maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kevään aloitus

Minulla on jo pitkään ollut mielessä kirjoitta blogia seksielämästäni, mutta aina se on tyssännyt alkuun tai motivaation lopahtamiseen. Tällä kertaa pyrin kirjoittamaan tänne mahdollisimman paljon aitoja itsekoettuja seksitarinoita ja ajatuksia siitä mitä mahdollisesti haluan seksin suhteen vielä kokea. Näin kevään ja auringon tullessa esiin himot nousevat maksimitasolle ja näin ollen myös ajatukset vaeltaa seksissä jatkuvasti, joten tämä on oiva hetki aloittaa tämän blogin kirjoittaminen.

Aloitetaan kuitenkin siitä kuka minä olen, mitä seksi minulle merkitsee ja millaisesta seksistä minä pidän.

Olen 26 vuotias, työssäkäyvä ja täysin normaali miehen"alku". Elän elämääni pilke silmäkulmassa, viljelen paljon huumoria ja sarkasmia ja nautin viettää aikaa ystävieni, kavereiden ja tuttujeni kanssa. Olen todella sosiaalinen ihminen, joka tykkää tutustua uusiin ihmisiin ja mikä parempaa on tutustua uusiin ihaniin, avoimiin ja aitoihin naisiin, joiden kanssa voi nauttia elämästä monella tapaa.

Seksi on minulle todella tärkeä osa elämää, se on minulle jonkinlaista terapiaa ja saa oloni niin fyysisesti, kuin henkisestikkin todella hyväksi ja vapautuneeksi. Minulla on varmasti jonkinsortin addiktio seksiin, mutta se ei ole koskaan ollut minulle ongelma, vaikka se mielessäni pyöriikin lähes jatkuvasti.

Minulla on todella monipuolinen maku seksin suhteen, mutta yksi suurin nautinto on saada toinen aidosti nauttimaan, nähdä, tuntea ja kuulla se nautinto siinä edessäsi, kun teet toiselle hyvää. Monipuolisuus, vaihtelevuus ja estottomuus ovat asioita mitkä tekee seksistä sellaista, ettei siihen pääse "kyllästymään". Mieltymykseni ovat siis todella laajat, minulla ei ole vielä koskaan näiden vuosien aikana tulleet rajat vastaan eikä ne varmasti kovin helposti tulekkaan. Yksi suurista mieltymyksistä on ehdottomasti BDSM-maailma. Rakastan ottaa naisen muutenkin määrätietoisesti ja itsevarmasti, mutta vielä kun siihen lisätään alistaminen niin se on todella kiihottavaa ja saa minut syttymään täysiä. Siitä voin kirjoittaa oman osuuden tänne hiukan myöhemmin, sillä se on asia mistä riittää sanottavaa, pohdittavaa ja koettavaa.

Minulla on vuosien aikaan ollut n. 80 eri seksikumppania. Siihen lukumäärään mahtuu todella paljon erilaisia kokemuksia yhdenillan jutuista, parisuhteeseen, mutta pääsääntöisesti olen aina kannattanut seksisuhteita mikäli seksi on ollut hyvää ja toimivaa. Ikähaarukka on myös ollut todella laaja, sillä nuorimman ja vanhimman neidon/naisen ikäero on yli 20 vuotta. Tykkään itseäni vanhemmista, kuin myös nuoremmistakin naisista ja ikä on minulle lähestulkoon pelkkä numero, sillä se ajatusmaailma ja muu luonne ratkaisee tässä asiassa paljon enemmän. Ulkonäöllisesti tottakai nuoremmissa ja vanhemmissa naisissa miellyttää ja kiihottaa erilaiset asiat. Mieleni vaihtelee myös todella usein sen suhteen mitä minun tekee juuri sillä hetkellä mieli tehdä ja millaisen ihmisen kanssa. Kokemuksia löytyy myös ryhmäseksin merkeissä ja tulen varmasti jatkossakin harrastamaan seksiä myös kimpassa erilaisin kokoonpanoin.

Tämän enempää en tähän "esittely"tekstiä rustaa, mutta mikäli luet blogia ja sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää tai sanottavaa, niin jätä kommenttia tai laita minulle sähköpostia blogista löytyvään osoitteeseen. Vaihdan mielelläni sitäkin kautta ajatuksia ja kokemuksia seksiin liittyen.

Oikein mahtavaa alkavaa kevättä ja tulevaa kesää teille arvon lukijat!

- Seksinnälkäinen herranne -


2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että blogi miellyttää, mahtavaa kevään jatkoa myös sinulle :)

    VastaaPoista