen, jolloin tapaamishetkellä toinen on osoittautunut erilaiseksi mitä kuvittelit, joka voi johtua hyvinkin monesta asiasta, kuten esimerkiksi siitä, että toinen on kertonut olevansa ihan jotain muuta mitä todellisuudessa on tai olet vain itse saanut väärän käsityksen siitä ihmisestä. Tässä kohtaa tulee esiin myös ihmisten ujous tai arkuus, joka saattaa hyvinkin antaa ensimmäisellä tapaamiskerralla vääristyneen kuvan ihmisen todellisesta luonteesta ja olemuksesta.

Teen työtä, jossa olen paljon erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, mutta silti voin myöntää, että suurin osa seksikumppaneistani "löytyy" nimenomaan sosiaalisen median kautta. Olen myös vaihtamassa asuinpaikkakuntaani, joten kuvioni tulevat menemään täysin uusiksi kaupungissa missä en tunne juuri ketään, mutta uskon senkin olevan minulle ja haluilleni pelkästään positiivinen asia, sillä siellä on täysin uusi meri, jossa kalastettavaa riittää varmasti. Tuohon tarttuen todeten, että kun liian tuttu kaupunki, liian tutut piirit ja kaverit on läsnä, niin seksiseuran hakeminen uusien kohteiden suhteen yleensä vaan vaikeutuu, sillä ihmiset puhuvat aina omia juttujaan ja ei kaikki kavereiden kaverit lähde leikkimään kaverin entisen säädön, hoido, eksän tai panon kanssa. Itseä ei kiinnosta ihmisten menneisyys lainkaan, mutta suurinta osaa ihmisistä tämä asia tuntuu kiinnostavan, ihmisiä tuomitaan mitä uskomattomista syistä ja ennenkaikkea katkeruus esittää isoa roolia siinä leikissä.

Tämän kaiken sekavan rustailun jälkeen kysynkin teiltä, että miksi ihmiset tuomitsevat tuon sosiaalisen median käytön, kuten tinderin usein sen takia, kun jengi hakee sieltä pelkkää seksiä? Onko seksiseuran hakemisessa jotain väärää? Miksi ihminen, joka haluaa ja rakastaa seksiä, ei saisi hakea sitä? Ymmärrän toki sen pointin, että sellainen epätoivoinen seksiseuran vonkaaminen jokaiselta mätsiltä on typerää, mutta senkin asian voi tehdä paljon tyylikkäämmin, taidokkaammin ja aidommin. Ei kaikki seksiä hakevat ihmiset hae sitä pikaista paineenpoistoa darraan, joskin eihän sekään väärin ole, jos sellaisesta tykkää, mutta moni aidosti hyvän seksin ystävä hakee sieltä usein ihan muuta, kuin pikaista panoa. Mielestäni baarista yhdenyön juttujen kalastaminen on paras tapa etsiä sitä pikaista paineenpoistoa, kun sellainen on haussa, mutta taas sitten etsiessä oikeasti hyvää seksiä, jossa henkilökemiat pelaa, ja mieltymykset osuvat yksiin on minun mielestäni helpoin löytää nimenomaan esimerkiksi tinderin kautta. Siellä on niin helppo avata keskustelu, johtaa se siihen mitä haet tai kirjoittaa vaikka profiilitekstiisi suoraan jo se, että haet seksiä tai uusia kokemuksia ja kenties millaista seksiseuraa kaipaat. Ihmiset puhukaa rohkeasti enemmän seksistä, mikäli haluatte saada siitä enemmän irti, nauttia ja oppia. 


Tätä blogia kirjottaessani ja tämän idean sain, kun olen tässä koko päivän "lämmitellyt" ja houkutellut yhtä innokasta naista tulemaan luokseni kylään ja sain, kun sainkin hänet tulemaan luokseni tänä iltana, vaikka välimatka onkin 200km. Tähän tapaukseen tutustuin siis myös yhden puhelinsovelluksen kautta, joka tosin ei ole mikään seuranhakusovellus, mutta mahdollistaa uusiin ihmisiin tutustumisen sekin. Tästä tulen kirjoittamaan mitä tarinan teille, mitä luultavammin huomenna jo, sillä tuoreina tarinat ovat parhaimmassa muistissa ja mukavin kertoa muutenkin.

Minä jään odottelemaan saapuvaa seuralaistani ja toivotan teille lukijat oikein mukavaa ja nautinnollista uutta alkavaa viikkoa :)

-Himokas herranne-

1 kommentti: